2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizlars kusadadinda tavsiye edebilceginiz otel var mi malum esimin tillik izni yok bu sene cumartesi ogleden sonra ve pazar izinli oluyo 2 haftada bir dedim bari bi haftasonu kacalim

Ben ortaokul lise zamanlarımda biz ailecek hep Kuşadası'na giderdik.. Opus otel.. Otogarın yanında hemen.. Sahibi babamın tanıdığıydı kıyak geçiyorlardı bize her konuda.. Hâlâ duruyor mu bilmiyorum tabi..

Ne olacak bu durum bilmiyorum Arda'da hiç sevmiyor. Sütü tüm kombinasyonlarıyla denedim içmiyor. Haftaya 13 aylık olacak 1 yaş kontrolüne götürmemiştik, haftaya götüreyim bir diyorum. Şu kilo konusuda kafamı karıştırıyor.

@aysegul8901

Kızlar ben betülğn sütüne bal karıştırıp veriyorum içiyo baştan o da içmemişti

Her gece evde sivri sinek avi yattim buyuk ogluoglum kalkmis bakayim dedim sivri sinek isirmis sinek ariyor birlikte aradik bulduk oldurduk her gece boyle bu cocuk takik zaten sineklere ters gibi koca evde ona gidiyor sinekler kulagini isirmis ben yarin disari cikamam diyor sisiyor benim cocuklar alerji yapiyor:)

benim evde asagida yok hep kenar koselerde ulasamiyo annemde var bitane koruma aldilar ama yapismadi parmagiyla tutup cikardi öykü sandalye koyuyoz simdi
E bebektekiler çok güzel cnm çıkarmasıda imkansız. Bizim evdekilerin çoğu aşşağıda ben hepsine taktım.
Ben de iki gundur kahvaltida veriyorum.yarm cay bardagni bile bitirmiyo.yogurt ve peynir yedigi icin cok da onemsemiyorum acikcasi

Aynen emre de oyle mizirdaniyo biraz sonra arkasini donup gidiyo.bi de biseyi yapma dedgm zaman yerinde oturup skyo kendini bagiriyo ara ara da bana bakiyo azck gulsem yaramazliga devam:KK70:
arende hayır deyince değilde sakın dedigim zaman asla dokunmuyor. Ama sakını öyle bi söylüyorum ki çok etkili oluyor :)
Her gece evde sivri sinek avi yattim buyuk ogluoglum kalkmis bakayim dedim sivri sinek isirmis sinek ariyor birlikte aradik bulduk oldurduk her gece boyle bu cocuk takik zaten sineklere ters gibi koca evde ona gidiyor sinekler kulagini isirmis ben yarin disari cikamam diyor sisiyor benim cocuklar alerji yapiyor:)
Ay o sinekler beni yesin razıyım ama yeterki o sesi çıkarmasınlar.

bendr ac karnina veriyorum sutu 180 cc ilik sute 1 cay kasigi bal karistiriyorum ya butirur yada az kalir

sivrisinek kovucu kullanan varmi zararli diyolar ama ben kullaniyorum likitlerden basa cikilmaz yoksa

Ben ortaokul lise zamanlarımda biz ailecek hep Kuşadası'na giderdik.. Opus otel.. Otogarın yanında hemen.. Sahibi babamın tanıdığıydı kıyak geçiyorlardı bize her konuda.. Hâlâ duruyor mu bilmiyorum tabi..
evet canim duruyo baktim simdi bayramdan sonra dusunuyoeum bakalim

