2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yemek yapıp,ütü yapıp,çamaşır yıkayıp bebekleriyle uğraşıp bide burayı aktif kullananlar annenler hepinizi selamlıyorum.. Aren emeklemeye başladığından beri hiçbişeye yetemiyorum. Sürekli keşif halinde. Eskiden az da olsa oturma fırsatı buluyordm şuan hiç ama hiç oturamıyorum. Hep emeklemek istiyor. Resmen sonradan görme :)
Geçmişi detaylı okuyamadım ama
@yaz yagmuru ece hastaymış çok geçmiş olsn. İnş. sabaha hemen iyileşmiş olur.
@kmltm emrenin yeni yaşı kutlu olsun.. Resim göremedim. Videoyuda izleyemedim ama eminimki çook tatlıdır.

Benim de saçım başım yoluk suratım çizik yurtık baya şiddet mağdurları gibiyim. Ilin kötüsü benim dışımda kimsede bi dk durmaması dolayısıyla hiç dinlenemiyorum :KK43: bugün azcık kg almış diye moralim iyiydi eve döndük tüm gün hiç bağırmıycam diye söz verdim kendime. Ama canımdan bezdirdi ne mutfak kaldı ne oda herşeyi dağıttı ses çıkarmadım yoldu ısırdı bağırmadım ama ben mahvoldum şimdi uyudu ama benim beynim zonkluyor artık ölücem. Ha sözümü tutamadım çünkü o uykulu halde bile memede oyun yapıp ısırdı ve bağırdım ben de :KK43: ta ne olacak ne zaman adam olacaklar ya da artık ben o günleri görebilecek miyim diye düşünüyorum :KK43:

Ben de bagiriyorum arada:(

Bu kez ben çalışıcam sen bakıcaksın ancak o şartla doğururum de :KK66:

Aynen soylym onu vazgecer hemen:)))

Yemek yapıp,ütü yapıp,çamaşır yıkayıp bebekleriyle uğraşıp bide burayı aktif kullananlar annenler hepinizi selamlıyorum.. Aren emeklemeye başladığından beri hiçbişeye yetemiyorum. Sürekli keşif halinde. Eskiden az da olsa oturma fırsatı buluyordm şuan hiç ama hiç oturamıyorum. Hep emeklemek istiyor. Resmen sonradan görme :)
@kmltm emrenin yeni yaşı kutlu olsun.. Resim göremedim. Videoyuda izleyemedim ama eminimki çook tatlıdır.

Alisirsn canm emre ilk emekledgi zaman ben de oyleydm alistm smdi:)video instagramda resimleri de buraya atmistim dun:)

Tesekkur ederim canim insallah

Ben de bagiriyorum arada:KK43:

Aynen soylym onu vazgecer hemen:)))

Alisirsn canm emre ilk emekledgi zaman ben de oyleydm alistm smdi:)video instagramda resimleri de buraya atmistim dun:)
Zor da olsa buldum ve gördüm :) herşey harika olmuş. Çook beğendim.
@AreN5 bunlar iyi gunlerin bi de ayaga kalktimi o zaman beter butun gun elinden tutup gezcek evin icinde :)
bu aralar öyle çok duyuyorum ki bu sözü. Merakla bekliyorum o günleri :)

Oyle birsey demedi canim eczaneden alin burada yapcaklar dedi alerjisi varmi ilaclara karsi diye bana sordu test yapcaz deseydi yaptirirdim ama demeyince korktum
penesilinde değişik bir durum varmış canıö. 40 kere vuruldun bişey olmadı 41. De alerjik etki gösterebiliyomuş. Böyle hastalar görülmüş. O yüzden artık vurmadan önce koldan deri altına azıcık enjekte edip bi etki olup olmadığına bakıyolar. Bsnada doktor söylememişti. Vurulduğum poliklinikte söylediler. 30 prenesilin vermişlerdi en son sabah akşam hem popomu hem kolumu delik deşik ettiler.
Eve geldiğinden beri daha iyiymiş zaten. Yarın doktorda derse yapatırırsın çok hızlı etki eder zaten.
Seninde aklınds bulunsun test işi iki oğlun daha var. Penesilini test yapmadan vururlarsa uyar mutlaka.bazıları işgüzarlık yapıyo

haklısın ama sanırım bazıları sanal ortam dahi olsa hoşlanmıyor bazılarından ,bu her yer için geçerli ,normaldir ,
olur mu öyle şey csnım ya. Ama haklısın burası insana çok iyi geliyo. Seni anlayan bir sürü insan var. İnsanı rahatlatıyo en azından

Esim gidip gelip laf carpiyo bana.oglumdan cok memnunum ikinciyi istiyorum diye:KK8:imdaaatt:mad::mad:
ben böyle dediğinde bu kadar tatlı, akıllı uslu, masum çocuk daha doğuramam. Bu işi zirvede bırakmak istiyorum. Başka çocuk yspmayalım diyorum:KK53:

hepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum
Maşallah canım Kerem e :) boyuda kilosuda çok iyi bence. Gördüm ama çok hastayım yazamamıştım :/

hepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum
Canim benim Kıyamam alinganlik olması normal hepimizdede var bu son zamanlarda is guc bebekler zorluyo piskolojimizi. Hoslanmamak öyle bişey yoktur inan bu topikte inan sen gözüm çok kötü dediginden beri sürekli aklıma dusuyosun acaba nasıl oldu diye o yazindan sonrada bayaa bi yazmadın.sonra yazını görünce hatta dedim bi sorun kalmamış iyi.keremimizede kocaman maşallah. :nazar::KK200::KK200::KK200:

penesilinde değişik bir durum varmış canıö. 40 kere vuruldun bişey olmadı 41. De alerjik etki gösterebiliyomuş. Böyle hastalar görülmüş. O yüzden artık vurmadan önce koldan deri altına azıcık enjekte edip bi etki olup olmadığına bakıyolar. Bsnada doktor söylememişti. Vurulduğum poliklinikte söylediler. 30 prenesilin vermişlerdi en son sabah akşam hem popomu hem kolumu delik deşik ettiler.
Eve geldiğinden beri daha iyiymiş zaten. Yarın doktorda derse yapatırırsın çok hızlı etki eder zaten.
Seninde aklınds bulunsun test işi iki oğlun daha var. Penesilini test yapmadan vururlarsa uyar mutlaka.bazıları işgüzarlık yapıyo

olur mu öyle şey csnım ya. Ama haklısın burası insana çok iyi geliyo. Seni anlayan bir sürü insan var. İnsanı rahatlatıyo en azından

ben böyle dediğinde bu kadar tatlı, akıllı uslu, masum çocuk daha doğuramam. Bu işi zirvede bırakmak istiyorum. Başka çocuk yspmayalım diyorum:KK53:

Aynen canim gecen yemekte dedm zaten:))emre den o kadar memnunum ki baska cocuk istemiyorum diye:))

Yiğit bi bomba yedi kızlar. enerji patlamasindan bugün arkasından gezmekten değil kosmaktan korkuyorum bugün, bunu yiyince.biraz suda az irmigi pisirdim sütun üzerinde nerdeyse tereyağı olmuş olan kaymaktan kattim minik bi muz küçük bi kayısı bi yumurta sarisi yarım yumurta beyazı biraz pekmez ve doktorunun yazdığı vitaminide katip bilendirladim oldu bi bomba. Koca bi kaseyi hupletti.Bugün sonumuzu allah Hayır etsin:))

Back
X