- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canım bu oyuncağın adı ne ? Değişik bişey :)Azada bundan da aldık olan aklını da bu oyuncakla yitirdi oğlan uyumuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu oyuncağın adı ne ? Değişik bişey :)Azada bundan da aldık olan aklını da bu oyuncakla yitirdi oğlan uyumuyor![]()
İkeadan aldım canım hastanelerin çocuk servislerinde görürdüm hep adı ikea mula bead roller coaster mışCanım bu oyuncağın adı ne ? Değişik bişey :)
Internet sayfasından baktım İKEA nın :) buldum. Eşime gösteriyordum değişik bişey alsam mı ki?İkeadan aldım canım hastanelerin çocuk servislerinde görürdüm hep adı ikea mula bead roller coaster mış
Bizimki dellendi valla ki pek yüz vermezdi oyuncaklara tavsiye eserimInternet sayfasından baktım İKEA nın :) buldum. Eşime gösteriyordum değişik bişey alsam mı ki?
aynen ikimiz kaldık. Bizde emeklemede yok. Oturarak poposunun üzerinde kaya kaya gidiyo nereye gidecekse. Komik oluyo baya. Elinden tutarsakda koşar adım yütüyo. Koltuktan tutunarak yürüyo. Ama tay tay durmuyo hemen bi yere tutunmaya çalışıyo. Tembel çıktı bizim çocuklar:)Yok hala... Bir siz bir biz kaldık sanırım dişsizdişte yok kendi başına yürümekte yok..erkenden emekledi ama hala tay tay bi yürüsün bi uyusun ...
Jokerde görmüştüm bende almak istiyodumda eşim sevmez çocuk onu napcak diyip durdu. Söyleyeyim bunu:)Azada bundan da aldık olan aklını da bu oyuncakla yitirdi oğlan uyumuyor![]()
yok canım bunu deneme Amaçlı yaptım olur mu diye tadıda gayet oldu görseli biraz geliştirip yapıcam doğumgününeNezamn yapcaktn cnm dgum gununu bozulmazmki
demekki bebeklerin hepsi dolma seviyo hiraninda favori yemegi dolma sonra makarna
Çok şükür benimde sütüm var zaten bu kız bişide yemiyo o yüzden bende ne kadar Emerse emzircem hiç düşünmüyorum bıraktırmayı inşallh uzunca bi süre yeter sütümBu gidişle olacak heralde benim hala sütüm çok, emmezse bi öğün sırılsıklam oluyorum ve aZad da emmeyi seviyor. Sütüm varken esirgemeye gönlüm razı değil vicdanım sızlar valla yettiği sürece vericem heralde bu durumda da sonumuz fotodaki gibi olurZaten bu çocuğu sütten kesmeyi düşünemiyorum bile evi dünyayı başıma yıkar kesin. Dılarda bile sıkılınca üstüme tırmanıp elini içime sokar memeyi arar
Bizde bgn dışardaydık çok kötü oldu zaten yemiyodu hiç yemedi uyku tamamen kaydı şimdide çok huysuz sallıyorum dalamıyo sabahta yedide kalkmıştı yarında uyumadan geçirirsem Pazartesi naparım bilmiyorumUykusuzluktan olecem gece 4 e kadar oturduk bikac kere de ayagimda salladim besigine koyunca uyandibaglama sizlama da yok 4 te uyuttum ama bende pert oldum bikac kez emdi sabah 10 a kadar uyuduk simdi ogle uykusuna yatiriyom insallah bende uyurum bu kizi bi daha gunde iki kez uyutacam dun bi kez uyudu ikinci uykusuna aksam 9 da yatti gece 12 de kalkti 12 den 4 e kadar aglamaya yok sizlamaya yok salona gecrim oraya varir dikilir dolaplara varir kapagini cat cut acar normalde sabah 8 de kalkardi 10 11 gibi muhakkak uyuyacak benim marketlik isim vardi bide park golgeydi 15 dk kadar parkta salincajta salladim eve geldim 2 gibi hemen uyudu 4.30 da uyandi 4.30 da ikinci uykunuzu uyurduk dengemiz bozuldu bi daha disari mi tovbe ettim yaa![]()
inşallah biran önce toparlar kuzucum çok çok geçmiş olsunHayirli gunler bacilarim nasilsiniz ???
Bir bilseniz dogumgununden sonra basimiza neler geldi.....
Asiri kusmalarimiz basladi...
Ve bunun akabinde ishalimiz...
Kilo vermeye devam ediyoruz....
Arastirmaya alindi yavrum asiri istahsiz....
Bunlarda yetmiyormus gibi dun perdedeki asili susu cekti kopardi...
Sivri yeri basina isabet etti ve kanadi...
Apar topar acile goturduk hemen tomografi istendi....
Sukur birseyi cikmadi....
Yine cok sukur halimize....
Daha da kotuleri basimiza gelebilirdi....
Ama suna inaniyorum nazarin yapamayacagi sey yokmus...