Ay kötü olmuş ya. Pencereye yapıştırılan basit sineklikler var gördün mü hiç bilmiyorum. Ben onlardan taktım tüm odalara

image.webp
Bu. Cırt cırtların diken gibi olan tarafından ince yapışkanlı bant var. Kapının iç tarafına fotodaki gibi yapıştırıyoruz. Tülü üzerine bastırınca tutuyo. 5 lira mı öyle bişey. Kipadan almıştım ben. Ama n11 de falanda var.Magic mesh yazın google a orda balkon kapısı için olanıda var. Onuda aldım. O daha değişik ortası mıknatıslı. Açıp çıkıyosun kendi kapanıyo.15 lira falandı oda sanırım

inat yapıyolar hep ya. Gökçede sinirlendiğinde kafasını vurmuyo ama ellerini dizlerine vuruyo. Yanında yakınında varsam bana vuruyo.
İstediğini yapmayım diyorum. Ama böyle görmeyede dayanamıyorum. Sabretmem şazım
Gökçede bize vuruyor ama istediği olmayınca değil oyun sanıyo ::/ oyun olmadığını anlatamıyorum anlamıyor henüz. Ama birşey için ağlarsa kesinlikle Yapmıyorum sende sabret yoksa sonu iyi olmuyo canım. Yiğenimle baş edemiyoruz biz.

Gökçede bize vuruyor ama istediği olmayınca değil oyun sanıyo ::/ oyun olmadığını anlatamıyorum anlamıyor henüz. Ama birşey için ağlarsa kesinlikle Yapmıyorum sende sabret yoksa sonu iyi olmuyo canım. Yiğenimle baş edemiyoruz biz.
Bu gün kahvaltıda kalkıp kalkıp sehpaya gitti. Üzerinde bonsaim var. Biley olcak diye korkuyorum ama alışsın diye kaldırmakta istemiyorum. O yanına gidince hep tutadım sehpayı çiçeği o bıkana kadar oynardı.
Bu gün izin vermedim. hayır diye uyardım bi kaç kez. Hayır diyince dönüp bakıyo bana yine devam ediyo. En sonunda kalkıp aldım şımartmayım diye . Ama nasıl ağlıyo görmen lazım. Vuruyo bana. Eşim uyuyodu kalkıp geldi düştü sanmış. Yapmadım ama istediğini. Kucağıma aldım sarıldım. Su içirdim falan. Ay inşallah çabuk alışır hayırlara. Dayanamıyorum ağlamasına.
Kendimin baş edememesini geçtim. Doyumsuz bi çocuk olması onuda mutsuz eder.

Canım süte bal karıştırılmaması gerekiyormuş geçen hafta okudum bi yazıda. Arkadaşımla da konuşmuştuk oda kızına balla vermiş sütü dişlerini çürütmüş.
Evet canım brnde duydum bunu. Hatta sıcak içeceklere bitki çaylarına hiç katılmaması gerekiyomuş. Ihlamura falan katıldığında bi etkiyi çok fazla arttırıyomuş. Oda zararlıymış.
Şeker katın daha iyi diyodu doktor

Bu arada hemen baktım netten diş çürümesinden değilde sıcak süte veya çaya karıştırıldığında balın içindeki faydalı maddeler yok oluyomuş ama zaten sütü kaynatmıyorumki çok az ısıtıyorum hatta :)

Evet canım brnde duydum bunu. Hatta sıcak içeceklere bitki çaylarına hiç katılmaması gerekiyomuş. Ihlamura falan katıldığında bi etkiyi çok fazla arttırıyomuş. Oda zararlıymış.
Şeker katın daha iyi diyodu doktor
Onu bilmiyordum bak. Bende ıhlamuruna bazen katıyordum.

Diş fırçamız var fırçalıyoruz sonra :KK66:)
Fırçamız yok bizim henüz. Doktorumuz bişey de demedi. Göz muaynesi falan hiç bişey demedi. Kan değerlerine ben demesem bakmayacaktı. Eşime söyledim doktor değiştirmeye karar verdik. ÖZele para verip gidiyoruz yoğunluktan mı yoksa artık hastanenin tek çocuk doktoru o oldu ondan mı bilmem çok ilgisizdi. Bundan sonra devlete götürücem gökçeyi.

Back
X