2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım iki gün önce oruç tuttum ve benmki yine beni çıldırttı. sütüm bitince çorba da içmedi bi şey yemedi. attım kendimi buraya :)
Iyi yapmışsın, söylediğim gibi burda senden çok var. Ha sadece dert yanmak da değil yöntem de paylaşıyoruz, bu sayede belki aklına gelmeyen alternatifler ya da yiyeceklerle besleyebilirsin bebeğini.

Iyi yapmışsın, söylediğim gibi burda senden çok var. Ha sadece dert yanmak da değil yöntem de paylaşıyoruz, bu sayede belki aklına gelmeyen alternatifler ya da yiyeceklerle besleyebilirsin bebeğini.
evet canım aynen sabah geçmiş bazı mesajları karıştırıyordum da ordan esinlendim. azcık süt sağıp yumurta sarısını içine karıştırdım. bir aydır yumurta yediremiyordum bu şekilde yedirdim :) size soracak çok şey var belli :)

kızlar bu sabah tartıldım ve 51 kiloyum yani doğum kiloları nihayet gitti
ve dün akşam hastanede giydiğim lohusa geceliğini giydim içinde yüzüyodum resmen o kadar komik oldu eşimle çok güldük böyle o günün taklidini falan yaptık allahım gerçekten sıyırdık sanırım :confused:
hayırlı olsun ben de az önce tartıldım 73.5. yani yarım kilo daha verirsem gebelik öncesine döneceğim. asıl hedef düğün kilosu 68 :)

hayırlı olsun ben de az önce tartıldım 73.5. yani yarım kilo daha verirsem gebelik öncesine döneceğim. asıl hedef düğün kilosu 68 :)
teşekkür ederim ben tam bir yılda döndüm senin daha iki ayın var hedefe bile ulaşabilirsin diye düşünüyorum bende bi spor yapmak istiyorum artık kilo vermekten çok sıkılaşmak lazım

Minnakkartal canım ben en son ünv de 51 olmuştum heralde :D ben bir ileri iki geri biçiminde devam edip hala 65 te sayıyorum. Benim olay da o aynı kiloda ikiüç ay sayıp sonra iki üç kg veriyorum sonra o indiğim kg da da iki üç ay kalıyorum. Bakalım ben ne zaman 57 olcam

Minnakkartal canım ben en son ünv de 51 olmuştum heralde :KK70: ben bir ileri iki geri biçiminde devam edip hala 65 te sayıyorum. Benim olay da o aynı kiloda ikiüç ay sayıp sonra iki üç kg veriyorum sonra o indiğim kg da da iki üç ay kalıyorum. Bakalım ben ne zaman 57 olcam
bende genelde 49-51 döngüsünde oluyordum 3 al 2 ver arada 2 al 3 ver fln şimdi anca indim 51 e daa inemem heralde yeni döngüm 51-53 olur diye umuyorum

image.webp image.webp Bi insanın tek aktivitesi kudurmak olunca aktivite masasını da böyle kullanır :KK70:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 66
Sanırım artık iyileşme dönemine girdik tamamen:KK49:
2 gündür hiç yeni çıkan çiçek olmadı.
Yüzünde kabuk bağlayanlarında büyük çoğu döküldü. Bi iki tane çok büyük kaldı sadece.
Vücudundakilerde kabuk bağladı sayılır.
En son ayağında çıkmıştı bi kaç tane onlar da kabuklanır heralde bu gün.
Poposu kapalı olduğundan onlar geç ilerliyo gibi.
İyi atlattık çok şükür.
İzlerde kalmaz iniallah
Canim ben de bebekken cikarmisim su cicegi hep kasimisim annem engel olanamis ama hic iz yok Gokcede de kalmaz insallah

Back
X