2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar belki muhabbeti olmuştur kaçırmış olabilirim. 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? Bizi ne bekliyor. 1 yaş aşılarını iple çektim perşembe günü olacak. Üyesi olduğum facebook gruplarında su çiçeği aşısı daha gelmeden ağır su çiçeği geçiren bebekler gördüm o yüzden korku sardı aşı zamanı gelsin diye bekledim.
Canim bizim de yarindi asimiz ama Ecenin igneleri var Cuma tekrar doktora gitcez saglik ocagini aradim hemsire duruma gore haberleselim dedi ertrlendi asimiz ama gecenlerde duydum salgin varmis su cicegi abilerimiz ikisi bir gecirmisti hafif gecirdiler asi olmuslardi bizde bir an once asimizi olsak iyi olacak

IMG_20150602_220452.webp kizlar pastamizin net gorunumu daha once ustten cektim kutu icindeydi isim cubugu yoktu kendi yapmak isteyen arkadaslara fikir acisindan tekrar paylastim

M mutube sanırım bende birlikte kutlamak istemezdim. İlk yaş günü benim için özel olmalı..
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim gökçenin resimlerini gördüm ve hiç de kulağı dikkatimi çekmemişti. Bence gayet normal. Bu arada yapıştırmadan bahsetmişsin. Benim yeğenimin kulağı kepçeye çok müsaitti ablam bantladı hep sanırım onlar için özel bantlar var ve şuan eski kulağından eser yok bantlar sayesinde düzeldi.
longislandist longislandist ben keremin boyunu kaçırmışım göremedim ne kadar ki?
canım boyu 83 cm ancak kilosu az boyuna göre 10 bile değil yani,her bebebk farklı gelişiyor atakları farklı zamanlarda yapıyor büyüme konusunda

Ya kizlar bu gece bizim apartmandaki ve karsi binadaki bebekler surekli agliyor diydukca uzuluyorum hele bizim binadaki yikiyor ortaligi bir saattir kadincagiz ne istiyorsun diye bagirdi az once hastami acaba

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek :(

yazyagmuru yazyagmuru instagrama son attgn fotolari gormemistm su cocuklarinla olani:)ablalari gibi duruyosun yanlarinda 41 kere masallah ya:nazar:cogu kisi benm de coxugm oldgna inanmiyo havalara giriyorm o zaman bile:KK59:senin yerinde olsam havamdan gecilmezdi valla:21:

@yaz yagmuru bende daha önce söylemiştim gerçekten ablaları gibisin çok çok maşallah sana özenmemek mümkün değil

Ben zeytin olayina anca başlıyorum ya canım bundan sonra dediğin gibi yapayım . Suya koymak aklıma geldi de kabuğunu soyup doğrama kısmını da yapayım. Zaten zeytinin kabugu sindirilmiyor.

Bugün ben de seninle aynı moddayim canım. Kerem Alp çığırından çıktı. Gün boyu hiç uyumadı ve hiç oturmadı. Zorla uyutmustum babasının sesine uyandı oturup ağladım sinirimden. Şimdi tekrar uyuttum. Inşallah uyur artık :cry:

Benim canım :)

Canım benim oğlumun ismi de Kerem yani Kerem Alp :) Adaş sayılırlar. Ve biz de en son 83 cmydik:) Maşallah bize :nazar::))
eğer bi gün ikinciye karar verebilirsem ve erkek olursa Kerem mi koysam acaba :)) maşallah oğluşuna bu arada bizde senle adaşız :)) instagramdan takip isteği gönderdim. açıklama da mira bebeğin annesi yazıyo zaten ismimdende anlarsın :)

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek :KK43:
geçmiş olsun canım fizik tedavi falan ii gelir mi acaba inşallah kısa sürede iileşirsin

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek :KK43:
çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.

Günaydın canım çok geçmiş olsun

hatun hatun sen nerlerdesin yahu yada ben mi denk gelmiyorum herşey yolunda dimi
Ara ara yazıyorum canım bazende okuyup çıkıyorum betülle eskisi kadar çok giremiyorum foruma
Ev topluyorum bi yandan bu haftasonu taşınıcaz inşallah bi de başıma ahşap boyama çıkardım hepsi üst üstr geldi anlıyacağın betül uyuyuncada onlarla uğraşınca buraya zaman kalmadı

Ara ara yazıyorum canım bazende okuyup çıkıyorum betülle eskisi kadar çok giremiyorum foruma
Ev topluyorum bi yandan bu haftasonu taşınıcaz inşallah bi de başıma ahşap boyama çıkardım hepsi üst üstr geldi anlıyacağın betül uyuyuncada onlarla uğraşınca buraya zaman kalmadı
valla bebişlerle zor oluyo gerçekten bende akşam ve haftasonu zorlanıyorum artık heryeri kurcalama hevesi neyse taşınınca yükün biraz daha azalır inşallah

@minnakkartal bende oğlum olursa kerem ismini düşünüyorum :) babamın ismi Kerim onada benziyor hem.
ilklerin doğum günü aynı kısmet olurda ikinci de denk gelirse onlarda adaş olsun madem :))

Geçmiş olsun canım. Yastığı falan oluyo sanırım onun dikkat et kendine:/

Back
X