Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa evet küçük kalmış biraz. Sizin kız daha toplu ama bizimkine göre sanırım. Üzerine tam oturmuş badi kısmı o yukarı toplamıştır. Bizim oturmuyo üzerine eve gelince denedimdeBize küçük oldu bu elbise tütünün başladığı yer ta göbeğinin üstünde kaldı bide geçen ay drnemiştim öyle olunca almadım
Denemiştik hatta
Aa evet küçük kalmış biraz. Sizin kız daha toplu ama bizimkine göre sanırım. Üzerine tam oturmuş badi kısmı o yukarı toplamıştır. Bizim oturmuyo üzerine eve gelince denedimde
Bizimkinin yanında tombik gibi duruyo amaTombik değil ama göbeği varheralde ondan bi de 1 ay önceydi bende o yüzdrn cesaret edip alamadım ama bayılmıştım gökçeye çok yakışır eminim
![]()
Oyyy kuzum benim ya. Nasıl su toplamış öyle.Eki Görüntüle 1544580 Kızlar ya gördükçe içim acıyo balon gibi parmağı çocuğun. Oynuyo onla ağzına falan alıyo. Ağzında patlayacak diye korkuyorum. İğneyi ısıtıp sterilize edip patlatmayı düşünüyorum uyurken. Canı yanar mı ki. Hiç biyeri böyle su toplayan patlatan biri var mı canınız yanıyo mu
Görümcem sık sık idrar yolu enfeksiyonu olur canım. Geçmez bi türlü o da der hep her tarafım ağrıyo diye. Böyle evlere yakın yerlerde gösteri yapılmasına falan sinir oluyorum. Yoldan bangır bangır müzik çalan arababalarla geçiyolar. Sanki bi anda aydınlanma yaşayacağız onu duyunca. Bebekler var hastalar var yaşlılar var. Hiç biri düşünmüyoEvin önünde kılıçtaroğlu miting yapacakmış şimdiden başladılar gürültüyebakalım Gökçe bugün nasıl uyucak. Şimdiden bayraklara ve seslere bağırıp duruyo :) Herşeye bi Yanıt vermek zorunda zaten bu sıpa. Birde dün parmağını burnumun içini yolup kanattı bugünde Gözüme parmağını soktu. Zaten bütün kemiklerim ağrıyor gökçede durmuyor
annem mutfaktaki işini halletsin ona vericem gökçeyi. İnanın ağrımayan kemiğim yok. Idrar yolları enfeksiyonu yapar mı böyle.
Bizimkinin yanında tombik gibi duruyo amaçok tatlı oldu cidden ya. Onunda hoşuna gitti tülleri kaldırıp duruyo:)
Saçınıda hep yaptığım gibi tepeden bir tane bağlıcam. Eteğindeki tüller gibi bi tane tüldende lastiğin üzerine kurdele yapcam. Hediye paketi gibi![]()
Eki Görüntüle 1544580 Kızlar ya gördükçe içim acıyo balon gibi parmağı çocuğun. Oynuyo onla ağzına falan alıyo. Ağzında patlayacak diye korkuyorum. İğneyi ısıtıp sterilize edip patlatmayı düşünüyorum uyurken. Canı yanar mı ki. Hiç biyeri böyle su toplayan patlatan biri var mı canınız yanıyo mu
Evin önünde kılıçtaroğlu miting yapacakmış şimdiden başladılar gürültüyebakalım Gökçe bugün nasıl uyucak. Şimdiden bayraklara ve seslere bağırıp duruyo :) Herşeye bi Yanıt vermek zorunda zaten bu sıpa. Birde dün parmağını burnumun içini yolup kanattı bugünde Gözüme parmağını soktu. Zaten bütün kemiklerim ağrıyor gökçede durmuyor
annem mutfaktaki işini halletsin ona vericem gökçeyi. İnanın ağrımayan kemiğim yok. Idrar yolları enfeksiyonu yapar mı böyle.
Görümcem sık sık idrar yolu enfeksiyonu olur canım. Geçmez bi türlü o da der hep her tarafım ağrıyo diye. Böyle evlere yakın yerlerde gösteri yapılmasına falan sinir oluyorum. Yoldan bangır bangır müzik çalan arababalarla geçiyolar. Sanki bi anda aydınlanma yaşayacağız onu duyunca. Bebekler var hastalar var yaşlılar var. Hiç biri düşünmüyo
Oyyy kuzum benim ya. Nasıl su toplamış öyle.
