2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bugün kabak dolması yaptım kıymalı ezip Eceye yedirdim çok sevdi denemediyseniz tavsiye ederim tam bizimkilere gore bir yemek
gökçe de çok sever kabak dolmasını. Ben yaparken yanınada bir tane kapya biber dolduruyorum. Yarım ondan yarım ondan yediriyorum. Kan yapar hemde onuda deneyebilirsiniz

Yiyorum aslında ama bi kaç gün akşam yemesem hemen kilo veriyorum:/ kahvaltı yapmadan işe gitmem, işyerinde öğle Yemeğimide yerim. Çalışırken Çay Bisküvi meyve falan da yer içerim. Ama ekmek çok yemem, birde işe koştur koştur gelip koştur koştur eve dönüyorum . Gökçe için. Öğlen yürüyüşte yapıyorum. Evde Gökçe peşinde koştur dur. Kurudum iyice :KK43: cidden canım çokkkkkkk sıkıldı. Üzüldüm de.
Metabolizman hızlı demekki. Bide çalışıyosun normaldir:/
Bende yemek yemeyi sevmiyorum. Sabah kahvaltılarına bayılırım. Bıraksan ertesi sabaha kadar hiç bişey yemeden durabilirim açlık hissetmiyorum.yemek yerken sıkılıyorum bi kase çorba içip bırakıyorum:/ hamileyken günde 10 öğün yiyodum nerdeyse azıcık kalsaydı o iştah iyi olurdu. Ben böyle giderim artık heralde. İştahım açılsın diye yenediğim içmediğim şey kalmadı kestim umudumu:/

Günaydın herkeseee. Üç iki bir poğaça dan bahsedilmis benim kurtarıcı poğaçam dir acil durumlarda. Üç kabartma tozu fazla değilmi diyen olmuş ama fazla olmuyo ben kabartma tozunun aciligini alsın diye 1 yemek kaşığı şeker koyuyorum. Gerçekten çok pratik ve az malzemeyle mayali pogca yapmış gibi oluyosunuz yiyende mayali saniyo.tavsiye ederim.
Ben mayalı poğaçayı ki kere denedim annemin tarifiyle. Anneminki yumuşacık oluyo benimki sert:/ cıvık yapcan hamuru dedi öyle yaptım ama beceremiyorum. Bi de bunu mu denesem ki. Annem tarifi mi yanlış veriyo acaba:KK53:

Bu arada günaydın herkesee

Bende miranın doğum günü için neler Yaparım diye bakınıyodum bunu yaptım ama biraz daha süslerim bide daha gösterecek bi kaba yerleştiririm
@AreN5 nası bişi ki acabası Eki Görüntüle 1528670
Mmmm nefis görünüyor sabah sabah canım çekti ;)

Güya toplum bilinçlendirmek için. Toplumcak evhama sürüklendik. Herkesin dilinde bu var
Aynen ya zaten ben hastalık belirtisi okurken direk etkilenirim. Hamilelik belirtilerimi de tiroid sanıp gitmiştim test yaptırmıştım :)))

Kızlar bugün kabak dolması yaptım kıymalı ezip Eceye yedirdim çok sevdi denemediyseniz tavsiye ederim tam bizimkilere gore bir yemek
Benimki giderek kıymadan soğudu köfte de dolma da sevmiyor löp et vericem li yesin :))
Betül uyumuyo hiç böyle yapmazdı keyfi yerinde sıpanın ben çıldırdım sıra babasında gezdiriyo evin içinde
Benimde belim felaket ağrıyo yine otururken bişey yokta yatamıyorum ağrıdan
Benim de bel iptal ve sol kol dirsek içi, azadı kucaklamaltan ne kol kaldı ne bel :(( bir çocukta çürüyüp gittik yaw

Yenidoğanken ne güzel dudaklarına bile değince refleks olarak ağız açardı bu bebeler, şimdi o ağzı açtırmak için kırk takla atıyoruz :(((
Bi de bi gereksiz bilgi vereyim, bebeklerin iki yana kafa sallama hareketi var ya, onu biz bebeklerden öğrenmişiz hayır anlamında kafa sallamayı. Çok güzel bişey öğretmişler katmışlar insanlığa :p

Anladım canim uyumak istemiyor demek ki Ece de öğlen uyudu iki saat aksam ustu uykusu geldi uyumadi da mahvetti beni yemeği yapıp dışarıya çıkardım öyle oyalandi

Ben ağrı kesici içip yattım eşimde bıcı bıcı dansını açmış betüle salıncağa koymuş 3. De uyudu dedi ama bütün gece mıyır mıyır deli etti beni ilaçta midemi ağrıttı kötü bi geceydi uyumasan daha iyiydi dedim eşime taş taşımış gibiyim

Mmmm nefis görünüyor sabah sabah canım çekti :KK66:

