- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
damat kuyumcu olcak nasilsa para cok olut hem takiya parada vermez dukkandan takar
![]()
Tabisi

Canım sen anladığım kadarıyla emreyi yanlız bırakabiliyorsun ne güzel. Ben evde tek olduğumuzda park yatağına koyup wc ye gidiyorum, koştura koştura gidip geliyorum.
Uzun sure olmasa da birakabilyorm canm en azindam wc yé gidebiliyorum artik.yemek yaparken oturtuyorm mutfakta esarp kasik ne varsa dokuyorm oyalaniyo bari:)
Bebelerin mantı günüymüş ne güzel, bizde de iftarda misafir vardı mantı yaptık içinde karabiber var diye vermedik. Arda'ya iki kere kendi yediğimizden fırında tavuk yapmıştık sosunda kırmızı biber vardı ben pul bibersiz tavuğundan ve suyundan azıcık vermiştim hastaneye zor yetiştirdik bir zaman sonra refluden dolayı ağzına geldi tıkandı. Kırmızı pul bibere alerjisi olduğunu anlamış olduk.
Ben veriyorm canm biraz azalttm baharati ama koyuyorum yine de.bisey de olmadi cok sukur.neymis bu reflu de ya

Kızlar eşimin yeni icadı eve çocuk parkı almak. Oğlu çok seviyormuş da kışın mahrum kalmasınmış. 500 m2 yalıda oturuyoruz da ayıptır söylemesi parkı da artık tepemize kurarız ancak orda yer kaldı :))))
Esim bekarken yegenlerine almisti ama evde bos odaya kurmuslardi simdi de kv de bahcesine kurdu gittikce oynuyo emre de:)ben de dusundm bi ara ne yalan soylym:))ama evde yer yok

Benim oğlum hala yürümediği için kendini oyuncaklara vurmuş durumda
Ya büyük de olsa artık yeter yani çocuk büyüdüğünde bi kreş açacak kadar oyuncak olmuş olacakdaha şimdiden 1 koli kaldırdım, peluşlarla oynamıyor tüylü emmesin diye odasına dekor yaptım onları da hala da ev dolu. Küvetini pusetini mama sandalyesini vs saymıyorum bile
Aynen

allahım hatuna bak mantı yapmışben çorbayı zor yapıyorum. Eşim duymasın bunu
Kinoa veriıo musun sahi. Çok proteinliymiş. Deneyesim var benimde. Başka hangi şekillerde veriyosun onu
Tokatın meşhur yemeği canım. Yeşil mercimek ince bulgur soğan taze soğan maydonoz dereotu ceviz ne ararsan var içinde. Salçalı soğuk su yapılıp karıştırıyolar. Salçalı çorba gibi oluyo. Ama soğuk içiliyo. Asma yaprağıyla birlikte yeniyo
ay çok güldüm ya
Benimle dalga geçiyolardı. Sen çocuğun odasını halka aç millet nasiplensin diye. Birde evin içinde bunu düşünemiyorumşöyle bahçeli bi evin büyük bir balkonun falan olacak aslında ne güzel olur
Emrenin uslu oldugu gunlerden birinde yaptim canim.ama masallah dym iyi bu aralar.normalde de sakin bir cocktr huysuzluk etmez pek ama bir donem cok kotuydu

Bende ogretmeye calisiyorum neresine sorsam kulagini gosteriyor:)
Emre gel ve ba ba ba dsnda bisey diyemiyo ben de ogretmeye calisaym bari ya

Benimkine de ne sorsam memeyi gösteriyor :))) ben de halka kuleleri düzgün taktığınızdan beri halkaları bozup odaya dağıtıyorum göreceği şekilde renk isimleriyle söyleyip aldırıyorum halkaları :) ama sanırım o renkleri sadece halkaların ismi sanıyor başka yerde sorunca gösteremiyor
Meme bagimlisi azaddan ne beklnir ki baska