2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar pazartesiden bu yana salonun temizligini bitirdim herseyi sildim yikadim kac gundur Ecenin dis miz mizligi var anca bugun bitti salonun temizligi ama daha cok isim var:KK43:
ben de burdan gaza gelip yere çarşsf serdimdöktüm gardrobu ama oğlum iki kıyafet bile katlarmadı her yer her yerde. benim sıpam kucaktan inmeyi sevmiyo. artık bi uzvum gibi oldu.

Banada dün geldi:) 2 paket yazmışlar 30 luk göndermişler çok ayıp dedim :)
Kipadan günlük kullanmak için aldığım ıslak mendil gibi aynı
Bana da oyle geldi ama cok guzelmis hem kokusu hemde bebegin poposunu kizartmiyo 30 luk iki paket seklinde geldi

Bana da oyle geldi ama cok guzelmis hem kokusu hemde bebegin poposunu kizartmiyo 30 luk iki paket seklinde geldi
Evet güzel kokusuda. Biz burda bir toptan satış mağzasında huggiesin yenidoğan ıslak mendilini baya uygun bi fiyata bulduk. Her yerde 10 lirayken 3 lüsü . 7.50 liraydı sanırım orda. Eşim gitmiş 15 paket almış :KK53: evde neredeyse bi sene yetecek kadar ıslak mendil var

Ben demistim hemen de gonderiyolar @minnakkartal sanirim sende doldurdun fprmu geldi mi bide instagramdaki tag i soracam nasi yani
ben evin adresini vermiştim bugün geldi mi bilmiyorum annemde bişi demedi ama canım o güzel tontiş ayakları şek #withoutshoes yaz altına bide #toms yaz benim love yazan fotomun taglerinede bakabilirsin ihtiyacı olan bir çocuk daha sevinsin

Ece de cok seviyor hic aglamaz yikanirken simdi Hira gibi ellerini vuruyor suya ayaklarini cirpiyor cikarinca agliyor:)
Masallah eceye insallh hc korkmazda denizede grer annesyle
@keremalpim gecmis olsun canm

@delimavi35 size de gecmis olsun canm Allah beterinden korusun korkmustur kuzucuk

@hiraysen emre de ayni durumda ust disler cikti azaldi biraz daha aglamasi.ama babasindayken bile beni gordgnde qgliyo bana gelmek icin surekli kucak istiyo yemegi bile zar zor tek elle yapyorm valla perisan oldm kac gundur:KK43:umarim gecici bir durumdur.evi de duzenledm bu hafta sag omzum kolum tutuk iki gundur:KK43:nasl ise baslycm bilmiyorm umarm duzelr haziran 15 te baslamam lazim:KK43:
bnm bide sol kolum uyusuk rahatszligimdan dolayi byle cok zorlaniyorum
gökçede öyle. ellerile suya vura vura heryeri su içinde bırakıyor. ama çokkkkk mutlu oluyor bende sesimi çıkarmıyorum :)
Gol oluyo banyo valla

Bizimki de sevdigi icin dun durmuyordu benimde mutfakta isim vardi onune kucuk legenle su koydum hali yoktu yerde ama isim vardi dirmayinca cok caresiz kaldim kendi kendimede delimiyim ne cocugun onune su koyulurmu evin icinde dedim derken Ece ellerini soktu oynamaya basladi hemen ardindan legeni kaldirdi ve her yer su oldu ama bunu yazin balkonda yapcam doldurcam suyu koycam onune buyuk legen var onu da doldururum bazen icine oturturum Eceyi suyun tadini cikartir:))
bnde sisme havzlardan alip terasa koycam oynasin dursun:)

ben de burdan gaza gelip yere çarşsf serdimdöktüm gardrobu ama oğlum iki kıyafet bile katlarmadı her yer her yerde. benim sıpam kucaktan inmeyi sevmiyo. artık bi uzvum gibi oldu.
Cok zor bebeklerle is yapmak onceden tek basima evi kaldirip her isimi yapiyordum ama simdi imkansiz gibi onceden uyuyordu iki saat falan üc dort gundur o da yok bugun de uyuttum yarim saat sonra kalkti ayagimda salladim sirf uyanmasin diye bir bucuk saat tuttum ayagimda biraktigim gibi uyandi

