Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet o. Nasıl canım çekti. Tokatlı değiliz ama Yozgatlıyız konşumuzdan öğrenmişiz:)tokatlı komşularımız çok yapardı batı:)) o mu ki:)
Ay evet. Kim konu açsa boşan yazmışlar nedense. İnsanın psikolojisi bozuluyo okuyunca. Müge anlının sanal versiyonu gibi.
Dediğin gibi kendini akıllı sanıp böyle saçma sapan akıllar veriyolar. Bende o yüzden deli olmuştum.
Ay ne güzel. Yakında ağlamayıda bırakır bence. Bizimkide numaradan yapıyo. Asabi tosba sinir ediyo beni. Kararlı davrancam bakalım. Şımarık bi çocuk olsun istemiyorum
Kızlar kaçmadan önce size bişey sorayım. Oğlumla uyudum dün gece bu yüzden nerdeyse kesintisiz sayılacak bir uyku uyudu akşam 10 dan sabah 7 ye kadar kalktı ama yanımda olduğu için emzirip yatırdım. Neyse sabah bi uyandık ki bez şişmiş hatta taşmış ikimiz de çiş içindeyiz :))) normalde gece 2 kez değiştirmem gerekiyor yoksa bezi şişiyor. Gündüz de nerdeyse 3-4 saatte bir doluyor bez. Çok fazla su içiyor dolayısıyla çok da işiyor. Var mı benzer durum ya Dr nırmal dedi ama ben rahat değilim
Bu arada bebişlerinizin boyu kaç? kiloları ne kadar?![]()
78 cm. 9800 gr cnm ama 1900 gr dogduk 41 cm dogmustuk ancak yasitlarimizi yakaladik cok sukur
sağol canım doğumdan beri yer gün yiyorum ben yeşil mercimekli bulgur. annem söylemişti. bi de kilo problemim vardı gebelikten beri pirinç pilavı yiyemiyorum.Yavrum ya taş mı var böbreklerinde
Yoğurt suyu iyi geliyomuş eğer içirebilirsen içir canım bebeğine. Eşiminde bi kaç ay önce böbreğinde taş vardı. Yoğurt süzüp durdum bi kaç hafta.
İnşallah çok ağrı yapmıyodur.
Bende ilk iki gün oruç tuttum ama sütüm azalınca bıraktım mecburen.
Yeşil mercimekli bulgur pilavı yeapar yerim iki tabak sütüm azalınca. Hemen çoğalır. Tavsiye ederim. Hatta biliyosan bat yap ye. Annem bi kere yapmıştı . Süt tüm gün. Damladı durdu göğsümden ne yapacağımı şaşırmıitım
Öcü zaten onlar. Yerde böcek görse alır ağzına atarlar kesin. Meyve görüncede yemiyolat sıpalar :)@Akaibu ben de seftaliyi dograyip koydm onune agladi benmki6 .disi geliyo her seye mizrdaniyo bugun ben de erteledim bir sure.puturluye devam:)
yazık yavrum ya dertlerini söyleyemiyolar ki anlayalım. Kurtulursunuz inşallah en kısa zamandasağol canım doğumdan beri yer gün yiyorum ben yeşil mercimekli bulgur. annem söylemişti. bi de kilo problemim vardı gebelikten beri pilav yiyemiyorum.
taşıan gelince taştan mıdır nedir benmki bi taktı mı ağlamaya durdurabilene aşk olsun. bu yüzden çok bunaldım. hatta bu sitede de bi kaç kere konu açmıştım. biraz önceki arkadaş gibi ara ben de ahhh ölsem belki kurtulurum diyorum. her şeyini yapıyorum. sosyal hayat sıfır. ama hala mız mız edince benm beynim patlayacakmış gibi oluyor. 6 aylıkken fark ettik taşı.çok geç oldu o zmana kadar ağlamalarını gaza bağlamıştık. varın halimi siz düşünün
hazır kavanoz mamaları mı veriyorsun canım? seviyor mu?Park yaradı yavruma bi kavanoz meyve püresi bi kavanoz sütlaç bi muz yedi. Evde olsak bu kadar şeyi bi haftada yediremezdim. Burda çocuklara etrafa ağzını açıp baktıkça soktum kaşığı :)))
amin. 2cm idi şuanda 2 mm bayaa küçüldü.Öcü zaten onlar. Yerde böcek görse alır ağzına atarlar kesin. Meyve görüncede yemiyolat sıpalar :)
yazık yavrum ya dertlerini söyleyemiyolar ki anlayalım. Kurtulursunuz inşallah en kısa zamanda
Aynen canm ogrenmeye baslyolar artk.eltimin iki oglu var 5.5 ve 3 yaslarinda
her seyi aglayarak yaptryolar buyugu bile hala aglyo istedgi olmadgnda.oyle alistirmislar cocuklar.valla bazen benm patlatasim geliyo onlara etini kesmissn gbi aglyolaremre de oyle olsun istemiyorum aglasa bile yaptirmyorum basarili olurm umarim:)
Ben de 4-5 kez degstryorm canm.gece degstrmyorum genelde.bazen sabah erken kalktgmda bakyorm dedgn gbi oluyo degstryorum ama her gun olmuyo bizde
Hosgeldin canm. 82 cm 10.230 gr emre bey:)
Anamm emreden daha minigi de varms topikte:)2390 gr 46 cm dogmustu
Dışardayken veriyorum seviyor ekşili olanlarıhazır kavanoz mamaları mı veriyorsun canım? seviyor mu?
