2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar merhaba nasilsiniz biz cok sukur iyiyiz ama internetimiz yok ariza olusmus apartmanin yerel internetinde. Ozledim sizleri. Hasta olan bebeislere gecmis olsun dogm gnu olanlarda iyiki dogmuslar. Bizm persemebe dgum gnumuz. Ondan snrda tatile gidicez uzn sure giremicm bu gidsle kendniE iyi bakin opuyorm kizimin butun kankilerini☺️
iyi tatiller canım gitmeden doğum günü karelerini bekliyoruz

@yazyagmuru cok güzel olmuş canim bayildim bendemi boylr yapsamki ama yaziyi yazamamki @Akaibu senin yapacagin pastada cok güzel acaba bendemi yuvarlak yapsamki yada kelebekmi yapsamki kafam karisti :KK34:
canım benim ilk şeker hamuru denemem olacak. Yuvarlak pastayı kaplsmak daha kolay olur diye yuvarlak yapıcam. Yazıyo bende yazcam ama şeker hamuruyla yazarsam çirkin olur diye dr. Outkerin glazürleri var tüp içinde. Onunla yazıcam. Balonlar yapıp üzerine. Sende öyle yapabilirsin.
Pandispanyaları yapıp buzluğa attım bile. Yarın da pastacı kremasını yapıp dolaba koycam.
Şeker hamurundan yapacağım şekiller kaç gün nasıl dayanır onuda bir öğreneyim. Eğer iki gün en azından saklanabiliyosa perşembe hepsini yapıp koymayı düşünüyorum. Son gün sadece birleştirmesi kalsın

@yaz yağmuru mutlu yıllar ve geçmiş olsun eceye.

Benim anamdan emdiğim süt yine burnumdan geldiği için ve oğlum yüzünden yine doğduğuma bin pişman hale geldiğim için bi süre yine yokum kızlar, ölmez de sağ kalırsam görüşürüz.
Allah kolaylık versin canım sana:KK43:
Bol bol kırmızı meyve yedirmeni tavsiye ediyorum. Tvde doktor söyledi. Hiperaktif çocukları sakinleştiriyomuş

Kızlar belki muhabbeti olmuştur kaçırmış olabilirim. 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? Bizi ne bekliyor. 1 yaş aşılarını iple çektim perşembe günü olacak. Üyesi olduğum facebook gruplarında su çiçeği aşısı daha gelmeden ağır su çiçeği geçiren bebekler gördüm o yüzden korku sardı aşı zamanı gelsin diye bekledim.

Aaaa canım benim mesajımı görmedın mi ilk ben masallah yazmıştım hatta boyunun uzunluğu genetıkmı diye sormuştum
canım genetik payı var illaki ama çok uzun biri yokben 160 baba 185 falan,bebek bebek farklı sanırım,kimi ergenlikte kimi çocuklukta uzun oluyor yani gerçek boyu 18 de belli olur şimdilik uzun gidiyor

20150602_215704.webp
@Akaibu canim sanirim bende senin gibi yapicam bide bu ayicigin eline tutturmak icin bu mumdan alabilirsin ben pastaneden almistim 1 liraydi yanlis.hatirlamiyorsam

K kaapi ben zeytini bi gece onceden suya koyuyorum tuzu kalmiyor sonra kabugunu soyup dogruyorum kizim sadece bunu yiyor bana cekmis zeytin hastasi
Ben zeytin olayina anca başlıyorum ya canım bundan sonra dediğin gibi yapayım . Suya koymak aklıma geldi de kabuğunu soyup doğrama kısmını da yapayım. Zaten zeytinin kabugu sindirilmiyor.

Benim anamdan emdiğim süt yine burnumdan geldiği için ve oğlum yüzünden yine doğduğuma bin pişman hale geldiğim için bi süre yine yokum kızlar, ölmez de sağ kalırsam görüşürüz.
Bugün ben de seninle aynı moddayim canım. Kerem Alp çığırından çıktı. Gün boyu hiç uyumadı ve hiç oturmadı. Zorla uyutmustum babasının sesine uyandı oturup ağladım sinirimden. Şimdi tekrar uyuttum. Inşallah uyur artık :cry:

Kubra_sshhnnn kim kızlar ?
Benim canım :)
canım genetik payı var illaki ama çok uzun biri yokben 160 baba 185 falan,bebek bebek farklı sanırım,kimi ergenlikte kimi çocuklukta uzun oluyor yani gerçek boyu 18 de belli olur şimdilik uzun gidiyor
Canım benim oğlumun ismi de Kerem yani Kerem Alp :) Adaş sayılırlar. Ve biz de en son 83 cmydik:) Maşallah bize :nazar::))

Eki Görüntüle 1547273 @Akaibu canim sanirim bende senin gibi yapicam bide bu ayicigin eline tutturmak icin bu mumdan alabilirsin ben pastaneden almistim 1 liraydi yanlis.hatirlamiyorsam
Olabilir sahi. Alayım eğer yakışırsa bunu koyarım. Zaten daha şeker hamırunuda almadım yarın gidip alcam bunada bakayım.
İnşallah altından başarılı bi şekilde kalkabiliriz

