2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
N
Aynı durum bizde de var kafa yanıyor ama ateş yok bizde, gece saat başı kalkıyor. Bizim diş rutininde bunların üstüne 2 gün ishal olur ardından diş patlat alıştım ben:) inşallah sizin De diştir
Bizim gorunurde dis yok belkide daha cikacak bilemiyorum belkide soguklarda usuttu biraz oksurugude var ama keyfi yerinde simdi

Bugun kizim babannesigile gitti bi suru hediyelerle geldi dogum gunu gelmeden hediyeler gelmeye basladi hepside cok guzel hele karaca home yorgan nevresim takimi ayri bi guzel
Ohh ne güzel:))
Bizimde babannemiz dedemiz çok hediye alır. Tek torun zaten iki tarafında. ama keşke biraz daha zevklerimiz benzese:KK53: aldıkları çoğu şeye eşimle birlikte itinayla aaa ne kadar güzelmiş yorumu yapmakta ustalaştık:KK53:
Küçük görümcem sağolsun bir çoğunu bize gelmeden değiştiriyo:KK53:

image.webp
Patlatıyım dememe kalmadı patlamış bile şimdi farkettim:KK43:
Ağlaması falan olmadı ama acımadı demekki canı. Nemlendirecek bişeyler mi sürsem ki. Sudokrem le mustelanın nemlendirici kremi var elimde. Yoksa kurusa daha mı iyi olur acaba. Eti nasıl gözüküyo ya tüm üst derisi kalkmış resmen işkence çekiyorum gördükçe. Yarabandı falan mı yapıştırsam ki napsam yanıl ne zormuş ya.:(

Ohh ne güzel:))
Bizimde babannemiz dedemiz çok hediye alır. Tek torun zaten iki tarafında. ama keşke biraz daha zevklerimiz benzese:KK53: aldıkları çoğu şeye eşimle birlikte itinayla aaa ne kadar güzelmiş yorumu yapmakta ustalaştık:KK53:
Küçük görümcem sağolsun bir çoğunu bize gelmeden değiştiriyo:KK53:
Babannemiz karsehirde oturuyor size cok yakin. Bizimde iki tarafin tek torunu. Benim herseyi begenmeyecegimi bildiklwri icin degistirme fisinide icine koyuyorlar begenmezsem hemen magazaya goturup degistiriyoum ama genelde gorumcem zevklidir kalitelisini alir

Eki Görüntüle 1545007 Patlatıyım dememe kalmadı patlamış bile şimdi farkettim:KK43:
Ağlaması falan olmadı ama acımadı demekki canı. Nemlendirecek bişeyler mi sürsem ki. Sudokrem le mustelanın nemlendirici kremi var elimde. Yoksa kurusa daha mı iyi olur acaba. Eti nasıl gözüküyo ya tüm üst derisi kalkmış resmen işkence çekiyorum gördükçe. Yarabandı falan mı yapıştırsam ki napsam yanıl ne zormuş ya.:KK43:
Vay kuzum kotu olmus yara bandi yapistirma hava ile temas edince daha cabuk iyilesir. Bence yarin mutlaka dr gorsun bebekler dayanıklıdır ama yinede cani acimasin. yanik acisini bilirim parmaklarimi yakmistim

Babannemiz karsehirde oturuyor size cok yakin. Bizimde iki tarafin tek torunu. Benim herseyi begenmeyecegimi bildiklwri icin degistirme fisinide icine koyuyorlar begenmezsem hemen magazaya goturup degistiriyoum ama genelde gorumcem zevklidir kalitelisini alir
güzel düşünmüşler ama koymak lazım bencede.
Bizde kırmayalım diye başta hiç değiştirelim falan demedik açıkcası çekindim biraz çok hevesliler diye. Ama ya görümcem söyledi ya eşim bilmiyorum. Şimdi büyük bişey alcaklarsa hangisi güzel diye whatsaptan kp imle mesajlaşıyoruz foto falan atıyolar:)
Benimde küçük görümcem zevkli Allahtan.
Maddi durumları çok çok iyi ama kendilerince bazı şeyleri fuzuli buluyoşar. Bende karacahome dan almıştım kızımın nevresim takımını. 50 liraydı sanırım pahalıda değildi bence. Buna bu kadar para mı verilir diye söylenmişlerdi. Sanırım eskiden gelen alışkanlıklar bırakamıyolar

Vay kuzum kotu olmus yara bandi yapistirma hava ile temas edince daha cabuk iyilesir. Bence yarin mutlaka dr gorsun bebekler dayanıklıdır ama yinede cani acimasin. yanik acisini bilirim parmaklarimi yakmistim
Randevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmen:(
Eşim normalde çok paniktir. Eve geldiğinde ağlayarak artık nasıl anlattıysam adam hiç bişey diyemedi.

