Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce hangisi ?
Evet canım takip ediyorum şuan sürekli. Dengeli gidiyo bakalım.ayy canım neyseki kurtulmuşsunuz bende küçükken bi kere bitlenmiştim annem o kadar paniklemiştiki herşeyi yapıp bide en son kafama gaz yağı mı ne öle bişi dökmüştü günlerce kokusu gitmedi :)) bide sabahtan beri bunu okuyorum ya kafam feci kaşınıyo :
canım çok geçmiş olsun ateş genelde 3 günde kontrol altına giriyor aklında bulunsun inşallah şimdi daha iyidir
sağdaki daha güzel canım
valla bende yazlık kışlık ayırabildim anca bu seferde diğer işler kaldı :)) hoş yazlıkların çoğu da olmuyo bakalım inşallah ağustosta fln giyebilirim
geçmiş olsun canım
benim kızım ek gıdaya geçti geçeli o kadar az ek gıda alıyo ki geneli emme üzerine artık alıştım zorlamıyorum hiç bişi için
suyun ısısını değiştir mi canım belki artık sıcak geliyodur fln ben biraz daa ılıttım evimiz çok sıcak oluyo
inşallah sorunsuz hallolur canım ne güzel gönlüne göre bi ev bulmuşken
ben yaşıyorum ne biçim çarşamba şeklinde :))
iyi yolculuklar canım. Ateşi var yine ama yüksek değil. Gecede çok iyi uyudu. Bakalım bekliyorum:)@Akaibu konyadan geçiyoruz suanaklima geldin bu arada gecmisi cok okuyamadm ama Gökçe nasi oldu en son hastaydı okudugmda
Banim oğlum 3 haftadır yürüyo bi yere tutunmadanGunaydin arkadaslar oncelikle hasta bebislerimize gecmis olsun bizde yeni sogukalginligi atlattik , sizlere sorum var yurumeye baslayan bebislerimiz varmi kizim 1 aydan fazladir duz duvara ttunup bile siraliyor ve ellerini birakip 6-7 adim atabiliiyor aslinda bir yer tuttuk guzel bir dogum gunu yapicaz ama adim kurabiyeside yapalim dedik kendi aramizda zamaniymis yapan varmi ? Yada ne gibi seyler yapiliyor
Masallahhhh , ne kadar surdu az adimlardan sonra yurumesi yani simdilik 6-7 adim atabiliyorBanim oğlum 3 haftadır yürüyo bi yere tutunmadan
Benim oğlum da banyoyu çok severken 2-3 hafta gibi bi süre banyodan nefret eder hale gelmişti, resmen çığlık çığlığa yıkamak zorunda kalıyoduk ama çok şükür yine normale döndü, şu an eskisi gibi gayet mutlu yıkanırkenArkadaşlar Kerem Alp banyo yapmayı çok severken 3 haftadır çığlık çığlığa banyo yapıyoruz. Bu duruma çok üzülüyorum. Sizde durumlar nasıl? Ya da tekrar suyu sevmesi için neler yapabilirim? (Bu arada musluktan akan suda el yüz yıkıyoruz keyifle orda sorun yok)![]()
Biz oyunlarla falan baya cesaretlendirdik yürüme konusunda, 2haftada falan tamamen kendi yürümeye başladıMasallahhhh , ne kadar surdu az adimlardan sonra yurumesi yani simdilik 6-7 adim atabiliyor
Bizimkide fazla cesur dusuyor kalkip tekrar devam ediyor hayirlisi artik insallahBiz oyunlarla falan baya cesaretlendirdik yürüme konusunda, 2haftada falan tamamen kendi yürümeye başladı
Düştüğünde falan hiç panik yapmadık gülüp şarkı falan söyledik korkmasın diye, düşe kalka yürüdü kendikendine
O zaman sizinkinin de yürümesi yakındırBizimkide fazla cesur dusuyor kalkip tekrar devam ediyor hayirlisi artik insallah
Ayy ne tatlı ya. Bizde ağustos gibi gitcez inşallah çok merak ediyorum gökçeyi sudaKızlar dün oğluşum ilk kez denizle tanıştı, kumsalda yürüyüş yaparken ayaklarını soktum bayıldı resmen dalga bacaklarına vurdukça sevinç çığlıkları attı mest oldu çocuk, üstü başı ıslandı ben de üstünü soydum sadece bez kaldı, öylece kıyıdan yürüdük baya hoşuna gitti zor çıkardım walla, bu yaz biz denizden çıkmıcaz galiba
biraz fazla doldurunca yırtıldı benimde bir tanesi. Sonra az koymaya başladım. sert plastik olunca yırtılıyo hemen.@hiraysen bencede sağdaki daha şık.
@Akaibu geceyi sorunsuz geçirmenize sevindim. Bu arada vakumlulardan bende aldm ama hep yırtıldı neden acaba.
@keremalpim arende eskiden hiç ağlamazdı şimdi kafasına su döktügüm an kıyameti koparıp eliyle sürekli itmeye çalışıyo.
S Sevgidili5 şimdiden yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturursunuz inş.
