aynen katiliyorm sana cogu konuda iyi ama uyku konusunda yapmiyorm dadinin dediklerini.
Cok basit canm.bi de kremsantili kurabiye tarifi vardi ondan yaptm gecen gun buzluga attm.bugun de 3 2 1 ve sodali pogaca yaptm onlarda hooop buzluga:)emre izin verdigi surece yapyorm zaten son ana kalirsa yapamam.baskasinda da durmuyo ki yardma cagrym
Senin vitrininin falan mi var canm?onlar ne cok oyaliyo ya.ben almadim konsol aldm yemek takmini koymak icin o kadar.annemin vardi da temzlemek iskence gibi geliyodu:)
Nasl oldu canm gokce?
Telefondan sarki ya da sevdigi cizgi film acip yapmayi denedm ama pek ise yaramadi canm.esim evdeyken ona birakp yaptm valla sen de oyle dene.wn azindan aklin kalmiyo bakan ilgilenen biri oluyo
Ben de 12 li prima aliyorm hepsiburadadan bereketli oluyo:)
Cok uzun sure kalmazsa bisey olmaz canm.10 gun sonra dogumgunumz.ben normalde de yapip atardm buzluga misafir gelince kolaylik olsun diye. 1 ayi gecti mi degisiyo tadi.
3 kabartma tozu 2 bardak yogurt 1 bardak sivi yag 3 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi tuz ve un:)yogurup icine peynir koydm ben.uzerini de galeta ununa buladm super oldu tavsiye ederim:)