Eki Görüntüle 1546822 teyzeler evet bugun bizim dogum gunumuz kac gundur hasta oldugu icin biraz sonuk kaldi ama Allah beterinden korusun tam bir yil once bugun saat 15.50 de kizimi kucagima aldim cok heyecanliydim ucuncu kez anne oluyordum ama ilk defa oluyormusum gibi heycanliydim bir kizim olmasini cok istemistim Allahtan ve cok sukur saglikla dunyaya gelmisti kizim cok mutluyduk evimizin nesesi oldu findigim iyi ki dogmus Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsin bizim yavrularimizi da bize bagislasin acilarini gostermesin
İyi ki doğdun ece. Musmutlu yılların olsun.. Pastanız da harika..
Merhaba Sevgili Haziran Anneleri,
Benimde 8.5 aylik bir kızım var ve bir suredir sizleri takip ediyorum. Paylasimlarınız ve sohbetleriniz çok güzel:nazar: tecrübeli anneler olarak size 2 sorum olacak. Birincisi kızım kesinlikle ek gıdayı reddediyor hicbisey yediremiyorum sadece anne sütü ile besleniyor benzer durum yasyan varmi ne zaman yiyecek cok umutsuzum:KK34: ikincisi bu ay kızamık aşısını yaptırıp tatile gitmeyi dusunuyoruz bu aşıdan sonra yaşanan yan etki oluyormu yardimci olursaniz cok sevinirim
hoşgeldin.. Bizde aşı hiçbi yan etki yapmadı. Günlük hayatımıza devam ettik. İştahsızlığa gelince muhtemelen sütünüze güveniyo süt vermeyip ek gıda almasını sağlasan..

M mutube sanırım bende birlikte kutlamak istemezdim. İlk yaş günü benim için özel olmalı..
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim gökçenin resimlerini gördüm ve hiç de kulağı dikkatimi çekmemişti. Bence gayet normal. Bu arada yapıştırmadan bahsetmişsin. Benim yeğenimin kulağı kepçeye çok müsaitti ablam bantladı hep sanırım onlar için özel bantlar var ve şuan eski kulağından eser yok bantlar sayesinde düzeldi.
longislandist longislandist ben keremin boyunu kaçırmışım göremedim ne kadar ki?

dogum gununuz kutlu olsun nice saglikli yillara pastanizda coook tatli ayni ece gibi:)

Cok guzel olmus ne kadara yaptilar

Inşallah üç iğneyle hızlıca iyileşsin ececik
ayy canım çok güzel olmuş gercekten

@yazyagmuru cok güzel olmuş canim bayildim bendemi boylr yapsamki ama yaziyi yazamamki @Akaibu senin yapacagin pastada cok güzel acaba bendemi yuvarlak yapsamki yada kelebekmi yapsamki kafam karisti :KK34:

Ecoşum iyiki dogmus sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olsun inşallah. Doğum Gününüz kutlu olsun.

iyi ki dogdun ececim uzun saglikli bir omrun olsun ins pastasi da cok guzel olmus bende eceye benziyo bebek dicektim :)

Çok güzel çok beğendim ececimin pastasını. Afiyet olsun.

@yaz yagmuru pastanız çok güzel olmuş :)

İyi ki doğdun ece. Musmutlu yılların olsun.. Pastanız da harika..

hoşgeldin.. Bizde aşı hiçbi yan etki yapmadı. Günlük hayatımıza devam ettik. İştahsızlığa gelince muhtemelen sütünüze güveniyo süt vermeyip ek gıda almasını sağlasan..
hepinize tesekkur ederim kizlar pastamizi begenmenize sevindim @nisaelifim dilimini 9 liradan yaptilar 72 tutuyordu 70 verdik kendi aramizda kutladik ama kizimin ilk pastasi oldugu icin ozendim kendim yapamazdim hic pasta deneyimim olmadi o yuzden yaptirdik M mutube yazilari seker hamurunu incelterek yapmislar denesen olabilir bence

Kizlar dogum gunumuz guzel gecti hepimiz mutluyduk kizkardesimle esi geldi supriz yaptilar esim tutturdu pastayi Ecenin onune birakalim ellerini icine soksun dedi ben dedim kizlar yapacakti pasta patlatma onun adi oylemi hic bilmiyordum yapslim dedi ben simdi yapmayalim sonra yapalim onu dedim onu da yapabilirim ayrica sayenizde bol kutlamali oldu kizlar hic yalniz hissetmedim kendimi iyi ki varsiniz

Ben zeytin olayina anca başlıyorum ya canım bundan sonra dediğin gibi yapayım . Suya koymak aklıma geldi de kabuğunu soyup doğrama kısmını da yapayım. Zaten zeytinin kabugu sindirilmiyor.

Bugün ben de seninle aynı moddayim canım. Kerem Alp çığırından çıktı. Gün boyu hiç uyumadı ve hiç oturmadı. Zorla uyutmustum babasının sesine uyandı oturup ağladım sinirimden. Şimdi tekrar uyuttum. Inşallah uyur artık :cry:

Benim canım :)

Canım benim oğlumun ismi de Kerem yani Kerem Alp :) Adaş sayılırlar. Ve biz de en son 83 cmydik:) Maşallah bize :nazar::))
Masallah kerem Alp e canim birde instagramda neslihan mi canim nybece ben dogruysa takip istegi gondercem sana

Back
X