2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yiğit bi bomba yedi kızlar. enerji patlamasindan bugün arkasından gezmekten değil kosmaktan korkuyorum bugün, bunu yiyince.biraz suda az irmigi pisirdim sütun üzerinde nerdeyse tereyağı olmuş olan kaymaktan kattim minik bi muz küçük bi kayısı bi yumurta sarisi yarım yumurta beyazı biraz pekmez ve doktorunun yazdığı vitaminide katip bilendirladim oldu bi bomba. Koca bi kaseyi hupletti.Bugün sonumuzu allah Hayır etsin:))
Sonrada bu çocuklar niye durmuyo:))) afiyet olsun et olsun yiğite.
Geçen tvde Hayri Gözlükgiller hiperaktif olan çocuklara bol bol kırmızı meyve yedirilmesi gerektiğini söyledi. Azaltıyomuş kızlar bilginize:))

Anne sütü( aslında anne meme ucu, oğlum öyle seviyo memeyi sütsüz sade :)) bi de verebildiğin kadar ek gıda. Ama bizim geçmişimiz kötü, 6. Aydan beri nerdeyse durdu kg alımı, 2,5-3 ay reflü tedavisi gördü de düzeldi ama sonra da diş çıktı falan derken ayda 100 gra hastettik. Allah'tan iri bebek olarak doğdu da cepten yedi aylarca :KK66:

İnşallav canım güzel sürpriz oldu. Gaza geldim eve geldim bi kuzu incik haşladım tamamını yedi itirazsız :)) biraz et de çorbasına kattım bakalım akşama da çorbasını vericem.

Hahaha destekçiye bak @minnakkartal senden beter o resmen kocasını doğurmuş ya bu kadar mı benzer :)) senin kızın sana benzesin eamer güzeli olsun :KK66:

Saftirik ya nasıl gülmüş :))) gerçi ağlayor mızırdanmasıbdan daha güzel bi durum gülsün sürekli isterse hiç uyumadın benimki razıyım :)

Teşekkütler :)

Burdan bi kişiyi bulursan zaten herkesi bulmuş oluyorsun instagramda :))?
ahaha ay böyle bi benzetmeyi ilk kez duydum hem sinir oldum hem çok güldüm

Kızlar dişli bebek annelerine bir sorum var. Şimdi bizim alt sağdaki dişimiz çıktı. Daha tam uzamadı ama ucu var. Ama böyle düz değil hafif çap duruyo. Ucu olduğu için mi böyle. Sizinde böyle miydi?
Şimdi farkettim göstermiyodu hiç.
bizimkinin azıcık yamuk uzadı ama öyle kaldı gerçi çıkarken öyle değil gibidi

geçmiş olsun

Hastaneden ciktik simdi 39.1 di gittigimizde fitil verdiler atesi dusurduk ama hala sicak vucudu dr bakti bogazi cok kotu bembeyaz dedi kullandigimiz antibiyotigi soyledim o zaman tek seferlik penisilin verdi igne yarina kadar dusmezse gelin tetkiklerini yapalim ama bogazi kotu dedi ben yaptirmadim penisilini korktum alerjisi var mi yok mu bilmiyoruz hatta bans sordu bilmiyorum dedim korktum acikcasi yarin kendi doktorumuza goturcem o ona gore antiboyotigini degistirir zaten igne olursa da o verir bu gece yide atlatalim insallah hepiniZe ilginizden dolayi tesekkur ederim
canım ya bugün mü gidiceksin doktora inşallah daha iidir ececim bende intagramda resmini görünce düzeliyor demiştim inşallah hemen toparlar birde ben sürekli takip eden doktoruna sormadan hiçbişi yapmıyorum