anladım canm ben henüz denemedim kavanoz mamalarını hangi marka veriyorsun diyeceğim ama sanırım burd aisim yazamıyoruz?Dışardayken veriyorum seviyor ekşili olanları
Evde stokladığımıDa hipp alıyorum dışarı çıkarken yanıma almak için, evde kalmamışsa dışarda markette milupa ya da bebelac oluyor genelde onlardan alıyorum.anladım canm ben henüz denemedim kavanoz mamalarını hangi marka veriyorsun diyeceğim ama sanırım burd aisim yazamıyoruz?
Ay maşallah. Benim sıpa 9.100 gr son 2 ayda sadece 100 gr aldı. Gerçi çok iyi yediği zamsnda fazla kilo almamıştı.teşekkür ederim bu arada benmki 80 cm ve 12 kg şuanda. çok lilolu gelebilir size ama son 2 aydır kilo almadı. sütüm de azladı iştahı da. ama doktor almasın zaten fazlası var diyor
Öcü zaten onlar. Yerde böcek görse alır ağzına atarlar kesin. Meyve görüncede yemiyolat sıpalar :)
yazık yavrum ya dertlerini söyleyemiyolar ki anlayalım. Kurtulursunuz inşallah en kısa zamanda
masallah dogumdan sonraki kilo alimini onemsiyo doktorlar.dogum kilosu fazlaysa sutun de yariyosa napabilirsin ki:)emre 1 ay erken dogdu ama yasitlarni yakaladi sukurteşekkür ederim bu arada benmki 80 cm ve 12 kg şuanda. çok lilolu gelebilir size ama son 2 aydır kilo almadı. sütüm de azladı iştahı da. ama doktor almasın zaten fazlası var diyor
Dışardayken veriyorum seviyor ekşili olanları
ben vermiyorum. dışarı çıkarken eveden bi eşyelr hazırlayıp tupperlara koyuyorum. olmadı emziriyorum. bakalım ne akdar dayanabileceğim. görümcem ' sen süper annesin tabii sen yaparsın diyor'Aynen karincalarin pesinde geziyo sipa
masallah dogumdan sonraki kilo alimini onemsiyo doktorlar.dogum kilosu fazlaysa sutun de yariyosa napabilirsin ki:)emre 1 ay erken dogdu ama yasitlarni yakaladi sukur
Ben de veriyorm disardayken hipp ya da bebelac aliyorm.
Sagol canim o kaseyi yedi begendi ben de cigeri haslayip corbasina rendeliyorum oyle yiyiyor EceAfiyet olsun ben de dün ciğerli tarhana çorbası yaptım gurmebebekten tarif aldım böğğğ iğrençti ama oğlum dün iki kase içti :))) kalanı buzdolabına kaldırdım ama bugün de versem sorun olur mu acaba?? Kuzu ciğeriykr yaptım
Canim kizartmadim kucuk tavaya biraz su koyup surekli ters duz yapip pisirdim yumusak oldu@yazyagmuru bende yapiyorum boyle corba öykü cok seviyoama ben kofteperi kizartmadan koyuyorum yumusak oluyo
Gecmis olsun canim kani dusukse istahsizligi ondandir insallah yukselir degerlerinizKızlar is ve kizimin huzursuzlugundan firsat bulamiyorum yazmaya. Dr gittik kan idrar tahlili istedi. Kansizlik varmis kan ilaci uzum vitamini ve b12 verdi. Devit3 kullanmaya devam dedi . Idrarini almak kolay olmadigi icin idrar tahlilini yaptıramadik ama yaptiracam ins enfeksiyon var mi arastirilacak. Hala istahi yok tipki mira gibi kasigi gorunce agliyor kusmuyor ama. 9 aylikken 10 kilo olan kizim yine 10 kilo. Kilo artisi sabit kalmaya devam ederse sonumuz hazin cunku istahsizligi beni cok yipratiyor. Bakalim ilaclar etkisini gosterecek mi?