Dualarinizi eksik etmeyin bacilarim ♥
Ali Yasin imle beni unutmayin....
Bu zamanlar omrumden omur gitti inanin...
Kalin saglicakla....
Ya bu ara alerjisi olan herkes öyle ama insan tedirgin oluyo ya hastalıksa diye şimdi nasıl inşallh hastalanmazöykü de sabahtan beri hapsirik burun akintisi var alerjik sanirim bende oluyorum boyle ama ya hasta oluyosa da diyorum keyfide yerinde ama bilemedim peditus versemmi ki
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. Ben de sizler gibi haziran annesiyim. 5 haziran doğumlu bir oğlum var. Uzun zamandır keyifle takip ediyorum sizi, o kadar içtensiniz ki daha fazla dayanamayıp ben de katılmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz.![]()
Ah bende o sihirli bir yaşı bekliyorum inşallh gerçek olur hayallerHerkese selamlar, epeydir yazamıyorum sadece okuyorum..yorumları içimden yapıyorum sessizden..bazen tükendiğimi hissediyorum bazen aptallaşıyorum ...iyi ki zaman su gibi akıp gidiyor...umudumu 1 yaşa bağladım, haziran sonuna..sihirli değnek gelecek ve nil geceleri çok az uyanacak, gündüzleri uzun uzun uyuyacak ... Hayaller, hayaller![]()
Normalde 17 haziranda dgcakti ama anca okadar dayandi zilli. buarada bugun aldk aktvite masasini hosunagtti iyigecelerrre takti kafayi. Hla uyumuyo basinda dkilmek istiyo kaldrdim agliyoAaaa bizim gelin yaşlıymış yahu benim oğlan gencecik 16 Haziran doğumlu![]()
Herkese selamlar, epeydir yazamıyorum sadece okuyorum..yorumları içimden yapıyorum sessizden..bazen tükendiğimi hissediyorum bazen aptallaşıyorum ...iyi ki zaman su gibi akıp gidiyor...umudumu 1 yaşa bağladım, haziran sonuna..sihirli değnek gelecek ve nil geceleri çok az uyanacak, gündüzleri uzun uzun uyuyacak ... Hayaller, hayaller![]()
@hiraysen sorma ya salata yapmak çamaşır asmak ütü yapmak wc ye gitmek artık lüks oldu
Azada bundan da aldık olan aklını da bu oyuncakla yitirdi oğlan uyumuyor![]()
Selam haziran anneleri, uc aylik hamileyken sizleri tanidim uzun zamandir sizleri takib ediyorum cok sey ogrendim sizden. 5 haziran annesi olarak araniza katilmak istiyorum.
Gecelerin serifi dun yoktun topigi bos birakmisin ben gece 4 e kadar burdaydim ya topige hirsiz girseydiOohh cogaliyoruz hosgeldin:)ben topigin serifiyimgecelri benden sorulur buralar
![]()
ben bu topiği sürekli takip ediyorum. temmuz annesiyim. programı seyrettikten sonra gaza geldim. oğlum ağlaya ağlaya kustu. o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. ilk defa böyle kustu. tövbe bir. daha denemem. elbet bir gün kendi kendine uyuyuyacakYa ben yazılmayı düşündüm ama eşim izin vermedigaza gelip öğle uykusunda denedim ama patladı ağlamaktan ben de yatağıma alıp memede uyuttum yine
azadı görse programı bitirir kadın valla
![]()
O sacma programa bide ben baktim denk geldim o ne be anneyi azarliyo iki cocugu vardi kadinin 5 dk bile tahammul edemedimben bu topiği sürekli takip ediyorum. temmuz annesiyim. programı seyrettikten sonra gaza geldim. oğlum ağlaya ağlaya kustu. o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. ilk defa böyle kustu. tövbe bir. daha denemem. elbet bir gün kendi kendine uyuyuyacak
Gecelerin serifi dun yoktun topigi bos birakmisin ben gece 4 e kadar burdaydim ya topige hirsiz girseydi![]()
ben bu topiği sürekli takip ediyorum. temmuz annesiyim. programı seyrettikten sonra gaza geldim. oğlum ağlaya ağlaya kustu. o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. ilk defa böyle kustu. tövbe bir. daha denemem. elbet bir gün kendi kendine uyuyuyacak