hepinize teşekkürler dediğim gibi alınganlık edesim geldi kimsenin nazımı çekmediği bu son zamanlarda özellikle, apriori ben de hep seni düşünüyorum acaba azad sakinleşiyor mu bu durum ikimiz için de geçici mi nasıl bu şartlarda hayatını sevebiliyor mu diye,annene kaçışların ve benim gibi daha fazla yorularak dönmenden tut da duvara tırmanan oğlanlarımıza dek pek çok konuda benzer dertlerdeyiz,pek çoğumuzla öyle ama sanırım azad benim oğlana en yakın velet, göz demişkrn ben bile unuttum yeni yeni yaralar açılınca yüzümde tırnak izleri,omzumda bacağımda ısırıklar diş izleri oluşunca,ahhh ah Allah hayretsin sonumuzu hepimizin bazen evden kaçmak istiyorum
ay hepimizde oluyo alınganlık arada ben genelde kendi kendime dertleniyorum bi daa yazmam diyorum içten sonra dayanamıyorum evet bağımlıyım :))

ben patlatacağım valla bu kez pastayı
sanırım mirada o gün bana cinnet geçirtecek ve oturup kendi fotolarımı çekicem pasta patlatma selfiesi fln

bu arada benim gelmeyen regl sokuldu sonunda bu kadar duzensizlik olur 21 gun gecikti :) ve 2 kilo verdim inanamadim sabah tartiya cikinca ins boyle devam eder
ayy ben daa hiç olmadım ilkinde öyle bi kilo kitse fazlalığım kalmıyor zaten :))

Yemek yapıp,ütü yapıp,çamaşır yıkayıp bebekleriyle uğraşıp bide burayı aktif kullananlar annenler hepinizi selamlıyorum.. Aren emeklemeye başladığından beri hiçbişeye yetemiyorum. Sürekli keşif halinde. Eskiden az da olsa oturma fırsatı buluyordm şuan hiç ama hiç oturamıyorum. Hep emeklemek istiyor. Resmen sonradan görme :)
Geçmişi detaylı okuyamadım ama
@yaz yagmuru ece hastaymış çok geçmiş olsn. İnş. sabaha hemen iyileşmiş olur.
@kmltm emrenin yeni yaşı kutlu olsun.. Resim göremedim. Videoyuda izleyemedim ama eminimki çook tatlıdır.
bi kaç gündür bizde öyleyiz yahu miradan hiçbişi yapamıyorum o kadar meraklı ki sürekli heryeri kurcalamak istiyo bide eline telefon aldırmıyor deliriyor çatlak

Yiğit bi bomba yedi kızlar. enerji patlamasindan bugün arkasından gezmekten değil kosmaktan korkuyorum bugün, bunu yiyince.biraz suda az irmigi pisirdim sütun üzerinde nerdeyse tereyağı olmuş olan kaymaktan kattim minik bi muz küçük bi kayısı bi yumurta sarisi yarım yumurta beyazı biraz pekmez ve doktorunun yazdığı vitaminide katip bilendirladim oldu bi bomba. Koca bi kaseyi hupletti.Bugün sonumuzu allah Hayır etsin:))
ohh maşallah afiyet olsun yiğitciğime yarasın inşallah

miranın kahvaltısını yazayım dedim ama henüz hiçbişi yememiş en son saat 6 buçukta emmişti genelde 11 e doğru bi tane kaşar peynir yer ve nasıl bir enerji sağlıyosa artık o peynir çorba saatine kadar yeter ona

Herkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
Dünde acile gittim gerizekalı doktor! Boğazıma yada herhangi başka bi yerime bakmadan şikayetimi dinleyip ilaç yazdı gönderdi. O an doktora Şiddete evet dedim içimden :KK53::KK53: akşam p kadar kötüydüm ki Acıbadem acile gittim bu sefer. Ordaki en azından Boğazıma baktı:KK53::KK53: iğne yaptı gönderdi. Akşam 3 pijama değiştirdim. Sırılsıklam oldu çamaşırlarına kadar. Üzerimde anamın 2 beden büyük donumdan Düşen pijamaları var şuan ayağa kalksam düşecek :KK45::KK45: Boğazım berbat yutkunurken kulaklarım başta olmak üzere bütün başım ağrıyo. Offf bi izne ayrılıp anama geldim hasta oldum.

