- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Çok geçmiş olsun..iyi ki farketmişsinizen korktuğum bi şey yuttuğunu farkedememek...Rabbim korusun hepsini:)Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Geçmiş olsun canım yaKızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
teşekkürler canım
Amin canım teşekkürler
Hayır olsun canım inşallh açarız bi gün öyle bi yer :)) teşekkürler
Evet benziyormuş gerçekten
Çok teşekkür ederim canım annemin katkısı olmasa yapamazdım
Çok güzel olmuş herşey Kerem Alp'in nice güzel Yaşları olsun
Bizi görmedin heralde
Canım çok güzel olmuş
Pasta patlatma çok başarılı olmuş ve pastanız için tebrikler
Umut çok yakışıklı olmuş maşallah herşey çok güzel
@kmltm sanırım önce göreve başlama dilekçesi vermen lazım..ben geçen haftalarda resmi olarak başladım.git -gel uğradım son hafta:) @keremalpim bizimki 9 da mıhtemelen sizinde öyledir..
Bende tüm bebişkolara hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyorum..inşallah torunlarımızı da görürüz:)₺
Ben de cok yoruldum hazirlik yaparken ve ben de bir daha boyle buyuk yspmam anca krese vaslayinca yaparim jendi arkadaslariyla olur sirf abi olsun diye yaptim yavrums.Bu arada ben de ise baslicam yarin gecen haftalarda haziran on beste baslicama dair dilekce verdim okul mudurlugune ancakkk benim kiz kimsede durmuyor hep beni istiyor artik okula onuda goturcem mecbur
Kızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
Kızlar azadın ateşi çıktı. Popodan 38,8 çıktı. Hastaneyi aradım nöbetçi Dr popo ölçümü 1 derece fazla verir o 37,8 dir calpol ver dedi. Calpolü kustuğu için paranoxe olur mu dedim tamam dedi. Fitili verdim ama iki dk sonra ishal gibi kaka yaptı. Acaba fitil etkisiz mi kalır o durumda. Ayrıca ılık duş yaptırdık iki kez ince giydirdik keyfi de yerinde ama uyumak istiyo şimdi. Ne yapsam. Dr da gelmeye gerek yok dedi
Evet fitil çıktıCanm ben de gecen emre ateslendgnde fitil verdm desgn gbi hemen kaka yapti.fitil oldgu gbi cikti sizde de oyle oldu mu?
Evet canim bazen cok bunaliyirum her agizdan bir ses istekler yoruluyorum aslinda sık sık guzelce yorgunligumu dile getiriyorum o da iste yoruldugunu dile getiriyor o yorgun ben yorgun anlayacagin ama biraz olsun destek olmasini bekliyorum onu yapmayinca da kiziyorimCanım ya çok bunalmissin sen. Ben 1 çocukla pertim seni takdir ediyorum valla. Dediğin gibi eşinin yetistirilis tarzıyla alakalı bir durum. Erkeklere çoğu zaman söylemek gerekiyor direkt şunu yap, şunu getir, şunu götür diye. Bazen iletişim kopukluklari da gerginliğe sebep olabiliyor. Kizginlikla söylemişsin ama soylememeye dikkat et bence. Ben de eskiden şikayet ederdim bazen, öyle zamanlarda eşim daha da boşlar ya da yapsa bile surati asik yapardi. Şimdi sohbet ettiğimiz zamanlarda kendimden yorgunluklarimdan kirginliklarimdan tatlı dille bahsediyorum. Biraz da acindiriyorum kendimi:) Eger yardım etmeme durumu olusursa da hiç birşey demeyip gayet durgun bir şekilde elimdeki ise devam ediyorum, bakıyorum başka bir işi o halletmeye başlamış:))
Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim :)
Ne guzel canim yapiyormus esin oyle yetismemesine ragmenCanm ben de katiliyorm ona ya erkek cocuguna is yapmasini ogretmek gerekiyo.kv is yaptirmamasina ragmen esim bana yardmci olur elinden geldgi kadar.yemek temzlik yapamaz ama sofrayi toplar emreyi oyalar balkon falan yikar iste.o bile iyi geliyo.esinin de dusuncesiz anina gelmstir bosver skma canini.ben de esime derim bazen bi gun cikip gideym de gor bakalm ne hale geliyosun diye.
İste kizdogim bu cocuklar sadece bozim degil ama butun herseyi biz yapmak zorundaymisiz gibi ben pazar gunleri kahvaltiyi ozen gostererek ozel seyler yaparak hazitliyorum mutfakta isim uzuyor mesela Ecenin kahvaltisini sen yedir bem de hazirlayip kahvaltiyi geleyim beraber rahat yiyeyim diyorum tamam diyor yemiyor bu diyor birakiyor anne olmakla baba olmak arasinda cok fark var@yazyagmuru seni okadar iyi anliyorumki canim benim esimde bazen hayran birakacak kadar iyi bazende tam tersidir mesela dün kafami kaldiramadim hastaliktanki.ona ragmen yemek yaptim kizima meyve hazirlada ben yedireyim dedim bi suru kemkum etti bende bagirdim cagirdim gittim kendim hazirladim sonrada gitmis bulasik yikiyodu makineye diz dedim yok yikarmis is yaptim olacak işte lazim olani yapmiyorda
Canim su cicegine benzemiyor cunku sulu kabuklu oluyor su cicegi kizamigi bilmiyorum cocuklarda cikarmadi hic ama asinin etkisi gibi geldi bana gecmezse dra gostercem cunku gece kasindi hep uyuyamadiCanım bu aşı döküntü yapabiliyor diye duymuştum, kızamık yada su çiçeğine benziyor mu?