Aynen ya zaten ben hastalık belirtisi okurken direk etkilenirim. Hamilelik belirtilerimi de tiroid sanıp gitmiştim test yaptırmıştım :)))

Benimki giderek kıymadan soğudu köfte de dolma da sevmiyor löp et vericem li yesin :))

Benim de bel iptal ve sol kol dirsek içi, azadı kucaklamaltan ne kol kaldı ne bel :KK43:( bir çocukta çürüyüp gittik yaw
Gece karar verdim bi daha doğurmamaya hatta bi yere bu geceyi not alayım unutmamak için diye bile düşğndüm eşimde geçen diyo 2 yaşında bi daha tüp deneyelim mi bu gidişle 15 yaşında anca denerim
Kendi kendine olursa ayrı tabi :KK53:

Gece karar verdim bi daha doğurmamaya hatta bi yere bu geceyi not alayım unutmamak için diye bile düşğndüm eşimde geçen diyo 2 yaşında bi daha tüp deneyelim mi bu gidişle 15 yaşında anca denerim
Kendi kendine olursa ayrı tabi :KK53:
Ben de bu sabah aynı kararı aldım . Bizimki de dün mızırdandı eşim dışarı çıkalım dedi, ben gitmek istemedim, oğlunu al ikiniz çıkın ben azıcık kafa dinleyeyim evinde dedim, gittiler bi saat Park'ta oynamışlar ben evde nasıl rahatım anlatamam :) o kadar yorulmuş ki gelirken yolda uyumuş, eve girince bile uyanmadı :)

Ben de bu sabah aynı kararı aldım . Bizimki de dün mızırdandı eşim dışarı çıkalım dedi, ben gitmek istemedim, oğlunu al ikiniz çıkın ben azıcık kafa dinleyeyim evinde dedim, gittiler bi saat Park'ta oynamışlar ben evde nasıl rahatım anlatamam :) o kadar yorulmuş ki gelirken yolda uyumuş, eve girince bile uyanmadı :)
Yurt disi isini konustunmu canim

Sanırım azad ve benim gelecekteki halimiz :( :( :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 69
Yurt disi isini konustunmu canim
Konuştum canım, henüz belirgin bişey yok daha görüşüyorum belki olmaz falan dedi. Bi yandan da beni ikna etmeye çalışıyor. Orada buradaki gibi evde oturmazsın, bir düzeni varmış oranın, çocuğu kreşe verip ben de okula kursa falan nereye istersem gidermişim vs vs. Ama ben istemediğimi ve olursa gitmeyeceğimi, gitsem bile kısa zamanda geri döneceğimi söyledim. O da iş kesinleşirse konuşalım dedi bakalım şimdilik böyle

İnşallah hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim ne dusundugunu bilmesi iyi olmus
Konuştum canım, henüz belirgin bişey yok daha görüşüyorum belki olmaz falan dedi. Bi yandan da beni ikna etmeye çalışıyor. Orada buradaki gibi evde oturmazsın, bir düzeni varmış oranın, çocuğu kreşe verip ben de okula kursa falan nereye istersem gidermişim vs vs. Ama ben istemediğimi ve olursa gitmeyeceğimi, gitsem bile kısa zamanda geri döneceğimi söyledim. O da iş kesinleşirse konuşalım dedi bakalım şimdilik böyle

Hımm bunu bi anneme diyim ben poğaca yapmayı beceremem pek
1 kilo süte 11 Kaşık irmik 11 Kaşık şeker karıştırıp Kısık ateşte Muhallebi kıvamında pişirdim ılınınca ikiye ayırdım bi kısmına sade krem şanti diğer kısmına orman Meyveli krem şanti kattım dolapta azıcık soğuttum sonra kaseye su koyup yuvarlandım Hindistan cevizine buladım bir kısmınıda kakaolu Hindistan cevizine buladım
Nezamn yapcaktn cnm dgum gununu bozulmazmki
Kızlar bugün kabak dolması yaptım kıymalı ezip Eceye yedirdim çok sevdi denemediyseniz tavsiye edeim tam bizimkilere gore bir yemek
demekki bebeklerin hepsi dolma seviyo hiraninda favori yemegi dolma sonra makarna

İnşallah olmaz canim bu cocuk kocaman çünkü ayyy bide sutten kesmesi var onu nasil yapacaksak

Kac aya kadar emzirmeyi dusunuyosunuz kizlar
Bu gidişle olacak heralde benim hala sütüm çok, emmezse bi öğün sırılsıklam oluyorum ve aZad da emmeyi seviyor. Sütüm varken esirgemeye gönlüm razı değil vicdanım sızlar valla yettiği sürece vericem heralde bu durumda da sonumuz fotodaki gibi olur :KK43: Zaten bu çocuğu sütten kesmeyi düşünemiyorum bile evi dünyayı başıma yıkar kesin. Dılarda bile sıkılınca üstüme tırmanıp elini içime sokar memeyi arar

Back
X