Maşallah mutlu yıllar. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim Emre tıpkı babası.
Canım düEnli kontrole gittiğin hastanenin acilini ara mutlaka bi çocuk dru vardır ona danış. Ben hamilelikte de azad için de yaptım bikaç kere öyle. Yardımcı olunabiliyorsa telden yönlendiriyorlar olmuyorsa çok gel diyorlarKizlar kizimin atesi yine yukseldi moralim bozuk sadece emiyor su bile icmiyor kofteyi cok severdi bir lokma bile yemedi bunun uzerine abim aradi kizimin hasta oldugunu soyledim yukselunce fitil veriyorum calpol veriyorum dedim ilac ne veriyordun diye sordu antibiyotik dedim hemen niye antibiyotik veriyorsun ates bagisikligini yukseltiyor dedi bende daha once birkac kez antibiyotiksiz atlattik ama bu sefer cok atesli ve kotu dedim telefonu kapattim canim sıkıldi acaba beklesemiydim diye dusundum biraz celiski yasadim esim de kizdi bana cocugun bagisikligini gelistirelim derken havale mi gecirtelim bu senin ucuncu cocugun takma kafana dedi abimin de huyudur bu hep kendileri dogruyu yapar bizi hep elestirir ama icime kurt dustu kizlar kotu mu yaptim antibiyotik vermekle