Herkes kahvaltı yapmış biz kızımla yeni uyandık :) Yanımda uyuyunca bu saate kadar uyuyor sıpa tabi bende.
Dünde acile gittim gerizekalı doktor! Boğazıma yada herhangi başka bi yerime bakmadan şikayetimi dinleyip ilaç yazdı gönderdi. O an doktora Şiddete evet dedim içimden :KK53::KK53: akşam p kadar kötüydüm ki Acıbadem acile gittim bu sefer. Ordaki en azından Boğazıma baktı:KK53::KK53: iğne yaptı gönderdi. Akşam 3 pijama değiştirdim. Sırılsıklam oldu çamaşırlarına kadar. Üzerimde anamın 2 beden büyük donumdan Düşen pijamaları var şuan ayağa kalksam düşecek :KK45::KK45: Boğazım berbat yutkunurken kulaklarım başta olmak üzere bütün başım ağrıyo. Offf bi izne ayrılıp anama geldim hasta oldum.
Deseydin ya canım malum mu oldu hastalığım diye:KK53: terle çabuk atılır hastalık. Ihlamur falan ne varsa hüplet. Tatile gütmişsin hasta mı olunur ya hu:))

ay bi tatilin tadını çıkaramadın yaa inşallah bir an önce geçer ter atmak iidir derler ama

hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun. doğum günü geçen benişlerin de doğum günü kutlu olsun. nice güzel yaşları olsun. oğlum telefonu elime aldırmadığı için okuyorum sadece. sizlere birşey danışmak istiyorum. oğlum emeklemiyor. kendi kendi ayağa kalkamıyor. koltuğun kenarında biz destek olursak ayakta duruyor. baba dede anne gel mama kelimelerini canı isterse söylüyor. kısa süreliğine oyuncakları ile oynuyor. yürüteçle etrafı karıştırmaya bayılıyor. oğlumun bedensel, zihinsel, motor becerileri için hangi oyunları oynamalıyım? siz hangi oyunları oynuyorsunuz? bazen ev işleri uyku derken oğlumun bu yönünü ihmal ettiğimi düşünüyorum. vicdan azabı çekiyorum.

Canim benim Kıyamam alinganlik olması normal hepimizdede var bu son zamanlarda is guc bebekler zorluyo piskolojimizi. Hoslanmamak öyle bişey yoktur inan bu topikte inan sen gözüm çok kötü dediginden beri sürekli aklıma dusuyosun acaba nasıl oldu diye o yazindan sonrada bayaa bi yazmadın.sonra yazını görünce hatta dedim bi sorun kalmamış iyi.keremimizede kocaman maşallah. :nazar::KK200::KK200::KK200:
teşekkürler,gözüm de iyi oldu hala bi nokta var morumsu ama zaten gaziyim geçse de olur geçmese de

Çok geçmiş olsun Allah'tan annenin yanındasın da tek değilsin

Deseydin ya canım malum mu oldu hastalığım diye:KK53: terle çabuk atılır hastalık. Ihlamur falan ne varsa hüplet. Tatile gütmişsin hasta mı olunur ya hu:))
Aptala malum olurmuş ya :KK45:
Anam ada Çayı Ihlamur yapıyo sürekli ama işe yaramıyor gibi :/
ay bi tatilin tadını çıkaramadın yaa inşallah bir an önce geçer ter atmak iidir derler ama
ter Attım hemde ne ter :KK53: üç pijama ve iç çamaşırı değiştirdim. İnş geçer canım. Valla kırk yılınbaşı bi hafta izinliyim tadını çıkarmak istiyorum.