Ben emin Değilim ama patlatmayın derler die biliyorum.
başıma hiç böyle bişeyde gelmedi patlatmayayım o zaman yaAy evet ya betüldr gülüyodu tüllere bende kendim yaparım demiştim ama hala şu taşınma işi olmadı iki ev arasında da iş bitmedi yapamadım
Patlatıncada acıyacağını sanmam ama patlatma bence ya yavrum fena olmuş gerçekten
geçmiş olsun,ateş çok yıpratıyor,acilşifalar
@emiragam ishal icin bsy vermedi cnm muz patates pirinc ver dedi bol su ve sıvı ver dedi hc bi ilac kullanma dedi
@Akaibu elbiseniz cok gzlmis internettenmi almstn sanki ole hatrlyrm bende bgn e bebege gttm pembe bi elbise begendm ust tarafi Penye kollar dantel karpuz kol alti da tül beden kalmamıştı baska yere bakcm@yaz yagmuru sizede gecms olsn bZdede pzt brden ates ckmsti paranox fitil verdi dr 38 in ustune çıktığında 2 kez kullandm aralardada 6 saatte bi calpol verdm cok skr 3. Gun gitti ates ins sznde gecer bi an once
Yaz geldi dioruz rahat ederiz diyoruz olmuyo Rabbim dermansız dert vermesinde bunlar gecici ins
@mutube ayakta sallamak cdden zor ve skci bzmde basta oleydi smdi asla ayaga gelmio sdce memede uyuyo annemlere geldm aksam uykusu gelir de meme harici uyumuyo diye biyere çıkamıyorum
Çok geçmiş olsun canım ya nasıl oldu ece?
Geçmiş olsun Eceye canım.
tesekkur ederim kizlar L Lilium3 size de gecmis olsunGeçmiş olsun canım allah şifa versin ececiğe
Ay canim ya patlatma bence aciyabilir patlattiktan sonra o yanik olan yer etrafa deydikce acir kendi kendine kurur orasi normale donerEki Görüntüle 1544580 Kızlar ya gördükçe içim acıyo balon gibi parmağı çocuğun. Oynuyo onla ağzına falan alıyo. Ağzında patlayacak diye korkuyorum. İğneyi ısıtıp sterilize edip patlatmayı düşünüyorum uyurken. Canı yanar mı ki. Hiç biyeri böyle su toplayan patlatan biri var mı canınız yanıyo mu
Hersey cok guzrl gorunuyor canim bayagi emek vermissin ellerine saglik Dogum gunu kutlu olsun Arda nin nice guzel yillaraGunaydınlar. Doğum günümüz güzel geçti. Herkes gittikten sonra yeni doğduğundaki videoları izledim duygulandım.
Doğum gününden kareler.
Canim sabah erken uyandi oglene kadar o oda senin bu oda benim gezdik durduk oturma odasina gecince aglamaya basliyor gezmeye alismis durduramiyoruz. Hafif basi yaniyor umarim distendir. Gecede 5 kere uyandi. Su an uyuyor. Bizden haberler simdilik bu kadar.
Yok yapmaz canim enfeksiyon kasiklarda agri yapar bide yanma olur sik sik idrara cikmak istersinEvin önünde kılıçtaroğlu miting yapacakmış şimdiden başladılar gürültüyebakalım Gökçe bugün nasıl uyucak. Şimdiden bayraklara ve seslere bağırıp duruyo :) Herşeye bi Yanıt vermek zorunda zaten bu sıpa. Birde dün parmağını burnumun içini yolup kanattı bugünde Gözüme parmağını soktu. Zaten bütün kemiklerim ağrıyor gökçede durmuyor
Kizlar zor bir gece gecirdik kizimin atesi gece boyu cok yuksekti surekli uyurken sicriyordu sabaha kadar bekledim fitil koydum elini yuzunu yikadim 39 derece civariydi hepsine ragmen sabah uyaninca ates yoktu keyifliydi ama kahvalti yapmadi corba vercem birazdan