demekki kendine geliyo canım ya yarına bişeyi kalmaz inşallahGece atesimiz hafifti teyzeler 37 ve altina dustu ama sabahtan bu yana iki kez kaka yapti ustune gwcmis ishal yesil renkli dunde uc kez kaka yapmisti son ikisi boyleydi hastanedeki dra soyledim hatta antibiyotigin etkisidir dedi bugun kendi doktorumuza goturcem bunun disinda yarim omlet yedi cok sevindim gunlerdir hicbir sey yemiyordu @Akaibu canim tesekkur ederim bilgi verdigin icin ama ajsam test yapmadan yapilacakti o yuzden korktum riskli geldi bana bazen tvde goruyoruz Allah korusun kotu seyler olabiliyor nasil test yapmadan yaparlar ki anlamiyorum
Artik yemek seciyorlar
akıllı bıdıklar en sevdiği yemeği kabak dolmasını yapıyorum. Bunuda yemezse gerçekten oturup ağlıcam artık.Benim kv esime yurumuyir usikli terlik alin dikkatini ceker falan demis esimde gelmis elif niye yurumuyor ayaklarinu niye yamuk basiyilor diyo kafaya takti adam. Her cocuk farkli gelisimi farkli dedim sustu. Bu akrabalar sadece moral bozarlar
Benim kv de hafta sonu gelmiş bi akrabanın çocuğundan bahsediyo. Gökçeden bi hafta küçükmüş tosun gibiymiş kız. ( konyalılarda bi kilo düşkünşüğü var zaten) ayaklarıdanhiç küçük değilmiş. Benim kızın ayağı niye böyle kalmış. Ayakları küçük cidden 9 aylık için olan çoraplar anca oluyo. Ayakkabılar sandaletler büyük geliyo hep. Ama sanki çocuğun ayağının içindeki kemiğin kısa olmasıda benim suçum. Öyle bi söylüyo ki.
Ben saçını tepeden bağlıyorum minik lastiklerle. Sıkmıyorum tabiki. İlk çıkardığında saçları dik dik kalıyo haliyle. Eşime artık bunu nasıl anlattıysa . Bi daha öyle bağlamasın saçı öyle kalır demiş. Bende gerizekalıyım zaten. Buna inanıp bağlamıcam. İnadına her görüştüğümüzde bağlıyorum saçını.
Kendi derdimiz yetmiuo bide bunların şaflarıyla uğraşıyoruz