2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Atesi yok artik cok sukur canim uyumak istiyor surekli bitkin dustu sanirim istahi duzelmedi hala azda olsa yedirmeye calisiyorum
ben en çok ateşten korktum bu bir yılda çok şükür düşmüş inşallah iştahıda bir an önce düzelir

ayrıca buradan tüm bebişlere sesleniyorum mira tüm topiğe yetiyo size noluyo da yemek yemiyosunuz hepinizi totonuzdan ısırcam o olcak ya da bu kötü örnek mirayıda alıp başımı gidicim virüs müdür nedi bu iştahsızlık

Teşekkür ederim, acile gittik hemen muayene de bir şey demediler, gece boyunca sık sık uyandırdık, doktoru kusması ve hareketlerinde değişiklik, bıngıldağında şişlık olursa getirin tekrar dedi, şimdilik bir sorun yok inşallah olmaz:S
Çok korktum ben :S
Kendimi hala suçluyorum:S
oluyo canım malesef kendini suçlama bizde yoruluyoruz:( allah korumuş kuzuyu

kullanıcı adlarınızı göndersenize canlar çözümlemede yardımcı olalım :))

sıkıntı ilk anlarda oluyo canım Rabbim koruyo kuzucuklarımızı binlerce şükür böyle böyle büyücekler hemen hepimiz böyle kazalar yaşadık Allah beterinden korusun inşallah sorunsuz atlatmış olun ki insana korkusu bile yetiyo zaten
_s_plt canım bul benii:)
Atesi yok artik cok sukur canim uyumak istiyor surekli bitkin dustu sanirim istahi duzelmedi hala azda olsa yedirmeye calisiyorum
ilaçtanfır belki oda iştahıda yerine gelir inşallah en kısa zamanda

ben en çok ateşten korktum bu bir yılda çok şükür düşmüş inşallah iştahıda bir an önce düzelir

ayrıca buradan tüm bebişlere sesleniyorum mira tüm topiğe yetiyo size noluyo da yemek yemiyosunuz hepinizi totonuzdan ısırcam o olcak ya da bu kötü örnek mirayıda alıp başımı gidicim virüs müdür nedi bu iştahsızlık
İnsallah duzelir canim zaten regl oluyorum sutum azaldi biraz kac gundur hep emiyor biraz yese iyi olacak Mira kiz da bir gun yemenin tadini alcak annesi az ye biraz diyeceksin birgun benim oglusum oyleydi simdi yemek yetistiremiyorum bizden fazla yiyiyor:))

oluyo canım malesef kendini suçlama bizde yoruluyoruz:KK43: allah korumuş kuzuyu

_s_plt canım bul benii:)
ilaçtanfır belki oda iştahıda yerine gelir inşallah en kısa zamanda
buldum canım muhtemelen anlarsın miranın resimlerinden :))

İnsallah duzelir canim zaten regl oluyorum sutum azaldi biraz kac gundur hep emiyor biraz yese iyi olacak Mira kiz da bir gun yemenin tadini alcak annesi az ye biraz diyeceksin birgun benim oglusum oyleydi simdi yemek yetistiremiyorum bizden fazla yiyiyor:))
ayy sırf şu süt azalma meselesi yüzünden regl olmadığım için mutluyum ah inşallah o günleride göreyim şöyle yeter kızım yeme diye bi kerecik desem yetecek banada

Eki Görüntüle 1547338 kizlar pastamizin net gorunumu daha once ustten cektim kutu icindeydi isim cubugu yoktu kendi yapmak isteyen arkadaslara fikir acisindan tekrar paylastim

Aaaay maşallah harikaaaaa çok güzel :KK200:

@yazyagmuru instagrama son attgn fotolari gormemistm su cocuklarinla olani:)ablalari gibi duruyosun yanlarinda 41 kere masallah ya:nazar:cogu kisi benm de coxugm oldgna inanmiyo havalara giriyorm o zaman bile:KK59:senin yerinde olsam havamdan gecilmezdi valla:21:

Uuuffffff yaaaa :63: ben bir türlü isim kim,instagramda adı ne burda nick ne aaay ezberleyedim..siz böyle yazdıkça ha diyince bakiyim bulayım diyemiyorum..ühüüü ühüüüü :KK43:

@minnakkartal o kadar güzel fotolar cekmissin ki birini begensem diğerinin hatrı kalır. Hepsine kocaman maşallah, içimi ısıttılar:))

Hani hani nerde???nerde??

Kızlar bende şimdi inst. açtm beni de ekleyin :) gerçi nasıl kullanıcağımı çözemedim ama olsn.

