2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Günaydın hanımlar. Dün hiç bişey yemediği için gece sütüm az geldi doymadı sürekli ağladı kuzum napıcağımı şaşırdım :( sabahı zor ettik başka bişeyde yemedi. Still tea de içmiştim.
Sabah kahvaltısını yedi allahtan. Papatya çayıda içirdim uyudu yavrum.
Elimde su şişesi dolanıcam artık

@yaz yagmuru bende daha önce söylemiştim gerçekten ablaları gibisin çok çok maşallah sana özenmemek mümkün değil

eğer bi gün ikinciye karar verebilirsem ve erkek olursa Kerem mi koysam acaba :)) maşallah oğluşuna bu arada bizde senle adaşız :)) instagramdan takip isteği gönderdim. açıklama da mira bebeğin annesi yazıyo zaten ismimdende anlarsın :)

geçmiş olsun canım fizik tedavi falan ii gelir mi acaba inşallah kısa sürede iileşirsin
çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
Günaydın canım çok geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Yastığı falan oluyo sanırım onun dikkat et kendine:/
Kizlar cok.sagolun 1 cocukla çökmüş durumdayim :(

@minnakkartal o kadar güzel fotolar cekmissin ki birini begensem diğerinin hatrı kalır. Hepsine kocaman maşallah, içimi ısıttılar:))
canım benim çok teşekkür ederim kerem alpin binbir surat haline bittim bende :)) çok tatlı maşallah bide sana mı benziyo bana öyle geldi

Dün akşam bebeğim yataktan düştü:KK43:
Hala gözümün önüne geliyor:S
geçmiş olsun umarım iidir kuzucuk

Günaydın hanımlar. Dün hiç bişey yemediği için gece sütüm az geldi doymadı sürekli ağladı kuzum napıcağımı şaşırdım :KK43: sabahı zor ettik başka bişeyde yemedi. Still tea de içmiştim.
canım belki doymadığı için değildir mirada gece çok huysuzdu bi kaç gecedir öyle üstte dişin ucu çıktı onun yaptığını düşünüyorum ben inşallah bugün bütün öğünlerini güzelce yer seninde için rahat eder

bir de ben bi kaç gündür karpuz yiyorum alakalı mı bilmiyorum ama süt miktarımda artış oldu düzenli sağdığım için biliyorum malum düşündüğümde bi tek farklı ve üst üste onu yedim

canım belki doymadığı için değildir mirada gece çok huysuzdu bi kaç gecedir öyle üstte dişin ucu çıktı onun yaptığını düşünüyorum ben inşallah bugün bütün öğünlerini güzelce yer seninde için rahat eder

bir de ben bi kaç gündür karpuz yiyorum alakalı mı bilmiyorum ama süt miktarımda artış oldu düzenli sağdığım için biliyorum malum düşündüğümde bi tek farklı ve üst üste onu yedim
Yok canım aç oldupu içindi eminim çünkü normalde göğsümü sıksam hemen süt fışkırır bu sefer damla damla geliyodu. Emmek istiyo emiyo emiyo gelmeyince sinirlenip vuruyo bana. Çok çaresiz hissettim kendimi:(
Gündüz hiç bişey yemedi iki üç kaşık kabak dolmasından aldı sadece. Hep emdi. Çok emincede süt yetmedi haliyle:(

Bu gün sabah kahvaltısını yedi öğleyide yedi. Hepsini olmasada. Göğsüm hemen doldu hissediyoeum.
İnşallah düzelir. Az bile olsa razıyım. Allahım iştah versin tüm bebeklere inşallah.

Kapuzuda deniyim evde yarım karpuz var bu gazla akşama kadar bitiririm heralde:))

Yok canım aç oldupu içindi eminim çünkü normalde göğsümü sıksam hemen süt fışkırır bu sefer damla damla geliyodu. Emmek istiyo emiyo emiyo gelmeyince sinirlenip vuruyo bana. Çok çaresiz hissettim kendimi:KK43:
Gündüz hiç bişey yemedi iki üç kaşık kabak dolmasından aldı sadece. Hep emdi. Çok emincede süt yetmedi haliyle:KK43:

Bu gün sabah kahvaltısını yedi öğleyide yedi. Hepsini olmasada. Göğsüm hemen doldu hissediyoeum.
İnşallah düzelir. Az bile olsa razıyım. Allahım iştah versin tüm bebeklere inşallah.