Masallah eceye insallh hc korkmazda denizede grer annesyle

bnm bide sol kolum uyusuk rahatszligimdan dolayi byle cok zorlaniyorum
Gol oluyo banyo valla

bnde sisme havzlardan alip terasa koycam oynasin dursun:)
İnsallah canim bu sene denize girerler artik 28 agustosa bizde rezervasyon yaptirdik marmarise kizkatdesimlerle birlikte gitcez insallah sisme havuzlardan alirsan canim cok buyuk alma biz ogluma almistik su dolduruyoduk cokca yine de az geliyordu dolmak bilmiyordu bende Eceye alirsam kucukletinden almayi dusunuyorum

Ben bu programı her gün izlesem psikolojim bozulur heralde:KK43: gece emerek uyumayı bıraksın diye uğraşıyolar. Çocuk ağlaya ağlaya uyudu ya:KK43: içini çeke çeke.
Ben burda kötü oldum. Birde dadı öğrenecek güçlü dur diyo. Maymunlara yapılan öğrenilmiş çaresizlik deneyinden ne farkı var bunun ya.

aynen katiliyorm sana cogu konuda iyi ama uyku konusunda yapmiyorm dadinin dediklerini.

o işte başta baya hata yapılmış gibi her iki çocuğa da yazık hoş bizde el bebek gül bebek miraylayız azıcık anlayınca kardeşi olsa neler gelir acaba başımıza hiç büyük konuşmıcam artık

bizde cumartesi denicez annemle bakalım bende kurabiye yapıcam becerirsem doğumgününde de yapıcam haftaya da bir gün izin alıp eminönüne gidip süsleri ve hediyelikleri halledicem geriye kıyafet işi kalıyo onu nasıl yapıcam çok endişeliyim

bende birkaç kez izledim gece ağlamalarına dayanmak çok zor birde aklıma şey geliyor eltim ilk çocuğunda emzirmeyi ağlata ağlata bıraktırmıştı geceden başlayarak ikincide sütü olmadı çok korkuyorum sütüm olduğu sürece @apriori11 nin paylaştığı fotoğraftaki gibi bile olabilirim

Cok basit canm.bi de kremsantili kurabiye tarifi vardi ondan yaptm gecen gun buzluga attm.bugun de 3 2 1 ve sodali pogaca yaptm onlarda hooop buzluga:)emre izin verdigi surece yapyorm zaten son ana kalirsa yapamam.baskasinda da durmuyo ki yardma cagrym:(

Kizlar pazartesiden bu yana salonun temizligini bitirdim herseyi sildim yikadim kac gundur Ecenin dis miz mizligi var anca bugun bitti salonun temizligi ama daha cok isim var:KK43:
Senin vitrininin falan mi var canm?onlar ne cok oyaliyo ya.ben almadim konsol aldm yemek takmini koymak icin o kadar.annemin vardi da temzlemek iskence gibi geliyodu:)

Bende ne güzel ortalığı toplamış temizlemiştim. Gökçenin iki gün hasta olması savaş alanına çevirdi yine.

Nasl oldu canm gokce?

Telefondan sarki ya da sevdigi cizgi film acip yapmayi denedm ama pek ise yaramadi canm.esim evdeyken ona birakp yaptm valla sen de oyle dene.wn azindan aklin kalmiyo bakan ilgilenen biri oluyo

Evet güzel kokusuda. Biz burda bir toptan satış mağzasında huggiesin yenidoğan ıslak mendilini baya uygun bi fiyata bulduk. Her yerde 10 lirayken 3 lüsü . 7.50 liraydı sanırım orda. Eşim gitmiş 15 paket almış :KK53: evde neredeyse bi sene yetecek kadar ıslak mendil var

Ben de 12 li prima aliyorm hepsiburadadan bereketli oluyo:)

Ben de yaptim o pagacadan gercekten vok guzel oldu.Buzlukta tadi bozulmaz mi ki ben de atayim iyi olursa

