- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 133
- 35
senin aracılığın ile burdan bir çok kişiye istek gönderdim..._s_plt canım bul benii:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin aracılığın ile burdan bir çok kişiye istek gönderdim..._s_plt canım bul benii:)
ben ekledim ozd..faz.. sensin sanırım :))senin aracılığın ile burdan bir çok kişiye istek gönderdim...
ben ekledim ozd..faz.. sensin sanırım :))
Çok güzel olur ya. Benimde hiç yok öyle eşyam. Arkadan 2 kız daha olunca telef olmuş hepsi:) bende gökçeninkileri saklıyorum çok beğendiklerimi. Allah nasip eder kızı olursa giydirip foto çeksin diye:)@minnakkartal senin kupeni gorunce cok duygulandim benim rahmetli babam da biz kucukken bornöz almis bana onu annem vermisti ogullarima kullanmistim simdi sakliyorum Ece yede kullancam birde ben kucukken bir elbise almis cok tatli onuda sakliyorum iki yas civari sanirim Eceye buyik bu sene seneye ancak olur kizima giydirip anneme supriz yapcam cok olmustu vereli belki unutmustur bir ara resmini cekerim elbisenin paylasirim burda
Duzelttim ozur dilerimBenimde keşke direk üstte ismim verilmemeydi @yaz yagmuru tarafından:S
ellerine sağlık azad yerse bizimkilerde seve seve yer inşallah...Apriori usulü duyan gelmiş çorbası1tutam semizotu
1tutam maydanoz
1tutam nane
1tutam dereotu
1 küçük baş soğan
1diş sarımsak
1küçğk patates
1yeşil biber
1/2kapya biber
1küçük top kabak
1 parça kuzu eti
Biraz tereyağı
Biraz zeytinyağı
Tereyağı ve zeytinyağında soğan ve sarımsak kavrulur. Daha sonra ince doğarmış diğer malzemeler atılır bi tur çevirilir. Önceden haşlanmış kuzu etinin suyu da eklenir ve didiklenmiş kuzu eti de eklenir. Mis kokulu ve leziz bir vitamin deposu çorba oluşur. Bebekler afiyetle yernane ve maydanoz sayesinde çok hoş bi koku ve tadı var, şiddetle tavsiye ederim, azad çorbası olarak literatüre geçsin lütfen
![]()
Tarif defterime ekledim azadın çorbasını:)Apriori usulü duyan gelmiş çorbası1tutam semizotu
1tutam maydanoz
1tutam nane
1tutam dereotu
1 küçük baş soğan
1diş sarımsak
1küçğk patates
1yeşil biber
1/2kapya biber
1küçük top kabak
1 parça kuzu eti
Biraz tereyağı
Biraz zeytinyağı
Tereyağı ve zeytinyağında soğan ve sarımsak kavrulur. Daha sonra ince doğarmış diğer malzemeler atılır bi tur çevirilir. Önceden haşlanmış kuzu etinin suyu da eklenir ve didiklenmiş kuzu eti de eklenir. Mis kokulu ve leziz bir vitamin deposu çorba oluşur. Bebekler afiyetle yernane ve maydanoz sayesinde çok hoş bi koku ve tadı var, şiddetle tavsiye ederim, azad çorbası olarak literatüre geçsin lütfen
![]()
ayy canım ne hoş bi sürpriz olur ne kadar güzel bizden bir kaç parça bişileri olması rahmetli kv demde eşimin sünnet kıyafetlerini saklamış şimdi bende duruyo nasip olurda oğlum olursa mutlaka giydiricem@minnakkartal senin kupeni gorunce cok duygulandim benim rahmetli babam da biz kucukken bornöz almis bana onu annem vermisti ogullarima kullanmistim simdi sakliyorum Ece yede kullancam birde ben kucukken bir elbise almis cok tatli onuda sakliyorum iki yas civari sanirim Eceye buyik bu sene seneye ancak olur kizima giydirip anneme supriz yapcam cok olmustu vereli belki unutmustur bir ara resmini cekerim elbisenin paylasirim burda
çok teşekkür ederim aslında gerçekten bi kursa falan gitmeyi çok isterdim miradan sonra fotoğrafa ilgim arttı ama artık vakit kalmadıevet benim :)
Mira'nın çok güzel resimlerini çekmişsin, hepsi birer başyapıt, bunlar için özel ders falan mı aldın maşallah ikinize de![]()
bende saklıyorum çok beğendiklerimi anısı olduğunu düşündüğüm şeyleri ben küpeyi görünce uçtum resmen çünkü o günlerden ne doğru dürüst foto ne bi kıyafet vat o yüzden miranın ah dememesi için saklayabildiğim herşeyi saklıcamÇok güzel olur ya. Benimde hiç yok öyle eşyam. Arkadan 2 kız daha olunca telef olmuş hepsi:) bende gökçeninkileri saklıyorum çok beğendiklerimi. Allah nasip eder kızı olursa giydirip foto çeksin diye:)
ellerine sağlık canım afiyet olsun azada iştahla keyifle yesin yarasınApriori usulü duyan gelmiş çorbası1tutam semizotu
1tutam maydanoz
1tutam nane
1tutam dereotu
1 küçük baş soğan
1diş sarımsak
1küçğk patates
1yeşil biber
1/2kapya biber
1küçük top kabak
1 parça kuzu eti
Biraz tereyağı
Biraz zeytinyağı
![]()
ellerine sağlık azad yerse bizimkilerde seve seve yer inşallah...![]()
Tarif defterime ekledim azadın çorbasını:)
Sağolun kızlar azad şaşırtıcı biçimde kaşığa ağız açıp hepsini yedi bi kâsenin :))ayy canım ne hoş bi sürpriz olur ne kadar güzel bizden bir kaç parça bişileri olması rahmetli kv demde eşimin sünnet kıyafetlerini saklamış şimdi bende duruyo nasip olurda oğlum olursa mutlaka giydiricem
çok teşekkür ederim aslında gerçekten bi kursa falan gitmeyi çok isterdim miradan sonra fotoğrafa ilgim arttı ama artık vakit kalmadı
bende saklıyorum çok beğendiklerimi anısı olduğunu düşündüğüm şeyleri ben küpeyi görünce uçtum resmen çünkü o günlerden ne doğru dürüst foto ne bi kıyafet vat o yüzden miranın ah dememesi için saklayabildiğim herşeyi saklıcam
ellerine sağlık canım afiyet olsun azada iştahla keyifle yesin yarasın
Masallah selvi boylu oğlumaBen zeytin olayina anca başlıyorum ya canım bundan sonra dediğin gibi yapayım . Suya koymak aklıma geldi de kabuğunu soyup doğrama kısmını da yapayım. Zaten zeytinin kabugu sindirilmiyor.