Kapuzuda deniyim evde yarım karpuz var bu gazla akşama kadar bitiririm heralde:))

çok şükür bugün yemiş inşallah düzelmeye başlamıştır. bir de göğsünün dolu olduğu zamanlarda azar azar süt sağıp buzluğa koysan en azından bu tarz durumlarda güvence olur
bende öğle yemeği için getirdim dolaba koydum burda inşallah sebebi karpuzdur hepimize faydalı olur

çok şükür bugün yemiş inşallah düzelmeye başlamıştır. bir de göğsünün dolu olduğu zamanlarda azar azar süt sağıp buzluğa koysan en azından bu tarz durumlarda güvence olur
bende öğle yemeği için getirdim dolaba koydum burda inşallah sebebi karpuzdur hepimize faydalı olur
Öyle yapsam iyi olacak sanırım. Kardeşim bir sürü süt saklama poşeti getirmiş zaten lansinohun numunelerinden. İşe yaramış olurlar en azından.
Bakalım bende yiyim inşallah ondandır canım. Mamada içmiyo sıpa yemeselerde rn azından anne sütü olunca insanın gönlü ferah oluyo

@yazyagmuru instagrama son attgn fotolari gormemistm su cocuklarinla olani:)ablalari gibi duruyosun yanlarinda 41 kere masallah ya:nazar:cogu kisi benm de coxugm oldgna inanmiyo havalara giriyorm o zaman bile:KK59:senin yerinde olsam havamdan gecilmezdi valla:21:
Tesekkur ederim canim benimde hosuma gidiyor tabi bu durum oglumun okul piknigine gitmistik iki sene once orada diger velilerle kaynasma firsatimiz oldu okulda geriden geriye oyle konusuyorduk bir tanesi bana sen iyiymissin bayagi ya srvdim seni havali bir gorunusun var ama oyle degilmissin demisti bana o geldi simdi aklima :KK70:

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek :KK43:
Gecmis olsun canim
@yaz yagmuru bende daha önce söylemiştim gerçekten ablaları gibisin çok çok maşallah sana özenmemek mümkün değil

eğer bi gün ikinciye karar verebilirsem ve erkek olursa Kerem mi koysam acaba :)) maşallah oğluşuna bu arada bizde senle adaşız :)) instagramdan takip isteği gönderdim. açıklama da mira bebeğin annesi yazıyo zaten ismimdende anlarsın :)

geçmiş olsun canım fizik tedavi falan ii gelir mi acaba inşallah kısa sürede iileşirsin
tesekkur ederim canim:)

Tesekkur ederim canim benimde hosuma gidiyor tabi bu durum oglumun okul piknigine gitmistik iki sene once orada diger velilerle kaynasma firsatimiz oldu okulda geriden geriye oyle konusuyorduk bir tanesi bana sen iyiymissin bayagi ya srvdim seni havali bir gorunusun var ama oyle degilmissin demisti bana o geldi simdi aklima :KK70:
Ece nasıl olsdu canım

Bugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek :KK43:
Geçmiş olsun canım.

[/USER]
Teşekkür ederiz canım. Adaşız evet:) Benim de Mira ismi çok hoşuma gidiyor hatta geçen kuzenime önerdim kızı olcak:))

Günaydın hanımlar. Dün hiç bişey yemediği için gece sütüm az geldi doymadı sürekli ağladı kuzum napıcağımı şaşırdım :KK43: sabahı zor ettik başka bişeyde yemedi. Still tea de içmiştim.
Büyüdüler ya artık sadece emzirdigim günler biz de sıkıntı yaşıyoruz. Kahvaltısını yemiş bugün inşallah devamı da gelir canım.

Dün akşam bebeğim yataktan düştü:KK43:
Hala gözümün önüne geliyor:S
Geçmiş olsun canım. Inşallah önemli birşeyi yoktur.

canım benim çok teşekkür ederim kerem alpin binbir surat haline bittim bende :)) çok tatlı maşallah bide sana mı benziyo bana öyle geldi
Teşekkür ederim canım. Bana benziyor evet, herkese inat bana benzedi paşam :)))

Çok geçmiş olsn. İlaçlarla düzelirsin inş.

Back
X