2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İnşallah teyzesi. azad bey nasıl yuruyordur sanırım yaramazmi hala.
Yaramazlık artarak devam ediyor ama yürüme niyeti yok azadın sanırım emeklemek yeterince işini görüyor :))) gerçi ben de çok zorlamıyorum elinden tutarak yürütüyorum bıraktığımda elini korkup emekleme pozisyonuna geçiyor hemen, o korkusunu aşmadıkça da ben zorlamayacağım. Aslında hangisi doğru bilmiyorum zorlasam mı zorlamasam mı kafam karışık :S senin vasıtanla bebeği yürüyen annelere sorum olsun nasıl yapmalıyım acaba ?[/QUOTE]
A apriori11 bence akışına bırak.. Benim kızım daha 5 aylıkken emekledi herkes hemen yürür diyodu.daha yeni başladı..ben hiç ısrar etmedim..sanırım o gücü kendinde bulduğunda yürüyorlar..ilk adım arabası da vardı ve gidiyodu onla..belki etkili olmuştur..buarada saadetim bitti uyandı gene stratejim patladı

Evet canım buzdolabı poşetine koyup havasını aldım attım buzluğa. Küçük küçük porsiyonladım.
Annem pişirceği zaman çıkarıp direk kaynar suya atar yada yemeğin içine. İnternetten baktım buzdolabının alt tarafında çözülmeye bırakın diyo. Öyle yapcam bu sefer
Bende aynisini yapayim kisin lazim olacak

Bugün Efe'nin doğum günü için verdiğim siparişlerimiz geldi.. Allah'ım tek kelime ile bayıldıııııkkkkkkk çok beğendik yaaa :KK51: valla heralde bidaha böyle bir organizasyonda sipariş vericek olsam gözüm kapalı aynı yere veririm..Bu arada misafirlerimize verecek tam 7 tane hediyemiz var :KK59:

Doğum günümüz aslında 13'ü cumartesi ama 14'ü kutlayacağız..

Üstelik bugüne kadar evde olan partimiz,bugün kafe tuttuk ve dışarda olucak..Tüm davetlilerimize hem yer değişikliğini,hem saat değişikliğini bildirmek zor oldu ama güzel geçecek inşallah..

Bugün Efe'nin doğum günü için verdiğim siparişlerimiz geldi.. Allah'ım tek kelime ile bayıldıııııkkkkkkk çok beğendik yaaa :KK51: valla heralde bidaha böyle bir organizasyonda sipariş vericek olsam gözüm kapalı aynı yere veririm..Bu arada misafirlerimize verecek tam 7 tane hediyemiz var :KK59:

Doğum günümüz aslında 13'ü cumartesi ama 14'ü kutlayacağız..

Üstelik bugüne kadar evde olan partimiz,bugün kafe tuttuk ve dışarda olucak..Tüm davetlilerimize hem yer değişikliğini,hem saat değişikliğini bildirmek zor oldu ama güzel geçecek inşallah..
Insallah canim. Bizim dogum günümüzde 17sinde ama pazar gunu kutlayacagiz insallah

Eki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
maşallah yavruna,nice yaşlara sağlıkla...

Eki Görüntüle 1555093 Eki Görüntüle 1555094 Selam kızlar uzun bir aradan sonra sizlere merhaba demek için uğradım. Umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. DDoğum günleri kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavrulariniza. Elif ada 6 haziran da yaşını doldurdu kutlama yapmadık inşallah seneye artık sadece resimlerini çektim kızımın. Allerji lerimiz devam ediyor diyetimiz iki ay sonra bozulacak umarım geçmiş olur.asilarimizi olduk kilomuz 9850 boyumuz 74,5 cm.malum süt ürünleri alamadığı için boy fazla uzamadi diyet mama biraz kilo aldırdı. ek gıda çok çok az yiyor iştah yerlerde surunuyor reklamsiz ağız hiç açılmıyor. huysuzluk,ağlama krizleri ve yaramazlık devam ediyor. Bir kaç gündür yürüyor. Bu arada iki ay sonra görevde yükselme sınavı var uykusuz. yorgun ve elif ada ile nasıl hazirlanacagim bilmiyorum bizden haberler böyle hepinizi seviyorum çok özledim sizleri umarım aktif yzabilecegim günler olur.
Çok güzel maşallah

nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah,doğum günü kutlu olsun Öykü'nün
teyzeleeerrrrr bizimde 1 yasimiz var artiiikkkkkk :):)

gecen sene bugun bu saatlerde 40+2 de kontrole gittik benim tansiyon tavan öykünün gelmeye niyeti yo. doktor hic beklemeye gerek yok bugun alalim dedi saat 1 de yatis yaptik hic beklemiyoruz herkes saskin 16.13 te dunyaya firtladi bidik yaramazligi ordan belliydi hemen yuzunu cizdi cok sukur saglikli ve kuduruk bi cimcimem var allah saglikli uzun omurler nasip etsin butun bebelere :)

E="minnakkartal, post: 41352690, member: 530028"]selam canım doğum günü kutlu olsun kuzunun Ne ii ettin yazarak foto paylaşarak çok tatlı maşallah boyuda kilosuda ii maşallah umarım herşey yoluna girer yakın zamanda

Bir daa çocuk yapacak olsam Haziran'a denk getirmem o derece
LMiracim nasıl reflü tedavisi ile duzeldimi kusmalari ve istahi?
Yokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicez

Kesin onların çocukları daha iyisini hem de yürüyerek yapıyordur , maksat kulp bulmak ya :p

Aynen aynen:KK5:

maşallah azada :)
Bende almayı düşünüyodum bundan. Gökçede kuleleri üst üste iç içe koyuyo tek tek deniyo. Sıralama şaşınca oturmuyo yerine sinirleniyo bozuyo:KK53:

Benmki kule parcalarini birbir
ine vurup oynuyo aksama kadar.ben yapiyorum o yikiyo:-)

Masallah canm nice senelere:)

Kizlar yogun bir gun gecirdim gece uyumadik dogru duzgun sabah 6 dan sonra hic yatmadim misafir dugun derken tam bir kosturmaca oldu dugune gityik Ece cok mutluydu surekli oynadi arabasinda yemekliydi dugun kofte sigara boregi salatalik cubuk kraker derken ne verdiysem eline oynaya oynaya yedi sunnet cocugunun resimlerini buyuk ekranda slayt yapmislar cok hosuna gitti uzun uzun seyretti dugunler tam Ece ye gore gelirkende arabada emzirdim uyudu dugune gidip giymemekte tereddut etmistim ama iyi ki gittim kafam dagildi biraz iyi oldu

Yokk canım maalesef hatta biraz evvel 50 cc Muhallebi yedirdim ağzından burnundan geLe gele kustu bende oturdum Ağladım Üstüne emmedi babası sallayarak uyuttu iştah yerlerde daa yeni sekiz kilo oldu şimdi eşimlle konuştuk bir yaş kontrolünde tekrar gastroya gidicez
Çok geçmiş olsun üzüldüm miroşa ya :(

SüperAzad keçelerimiz hazır evde yapıştırıcı çok koktu, bizim burda tişörte keçe baskı vs yapan bi yer var yarın tişörtleri oraya götürüp yapıştırmalarını yaptırıcam. Bi de aynı logodan küçük bi pasta yapıcam o kadar :) ctesi de ailem gelecek ve yemek yiyip pasta kesicez. Pazar da foto çekimine gidicez. Salı yani asıl günümüzde de çekirdek aile olarak yemeğe gidicez :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 55
image.webp
Bunlarda bizim korsan kurabiyelerimiz :) yrn akşama çook az kaldı çok heycanlıyım. Düğünümde bile bu kadar heycanlandığımı hatırlamıyorum :) bugün de areni dr götürecegiz kan falan alınacak. Kesin kıyamet kopacak. Öpüyorum hepinizi ve bebeklerinizi :) bu arada bütün doğumgünü resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..

Back
X