Bugün ben de seninle aynı moddayim canım. Kerem Alp çığırından çıktı. Gün boyu hiç uyumadı ve hiç oturmadı. Zorla uyutmustum babasının sesine uyandı oturup ağladım sinirimden. Şimdi tekrar uyuttum. Inşallah uyur artık
Benim canım :)
Canım benim oğlumun ismi de Kerem yani Kerem Alp :) Adaş sayılırlar. Ve biz de en son 83 cmydik:) Maşallah bize:))
Çok sevindim cnm tekrar hayırlı ömürlerKizlar dogum gunumuz guzel gecti hepimiz mutluyduk kizkardesimle esi geldi supriz yaptilar esim tutturdu pastayi Ecenin onune birakalim ellerini icine soksun dedi ben dedim kizlar yapacakti pasta patlatma onun adi oylemi hic bilmiyordum yapslim dedi ben simdi yapmayalim sonra yapalim onu dedim onu da yapabilirim ayrica sayenizde bol kutlamali oldu kizlar hic yalniz hissetmedim kendimi iyi ki varsiniz
Geçmiş olsun cnm guzel sonuçlar olsun inşaallah bende bu sabah aç karnına tüm kan değerlerim için kan verdım banada guzel sonuçlar çıksın inşaallahBugunun ilk gunaydini benden gunaydin kizlar hastaneye gidecegimi soylemistim ama sonucu yazmamisim asiri boyun duzlezmesi varmis kan testi istedi bugün eger gidebilirsem tekrar hastaneye gidicem tum sonuclari gostericem bakalim ne diyecek![]()
Tahın helvası çok süt yapıyo cnm bide lactamilGünaydın hanımlar. Dün hiç bişey yemediği için gece sütüm az geldi doymadı sürekli ağladı kuzum napıcağımı şaşırdımsabahı zor ettik başka bişeyde yemedi. Still tea de içmiştim.
Sabah kahvaltısını yedi allahtan. Papatya çayıda içirdim uyudu yavrum.
Elimde su şişesi dolanıcam artık
Canım çok üzülüyo insan biliyorum çünkü tam 4 kez büyük yataktan düştü hatırladıkça içim yanıyoDün akşam bebeğim yataktan düştü
Hala gözümün önüne geliyor:S
Biz gecen hafta yaptıracaktık antıbıyotık iğnemiz için kaldı bugun yaptırdım çok ağladı zaten diğer iğneler yenı bıtmişti tam 3 tane koldan en sonuncusu çok yakan dedi hemşire ates yapabilirmiş inşaallah yapmazKızlar belki muhabbeti olmuştur kaçırmış olabilirim. 1 yaş aşılarını yaptıran var mı? Bizi ne bekliyor. 1 yaş aşılarını iple çektim perşembe günü olacak. Üyesi olduğum facebook gruplarında su çiçeği aşısı daha gelmeden ağır su çiçeği geçiren bebekler gördüm o yüzden korku sardı aşı zamanı gelsin diye bekledim.
bizimde alt katta barandan 2 ay büyük bebek var bir bşz bir onlar karşılıklı ağlıyoruz ama o başladımı susmuyo anne sütü alıyo ben mama yaparken zAman kaybediyorum bazen uykusu açılıyo bile dün gece 4 de uyandı 6 ya kadar uyumadıYa kizlar bu gece bizim apartmandaki ve karsi binadaki bebekler surekli agliyor diydukca uzuluyorum hele bizim binadaki yikiyor ortaligi bir saattir kadincagiz ne istiyorsun diye bagirdi az once hastami acaba
İnşallh güzel çıksın canım sonuçların baranında ateşi olmasın umarımGeçmiş olsun cnm guzel sonuçlar olsun inşaallah bende bu sabah aç karnına tüm kan değerlerim için kan verdım banada guzel sonuçlar çıksın inşaallah