Sizinkiler biraz eli sikiymis anlasilan benim gibi:KK12: Valla ben begenmezsem hemen degistiriyorum zaten esiminde fikrini de aliyorum. Aslinda kv ile aramiz pek iyi degildir ama kizim icin hersey. Cunku ben onlarla anlasamasamda onlarin torunlari sonucta.

Bu
Randevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmen:KK43:
Eşim normalde çok paniktir. Eve geldiğinde ağlayarak artık nasıl anlattıysam adam hiç bişey diyemedi.
moralini cok bozma boyle olmasin sen istemedin yarina az kaldi.

@Akaibu önce elbisenize bayildim supermis gercekten almanis olsam kesin alırdım
Bide parmagi cok kötü olmus gokcenin kiyamam hemen iyilessin inşallah bende acikta daha kolay iyilesir diye biliyorum canim

Sizinkiler biraz eli sikiymis anlasilan benim gibi:KK12: Valla ben begenmezsem hemen degistiriyorum zaten esiminde fikrini de aliyorum. Aslinda kv ile aramiz pek iyi degildir ama kizim icin hersey. Cunku ben onlarla anlasamasamda onlarin torunlari sonucta.
Aslında hiç eli sıkı değiller. Yemeye içmeye gezmeye araba falan olsun dağıtırlar resmen. Ama onlar bişeye gereksiz diyosa gereksizdir. Kesinlikle fikirlerini değiştiremezsin. İyi insanlar ama herşeyin en iyisini ben bilirim diyenlerden. Bizimde pek iyi değil. Baktım böyle giderse kavga gürültü olacak işi gittikçe abartıyolar. Öyle bi mesafe koydum ki. Eski her şeye müsama gösteren ebni mumla arıyolardır eminim. Oğulları için torunları için ses etmiyorum

Aslında hiç eli sıkı değiller. Yemeye içmeye gezmeye araba falan olsun dağıtırlar resmen. Ama onlar bişeye gereksiz diyosa gereksizdir. Kesinlikle fikirlerini değiştiremezsin. İyi insanlar ama herşeyin en iyisini ben bilirim diyenlerden. Bizimde pek iyi değil. Baktım böyle giderse kavga gürültü olacak işi gittikçe abartıyolar. Öyle bi mesafe koydum ki. Eski her şeye müsama gösteren ebni mumla arıyolardır eminim. Oğulları için torunları için ses etmiyorum
bende cok mesafeliyim ve boyle mutluyum.

:cool::cool::KK36:

Eklentiler

• 2015-05-31 21.13.50.webp
    2015-05-31 21.13.50.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 2015-05-31 21.13.24.webp
    2015-05-31 21.13.24.webp
    25 KB · Görüntüleme: 99
  • 2015-05-31 21.13.07.webp
    2015-05-31 21.13.07.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 2015-05-31 21.12.49.webp
    2015-05-31 21.12.49.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 105
  • 2015-05-31 21.11.27.webp
    2015-05-31 21.11.27.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 110
  • 2015-05-31 21.11.54.webp
    2015-05-31 21.11.54.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 100
  • 2015-05-31 21.08.08.webp
    2015-05-31 21.08.08.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 2015-05-31 21.07.03.webp
    2015-05-31 21.07.03.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 114
Kizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle

Dusmez ise idrar testi yaptirin bence idrar yollari enfeksiyonu kiz bebeklerinde cok oluyor dusmeyen atese sebep olabiliyor gevmis olsun Allah sifa versin
Sagol canim yarin da dusmezse doktoru arayacagim bir daha ki kontrolde kilo slmazsa demisti ama boyle devam ederse doktora soyleyip yaptiririm

Back
X