2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Asidan geldik smdi iki bacaktan bi koldan yapildi. 12 ay 20 gunluguz. 8700 kilo 80cm boy. Cok agladi insallah ates olmaz kizamk canli asi oldgu icn ates yapablirmis
Bende ateş olacak sandım ama olmadı çok şükür. Ağrısı falanda olmadı.
Bizde asidan geldik 12 ay 7 gunluk 10.6 kilo 81cm boy. Bizim 3ude bacaktan yapıldı bi farki var mi acaba
bizde 2 kol 1 bacak oldu. Bu arada boy ve kilolarınıza maşallah. Sanırım topicde en küçük biziz :)

@minnakkartal isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim ve yanlış hatırlamıyorsam @Akaibu kızlarınızı iyi ki doğmuş mutlu huzurlu yaşları olsun..
teşekkürler canım @Akaibu nun kendi doğum günüsü :)

kankişşş miracığımmm iyiki doğdun :) sağlıklı mutlu huzurlu uzun yaşların olsun inş tezeemm :)
tezesiii teşekkürler

bizde 2 kol 1 bacak oldu. Bu arada boy ve kilolarınıza maşallah. Sanırım topicde en küçük biziz :)
yok canım ne münasebet bizik

Gökçe ve mira mutlu huzurlu uzun ömürleriniz olsun. Topiğin bebeleri hep beraber büyüttük sizi :)))
teşekkürler canım kesinlikle doğru burada fikirlerle dualarla büyüdü kuzucuklar çok şükür bu vesileyle ben hepinize teşekkür ederim iyi ki kesişti yollar iyiki bi şekilde dokundunuz hayatımıza

ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
Iyi ki doğmuş canım Mira, sevdikleri ile birlikte mutlu bir ömrü olsun inşallah ;)

Mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum oğlum elime telefon aldırmıyor hep onla ilgileneyim istiyor uyurken de ev ısı vs derken..
30 haziran da yasımıza gireceğiz ins suan kilo boy bilmiyorum ama kilo alımı iyi bir bebegim vardı bu ara disten dolayı ve yürümek icin cabaladigindan baya süzüldü kilo verdi mi bilmiyorum ama
Size danışmak istediğim şu Oğluma hala ek gıda da ilerleyemedim ne yapacagım ne olur bir seyler tavsiye edin. Anne sütüne mi güveniyor bilmiyorum ama hicbir sey yemek istemiyor.
Sabahları cok az muz ile bir yumurta sarısı ve biraz yogurt Karışımı yiyor ikindi gibi bir kase corba iciyor aksam da sade yogurt yiyor gene. Aralarda anne sutu. Yemeğe geçemedim peynir vs yemedi ne yapacagım ne verecegim bir seyler tavsiye eder misiniz nolur

@Bunekibuneki @azerikizi91 @aysenazim @ankara12 bilgezaman bilgezaman hic görünmüyorlar
Bzmki hala gece cok kalkio smdi yanyana yatyrz ztn gozukapali gelip tepeme cikio meme meme diyo daha onceleri cok daha sinirleniyodm söyleniyordum smdi okdr dil otomatiğe Bağlams gibiyim ama gercktn cok uykusuzm
Burdayım canım :) instagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girip yazamıyorum oğlum asırı hareketlendi telefonu elime zor alıyorum desem yeridir bugun uyumusken bi bakayım dedim sayfalar oku oku bitmiyor :))

tezesiii teşekkürler

teşekkürler canım kesinlikle doğru burada fikirlerle dualarla büyüdü kuzucuklar çok şükür bu vesileyle ben hepinize teşekkür ederim iyi ki kesişti yollar iyiki bi şekilde dokundunuz hayatımıza
Mira kızlarda en küçük aren de erkeklerde o zaman :)

Mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum oğlum elime telefon aldırmıyor hep onla ilgileneyim istiyor uyurken de ev ısı vs derken..
30 haziran da yasımıza gireceğiz ins suan kilo boy bilmiyorum ama kilo alımı iyi bir bebegim vardı bu ara disten dolayı ve yürümek icin cabaladigindan baya süzüldü kilo verdi mi bilmiyorum ama
Size danışmak istediğim şu Oğluma hala ek gıda da ilerleyemedim ne yapacagım ne olur bir seyler tavsiye edin. Anne sütüne mi güveniyor bilmiyorum ama hicbir sey yemek istemiyor.
Sabahları cok az muz ile bir yumurta sarısı ve biraz yogurt Karışımı yiyor ikindi gibi bir kase corba iciyor aksam da sade yogurt yiyor gene. Aralarda anne sutu. Yemeğe geçemedim peynir vs yemedi ne yapacagım ne verecegim bir seyler tavsiye eder misiniz nolur
Muhtemelen anne sütüne güveniyordur. Bi ark. oğluda hiç ek gıda almıyo sadece anne sütü içmek istiyor. Doktoru özellikle gece vermeyeceksin ağlasa bile sadece su içireceksin demiş. Biz bile yemek yemeden önce ağzımıza en küçük bişey atsak iştahımız kesiliyor. Süt de onu doyurmuyordur ama iştahını kesiyordur diye düşünüyorum. Aren gece hiç beslenmiyor ve sabah aç bi şekilde uyanıyor bütün gün çok güzel yemek yiyor. Büyük insanlar gibi ama hiç kilo almıyor. Bence kilosuda iyiyse bulunmaz bi nimet olarak anne sütüne devam etsin. İlla ki ek gıda alacaktır.

tezesiii teşekkürler

Sizde son durum nedir, en onemlisi saglik aslında. Miranin reflu tedavisi devam ediyo degil mi. Benim kizda da var :(
Burdayım canım :) instagramdan takip ediyorum sizleri ama buraya girip yazamıyorum oğlum asırı hareketlendi telefonu elime zor alıyorum desem yeridir bugun uyumusken bi bakayım dedim sayfalar oku oku bitmiyor :))
Instagram adin neydi cnm

Muhtemelen anne sütüne güveniyordur. Bi ark. oğluda hiç ek gıda almıyo sadece anne sütü içmek istiyor. Doktoru özellikle gece vermeyeceksin ağlasa bile sadece su içireceksin demiş. Biz bile yemek yemeden önce ağzımıza en küçük bişey atsak iştahımız kesiliyor. Süt de onu doyurmuyordur ama iştahını kesiyordur diye düşünüyorum. Aren gece hiç beslenmiyor ve sabah aç bi şekilde uyanıyor bütün gün çok güzel yemek yiyor. Büyük insanlar gibi ama hiç kilo almıyor. Bence kilosuda iyiyse bulunmaz bi nimet olarak anne sütüne devam etsin. İlla ki ek gıda alacaktır.
Doktor da kilo alımı iyi oldugu icin herhalde hicbir sey söylemiyor 11 aylık kontrolünde 11.5 kiloydu doktor maşallah ne guzel diyor hicbir sey yemiyor diyorum demek ki anne sutu yetiyor kendi yediğiniz yemeklerden verin biraz diyor onu da yediremedim burda arkadaşları görünce bebeklerine neler yapıyorlar maşallah dedim benimki hala 6 aylık bebek ek gıdasına devam :( sutum yettiği ve kilo alımı iyi oldugu icin kafama cok takmayım diyorum ama yine de canım sıkılıyor ne zaman dogru duzgun yemek verebileceğim diye

