2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim en iyisini

Canin bence istemedigini ve nedenlerini acik acik soyle.Hem sen orada meslegini nasil icra edeceksin?Benimki de bu aralar unv. Gecme planlari yapiyor Samsundakine gecerse cok iyi de o Sinopuda istiyor ben Sinopu pek istemiyorum kucuk bir sehir ana Samsun buyuk sehir ve imkan cok sagliktan egitime kadar Sibopta birsey yok;(Bwn de acikca konuscam esimle.
Üffff iki ayrı insan bi hayatı paylaşımda ne zormuş hayat :((( evlilik ne zormuş :(

Çok geçmiş olsun ablana canım Allah inşallah sağlıkla anne olmayı da nasip eder.
amin canm insallah

Bu arada kızlar canım acayip şıkkın :KK43: eşim annesi burdayken yine gaza geldi ve yine gelen iş teklifleriyle görüşmelere başladı, ingilterede bi şirketle görüşmeye başladı, ilk iki görüşme başarılıymış. Yarın bi mülakatı daha olacak online sonra belki yüzyüze görüşmeye de çağırırlar. Dua edin de olmasın bu iş, olsa bile ben gitmiycem kesinlikle sonumuz kötü görünüyor bu durumda :KK43: tüm ailesinde yurtdışı sevdası var zaten baya baskı var eşim üzerinde de burda kaldın harcamıyorsun diye, baya bi iş arkadaşı da gitti İngiltere ye. Bu da hevesli ama ben konuşmayı düşünüyorum ben gelmem diye. Artık sonu nasıl olur Allah'a emanet :KK43:(?

Hayirlisi olsun canm.ama esinle konusursan seni anlayacagni dusunuyorm.nasl olsa senin de kabul edecegni dusundgu icin bu kadar hevesli anlatiyodur bence.orta yolu bulursunz umarim

Güzel bir dille dile getirirsen kararını gözden geçirmesinde yardım edebilirsin, çünkü eşin artık 3 kişilik düşünmek zorunda...

amin canm insallah

Hayirlisi olsun canm.ama esinle konusursan seni anlayacagni dusunuyorm.nasl olsa senin de kabul edecegni dusundgu icin bu kadar hevesli anlatiyodur bence.orta yolu bulursunz umarim
İnşallah bakalım bugün konuşucam , onun hevesini kırdığım için de üzülüyorum ama oraya gidersek bi seneye kalmaz ben pılımı pırtımı toplar dönerim kendimi de o kadar tanıyorum :( inşallah kendiliğinden olmaz da biz de sorun yaşamayız :(

inşallah en hayırlı sonuç olur ama ne olursa olsun ikinizi de memnun edecek bi karara varılacağına eminim arada aşk varken herşey aşılır eşinin seni anlayacağını umuyorum tabi buna gerek kalmadan olumsuz bi sonuç çıksa fena da olmaz :)

ayy keşke mirayıda getirme şansım olsa ne güzel olurdu yaa

benden de hayırlı cumalar.. mübarek kandilimiz kutlu olsun..
bazen iyi oluyorda bazen kötü canım... kızlar olsaydı onlarda ilgileniyorlardı fazla yorulmuyordum.. bugün dısardalar toplantıdalar ondan hep bende Elif hanım.. yorucu birazcık :(

Haklisin canim cok zor bir karar
Ya bu tatil gibi değil ki ya da bikaç yıllık bişey gidince orada yeni ve kalıcı bir hayat. Ben istemiyorum öyle gurbetçi yaşamı. Kendi ailesinden de ders almamış heralde yurtdışı uğruna ne perişan hayatlar var :KK43: ayrıca ırkçılığın yoğun olduğu bir yer ve ayrıca bütün yıl hava kapalı ve yağmurlu o bölgede :KK43: artık depresyonlardan depresyon beğenirim :KK43:( bugün gelsin konuşucam ki görüşme sonuçlarını bana o kadar hevesle anlatmasın, ordan gelen her olumlu tepki benim canımı sıkıyor çünkü

