2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Okdr cok isirip oynuyoki gogsmun ikiside yara oldu napicam ya az zatenbiraktrcam vlla en sonundA. Annm cok az olsa hc istemezemmek dedi bnde kitamiyorum of ya

Sanırım azad ve benim gelecekteki halimiz :KK43: :KK43: :KK43:
Süpermiş ya:KK70:
İkinci çocuğu düşünenlere helal olsun diyorum. Ben hamileliğimin 3. Ayında 6 gece aşıtı bulantıdan hastanede yatınca 2. Çocuğu yapmamaya karar vermiştim. Herkes unutursun unutursun dedi. 5. Ayın sonuna kadar deli gibi kustum. Rekorum günde 16 ilk 5 ayımın yarısı hastanede yatmakla geçti zaten. Nasıl unutacaksam. Sonrasıda şaşırtıcı derecede rahattı gerçi.
Ama ben yinede yok diyorum kesinlikle. Gökçe bi 5-6 yaşına gelirse belki bir ihtimal diye eşimi oyalıyorum.
Bana ağır geldi bu çocuk işi

Merhaba kızlar hamileliğimde aldığım 13 kilonun tamamını vermiş bulunuyorum zaten çok şükür çatlağım falan hiç olmadı birazcık Göbek var onu da inşallah ilerde sporla hallederim, yarın oğluşumun doğumgününü kutlayacağız kendime mangodan siyah bi elbise aldım Oğluma da mavi beyaz kareli Gömlek, beyaz pantolon, beyaz Papyon aldık giydirdik tam bir küçük Çapkın erkek modeli çıktı ortaya, babası da mavi kareli Gömlek giyip oğluyla takım olucak. Hazırlıklar bitti sayılır, pastası hediyelik magnetleri ve kurabiyeleri kral tacı konseptine uygun hazırlandı paşamın. Ikram olarak kısır, mayonezli makarna salatası, mozaik kek, cupcake, kıymalı Börek, poğaça ve kurabiye hazırladık. İnşallah herşey yolunda gider

:KK53:
Gunaydin hanimlar beyzada gokce gibi erkenden kalkti hala mizirdaniyor uykum var diye ve salliyorum uyumuyor bu disler daha zor herhalde aglayip duruyo kuzum :KK43:

Ayrica ne kadar sikayet etsenizde zayif olmanizdan ben gıcık oluyorum size :eek::rolleyes:
Gökçe uyudu 30 dk falan :) hala göremedim ben diş falan bakıcımız nasıl Gördü acaba :p
Yok canım cidden dün canımı çok sıktılar. Çok zayıflamışım kuruyup kalmışım vs vs. Sanki bilerek kilo veriyorum. Benim bünyemde böyle ne yapayım ki. Ama Anlatamıyorum. :( kıskanılacak bi durum yok bence. Dün canım ne kadar sıkıldıysa kendime güzel bi yemek ısmarladım akşam. Tıka basa yedim. :KK53:

Yenidoğanken ne güzel dudaklarına bile değince refleks olarak ağız açardı bu bebeler, şimdi o ağzı açtırmak için kırk takla atıyoruz :KK43:((
Bi de bi gereksiz bilgi vereyim, bebeklerin iki yana kafa sallama hareketi var ya, onu biz bebeklerden öğrenmişiz hayır anlamında kafa sallamayı. Çok güzel bişey öğretmişler katmışlar insanlığa :p
Gökçe eliyle yüzünü kapatıyor yada kafasını aşağı eğip suratını göstermiyor yoğurt yememek için. Ama Zafer benşm oldu hahahaaaaa :)

Bu gidişle olacak heralde benim hala sütüm çok, emmezse bi öğün sırılsıklam oluyorum ve aZad da emmeyi seviyor. Sütüm varken esirgemeye gönlüm razı değil vicdanım sızlar valla yettiği sürece vericem heralde bu durumda da sonumuz fotodaki gibi olur :KK43: Zaten bu çocuğu sütten kesmeyi düşünemiyorum bile evi dünyayı başıma yıkar kesin. Dılarda bile sıkılınca üstüme tırmanıp elini içime sokar memeyi arar
Kıskandım Valla :)

Uykusuzluktan olecem gece 4 e kadar oturduk bikac kere de ayagimda salladim besigine koyunca uyandibaglama sizlama da yok 4 te uyuttum ama bende pert oldum bikac kez emdi sabah 10 a kadar uyuduk simdi ogle uykusuna yatiriyom insallah bende uyurum bu kizi bi daha gunde iki kez uyutacam dun bi kez uyudu ikinci uykusuna aksam 9 da yatti gece 12 de kalkti 12 den 4 e kadar aglamaya yok sizlamaya yok salona gecrim oraya varir dikilir dolaplara varir kapagini cat cut acar normalde sabah 8 de kalkardi 10 11 gibi muhakkak uyuyacak benim marketlik isim vardi bide park golgeydi 15 dk kadar parkta salincajta salladim eve geldim 2 gibi hemen uyudu 4.30 da uyandi 4.30 da ikinci uykunuzu uyurduk dengemiz bozuldu bi daha disari mi tovbe ettim yaa:(

