2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar drdan geldik bogazi bembeyaz dedi doktor verdigim antibiyotik yetersiz kalmis simdi atesi dusuk ama birkac gun sonra yeniden olabilir igne vermem gerekiyor dediuc tane vetdi cuma gunu tekrar bakacak duruma gore 5 e cikartabilirim dedi bu igne onda agri falan yapmayacak dedi yaptirdik bir tanesini ondan sinra pastaneye ugrayip kizimin pastasini aldik cok guzel yapmislar bayildik esimle oyle kutuda remini cektip payladiyorum
Igne daha kısa sürede toparlar canım, inşallah 5 e çıkarmaya gerek kalmadan geçer.

Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Dogum gununuz kutlu olsun saglikli nice yillara insallah zor ama sanslisin 3 evladin var ALlah bagislasin

Kizlar gecmisi okuyamadim k bakmayin bisi sormak istiyorum size kizimla ayni gün dogumlu yigenim var ve kizimin dogum gunu icin onlarida cagirdim eee bizimkininde dogum gunu var daha ne yapacagimiz belli degil ama falan dediler bitlikte kutlayalim desem kosa kosa gelirler ama benim hem ilk cocugum hemde cok hevesliyim herseyide kendim hazirlicam bi arada olmasin diyorum ama bencillikmi ediyorum bi taraftan üzülüyorum ne olcak bir arada olsun diyorum diger taraftan da ya ama kizimin ilk dogum gunu diyorum siz napardiniz bi akil verin nolur
BEnce size ait olsun bencillik olmaz canim

K kaapi ben zeytini bi gece onceden suya koyuyorum tuzu kalmiyor sonra kabugunu soyup dogruyorum kizim sadece bunu yiyor bana cekmis zeytin hastasi

Kizlar drdan geldik bogazi bembeyaz dedi doktor verdigim antibiyotik yetersiz kalmis simdi atesi dusuk ama birkac gun sonra yeniden olabilir igne vermem gerekiyor dediuc tane vetdi cuma gunu tekrar bakacak duruma gore 5 e cikartabilirim dedi bu igne onda agri falan yapmayacak dedi yaptirdik bir tanesini ondan sinra pastaneye ugrayip kizimin pastasini aldik cok guzel yapmislar bayildik esimle oyle kutuda remini cektip payladiyorum
5 e gerek kalmadan toparlar inşallah canım. Pastanızda çok güzel olmuş afiyet olsun

Inşallah üç iğneyle hızlıca iyileşsin ececik
Eki Görüntüle 1547103 Eki Görüntüle 1547104 pastamiz kizlar cubuklari aksam pastanin ustune koycam
ayy canım çok güzel olmuş gercekten

Kizlar merhaba nasilsiniz biz cok sukur iyiyiz ama internetimiz yok ariza olusmus apartmanin yerel internetinde. Ozledim sizleri. Hasta olan bebeislere gecmis olsun dogm gnu olanlarda iyiki dogmuslar. Bizm persemebe dgum gnumuz. Ondan snrda tatile gidicez uzn sure giremicm bu gidsle kendniE iyi bakin opuyorm kizimin butun kankilerini☺️

yazyagmuru yazyagmuru cok güzel olmuş canim bayildim bendemi boylr yapsamki ama yaziyi yazamamki @Akaibu senin yapacagin pastada cok güzel acaba bendemi yuvarlak yapsamki yada kelebekmi yapsamki kafam karisti :KK34:

Kizlar merhaba nasilsiniz biz cok sukur iyiyiz ama internetimiz yok ariza olusmus apartmanin yerel internetinde. Ozledim sizleri. Hasta olan bebeislere gecmis olsun dogm gnu olanlarda iyiki dogmuslar. Bizm persemebe dgum gnumuz. Ondan snrda tatile gidicez uzn sure giremicm bu gidsle kendniE iyi bakin opuyorm kizimin butun kankilerini☺️
Iyi tatiller canim

Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
Ecoşum iyiki dogmus sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah. Doğum Gününüz kutlu olsun.

Eki Görüntüle 1547103 Eki Görüntüle 1547104 pastamiz kizlar cubuklari aksam pastanin ustune koycam
iyi ki dogdun ececim uzun saglikli bir omrun olsun ins pastasi da cok guzel olmus bende eceye benziyo bebek dicektim :)

Y yaz yağmuru mutlu yıllar ve geçmiş olsun eceye.

Benim anamdan emdiğim süt yine burnumdan geldiği için ve oğlum yüzünden yine doğduğuma bin pişman hale geldiğim için bi süre yine yokum kızlar, ölmez de sağ kalırsam görüşürüz.

Back
X