Kızlar aren artık gece hiç beslenmek istemiyor sadece su içmek istiyor. Resmen 10-12 saat aç kalıyor. Bizim gibi olan varmı?
ayy tailiniz bugün mü başlıyor ne güzel hayırlı yolculuklar canım@Akaibu konyadan geçiyoruz suanaklima geldin bu arada gecmisi cok okuyamadm ama Gökçe nasi oldu en son hastaydı okudugmda
ii yapmışsın gubün yardım etsin sana biraz :)Kizlar Eceyi banyo yaptirip calpol verip uyuttmustum dun gece cok sukur huysuzluk yapmadi ben de 10.30 gibi onun yanina yattim cok yorulmustum dun sabah 10 a kadar uyudum oglumu okula gondermeye bile kalkamamisim gondermedim okula gec kalinca
inşallah tekrar çıkmaz atlatmış olursunuzEvet canım takip ediyorum şuan sürekli. Dengeli gidiyo bakalım.
iyi yolculuklar canım. Ateşi var yine ama yüksek değil. Gecede çok iyi uyudu. Bakalım bekliyorum:)
yaa ne kadar güzel bizde muhtemelen gidersek ağustos gibi gidicez bende çok merak ediyorum mira ne yapcak diyeKızlar dün oğluşum ilk kez denizle tanıştı, kumsalda yürüyüş yaparken ayaklarını soktum bayıldı resmen dalga bacaklarına vurdukça sevinç çığlıkları attı mest oldu çocuk, üstü başı ıslandı ben de üstünü soydum sadece bez kaldı, öylece kıyıdan yürüdük baya hoşuna gitti zor çıkardım walla, bu yaz biz denizden çıkmıcaz galiba
mira da eskiye nazaran azaldı gece emmeleri artık iki üç kez emiyo en fazla onun dışında pış pış istiyo sadece peki bu durum gündüz iştahını değiştirdi mi canım@hiraysen bencede sağdaki daha şık.
@Akaibu geceyi sorunsuz geçirmenize sevindim. Bu arada vakumlulardan bende aldm ama hep yırtıldı neden acaba.
@keremalpim arende eskiden hiç ağlamazdı şimdi kafasına su döktügüm an kıyameti koparıp eliyle sürekli itmeye çalışıyo.
Kızlar aren artık gece hiç beslenmek istemiyor sadece su içmek istiyor. Resmen 10-12 saat aç kalıyor. Bizim gibi olan varmı?
Sağol canım inşallahHayırlı olsun, iyi günlerde oturun inşallah.
sagol canim.benimde bu evde en çok hoşuma giden üst katta kızlara oda lar var alttada kendi yatak odamin yanında minik bi oda var tam yiğit lik o oldu.bnde yorganlari yastiklari ve kisliklark o sekilde kaldriyorm cnm tediden almistm
hayrli olsncnm bnm evimde dublex rahat oluyo tek skintim ytakodasi altkatta hiraninodasi ust katta yatiramiyorm odasina oyuzden uzn surede yatiramam
inşallah canim hayırlı siyla bi oturalim rahat edicez bayaa. Sendemi huylandin:) ama kendi anneme bile anlatamadım burda anlatarak rahatladım biraz olsun iyiki varsınızayy canım neyseki kurtulmuşsunuz bende küçükken bi kere bitlenmiştim annem o kadar paniklemiştiki herşeyi yapıp bide en son kafama gaz yağı mı ne öle bişi dökmüştü günlerce kokusu gitmedi :)) bide sabahtan beri bunu okuyorum ya kafam feci kaşınıyo :
canım çok geçmiş olsun ateş genelde 3 günde kontrol altına giriyor aklında bulunsun inşallah şimdi daha iyidir
sağdaki daha güzel canım
valla bende yazlık kışlık ayırabildim anca bu seferde diğer işler kaldı :)) hoş yazlıkların çoğu da olmuyo bakalım inşallah ağustosta fln giyebilirim
geçmiş olsun canım
benim kızım ek gıdaya geçti geçeli o kadar az ek gıda alıyo ki geneli emme üzerine artık alıştım zorlamıyorum hiç bişi için
suyun ısısını değiştir mi canım belki artık sıcak geliyodur fln ben biraz daa ılıttım evimiz çok sıcak oluyo
inşallah sorunsuz hallolur canım ne güzel gönlüne göre bi ev bulmuşken
ben yaşıyorum ne biçim çarşamba şeklinde :))
Çok sağol canimcim.Hayirli olsun canim insallah sorun olmaz cok sevindim senin adina
Sağol canım inşallah.@hiraysen bencede sağdaki daha şık.
ayy tailiniz bugün mü başlıyor ne güzel hayırlı yolculuklar canım
ii yapmışsın gubün yardım etsin sana biraz :)
inşallah tekrar çıkmaz atlatmış olursunuz
yaa ne kadar güzel bizde muhtemelen gidersek ağustos gibi gidicez bende çok merak ediyorum mira ne yapcak diye
mira da eskiye nazaran azaldı gece emmeleri artık iki üç kez emiyo en fazla onun dışında pış pış istiyo sadece peki bu durum gündüz iştahını değiştirdi mi canım
oh ne kadar güzel bi haber kusmaların bitmesine çok sevindim darısı bize inşallah bi kaç yerde okumuştum gece emzirmeyi veya beslemeyi kesin ki gündüz iştahları artsın azıyodu zaten gece beslenmesi eski değerinde değilmiş artık o yüzden hazır gündüz iştahıda varken hiç tekrar gece için zorlama bence hoş tabi doktor daha doğrusunu söyler amaGündüz yemesi çok iyi kusmasıda bitti çok şükür. Sorunsuz yiyoruz herşeyi ama işte gece süt yerine su istiyor. Bu ay gitmedim dr önümüzdeki ay gidince sorucam.