2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bir daha ne zaman gideceksiniz canım?
Canim yasindan sonra 3 ayda bir gelin dedi biz dogim gununde gitmistik 2 ay sonra gideriz hasta olmazsa insallah ama doktora goturdugumde evde de tartmistim 10 kiloydu evde simdi 10.300 geliyor almis gibi evde 10 kilo gelseydi uzun sure daha erken gotururdum

stanki stanki bir de yakin zamanda tarttin mi belki almistir kilo dr idrar yolu enfeksiyonu istahsizlik yapar demisti eger Arda da istahsizlik yoksa istahi iyiyse bence hareketten dolayi almiyordur

Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
Bizim dr kiloya biraz takık. Arende çok zayıf olunca akciger karaciger idrar idrar kültürü hepsine bakmak istedi. 6tüp kan aldılar. Ben yapısı böyle diyorum. Çok hareketli ayrıca kilo almaması çok normal ki sizin ki bide yürüyor.

Ben geldim:KK70:
Dün canım sıkılınca diğer konulara bakayım demiştim.
Birisi konu açmış eşinin akrabası küfür etmiş kadına. Kv dede boşver aldırma demiş.
Üyelerin biride akıl olarak. Kpine eşine kendini acındır. Hatta kvni iyice kışkırt sana vurmasını sağla. Kocana falanda beni dövdü diye yakın. Bi daha onla görüşmez kaynanandan kurtulursun yazmış.:KK57:
Şok oldum okuyunca verilen akla bak. Bende o üyeye bişey yazdım dayanamayıp. Konu dışına çıkıp polemiğe girdiğim için uzaklaştırılmışım.
Kader kurbanıyım:KK53:
Deselerdi bana konuyu dağıtma yoksa gidersin diye hiç yapar mıydım:KK53:
Dahada ayrılmam burdan. Bi başka konulara bakıyım dedim başımı belaya soktum.:KK11:

ahahahaha çok güldüm yaa :KK45: hamilelik öncesi hep bdv'de takılırdım benimde benzeri sebeplerle bikaç kez uzaklaştırılmışlığım oldu..hatta birinde 1 haftaydı cezam,işkence gibiydi..ama Efe karnıma düştü düşeli hamilelik topiğinden çıkmaz oldum..

Canim yasindan sonra 3 ayda bir gelin dedi biz dogim gununde gitmistik 2 ay sonra gideriz hasta olmazsa insallah ama doktora goturdugumde evde de tartmistim 10 kiloydu evde simdi 10.300 geliyor almis gibi evde 10 kilo gelseydi uzun sure daha erken gotururdum
Tartinin ustune cikinca oturdugu icin evde olcemiyorum.

Burda bir anne yazmisti, ise giderken bebeginin arkasindan agladigini soylemisti cok uzulmustum. Ardayi sabah babasi babannesine birakiyor benden once evden cikiyorlar opuyoruz kokluyoruz disari cikacagi icin sevincle el sallayip gidiyor. Bu sabah bebegi arkasindan aglayan anneyi dusundum cok zor ya allah guc versin.

@hiraysen canım ya sen Antalya'da bebek dostu bi otel söylemiştin ya ben o ara bakmıştım ama şimdi unuttum adını voyage mıydı neydi ya hatırlıyorsan yazarmısın bi daha
Evt cnm voyage ama biz bodrmdakine gttk memnun kaldk park yatak su isitici mama sandalyesi biberon stirilezetoru verdiler odaya. Yemeklerdede sebze corbasi iZgara muhakkak vardi bebek bufesi vardi. En onemlisi tertemiz hotel

ahahahaha çok güldüm yaa :KK45: hamilelik öncesi hep bdv'de takılırdım benimde benzeri sebeplerle bikaç kez uzaklaştırılmışlığım oldu..hatta birinde 1 haftaydı cezam,işkence gibiydi..ama Efe karnıma düştü düşeli hamilelik topiğinden çıkmaz oldum..
Ben halen arada takilanlardanim bdv ye 3 ay once falan bir gunlugune bende banlandim orada biraz da millet isine gelmedigi mesaji KİB liyo o yuzden artik yorumsuz okuyucuyum bdv ye girince :46:

Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
merhaba dediğin gibi farketmez hoş geldin