Geçen yıl bu saatlerde karnıma giren hafif ağrılar Yüzünden uyuyamıyor yatakta dolanıyordum. Kızım Gökçemm anne ben artık burda sıkıldım kucağına gelmek istiyorum diyordu :)
İyi ki dogmus Gokcecik nice guzel yaslara canim
ve geçen sene bu gün heyecandan ölüyordum bütün gece hiç uyumadım tabi sonrasında bu kadar uykusuz kalacağımı bilsem o gece de uyurdum ya neyse :)) mira kız öğlen saatlerinde aramıza katıldı ayıldıktan sonra ameliyathanenin kapısında eşime ilk sorum güzel mi :)) sonra ilk karşılaşma Allahım işte o andan itibaren ben bambaşka bir ben oldum ben anne oldum he itiraf edeyim narkoz etkisiyle mi bilmem mütemadiyen küçük erdem diye sevdim kızımı ama tabi büyüdükçe bana benzedi :)) bebek sahibi olma fikrine karar vermek alışmak çok zordu ama şimdi bakıyorum ne büyük boşluk olurmuş hayatımda Rabbim bana bu duyguyu nasip etti ya bana bir can emanet etti ya şükrüm sonsuz şimdi kalbim daha büyük sevgim kocaman iyi ki doğmuş kızım iyi ki doğurmuşum
İyi ki dogmus Mira kiz nice guzel yaslara canim
@yaz yagmuru canım oğlun hastaydi sanırım çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen inşallah.
Amin canim cok sagol
@minnakkartal ve isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim bu iki guzel kiz ayni gunmu dogmus ikisinede mutlu saglikli yillar
@yazyagmuru canim cok uzuldum ogluna cok geçmiş olsun inşallah eceyede gecmeden atlatirsiniz
@ayferzey tasinmak cok zor canim allah kolaylık versin
@Akaibu ne olduki canim meraklandik iyice
Cok tesekkur edetim canim
Gunaydin anneler bizde bi haftayi geckindir deli gibi memeye duskunluk tavan yapti yenidogan gibi memeden ayrilmiyo nerdeyse saat basi emiyo vermesem deliriyo yemeklere agzini surmuyo sevdigine de sevmedigi yemege de asagida bile kucagimda tsortume yapisiyo acmaya calisiyo mem mem mem diyerek bu aralar yapisik ikiz gibi olduk habire emiyim diyo anlamiyom niye.boyle yapiyoki
ayni durum bizde de var canim surekli emmek istiyor gece sabaha kadar yapisiyor bana esim dun gece ilk defa bu nasil bebek surekli kalkiyor diye soylendi ki normalde ne olursa olsun kizmaz bana da kizdigimda mudahale eder gunduzde surekli tisortumu aciyor agzini dayiyor basliyor emmeye ama yemek oncesiyse dikkatini dagitiyorum balkona falan cikaryiyorum emzirmiyorum cunku o zaman kesinlikle yemek yemiyor

Iyi ki doğmuş canım Mira, sevdikleri ile birlikte mutlu bir ömrü olsun inşallah :KK66:
sağol canım teşekkürler

yüksek ihtimal anne sütüne güveniyor ondan yemiyordur canım bizim kilo alımımız ii değil doktro son kontrolde anne sütünü azaltmazsan ek gıdayı reddebilir artık yemek daha önemli dedi ama kilo durumundan olabilir sizinki iise sadece emzirmeyi ek gıda sonrasına alarak deneme yapabilirsin gibi

Mira kızlarda en küçük aren de erkeklerde o zaman :)
anlaştık :))

Sizde son durum nedir, en onemlisi saglik aslında. Miranin reflu tedavisi devam ediyo degil mi. Benim kizda da var :KK43:

Instagram adin neydi cnm
yok canım reflü tedavisini bıraktık daha doğrusu verimli yapamadık miranın kendi doktoru şuan sorunun başka olduğunu düşünüyor psikolojik isteksizlik vs gibi ama biz yine de tekrar gideceğiz son durumu konuşup ona göre değerlendircez bakalım size de geçmiş olsun

İyi ki dogmus Gokcecik nice guzel yaslara canim

İyi ki dogmus Mira kiz nice guzel yaslara canim

Amin canim cok sagol

Cok tesekkur edetim canim
ayni durum bizde de var canim surekli emmek istiyor gece sabaha kadar yapisiyor bana esim dun gece ilk defa bu nasil bebek surekli kalkiyor diye soylendi ki normalde ne olursa olsun kizmaz bana da kizdigimda mudahale eder gunduzde surekli tisortumu aciyor agzini dayiyor basliyor emmeye ama yemek oncesiyse dikkatini dagitiyorum balkona falan cikaryiyorum emzirmiyorum cunku o zaman kesinlikle yemek yemiyor
teşekkürler canım

Back
X