Cok uzun sure kalmazsa bisey olmaz canm.10 gun sonra dogumgunumz.ben normalde de yapip atardm buzluga misafir gelince kolaylik olsun diye. 1 ayi gecti mi degisiyo tadi.

bahsedilen poğaça nedir:S 3 2 1 denip duruyor:S biri ipucu versin:KK70:

3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)

Kizlar emre 3 defa yataktan dustu:(biz de park yatak aldk dun karyolasini odasina tasiycm artik buyuynce kullanir.bundan cikamiyo en azindan.en alt kademeye indirdik.su kucuk havuz toplarndan da alip doldurcm icine gunduz de orda oynasin:)keske en bastan alsaymisim almak isteyen olursa kullanisliymis gercekten kraft playard bizmki

İnsallah canim bu sene denize girerler artik 28 agustosa bizde rezervasyon yaptirdik marmarise kizkatdesimlerle birlikte gitcez insallah sisme havuzlardan alirsan canim cok buyuk alma biz ogluma almistik su dolduruyoduk cokca yine de az geliyordu dolmak bilmiyordu bende Eceye alirsam kucukletinden almayi dusunuyorum
Bak bunu söylediğin iyi oldu canım bende küçük boy aliyim o zaman.

aynen katiliyorm sana cogu konuda iyi ama uyku konusunda yapmiyorm dadinin dediklerini.

Cok basit canm.bi de kremsantili kurabiye tarifi vardi ondan yaptm gecen gun buzluga attm.bugun de 3 2 1 ve sodali pogaca yaptm onlarda hooop buzluga:)emre izin verdigi surece yapyorm zaten son ana kalirsa yapamam.baskasinda da durmuyo ki yardma cagrym:KK43:

Senin vitrininin falan mi var canm?onlar ne cok oyaliyo ya.ben almadim konsol aldm yemek takmini koymak icin o kadar.annemin vardi da temzlemek iskence gibi geliyodu:)

Nasl oldu canm gokce?

Telefondan sarki ya da sevdigi cizgi film acip yapmayi denedm ama pek ise yaramadi canm.esim evdeyken ona birakp yaptm valla sen de oyle dene.wn azindan aklin kalmiyo bakan ilgilenen biri oluyo

Ben de 12 li prima aliyorm hepsiburadadan bereketli oluyo:)

Cok uzun sure kalmazsa bisey olmaz canm.10 gun sonra dogumgunumz.ben normalde de yapip atardm buzluga misafir gelince kolaylik olsun diye. 1 ayi gecti mi degisiyo tadi.

3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)
Bu gün iyi canım ateşi yok çok şükür yemek yemeyede başladı. İshali var bi tek

Kizlar şimdi ben yukarı tasinicam ya kayinvaldemin evi girişte 2 oda bi salon herzaman evinin küçük olduğundan şikayet ederdi napicaksa coluk çocuk yok 2 kişiler onlara fazla fazla yetiyo halbuki.eşim falan aralarında konusmuslar ben terasa tasininca oda buraya tasinacakmis. Bizburayı kiraya verecektk ve kalan borcumuzu gelen kirayla odeyecektik. Şimdi onun evini kiraya vericez fakat söyle bi durum varki girişteki ev le bizim bu evimizin getirdiği kira arasında çok fark var. Allahım yaa biraz beklese nolursa borcumuz bitince kiraciyi cikaririz yine oturur.kadın hemen atladı yani. İnsan biraz düşünceli olur. Haksizmiyim ama. Ona oturma diyen yok zaten kendiside biliyo daha az kira getireceğini kendi evinin. bizi zorlayacagini.bizim ona göre hesap kitap yaptığımızı ama hiç umrunda değil.

iyiki syledin canm bnde buyuk alcam hatta cokbuyuk olsun bnde greyim icine diyodm esime almiyim ozamn kucuk aliyim

iyiki syledin canm bnde buyuk alcam hatta cokbuyuk olsun bnde greyim icine diyodm esime almiyim ozamn kucuk aliyim
Aynen kesinlikle büyük almayın. Göze küçük geliyo ama çok su alıyo. Biz içini topla dolduruyoruz 200 tane top tabanı bir sıra dolduruyo sadece.

Back
X