Cok guzelsiniz canim masallah nice guzel yaslara Umuta
Yaptirin canim alissin bn yeni evliykende kv ile beraberdim hic alistiramadim hic birsey yaptirmamislar hep hersey hazir gelmis ayagina bazen kv nize geldiginde esim cayi dolduruyor hemen kv basliyor yazik sana xaten yoruluyorsun ben doldirayim diyor doldurmuyor halbuki cay bitiyor bekliyor onunde bardak ben doldurcam birde caydanliktaki cay bitrne kadar cay iciyor dusun yanielbise çok tatlıymış ya ne güzel olur meleğede
eşime bişey demem hiç arada kalmasın diye ama artık dayanamadım. Babası bişey deyince laf sokuyorum inceden. Çocuk olmasa çıkar gezerim arkadaş şu bu ama eve kapalı kalınca görmezden gelemiyorum
herkes farklı ya. Benim kp in geliri ortalamanın üstü sayılır. 12 binlira en az kazanır. O da parasıyla bizi yanında tutmaya çalışıyo. Sana araba alayım her gün buraya gel çocukla. Altımızdaki evi size alalım. Hayır deyincede nankör oluyorum. Amann az uzak durmayı bilmiyolar
ne kadar güzel olmuş herşey maşalllah. Ben bi pasta yaptım onda bile canım çıktı. Bu kadar şeye helal olsun diyorum.
benim eşim kardeşine çok düşkün değil aslında normal bi ilişkileri var. Kp eşime fazla düşkün. Azalacak inşallah
bence gayet güzel olmuş yapmanın zorluğunu bildiğimden alkışlıyorum seni:))
bazen tam bi odun oluyolar. Eşimde bazen böyle bildiğin kütül gibi davranır. Hep annesi yüzünden ayağına giyeceği çorabı bile önüne kadar getirmiş hep. Ama eşim alıştı çok şükür. Düzen delisi eşim. Bende baktım herşeyi bana yıkıyo birazda bilerek bazı şeyleri yapmıyorum. rahat edemediği için mecburen yardım ediyo
maşallah size
çok tatlısınızz. İyi ki doğmış süperazad. Pastanızda çok güzel.
bende gelinliğimle bindallımı satmayı düşünüyorum. Ama 34 beden birini bulabilir miyim bilemedim. Hatıra dursun diyodum hevesim geçti resmen
çok yakışıklı olmuş maşalllahdoğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı huzurlu seneler görsün inşallah
canım biz hep ankara üni. Diş hekimliği fak. Gideriz aile boyu. Annem kız kardeşim hep orda yaptırdılar dişlerini çok memnunlardı. Geçmiş olsun
Hersey cok guzel canim tütüye bayildim cok yakismis Oyku ye nice yaslara
ay canim ya cok gecmis olsun Ece de butun gun ne bulursa agxina atiyor cok korkuyorum geven gun balkonda karincalar vardi bir baltim onlati agxina atiyor meyse ki ilaclama yaptirdik karinca yok simdiKızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()
O zaman etkisi olmamistir canm.biz sonra hastaneye gitmstk tekrar vermslerdi fitili.atesi makattan 39.5 ti ama.Evet fitil çıktı
Gecmis olsun canim Ece hemen Kakssini yapmiyordu fitilden sonra ama hemen yaptiysa muhtemelen fitil Etki gostermez atesi takip et bence çok yukselirse bir daha koy fitil zaten fitilin etkisi olmussa dususEvet fitil çıktı
Bu cicugun nesi var anlamiyorum surekli uyanip agliyor disi iyice kabardi patlamak uzere ondan mi boynu nu kasiyor arada bir kizarikliklar var ondan mi uyumuyor dunde boyleydi calpol verdim simdi cok huzursuz cunku
Evet canim isilik gibi ne alsam ne kullansam bilemedim hava bayagi sicak tek yarim kollu badi giydoriyorum uzerine gunduz askili badi yine terliyor sanirim disinde etkisi var uyumamasi da perisan ediyor onu o yuzden uyur diye calpol verdim bende ayagimda salladim uyudu simdi insallah uyanmaz bir dahaIsilik gibi mi canm?cok sicaksa isilik olmustr kasiniyodur belki.ama disin etkisi de olabilir.emre de normalde geceleri hic aglamaz ama ust disler cikarken o bile mizirdaniyodu calpol vermstm ben de
geçmiş olsun canımKızlar gece gece Başımıza gelen mira tokasını yuttu minik lastik tokalardan ki bilirsiniz doğru dürüst bişi Ağzına götürmez onu çıkarana kadar öğür öğür kustu o kadar Çaresiz kaldım ki kendimi çok kötü hissediyorum![]()