@Akaibu senin kardesin mi mustelanin gunes kremini onermisti csnm?baktm da hep 50 faktor var 30 u yok mu?
Hiç bilmiyorum ki vardır diye sormadım açıkcası hiç. Aradım ama açmadı dmnsün bi sorayım
Bana hep 30 faktör getirir çocuğa mustela getircem diyince sorma gereği duymamıştımo_O

Su iciriyo gibi yap canim ses geliyosa dis cikiyo demek
Denedimde hiç ses yok. Bembeyaz ön iki dişin olması gereken yer. Bi iki aydır böyle ama. İlk beyazlaşınca çıkcak mı ki dedim. İnternette ep siyahlaşıyo orası falan diye yazmışlar.
Beklemekten sıkıldım resmen :))

Hiç bilmiyorum ki vardır diye sormadım açıkcası hiç. Aradım ama açmadı dmnsün bi sorayım
Bana hep 30 faktör getirir çocuğa mustela getircem diyince sorma gereği duymamıştımo_O
gecen link attgn siteye de baktm hep 50 faktor var sebamed in 30 u var mustela nin yoksa onu alym madem:KK51:

Kizlar dogumgununu 30 mayista yapcm.kurabiyeleri simdiden yapip hamurla kaplasam bozulur mu?buzlukta mi saklamaliyim acaba?yumurta koymycam bu d3fa bayatlamsin diye.emre cok huysuz ya son gune birakmak istemiyorm o uyurken halledym dyorum

Ben sana cevap yazmistim ama nerde ki:(ben bulamadm canm 30 u gecen link attgn siteye de baktm goremedm bulamzsam sebamed in 30 unu alcm

gecen link attgn siteye de baktm hep 50 faktor var sebamed in 30 u var mustela nin yoksa onu alym madem:KK51:
Canım sordum da şey dedi. Bebeklerin 3 yaşına kadar cild gelişimleri tamamlanmadığı için 30 faktörlük yeteri korumayı sağlamıyomuş. O yüzden bebek markalarında 30 faktör yokmuş. Bi tek sebamedde varmış dediğin gibi. Eczacı böyle demiş 3 yaşından küçükse 50 alsınlar. Hatta güzel görünüyo diye bebeğe bikini falan almasınlar yarım kollu kapri mayolar var bebek için onlar güneş geçirmez. Onlardan alsınlar en azından az bir bölgeye sürmüş olurlar kremi demiş:KK53:
Bikini almayı düşünüyodum bende sıpama çok yakışırdı ama bunu duyduktan sonra alamam heralde:KK53:

Kizlar dogumgununu 30 mayista yapcm.kurabiyeleri simdiden yapip hamurla kaplasam bozulur mu?buzlukta mi saklamaliyim acaba?yumurta koymycam bu d3fa bayatlamsin diye.emre cok huysuz ya son gune birakmak istemiyorm o uyurken halledym dyorum
ben doğumda yaptırdığım kurabiyeleri bir ay falan dağıttım gelene gidene yapan kişi 3 ay bişi olmaz demişti hepsi tek tek poşetliydi en serin odada muhafaza ettim ve gerçekten ne bayatladı ne bozuldu ama içinde yumurta falan varmıydı bilmiyorum

Kızlar gerçekten kafayı yedigimi düşünüyorum mutfakta bulaşık yikiyordum Ece de uyuyordu ama sesini duydum ağlıyordu gittim mışıl mışıl uyuyordu birde söylene söylene gittim çocuğu uyandiracaktim az kalsın ama o ses nerden geldi

Kızlar gerçekten kafayı yedigimi düşünüyorum mutfakta bulaşık yikiyordum Ece de uyuyordu ama sesini duydum ağlıyordu gittim mışıl mışıl uyuyordu birde söylene söylene gittim çocuğu uyandiracaktim az kalsın ama o ses nerden geldi
ayy hepimize oluyor heralde bu sürekli uyandı uyanacak diye hareket ettiğimiz için gaipten sesler duyuyoruz :/

Banada hep öyle geliyo. Hele banyoda suyun uğultusu sanırım öyle geliyo bana ama eşim evde bile olsa ya gerçekten ağlıyosa diye hızlı hızlı çıkıyorum. Uyurken bile rahat duş alamıyorum

Back
X