Burda bir anne yazmisti, ise giderken bebeginin arkasindan agladigini soylemisti cok uzulmustum. Ardayi sabah babasi babannesine birakiyor benden once evden cikiyorlar opuyoruz kokluyoruz disari cikacagi icin sevincle el sallayip gidiyor. Bu sabah bebegi arkasindan aglayan anneyi dusundum cok zor ya allah guc versin.
bende genelde kalktığımda emziriyorum uyuyo oluyo ananesinin yanına yatırıyorum sonra beni görmüyor ama bi kaç kez uyandı uyutamadım ağladı falan o günler çalışmak öyle zoruma gitmişti ki anlatamam

Ben halen arada takilanlardanim bdv ye 3 ay once falan bir gunlugune bende banlandim orada biraz da millet isine gelmedigi mesaji KİB liyo o yuzden artik yorumsuz okuyucuyum bdv ye girince :KK9:

Yorumlara katılmayınca zevki çıkmıyor ki :KK53: bazen de yazmadan duramıyorsun :KK45:

balık koftesı nasıl oluyor canım ??

oo cok guzelll vallaaaaa :):)
Tarifte patates ve havucu küp küp doğrayop haşlayıp soğan rendesi ve maydonozla karıştırıp sonra minik minik doğranmış balıkla yoğurup köfte şekline verilmesi yazıyodu.
Ben bezelye de ekledim. Elimde levrek yada palamut yoktu somon vardı. O daha sert diye azıcık haşladım. Sonra karıştırdım köfte şekli verdim. Yumurtayla galeta ununa bulayıp zeytinyağında pişirdim.
Gökçe 3 parça yedi ağlıcaktım nerdeyse. Çatalla ağzına götürüp kendisinin ısırmasının sağladım hoşuna gitti.
Tabi bu 3 parçayı saat 6 da yedirmeye başladım. Ağzındakini kırk saatte yuttuğu için iftar saatine kadar git gel ağxına verdim anca öyle yedi.
Alışcak inşallah hızlı yutmaya.
Fazlasınıda buzluğa attım. Vaktim olmadığında çıkarır yaparım hemen.
Denemek isterseniz ölçülerinide yazayım. Kıyma köftesi sert gelen bebklere alternatif olur

Ya kilo alamamayla ilgili konuyu kafama hiç takmıyordum. Burdaki yazışmaları görünce içime kurt düşmüyor değil. Arda 9. ayda 10 kilo idi. Bir yürümeye başladı 10 aylıkken 13 aylık olacağız hala 10 kilo. Hormon felan deyince içime sıkıntı düştü.
canım bizde sadece 100 gr almışız 2 ayda. Doktor biraz daha dikkat et. Yedirmeye çalış. Bir ay sonra yine gel eğer yine kilo almadıysa test yapalım. Ama çok hareketli olduğu için yakıyoda olabilir dedi.
Zaten sanırım forumdaki hiç bi bebek doğru düzgün kilo almamış.

Ben seni hatırlıyorum zaten. Mezun olduğum sene girerdim baya can sıkıntısından siteye :)
Merhabalar, aranıza yeni katılıyorum. Gerçi ben 2014 haziran değil temmuz annesiyim ama fark etmez :)
Hoş geldiinizzz:)

Sanırım artık iyileşme dönemine girdik tamamen:KK49:
2 gündür hiç yeni çıkan çiçek olmadı.
Yüzünde kabuk bağlayanlarında büyük çoğu döküldü. Bi iki tane çok büyük kaldı sadece.
Vücudundakilerde kabuk bağladı sayılır.
En son ayağında çıkmıştı bi kaç tane onlar da kabuklanır heralde bu gün.
Poposu kapalı olduğundan onlar geç ilerliyo gibi.
İyi atlattık çok şükür.
İzlerde kalmaz iniallah

Aaa hoşgeldin :) sevindim :)

Evt cnm voyage ama biz bodrmdakine gttk memnun kaldk park yatak su isitici mama sandalyesi biberon stirilezetoru verdiler odaya. Yemeklerdede sebze corbasi iZgara muhakkak vardi bebek bufesi vardi. En onemlisi tertemiz hotel
Biz Ege serin olur diye Antalya düşünüyoruz. Inşallah yer buluruz

Back
X