Sagol canim Ece cok sevdi agzini hoc zorlamadan acarak yedi koftenin icindeki sogan sarimsak kokusu corbaya gecmis lezzetliydi bayagi Ruzgar da sever insallahellerine sagzlik cnm cok guzel gozukuyoo bende yapicammmmm:)
canim ben de her istedigini aglayarak yaptiran cocuklar gordum gercekten annler cok zorlaniyor ve bunu baska insanlarin yaninda daha cok yapiyorlar ben her zaman her istediklerini yapmadim cocuklarin ve cok sukur sorun yasamadim hic hayir cunku seklinde hep aciklamasini yaptim cok ise yariyor tabi simdi anlamazlar ama bir sene sonra anlayacaklardir ben kardesime de soyledim simdi onunki iki yasinda ve bazi konularda inat etmeye basladi mesela bakkala girmisler gecen gun ve kardesim ona bir kural koymus her xaman bir tek sey alcam diye ama hem cikolata hem top istemis kardesimde bir tanesini sec demis inat etmis birakmamis kardesim cikolata alip cikmis ev top dolu diyor kardesim aglaya aglaya eve gitmisler bir de sipa beni kurtarin diye agliyormus kardesim sok olmus ama yapmadim istedigini alisacak dediAynen canm ogrenmeye baslyolar artk.eltimin iki oglu var 5.5 ve 3 yaslarinda
her seyi aglayarak yaptryolar buyugu bile hala aglyo istedgi olmadgnda.oyle alistirmislar cocuklar.valla bazen benm patlatasim geliyo onlara etini kesmissn gbi aglyolaremre de oyle olsun istemiyorum aglasa bile yaptirmyorum basarili olurm umarim:)
Ben de 4-5 kez degstryorm canm.gece degstrmyorum genelde.bazen sabah erken kalktgmda bakyorm dedgn gbi oluyo degstryorum ama her gun olmuyo bizde
Hosgeldin canm. 82 cm 10.230 gr emre bey:)
Anamm emreden daha minigi de varms topikte:)2390 gr 46 cm dogmustu
Valla helal olsun. Bende ilk başlarda öyle yapıyodum. Hazırlayıp minik kavanozlara koyuyodum.ben vermiyorum. dışarı çıkarken eveden bi eşyelr hazırlayıp tupperlara koyuyorum. olmadı emziriyorum. bakalım ne akdar dayanabileceğim. görümcem ' sen süper annesin tabii sen yaparsın diyor'![]()
ay bide böyle lafları var sıpaların. Kv min. Günğ vardı. Komşunun birinin 3 yaşında kızı var. Hiç çevresinde yaşıtı falan ypkmuş. Bi yere gidince eve gitmek istemiyomuş. Birazda şımartılmış sanırım yalnız diye.Sagol canim o kaseyi yedi begendi ben de cigeri haslayip corbasina rendeliyorum oyle yiyiyor Ece
Canim kizartmadim kucuk tavaya biraz su koyup surekli ters duz yapip pisirdim yumusak oldu
Gecmis olsun canim kani dusukse istahsizligi ondandir insallah yukselir degerleriniz
Sagol canim Ece cok sevdi agzini hoc zorlamadan acarak yedi koftenin icindeki sogan sarimsak kokusu corbaya gecmis lezzetliydi bayagi Ruzgar da sever insallah
canim ben de her istedigini aglayarak yaptiran cocuklar gordum gercekten annler cok zorlaniyor ve bunu baska insanlarin yaninda daha cok yapiyorlar ben her zaman her istediklerini yapmadim cocuklarin ve cok sukur sorun yasamadim hic hayir cunku seklinde hep aciklamasini yaptim cok ise yariyor tabi simdi anlamazlar ama bir sene sonra anlayacaklardir ben kardesime de soyledim simdi onunki iki yasinda ve bazi konularda inat etmeye basladi mesela bakkala girmisler gecen gun ve kardesim ona bir kural koymus her xaman bir tek sey alcam diye ama hem cikolata hem top istemis kardesimde bir tanesini sec demis inat etmis birakmamis kardesim cikolata alip cikmis ev top dolu diyor kardesim aglaya aglaya eve gitmisler bir de sipa beni kurtarin diye agliyormus kardesim sok olmus ama yapmadim istedigini alisacak dedi