Kızlar Dr a gittik bir ayda sadece 20 gr almış inanamadım

Dr çok hareketli ve normal kg su dedi ama benim moral sıfır sıfır sıfır

Zaten 4 kg doğdu oğlum şimdi 9,580 olmuş yani 11 ayda 5,5 kg almış ancak

boyu 5 cm uzamış bu ay gerçi tek iyi taraf bu 74 ten 79 a uzamış :)
Su meselesine normal dedi, içimi. Rahat etmesi için istersen idrar tahlili yaptır dedi ama zaten 6. Ay idrar sonucumuz vardı sistemde diyabet endişem yersizmiş, su ihtiyacı notmalmiş ve içtiği miktarı da abartı bulmadı Dr.
Güneş kremi için marka öneremem her bebek farklı, en kaliteli pahalı ürün bile bazı bebeklerde sorun yaratabilir, normalde hangi markanın krem şampıan yağ vs kullanıyorsanız onun güneş kremini alınd dedi ama kesinlikle 30 faktör defi. Güneşten bu kadar korkmayın, bebeklerin D vitaminine ihtiyacı var, güneşe çıkıp 15-20 dk güneşlendirdikten sonra sür hatta akşam üstü çıkarsan hiç sürme dedi.
Uyku meselesi ise emdiği sürece unut, uyku eğitimi de önermiyorum emiyorsa ve seni zorlamıyorsa emsin kesme dedi, illa bi gün normal uyuyacak acele etme kendinden ve sütünden esirgeme dedi.
Dr haberleri bu kadar ...[/QUOTE
En son dr gittigim de dr bana herşeyi yiyorsa kilo almıyorsa problem yok ama boyu uzamıyorsa problem var demişti ki bence azad yediklerini tamamen boyuna vermiş. Ve sanırım alması gereken kiloyu başlarda almış.