2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.

Evet canim wmrenin de ilk disleri yan gibiydi uzadikca duzeliyo.ust disleri de oyleydi

Kizlar yine ates basladi 38 simdi ogleden beri uyuyordu zaten daha bir saat once kalkti cok keyifsiz kizim baygin gibi doktoru aradim simdi ilaclara devam edin yarin tekrar goreyim dedi ne yapsam bilmiyoeym cocuk hastanesine gotursem mi
3 günü geçtiyse ateş başlayalı götür,zira antibiyotik etkisi 3güne dek uzayabiliyor,belki ilacı değiştirirler dirençli bi enfeksiyonsa , bazen uzayan ateş döküntülü hastalıkla özellikle bu aralar 6.hastalık ile neticeleniyor,acil şifalar yıpratıvcı oldu bu hastalık

kızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs

Hastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim

kızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
Canım atlamadan okumaya çalışıyorum ama görmedim gerçekten. gözden kaçabiliyo bazen. KalabTüm bebişlerimize maşallah. Hepsinin iyi kötü yanları bizi çıldırttıkları zamanları var. Ama çok şükür sağlıklılar yanımızdalar bıdıklar

Hastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
Penesilin vurulurken kolda test ediyolar canım azıcık kola uygulayıp. Ama sen yinede doktoruna görün tabi. Penesilin güçlü bi ilaç sonuçta. Benim boğazlarım sorunluydu küçükken 30 penesilini sabah akşam yediğim zamanları biliyorum. Yakar birde o:(

Penesilin vurulurken kolda test ediyolar canım azıcık kola uygulayıp. Ama sen yinede doktoruna görün tabi. Penesilin güçlü bi ilaç sonuçta. Benim boğazlarım sorunluydu küçükken 30 penesilini sabah akşam yediğim zamanları biliyorum. Yakar birde o:KK43:
Oyle birsey demedi canim eczaneden alin burada yapcaklar dedi alerjisi varmi ilaclara karsi diye bana sordu test yapcaz deseydi yaptirirdim ama demeyince korktum

Canım atlamadan okumaya çalışıyorum ama görmedim gerçekten. gözden kaçabiliyo bazen. KalabTüm bebişlerimize maşallah. Hepsinin iyi kötü yanları bizi çıldırttıkları zamanları var. Ama çok şükür sağlıklılar yanımızdalar bıdıklar
haklısın ama sanırım bazıları sanal ortam dahi olsa hoşlanmıyor bazılarından ,bu her yer için geçerli ,normaldir ,

Oyle birsey demedi canim eczaneden alin burada yapcaklar dedi alerjisi varmi ilaclara karsi diye bana sordu test yapcaz deseydi yaptirirdim ama demeyince korktum
hastane şartlarında yaptır bence yani muayenehane müdahale için yetrsiz kalır Allah korusun bi allerjik reaksiyona müdahale gerekirse,bişey olmaz umarımki öçabuk atlatır

Canm ben genellikle bir elimle de emreyi tuttgm icin kaciyo bazen gozumden okuyp geciyorum.masallah tabiki E emiragam da boyundan bahsetmisti keremin onu hatirliyorum bak:KK66::-)tabiki masallah kereme:nazar:hepsinin ayri bir huyu var napalim kerem de seni yipratiyo ama saglikli olsun da iyi olsun da bosver.azck hastalandi mi emre iyi olsun da evi birbirine katsin beni uyutmasin diyorm.annelik zormus

Aşkoldun longislandist longislandist maşallah kereme tabii. Sen hep geliyorsun aklıma hatta gözünün durumu da aklıma geliyor. Sen bubtopikte bana en yakın delirme eşiğinde olan arkadaşımsın :) benim haydut da keremin mini boy olanı çünkü ;(

En kisa zamanda ecenin iyilestiginin haberini aliriz ins geçmiş olsun

hepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum

bu arada ben doğum günü kutlamasından ve yurtdışı işinden vazgeçtim vazgeçtik yani,bu keremle olacak iş değil çünkü,evde pasta alıp hepsini ben yiyeceğim belki doğurduğuma sevinecek kadar çikolatalı pasta yemiş olurum,evde anne baba çocuk kafi ben daha fazla kutlama istemediğimi anladım

Back
X