2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar gecmisi okuyamadim k bakmayin bisi sormak istiyorum size kizimla ayni gün dogumlu yigenim var ve kizimin dogum gunu icin onlarida cagirdim eee bizimkininde dogum gunu var daha ne yapacagimiz belli degil ama falan dediler bitlikte kutlayalim desem kosa kosa gelirler ama benim hem ilk cocugum hemde cok hevesliyim herseyide kendim hazirlicam bi arada olmasin diyorum ama bencillikmi ediyorum bi taraftan üzülüyorum ne olcak bir arada olsun diyorum diger taraftan da ya ama kizimin ilk dogum gunu diyorum siz napardiniz bi akil verin nolur
Off zor bi durum beraber olsa ayri bi dert olmasa ayri bi dert sen bilirsin canim yine de aile ortaminizi sen daha iyi bildigin icin puruz cikar mi cikmaz mi

Off zor bi durum beraber olsa ayri bi dert olmasa ayri bi dert sen bilirsin canim yine de aile ortaminizi sen daha iyi bildigin icin puruz cikar mi cikmaz mi
Cok hevesliyim diye bisi demeyebilirler ama ozamanda gelmezler abim sonucta gelsinde iatiyorum offffff offff :(

ohoo ece hanım iyileşiyo belli ki :) iyi ki doğmuş fıstık annesini 3 adamla yalnız bırakmamış :) hayırlı uzun sağlıklı bi ömrü olur inşallah

Mutlu yaşlarınolsun hep nice nice güzel yıllar görsün inşallah

Amin canım.. doğum gününüz kutlu olsun.. sağlıkla huzurla ve mutlulukla büyüsün inşallah...

Ay aklima yegenim geldi o da hep zaytn yerdi bi de zeytine teeysin diyodu:-)

Valla gunde bir iki kez yarmsar saat de olsa duruyo emre.azad kadar kurtlu degl demekki:))

Emre de 9 aylik coraplari giyiyo hatta lcw nin 6-12 ay patik coraplari oluyo smdi de.ayakkabi da 19 numara giyiyo canm nolck ya her seye kulp buluyolar he

Iyi ki dogmus ececik:))

Biz de ek gidada zorluk yasamadk bisey diyemycem sadece israr etme diyebilrm.cizgi film reklamla oyalanirken yedirebilrsn.asida da hic problem olmadi biz de

Canim nice yas gunleri olsun mutllulukla

Ayy ne guldum yaa on bir bucuk ay yazinca kiza dogar dogmaz kasik gostermissin galiba :KK45:

Doğum günü kutlu olsun Ece nin :) nice güzel sağlıklı Yılları olsun.

oyunlarinizi çok beğendim canım, bazılarını biz de oynuyorduk ama sayende biraz daha zenginlescek :)

Ya böyle insanlara ben de sinir oluyorum. Minicik bebeğe nasıl böyle şeyler söyleyebilir, hadi söyledi ne gibi bir keyif alıyor merak ediyorum. Güzel gözle bakan güzel görür ama demekki art niyetli bir insan

Kıyamam ben ogluna ya. Öyle şaka mi olur. Iyiki gidip kadına demişsin canım ben bile rahatladım valla.

zeytini kerem alp de çok seviyor. Ben geç tattirdim biraz zeytini, tuzlu diye bayadir vermiyordum. Dün biz kahvaltı yaparken görmüş tabakta kendini yirtti 'meeeeer ' diye :))) Biz de yumurta yemiyoruz artık o kadar seviyordu. Şimdi haşlanmış yumurtayı neyle karistirirsam karistirayim yemiyor.

Amin canim.Dogum günü kutlu olsun, Iyi ki doğmuş kızın. Her eve bir kız çocuğu şart. Allah bize de nasip etsin hayirlisindan :)

Merhaba canım. Emzirme araları sıksa belki acıkmıyordur. Emzirmeden önce ek gıda deneyip üzerine emzirirsen belki yer. yemediginde zorla yedirmeye çalışma. Yemedigi şeyleri aradan birkaç gün geçince yeniden dene. Kızamık aşısı da biz de hiçbir etki yapmadı. Hatta aşı olmamış gibiydik.

bugun dusundum ecenin dogum gunu diye simdi baktim mesajin var. Sagli uxun omurleri olsun.

Kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizimin dogum gununu hatirlayan teyzelerimiz bile var hatirlanmakta insani ayri bir mutlu ediyor sizleri seviyorum iyi ki varsiniz ben de sizlere yavrularinizla ve esinizle birlikte mutluluklar diliyorum :KK200::KK36:

Kizlar gecmisi okuyamadim k bakmayin bisi sormak istiyorum size kizimla ayni gün dogumlu yigenim var ve kizimin dogum gunu icin onlarida cagirdim eee bizimkininde dogum gunu var daha ne yapacagimiz belli degil ama falan dediler bitlikte kutlayalim desem kosa kosa gelirler ama benim hem ilk cocugum hemde cok hevesliyim herseyide kendim hazirlicam bi arada olmasin diyorum ama bencillikmi ediyorum bi taraftan üzülüyorum ne olcak bir arada olsun diyorum diger taraftan da ya ama kizimin ilk dogum gunu diyorum siz napardiniz bi akil verin nolur
Ben olsam ayrı yapardım sanırım. İlk yaş günü ilk çocuğun kızına özel olmalı bence.. Birde tüm haxırlıkları yapmışsın. Bana böyle bişey teklif edilse hayır derdim baltalamamak için
@Akaibu bizde bul karayi al parayi oynuyoruz sise kapagini hangi avcuma koydugumu gosterip kapatiyorum sarki soyleyerek ellerimi salliyorum ama kapagin yerini degistirmiyorum once sadece sol elime bakiyodu sonra.onda bulamazsa digerine bakiyo aferin diye.bagirip.alkisliyorum bulunca cok seviniyor simdide onu renkli kulelerin plastikleri altinda yapmaya basladik mavi ve kirmizi plastigi aliyorum sise kapagini birinin altina gostererek bak burda diyip koyup karistiriyo gibi sarki siyluyorum once alip birini kaciyodu sonra alip kacmadan agzina almaya basladi simdi buluyo seviniyor
aa çok sevdim bunu deniycem hemen. Sağol canım

