2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşime sinir oldum bugün :/
Eve geldiğimizden beri kıçımın üstüne oturmadım ve karnım çok ağrıyo. Beyefendi kılını kıpırdatmıyo. Masayı topla bari dedim. Söylene söylene topluyor. Sözde gökçeye bakıyo ondan yardım etmiyo. Çocuğun önüne koymuş bilgisayarı Gökçe onunla oynarken eşimde tv de film izliyor. Bende Köle gibi iş yapıyorum. Sonra küsünce gene ne Yaptım diyo :KK43: yorgunluktan ölüyorum o Çekirdek çitliyor. Karnın nasıl diye sormuyor bile. Bende Whatsappdan yazdım. Gökçe mamasını içmedi sen içirir misin ben yatıyorum dedim. Tamam dedi uyuzzzz

Selam kızLar yine bi haftasonunu daha ne oldu ne bitti anlamadan noktalandırdım Cumartesi pasta patlatma yaptık ama çok huysuzdu mira pek güzel olmadı yinede doğum Günü'nde koycam bugünde sabah buraya girebilseydim şu hediye paketi işini Bende yapardım Bence gayet tatlı bişi ayrıca benim hediyemde gelmedi Bgn eşimle gidip babalara hediye aldık benim babama uğrayamadık iftara kdr çalışıyomuş kp gittik ordada eltimler vardı durmadan çocuk kıyasladılar deli oldum valla bgn bana yetti iki ay görüşmesek yeri dedim ama anladılar mı bilmem yarın mirayı doktora götürücem bu arada daha önce yaşayan varmı bilmiyırum ama poposunda beyaz beyaz pul gibi pütürcükler çıktı Belki aşılarınıda yapar

Selam kızLar yine bi haftasonunu daha ne oldu ne bitti anlamadan noktalandırdım Cumartesi pasta patlatma yaptık ama çok huysuzdu mira pek güzel olmadı yinede doğum Günü'nde koycam bugünde sabah buraya girebilseydim şu hediye paketi işini Bende yapardım Bence gayet tatlı bişi ayrıca benim hediyemde gelmedi Bgn eşimle gidip babalara hediye aldık benim babama uğrayamadık iftara kdr çalışıyomuş kp gittik ordada eltimler vardı durmadan çocuk kıyasladılar deli oldum valla bgn bana yetti iki ay görüşmesek yeri dedim ama anladılar mı bilmem yarın mirayı doktora götürücem bu arada daha önce yaşayan varmı bilmiyırum ama poposunda beyaz beyaz pul gibi pütürcükler çıktı Belki aşılarınıda yapar
Canim nedrn kiyasliyorlar ki her cocuk farkli iyi demissin insallah anlamislardir eltin mi yapiyor kiyaslamayi keske farkli bir saatte gitseydiniz ne gicik insanlar ya sıkma canini sen Mira kiz cok tatli cok seker o bile yeter hasta olmasin saglikli olsunda gececek istahsizligi insallah Ecenin kirmizi kirmizi birseyler cikmisti canim beyaz drgil mantar demisti dr bilemiyorum ama beyaz olurmu mantar ayrica pasta patlatma resimlerini bekliyoruz

Göz kararı canım yumurta da kırıyorum kıvam alana kadar koyuyorum

Cok dogru soylemis esin.uygulayabilmeniz de cok guzel canim.sanirm biz de cocuk olunca birbirinden uzaklasan ciftlerdeniz:KK43:
İnşallah düzelir çünkü çocuk hep olacak hayatınıZda belki birden fazla çocuk, ona göre düzenlemek de lazım ilikiyi[/QUOTE]

Bir an once hem de:(

Keske dis olsa bizimki de. Hasta olmasin da. Bi de eliyle sag yanagina bazen vuruyo ya dis ya da kulak.

Canm bana da dis gibi geldi emrenin de 6.disi cikiyo bazen kafasi cok isiniyo huysuzlaniyo.dis donemlerinde sadece yogurt ve tatli seyler yiyo bi de yemek falan suremiyoruz agzina

Ne eltiymis o oyle ya:KK11:ben bile sinir oluyorum.skma canini bosver canm bikmiyolar kiyaslamaktan ve bikmayacaklar da.ben he diyp gecyorm artik cok sinir olursam da pat diye soyluyorm lafimi.emrenin de poposunda vardi ama pul pul degldi sivilce gbi oldu.ara ara acik biraktm altini krem faln surunce gecmisti sicaktan da olabilr

Yarin oruc tutcm insallah.tutan annisler zorlandiniz mi bebislerle?tutmak istiyorm ama dayanamam diye korkuyorm bu sipayla:(

Yarin oruc tutcm insallah.tutan annisler zorlandiniz mi bebislerle?tutmak istiyorm ama dayanamam diye korkuyorm bu sipayla:KK43:
Canım ben ilk iki gün tuttum ama bırakmak zorunda kaldım. İlk gün iyiydi ama ikinci gün sütüm gerçekten azaldı. gökçede pek yemek yemeyince akşam çok sıkıntı çektik.
Gözlemlersin sende olmadı yapacak bişey yok gibi

Ece bugun cok istahsizdi dogru duzgun birsey yemedi kahvaltidan bu yana oyleydi ne oluyor bu cocuga anlamiyorum gece bana cok yapisik surekli emmek istiyor sabah ezanina kadar hic uyutmadi beni emzirme olayi bitene kadar boyle drvam etcek sanirim gunduzde surekli gelip tisortumu acip emmek istiyor yemekten sinra emzirmeyi tercih ediyorum hep ama yapisip istiyor:(

Canım ben ilk iki gün tuttum ama bırakmak zorunda kaldım. İlk gün iyiydi ama ikinci gün sütüm gerçekten azaldı. gökçede pek yemek yemeyince akşam çok sıkıntı çektik.
Gözlemlersin sende olmadı yapacak bişey yok gibi

Ben emzirmiyorum zaten canm.sadece pesinde gezmekten yorulurm diye dusunuyorum:(

Canim benim dis agrimda vardi o yuzden zor gecti surekli yattim kalktim oyle gecti

Ben de emre uyudukca dinlenirm artik canim

Ece bugun cok istahsizdi dogru duzgun birsey yemedi kahvaltidan bu yana oyleydi ne oluyor bu cocuga anlamiyorum gece bana cok yapisik surekli emmek istiyor sabah ezanina kadar hic uyutmadi beni emzirme olayi bitene kadar boyle drvam etcek sanirim gunduzde surekli gelip tisortumu acip emmek istiyor yemekten sinra emzirmeyi tercih ediyorum hep ama yapisip istiyor:KK43:
Aynen biz yahu. Ilk aylara geri donduk sadece anne sutu. Emzirmekten gogsum acıyor. Yenidogan gibiler

Yarin oruc tutcm insallah.tutan annisler zorlandiniz mi bebislerle?tutmak istiyorm ama dayanamam diye korkuyorm bu sipayla:KK43:
Ben tutuyorum pek acikmiyorum ama susuyorum sutum biraz azaldı gibi. kizim zaten hep gogsumde dolmasina izin vermiyorki. Acloga hic dayanamayan ben bu kez dayaniyorum zorlanmiyorum pek. Boyle olursa tutmaya devam edecem

öykü cok yormuyo beni ama ben o uyudumu ya uzaniyorum yada yanin yatip uyuyorum zaten gunde 1 kere uyuyo artik bende dinlenmis oluyorum gercekten cok uzun cunku

Back
X