:KK53:
Gökçe uyudu 30 dk falan :) hala göremedim ben diş falan bakıcımız nasıl Gördü acaba :p
Yok canım cidden dün canımı çok sıktılar. Çok zayıflamışım kuruyup kalmışım vs vs. Sanki bilerek kilo veriyorum. Benim bünyemde böyle ne yapayım ki. Ama Anlatamıyorum. :KK43: kıskanılacak bi durum yok bence. Dün canım ne kadar sıkıldıysa kendime güzel bi yemek ısmarladım akşam. Tıka basa yedim. :KK53:
Dogumdan sonra tiroit probkemi olabiliyormus bence yaptirmadiysan bi triod testi yaptir istem disi kilo vermek bazi hastaliklarin habercisi olabilir canim.Bu arada keske ben de kilo verebilsem ama yavas yavas basladim uc kg vermisim ama normal kiloma inmek icin 15 kg vermem laxim benim gebelik sekerim vardi ve tip 2 diyebet riskim var ozelike saglik acisindan vermem lazim annem seker hastasi ve cektiklerini goruyorum benim cocugum daha cok kucuk bana cok ihtiyaci var

Dogumdan sonra tiroit probkemi olabiliyormus bence yaptirmadiysan bi triod testi yaptir istem disi kilo vermek bazi hastaliklarin habercisi olabilir canim.Bu arada keske ben de kilo verebilsem ama yavas yavas basladim uc kg vermisim ama normal kiloma inmek icin 15 kg vermem laxim benim gebelik sekerim vardi ve tip 2 diyebet riskim var ozelike saglik acisindan vermem lazim annem seker hastasi ve cektiklerini goruyorum benim cocugum daha cok kucuk bana cok ihtiyaci var
evet dikkat etmen Lazım. Inşallah ilerde öyle bi problemin olmaz.
Ben doğumdan öncesi böyleydim ama.

Hayirli gunler bacilarim nasilsiniz ???
Bir bilseniz dogumgununden sonra basimiza neler geldi.....
Asiri kusmalarimiz basladi...
Ve bunun akabinde ishalimiz...
Kilo vermeye devam ediyoruz....
Arastirmaya alindi yavrum asiri istahsiz....
Bunlarda yetmiyormus gibi dun perdedeki asili susu cekti kopardi...
Sivri yeri basina isabet etti ve kanadi...
Apar topar acile goturduk hemen tomografi istendi....
Sukur birseyi cikmadi....
Yine cok sukur halimize....
Daha da kotuleri basimiza gelebilirdi....
Ama suna inaniyorum nazarin yapamayacagi sey yokmus...
Dualarinizi eksik etmeyin bacilarim ♥
Ali Yasin imle beni unutmayin....
Bu zamanlar omrumden omur gitti inanin...
Kalin saglicakla....

öykü de sabahtan beri hapsirik burun akintisi var alerjik sanirim bende oluyorum boyle ama ya hasta oluyosa da diyorum keyfide yerinde ama bilemedim peditus versemmi ki

Kalin saglicakla....
Off çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız:(

valla ya onlar bizim kadar pimpirikli degldi ya da ortam su anki gbi degldi.annem der aksama kadar sokakta bahcede oynardnz acikan gelip yemek yer giderdi.ben ne yersem size de onu yedirirdm erkenden de uyurdunuz.ama biz gaziydi b.kuydi kusmuguydu uykusuydu derken 1 seneyi devirdik iste:)))

Ben de cok duydum adini da yemek nasip olmadi:)

Guzel gorunuyo canmm eline saglik.Tariff:kk77:

3 paket cok degl mi yahu?tadini degistirmems miydi?ben de yapip buzluga atym dogmgunumz icin:)
Ben tarifini bilmeden yedim ve çok güzeldi. 3 paketi duyunca banada çok geldi ama mayalı hamur gibi oluyor gerçekten.

Kalin saglicakla....
Çok geçmiş olsun. İnş. hemen toparlanırsınız.

Kıskandım Valla :)
Kıskanılacak bişey değil aslında senin zayıflık meselesi gibi dışardan bakınca imrenilse de yaşayan kişi pek mutlu olmuyor :( bu yaz yine ekşi ekşi süt kokucam, oğlum büyüdü dışarda her yerde arsız arsız mememi avuçlayacak :(

Kalin saglicakla....
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.

Kalin saglicakla....
Cok geçmiş Olsun canim

Kalin saglicakla....
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir Ali Yasin

Kızımı yordum oynadik bol bol uyuttum şimdi yan taraftan matkap sesi başladi normalde üst kattaki komşu hafta sonu temizlik yapar çok gürültülüdür oh dedim bu hafta evde yok uyur kızım yandan matkap başladı hafta sonu çok gürültülü apartman ve Ece çok az uyuyor hafta sonları bu yüzden bir yerlere kaçıp gitmek lazım ama nereye annem de Bursa ya gitti kardeşime gitsem yigenim uyutmuyor of ya bir yazligimiz olsaydı keşke valla her hafta sonu giderdim

Back
X