Hoşgeldinizz. Başlarda bi sorun yaşamadım yemekle ilgili ama şuan yaşıyorum:KK43: zorlamadan küçük denemeler yap demekten başka bişey diyemicem malesef. İnşallah düzelir fıstık.
Kızamık aşısında döküntü olabilir dediler bize olmadı. Sadece ilk gün huysuzfu onun dışında bi sıkıntı yapmadı
Hoşbulduk teşekkür ederim bende zorlamamaya çalışıyorum

selamlar burada ek gıdayla ilgili en ciddi sorunu ben yaşıyorum desem arkadaşlarım itraz etmez sanırım sana tek ve en önemli söyleyeceğim şey fazla ısrarcı olma benim kızım ne yazık ki kaşık görünce öğürür duruma geldi doktor tamamen zorlamalardan olmuş dedi kilo alımı nasıl bilmiyorum ama iise hele hiç zorlama anne sütü en güzel gıda tabiki vazgeçme her yolu dene reklam suyla yedirme oyunla yedirme kediyle kuşla ama asla zorlama derim ben biz geldik bir yaşına beslenmemizin yüzde seksini hala anne sütü kilo alımı çok az ama buna rağmen sağlıklı keyifli bi bebek on bir buçuk aydır zorlama yapmıyorum oda bende daa mutluyuz
kızamık aşısı döküntü yapar demişti doktor ama bizde olmadı sadece bir iki gün aşı huysuzluğu oldu
kilosu iyi şuan 9.5 kg yedirmek için hertürlü şebekliği yaptım ama artık pes ettim içimden bişey hazırlayıp vermekte gelmiyor malesef:(

oyunlarinizi çok beğendim canım, bazılarını biz de oynuyorduk ama sayende biraz daha zenginlescek :)

Ya böyle insanlara ben de sinir oluyorum. Minicik bebeğe nasıl böyle şeyler söyleyebilir, hadi söyledi ne gibi bir keyif alıyor merak ediyorum. Güzel gözle bakan güzel görür ama demekki art niyetli bir insan

Kıyamam ben ogluna ya. Öyle şaka mi olur. Iyiki gidip kadına demişsin canım ben bile rahatladım valla.

zeytini kerem alp de çok seviyor. Ben geç tattirdim biraz zeytini, tuzlu diye bayadir vermiyordum. Dün biz kahvaltı yaparken görmüş tabakta kendini yirtti 'meeeeer ' diye :))) Biz de yumurta yemiyoruz artık o kadar seviyordu. Şimdi haşlanmış yumurtayı neyle karistirirsam karistirayim yemiyor.

Amin canim.Dogum günü kutlu olsun, Iyi ki doğmuş kızın. Her eve bir kız çocuğu şart. Allah bize de nasip etsin hayirlisindan :)

Merhaba canım. Emzirme araları sıksa belki acıkmıyordur. Emzirmeden önce ek gıda deneyip üzerine emzirirsen belki yer. yemediginde zorla yedirmeye çalışma. Yemedigi şeyleri aradan birkaç gün geçince yeniden dene. Kızamık aşısı da biz de hiçbir etki yapmadı. Hatta aşı olmamış gibiydik.
tesekkur ederim evet sık emiyor açkende denedim ama yemiyor kasık gorunce agzını sımsıkı kapatıyor zorlarsamda aglıyor

Canım bence de ayrı olmalı, ilk yaş günü önemli bencillik yapmiyorsun. Onlar da eğer kendi çocuklarını dusunuyorsalar zaten böyle birşey talep etmezler. Ben istemezdim şahsen.

kızlar ya minnakkartal dışında kimse oğluma maşallah dememiş küseceğim valla ,maşallah diyecek bi yanı yok ama neyse işte alınganlık yapmak istedim,kimse mecbur değil tabiki yazdığımı okumaya vs
Aaaa canım benim mesajımı görmedın mi ilk ben masallah yazmıştım hatta boyunun uzunluğu genetıkmı diye sormuştum

kilosu iyi şuan 9.5 kg yedirmek için hertürlü şebekliği yaptım ama artık pes ettim içimden bişey hazırlayıp vermekte gelmiyor malesef:KK43:
kilosu güzel maşallah sen emzirebildiğin kadar kendin bunalıyosun ki bebiş nasıl bunalıyodur arada ara vermekte ii geliyor psikolojik olarak sonra yine dene bende her yolu deneyip yediremeyenlerdenim ki diyorum ya kilosu az olduğu halde emiyo diye şükrediyorum

Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Dogumgunun kutlu olsun ececik

Kizlar drdan geldik bogazi bembeyaz dedi doktor verdigim antibiyotik yetersiz kalmis simdi atesi dusuk ama birkac gun sonra yeniden olabilir igne vermem gerekiyor dediuc tane vetdi cuma gunu tekrar bakacak duruma gore 5 e cikartabilirim dedi bu igne onda agri falan yapmayacak dedi yaptirdik bir tanesini ondan sinra pastaneye ugrayip kizimin pastasini aldik cok guzel yapmislar bayildik esimle oyle kutuda remini cektip payladiyorum

IMG_20150602_174128.webp IMG_20150602_174146.webp pastamiz kizlar cubuklari aksam pastanin ustune koycam

Back
X