2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
senin çektiğin resimler var lütfen:KK49:
sağol canım sen bide o foto çekimlerinin kamera arkasını görsen :KK48:

İnsan figürünü ben beceremedim canım. Yüz hatları çok ince hadi onları kürdanla çizdim. Ama saçları yapmayı beceremedim. Hayvanlar daha basit geldi.
Birde birbirlerine katarak renk yapabiliyomuşsun canım başka renklere ihtiyacjn olursa. Kakaoyla kahverengi yaptım. Beyazla pembeyi karıştırıp ten rengi yaptım. Paket içinde 5 renk olanlardan almıştım.
Bende bi ayıcık yapcaktım güya gaza geldim :KK53:

iyikide gelmişsin gaza ne güzel olmuşlar bide penguenin yorulması meselesine çok güldüm :-)

Canım ciddiye ben ya bi yer açman bile gerekmez instagram üzerinden sergile marifetini, Konya pastacı görsün :KK66: ben de yazları gelip sana çırak olurum :KK66:
bencede @Akaibu instagram bunun için biçilmiş kaftan ;)

Canım ciddiye ben ya bi yer açman bile gerekmez instagram üzerinden sergile marifetini, Konya pastacı görsün :KK66: ben de yazları gelip sana çırak olurum :KK66:
Eşimde aramış böyle diyo ciddi ciddi. Önce yakın çevreye dışarı 200 e yapıyosa 150ye yap. Milletin ayağı alışsın sonra uçurursun fiyatları diyo:KK70:
Hoşuma gitti ama gerçekten. Bide cidden doğru düzgün yapabildiğim tek şey gökçe derdim hep:KK53:
Kursa falan gidip kendi çapımda bişeyler yapabilirim. Hem eve katkım olur hem kızımın yanınd olurum.
Ben bi çevreyi yoklayayım:KK53:

Kızlar 1 ay önce kocalar ve odunluklarını yazmıştık burda anneler günü sebebiyle. Şimdi bir odun anne olarak soruyorum peki biz ne yapıcaz babalar gününde o_O
Onun bana yaptığı gibi mi yapsam :KK45:o bana tost makinesi almaya kalkmıştı bende ona tencere tava almaya kalkayım :KK53: şaka bi yana özel ve onu şaşırtacak bişey yapmak istiyorum ama henüz düşünmedim.

Eşimde aramış böyle diyo ciddi ciddi. Önce yakın çevreye dışarı 200 e yapıyosa 150ye yap. Milletin ayağı alışsın sonra uçurursun fiyatları diyo:KK70:
Hoşuma gitti ama gerçekten. Bide cidden doğru düzgün yapabildiğim tek şey gökçe derdim hep:KK53:
Kursa falan gidip kendi çapımda bişeyler yapabilirim. Hem eve katkım olur hem kızımın yanınd olurum.
bunun için ig de sayfa aç canım. bi kaç çeşit de kurabiye koy dene bence ne kaybedersin ki. benim arkadaşlarım var igden bu işi yapan

sağol canım sen bide o foto çekimlerinin kamera arkasını görsen :KK48:

iyikide gelmişsin gaza ne güzel olmuşlar bide penguenin yorulması meselesine çok güldüm :-)

bencede @Akaibu instagram bunun için biçilmiş kaftan :KK66:
sen de bize fotoğraf çekmeyi öğretsene canım benim fotoların hep yamuk yumuk gölgeli oluyo. Allah tan filtreler var da ordan kotarıyorum

@minnakkartal sen makineyle mi cekiyosun fotolari gecen a101de vardi alsammi diye dusundum ama cokta iyi gibi gelmedi sorcam sana unutuyorum :)

@Akaibu şimdi aklıma geldi. kızkardeşim üniversitede okurken harçlığını çıkarmak için bu işleri yapan bi pastanede part time çalışıyordu.bir gün onu ziyerete gittiğimde bi katalogdan bakarak yaptığını gördüm. her figürün aşama aşama resimli anlatımları vardı. öyle bi kitap bulabilirsen eğerişini görür. o zaman en çok gelin damat şeklindeki ördeklerden yapıyoruz abla demişti.nikah şekeri yerine dağıtmak için yaptırıyorlarmış.

Bencede bu yeteneğini değerlendirmelisin :)

bunun için ig de sayfa aç canım. bi kaç çeşit de kurabiye koy dene bence ne kaybedersin ki. benim arkadaşlarım var igden bu işi yapan
şuan aklımda fikirler uçuşuyo resmen ahtapot yapsam falan ye:KK48: ben düşüneyim cidden bunu bakayım lezzetide güzel olursa

@Akaibu şimdi aklıma geldi. kızkardeşim üniversitede okurken harçlığını çıkarmak için bu işleri yapan bi pastanede part time çalışıyordu.bir gün onu ziyerete gittiğimde bi katalogdan bakarak yaptığını gördüm. her figürün aşama aşama resimli anlatımları vardı. öyle bi kitap bulabilirsen eğerişini görür. o zaman en çok gelin damat şeklindeki ördeklerden yapıyoruz abla demişti.nikah şekeri yerine dağıtmak için yaptırıyorlarmış.
Ciddi mi öyle katolog varsa daha kolaymış cidden

şuan aklımda fikirler uçuşuyo resmen ahtapot yapsam falan ye:KK48: ben düşüneyim cidden bunu bakayım lezzetide güzel olursa
doğum gününde yap bol bol bişiler reklam olur... aile ferdleri arkadaşlar ve sonra niceleri... kurabiye kalıpları alırsın üstüne de şeker hamuru ile süslersin...

Canim ben de seni ekledim:)

sen de bize fotoğraf çekmeyi öğretsene canım benim fotoların hep yamuk yumuk gölgeli oluyo. Allah tan filtreler var da ordan kotarıyorum
haksızlık ediyosun kendine bence profilin çok iç acıcı ve gayet güzel fotolar tabi bebişte olsa daa güzel olurdu :)) bende hep filtre kullanıyorum ve telefonumda bir sürü uygulama var hatta istemediğim şeyleri silmek için bile program indirdim :))

@minnakkartal sen makineyle mi cekiyosun fotolari gecen a101de vardi alsammi diye dusundum ama cokta iyi gibi gelmedi sorcam sana unutuyorum :)
yok canım telefonda çekiyorum uygulamalarla biraz uğraşıyorum aslında bende şöyle profesyonel bişi istiyorum belki bi kursa falanda gitmek ilerde eşim böyle bi jest yapar diye bekliyorum ama o hiç sevmiyor foto işini :))

Back
X