Sıpa yoğurt peynir tadı aldığı hiç bişeyi yemiyo. Kaşar denedim onuda yemedi. Güya omlet yapayım dedim tatlı kaşığı kadar peynir koydum onuda yemedi. Sinir oldum. Ihlamurla omleti karıştırıp yedircem artık

hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun. doğum günü geçen benişlerin de doğum günü kutlu olsun. nice güzel yaşları olsun. oğlum telefonu elime aldırmadığı için okuyorum sadece. sizlere birşey danışmak istiyorum. oğlum emeklemiyor. kendi kendi ayağa kalkamıyor. koltuğun kenarında biz destek olursak ayakta duruyor. baba dede anne gel mama kelimelerini canı isterse söylüyor. kısa süreliğine oyuncakları ile oynuyor. yürüteçle etrafı karıştırmaya bayılıyor. oğlumun bedensel, zihinsel, motor becerileri için hangi oyunları oynamalıyım? siz hangi oyunları oynuyorsunuz? bazen ev işleri uyku derken oğlumun bu yönünü ihmal ettiğimi düşünüyorum. vicdan azabı çekiyorum.
canım benim kızımda emeklemiyo. Koltuk gibi yüksek yerlere tutunup kalkamıyo. Bulaşık mak. Gibi alçak olacak. Ondanda korkuyo. Tutunarak yürüyo ama ondada dönüp dönüp bana bakıyo korkuyo.Biz daha anlamlı tek kelime konuşmuyoruz. Babababa diye uzatıyo anca anlamsız ağzının içinde konuşuyo. Üstelik ben çoğu zaman yemeğimi bile eşim geldikten sonra yapıyorum. Eev işlerinin çoğunu akşam eşimle yapıyorum. Kızımın yanından ayrılmıyorum. Sürekli konuşuyorum ama durum böyle. Vicdan azabı çekme bence. Her çocuğun gelişimi farklı ben doktora sorduğumda normal neyini dert ediyosun dedi.
İnt ne oyunlar oynayabilirim diye baktım bende epey. Oyuncağına kurdele bağlıyorum. Kurdeleyi çekince oyuncağın geldiğini gösterdim bi kaç kez. Sonra oyuncağı saklıyorum. Kurdelenin ucunu açığa koyuyorum. Çekerek oyuncağı yaklaştırıyo kendine.
Alüminyum folyoya oyuncak sarıyorum yırtarsk açıyo. Geri sarmaya çalışıyo.
Üst üste konan kuleleri tek tek sırayla eline veriyorum. Birazda yardımla üst üste koyduk. Önceleri deviriyodu koyarken şimdi devirmeden kendi dizebiliyor. İç içe koyması için yine sırayla veriyorum onları koyuyo. Yaptıkça hoşunada gidiyo. Elinizde yoksa o kuleleri tavsiye ederim alın.
Şekilleri yerleştirme kovasını seviyo. Örneğin eline yuvarlağı veriyorum deliği gösteriyorum kendi yerleştiriyo. Şimdi tüm şekilleri yerleştiriyo bu şekilde. Yuvarlağı sadece ben göstermesemde buluyo.
Kağıt yırmayı çok seviyo dağıtmayı başından aşağı dökmeyi. Sofrabezi seriyorum altına toplaması zor oluyo diye. Şarkılar söyleyip alkış yapıyorum. Hareketler yapıyorum onları taklit etmeye çalışıyo.
Birde şu eşleştirme oyun kartları var ya. Aynı şekilleri ters çevirerek buluyosun. O kartlardan varmış evde hayvanları gösteriyorum anlatıyorum seslerini çıkarıyorum anlatıyorum onları çok seviyo. Böyle hayvan kartları bulabilirseniz bunuda tavsiye ederim.
Resmen maymunluk yapıyorum karşısında. Başka oyunlar oynayan varsa bende önerilere açığım. Sıkıldım:/

heh tam olarak mira sadece su içsin hanım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan. Eskiden herşeye ağzını direk açan çocuk gitti herşeye burnunu kıvırıyo. Karpuz çilek portakal mandalina armut rlma hiç bi meyveyi yemiyo. Yemeklerdede resmen çeyrek porsiyona düştük :( gittikçede azalıyo. Dişten dişten diyodum 2 hafta oldu hala ne dişi :/ çok zormuş gerçekten:(

nazlancak yer ariyomusun sende anana gittin hemen hasta ilgi istiyon tabi seni gidi seniii

Back
X