Aynen sana katılıyorum canim ya bebeklerimiz ne zamana kadar memede uyuyacak ki en fazla bir sene daha belki daha da az kiyamam ben cocuguma o kadar aglatamam ben rahat etcem diye ben küçük oğlumu bir buçuk yaşına kadar emzirdim iki yaşına kadar emzirecektim Dr u son aylarda baktı kilo alımı azaldı yemek yerine emmeyi tercih ediyor galiba dedi evet dedim yemiyordu emmek istiyordu hep Dr ben normalde iki yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorum ama böyle olunca bebek yemeğin yerine emmek istiyorsa onermiyorum bir buçukla iki yaş arasında çok fark yok o alacağını aldı zaten anne sütünden bence bırakalım artık emzirmeyi dedi ve bıraktık bir iki gece aradı sakinlestirerek atlattım gündüz daha çok istiyordu meme artik pis oldu annecim dedim ve limon sürüp verdim geri çekti kendini ve yemek yemeye başladı ayagimda sallayarak uyuttum bir sure sonra kendi kendine uyumaya basladi yani diyeceğim o ki şimdi yavrular kana kana emsin memede uyusun bir süre sonra zaten bitecek emmek ve normal düzene alisiyorlar bunu erkenden yapıp yavrulara eziyet vermeye gerek yokHaftasonu oldgu icin esimle oturuyodk ayiptr soylemesio yuzden saat 1 den sonra girmedim:))
aynen ben de oyle dusunuyorum.yok cocugn ozguveni yuksek olurmus da falan filan.cocuk catliyo aglamaktan ve caresizligi ogreniyo bence.ya yenidogan doneminden baslycaksin ki o zaman da gaz falan olunca zor oluyo en azndan bizim icin oyleydi ya da hic bulasmycn o islere.anne icin rahatlik oluyo tabi ama ben de cocugmu o kadar aglatamam icim kaldirmazgecen su dadiyla hayri gozlukgiller zahide yetis in programindaydi.uyku muhabbeti acilinca doktor bile onaylamadi cocugn hele ki bebegin en guvende oldgu yer annesinin yanidir bence dedi.kadin da bozuldu tabi yurtdisinda boyle yapiliyo falan dynce de dr onlarin da aile yapisi ortada herkes farkli telden caliyo dedi
![]()
Hoşgeldin canim:)Selam haziran anneleri, uc aylik hamileyken sizleri tanidim uzun zamandir sizleri takib ediyorum cok sey ogrendim sizden. 5 haziran annesi olarak araniza katilmak istiyorum.
Hayırlı olsun :) bizimki de kelebek ve iyi gecelerle bozdu kafayı sürekli yapıyor, eşim ondan meraklı 5 tuştan nota çıkarıp şarkı çalıyor, ev tımarhaneye döndü, sonunda kaldırıp fırlatıcam masayı :)Normalde 17 haziranda dgcakti ama anca okadar dayandi zilli. buarada bugun aldk aktvite masasini hosunagtti iyigecelerrre takti kafayi. Hla uyumuyo basinda dkilmek istiyo kaldrdim agliyo
Zaten tüm oyuncaklara ben heves edip alıyorum sonra deliriyorum, davul aktivite masası delirtti beni, bakalım bununla ne yapıcaz :))Bizm 28 mayista 1 senemiz oluyo sihirli degnek degecek mi gorcez yazarm buraya dabenmki son 10 gundur ust disler yuzunden kudurdu iyice cikti cok sukur de rahatladk 2 gundur:)
aynen
Sen kasinmissin hatunben de gordum de oynayamaz dye almamstm alsammiki
@keremalpim hosgeldn
azerikizi91 gecms olaun canm hemen nazar degiyo kuzulara oku bol bol
Ben de gaza gelip öğle uykusunda denemeye kalktım ama yapamadım. Bizim bebeler kitabi bilgilerle uyumuyorben bu topiği sürekli takip ediyorum. temmuz annesiyim. programı seyrettikten sonra gaza geldim. oğlum ağlaya ağlaya kustu. o kadar vicdan azabı çekiyorum ki. ilk defa böyle kustu. tövbe bir. daha denemem. elbet bir gün kendi kendine uyuyuyacak
Ben foto ile de gösterdim sanırım 12-13yaşına kadar emzirecemAynen sana katılıyorum canim ya bebeklerimiz ne zamana kadar memede uyuyacak ki en fazla bir sene daha belki daha da az kiyamam ben cocuguma o kadar aglatamam ben rahat etcem diye ben küçük oğlumu bir buçuk yaşına kadar emzirdim iki yaşına kadar emzirecektim Dr u son aylarda baktı kilo alımı azaldı yemek yerine emmeyi tercih ediyor galiba dedi evet dedim yemiyordu emmek istiyordu hep Dr ben normalde iki yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorum ama böyle olunca bebek yemeğin yerine emmek istiyorsa onermiyorum bir buçukla iki yaş arasında çok fark yok o alacağını aldı zaten anne sütünden bence bırakalım artık emzirmeyi dedi ve bıraktık bir iki gece aradı sakinlestirerek atlattım gündüz daha çok istiyordu meme artik pis oldu annecim dedim ve limon sürüp verdim geri çekti kendini ve yemek yemeye başladı ayagimda sallayarak uyuttum bir sure sonra kendi kendine uyumaya basladi yani diyeceğim o ki şimdi yavrular kana kana emsin memede uyusun bir süre sonra zaten bitecek emmek ve normal düzene alisiyorlar bunu erkenden yapıp yavrulara eziyet vermeye gerek yok