2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru baska bi dr daha gorsun eceyi bu doktor surekli erteliyor gibi geldi. Aylar once Kizim ilk kez 38.3 gordu gece 4 te dr cebini aradim uyandirdim konustum sabahinda dr gittik muayenehanesine. Idrar testi istiyorum dedim gerek yok ama siz istediginiz icin yapalim dedi. Sonucunda kizimda idrar yollari enfeksiyonu cikti. Antibiyotik ile 10 gun sonra iyilesti. Eger kizimda ates dusmeseydi hic beklemeden hastaneye gotururdum

Benim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size. Netten baktım Şener taşdemir Selçuklu nalçacıda muayenehanesi
A apriori11 tesekkur ederim. Int tel bulup randevu alayim

Kizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
Cnm bence bu son çıkış olacak artık bıter emınım bizimde öyle oldu3,4 gun suruyo hastanede perişan etmeyın dr takip edıyo zaten

Kizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
Canım bence de götür ve kan idrar kaka kapsamlı bi tahlil yaptır ne ise bu günler süren ateşin sebebi ortaya çıksın

Y yaz yağmuru götür bencede canim geceyi için daha rahat geçirirsin şimdi goturursen. Kıyamam hiç ecosuma sanırım yanlış hstirlamiyosam yarın doğum günü dimi inşallah yarına hiç ateş falan kalmadan uyanır kuzum.

Bilmiyorum agzida akti diste gorunmuyor. Benim bugun keyfim yok ona mi gecti diyecem olmaz boyle sey degil mi? Anlamafim gitti. Hafif basi yaniyor ates de degil sanki. Cozemedim gitti. Gozlemim altinda cozmeye calisiyorum. Uc denklemli problem gibi oldu neyse

Esimi bekliyorum kizlar gelcek simdi goturcez bugun saat 7 de besinci kez antibiyotik verdim ve su ana atesi dusmus olmaliydi ilacini da goturcem yanimda hicbirsey yoksa bile tahlilleri yapilir

Y yaz yağmuru götür bencede canim geceyi için daha rahat geçirirsin şimdi goturursen. Kıyamam hiç ecosuma sanırım yanlış hstirlamiyosam yarın doğum günü dimi inşallah yarına hiç ateş falan kalmadan uyanır kuzum.
Evet canim dogum gunu yarin kuzumun insallah iyilesir de mumunu ufletirim teyzesi

Ahaha tahmin ettim canim hic yanilmamisim nerden mi? Esinin ailesi yurtdisinda oldugu icin bide birazcikda azadin esmer olusundan. Benim babamda orali
Hahahhaha cihanbeyli avrupa göçüyle meşhur zaten :) azadın esmerliğini bırak adı azad zaten :) Selçukluda annesi ve erkek kardeşi var Konya'da gerisi yazdan yaza köye geliyor, köy dediysem herkesin yaYla evi var oraya 1 ay tatile geliyorlar. Az kurcalasak akraba çıkarız seninle ;)

Hahahhaha cihanbeyli avrupa göçüyle meşhur zaten :) azadın esmerliğini bırak adı azad zaten :) Selçukluda annesi ve erkek kardeşi var Konya'da gerisi yazdan yaza köye geliyor, köy dediysem herkesin yaYla evi var oraya 1 ay tatile geliyorlar. Az kurcalasak akraba çıkarız seninle :KK66:
Ay evet nerdeyse hepsi avrupada. Ama babam cihanbeylinin ici degil koyunden ama biz pek bilmeyiz oralari konyada dogduk buyuduk ama var ya azad cihanbeylilere cook benziyor

Ay evet nerdeyse hepsi avrupada. Ama babam cihanbeylinin ici degil koyunden ama biz pek bilmeyiz oralari konyada dogduk buyuduk ama var ya azad cihanbeylilere cook benziyor
Ay sen kvmin ajanı mısın yoksa sızdın aramıza :p Deme öyle herkes bana benzetiyor bi görsen kopyam :))) kaşı gözü eşime benziyor ama hakkını vereyim :))

@Akaibu osman elvan ile Kemal korkmaz dendi ama bilemiyorumki nasillar cook iyi bi disci bulmaliyim
hiç duymadım canım bende bilmem zaten burayı. Eşiminde pek hoş tecrübeleri olmamış daha önce.

Benim eşimin ailesinin hata yurtdışındaki tüm sülalesinin gittiği bi yer var. Hatta kışın biz de diş yaptırmaya Konya'ya geldik :) Dr un adı Şener ama diğer bilgileri eşimden alıp söylerim size. Netten baktım Şener taşdemir Selçuklu nalçacıda muayenehanesi
o nasıl doktormuş ya:)

Hayırlı olsun dişiniz ilk annesi gördüğü için diş hedıyesı senden canım
ala ala bitmedi zaten:))

canım kızının diş jeli varsa evde diş etine onu sür. Bende sık sık uğraşıyorum. Geçen gün eşimin aklına geldi heemn rahatlatıyo. Tadıda kötü değil meyve aromalı.

Canım kan idrar ne varsa yapsınlar aklında kalmasıb bişey.
Ateş 3 gün sürer diyolar belki ondandır. Enfeksiyon yoktur inşallah

Back
X