Adın ne şekerim?instagramda?

buldum canım muhtemelen anlarsın miranın resimlerinden :))

ayy sırf şu süt azalma meselesi yüzünden regl olmadığım için mutluyum ah inşallah o günleride göreyim şöyle yeter kızım yeme diye bi kerecik desem yetecek banada
Canim bana deselerdi ki senin oglun yillar sonra istahli olacak hayatta inanmazdim ona bir bardak sutu icirmek bile bir saatimi aliyordu hersey yapiyordum yemiyordu ama biraz buyudu iki yasinda falandi eski oturdugum yerde samimi oldugum bir abla vardi onun cocuklari cok istahliydi onlari gordukce yemwye basladi evde yemiyordu oraya gidiyorduk Hulya teyze ne pisirdin acim ben diyordu evde yemedi diyordum o da sagolsun cok ictendi birak yesin cocuk diyordu simdi bazen gorusuyoruz guluyoruz o hallerine:))

Uuuffffff yaaaa :63: ben bir türlü isim kim,instagramda adı ne burda nick ne aaay ezberleyedim..siz böyle yazdıkça ha diyince bakiyim bulayım diyemiyorum..ühüüü ühüüüü :KK43:

Tesekkur ederim canim

sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah ben diziden etkilendim ama şimdi bakıyorum evet diyorum iyiki seçmişim çok yakıştı kızıma :)
tabi benim kızım da bana benziyor diğmi :KK68: benzemeli :mad:
Canım ilk baktığımda babasına çok benzetsem de kaşlari ve gözleri sana benziyor bence:)

Kizlar bebegmin 11 bucuk aylik kilosu 11.200 boy da 80 sizlerin nasıldı kimse bu ay kilo yazmamis durumumuzu bilemedim.
Biz 9 aylikken kizamik asisima fittigimizde kontroller de 10.550 gr 74 cm boyu vardi suan kac bilmiyorum ayin 29 da 12.ay asisi icin gitcez o zaman yazarim kilo aldi mi almadi bilmiyom bana ayni geliyo gozum alistigi icin

En nefret ettigim şeylerden biri, ocak batiyor:KK43: sırf süt taşmasın diye başında sandalye koyup oturduğumu bilirim:))

Benimde sıklikla yaptigim birseydir bu gecen gun bekledim bekledim kabarmadi esim cagardi bir dakikaligina gittim yanina tasmis temizlemesi cok gicik oluyor demirleri
aynen bende sinir oluyorum. Cifin mutfak spreyini sıktım üzerine bakalım inşallah rahst çıkar. Tencerenin dibine konan cam bi aparat varmış. Sütün taşmasını önlüyomuş. Bulayım hemen alcam:mad:

Buldum seni @Akaibu :) profil fotolarim ayni ins teki ile burdaki
gördüm canım. Her isteği kabul ediyorum zaten. Burdan başkası olamaz :))

@minnakkartal sahi ne güzel fotolarını çekmişsin öyle miranın
canım çok teşekkürler daha öncede söylediğim gibi benim doğru dürüst çocukluk fotom yok bi çok şey içimde kaldı istedim ki miranın bi sürü anısı olsun

sende bende yoksun galiba benim fotoları soruyosan instagrama yüklüyorum buraya az koyuyorum

Canim bana deselerdi ki senin oglun yillar sonra istahli olacak hayatta inanmazdim ona bir bardak sutu icirmek bile bir saatimi aliyordu hersey yapiyordum yemiyordu ama biraz buyudu iki yasinda falandi eski oturdugum yerde samimi oldugum bir abla vardi onun cocuklari cok istahliydi onlari gordukce yemwye basladi evde yemiyordu oraya gidiyorduk Hulya teyze ne pisirdin acim ben diyordu evde yemedi diyordum o da sagolsun cok ictendi birak yesin cocuk diyordu simdi bazen gorusuyoruz guluyoruz o hallerine:))
ay böyle içimi su serpiliyor inşallah bizimde öyle olsun o zaman kim ne kadar iştahlı bebişlerden hepinize misafirliğe gelirim bende :))

Canım ilk baktığımda babasına çok benzetsem de kaşlari ve gözleri sana benziyor bence:)

Bence de ilk bakista babasini andiriyor Mira ama kaslari gozleri bakislarini annesine benzettim bence ikisinden de biraz almis

Ayy kızlar cansınız ya çok teşekkür ederim bende gözlerini bakışlarını çok benzetiyorum kendime zaten bazen eşimle benide benzetiyolar :))

aynen bende sinir oluyorum. Cifin mutfak spreyini sıktım üzerine bakalım inşallah rahst çıkar. Tencerenin dibine konan cam bi aparat varmış. Sütün taşmasını önlüyomuş. Bulayım hemen alcam:mad:

gördüm canım. Her isteği kabul ediyorum zaten. Burdan başkası olamaz :))
bende ekledim seni canım..

Canım ben instagramda yeniyim ya fotoları anca gördüm. Sen biliyosundur zaten. Bu arada kubra_sshhnn benim kabul edersen sevinirim:)

canım çok teşekkürler daha öncede söylediğim gibi benim doğru dürüst çocukluk fotom yok bi çok şey içimde kaldı istedim ki miranın bi sürü anısı olsun

sende bende yoksun galiba benim fotoları soruyosan instagrama yüklüyorum buraya az koyuyorum

ay böyle içimi su serpiliyor inşallah bizimde öyle olsun o zaman kim ne kadar iştahlı bebişlerden hepinize misafirliğe gelirim bende :))

Ayy kızlar cansınız ya çok teşekkür ederim bende gözlerini bakışlarını çok benzetiyorum kendime zaten bazen eşimle benide benzetiyolar :))
Gel canim memnuniyetle en guzel yemeklerimi yaparim onlara ben yeter ki yesin kuzucuklar:)

Back
X