yok artık. 3 çocukla birde. Ben evi zor süpürüp siliyorum. Camları silmeyi bir haftada anca bitirdim. Her gün bitanesini silebildim anca.Ayy ne guldum adamlar haziran annelri topiginden sonra oraya takildigimizi gormesinler kafayi cidden yedigimizi dusunurler ben birinin ev temizligini bitirme ile konu acilmisti birinin yorumunu okudum sok oldum 3 cocugu varmis hergun ev silip supurulur toz alinirmis kapilar silinir buzdolabi silinirmis banyolar hergun yikanirmis okuyunca acaba bende bi sorun var dedim hatta birgun hepsuni yapmaya kalkisiyim dedim aksama kalmadan pertim cikti ha bu arada camlari yazmayi unuttum oda hergun silinirmis![]()
Bu kadın ya temizliği baştansavma yapıyo bence yada anneliği merak ediyorum o çocuklarla nasıl ilgilendiğini..
bende bu gün bişey keşfettim. Mama sandalyesinde oturmak istemiyodu. Yerde koltukta falan oturtuncada oraya buraya kaçıyodu.Oglen kabak mucveri yapmistim kizimla beraber yeriz diye bi tanesinin yarisini yedi oda reklamlarla oyunla falan bu ara agzina bisey dedigi yok ya niye boyleler bide ben oyunla falanda ogretsem burnunu gozunu falan gostermeyi.hic anca mem meme onunda yerini oyle bi biliyoki tisortumu siyiriyo hele aokakta kucagima almamaya calisiyom mazallah sokakta falan acar eder
Kucağıma oturttum bacaklarını açıp yüzü bana dönecek şekilde. Dizlerime yaslandı. O benim kolyemle ağzımla burnumla saçımla oynarken dün yarısını yediremediğim mercimekten bi tabak yedi. Sanırım 2 aydır ilk defa bir tabağını bitirdi. Üst baş sıyırması çok fena ya kp in yanında falan emme diye diye asılıyo üzerime