2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Baktımda tekrar ıhlamurn antioksidan değerini 60 kat arttırıyomuş. 9 bitki çayında deneme yapılmış hepsinde arttırmış. bende koyuyodum. Keçiboynuzu pekmezi kattımda verdim dün. Yada normal pekmez katıcaz artık
Ben genelde pekmez koyuyordum zaten arasıra baldı ama son günlerde pekmezin yerine bal koymayı tercih etmeye bŞlamıştım. Söylediğin iyi oldu pekmeze devam :)

aay ben hâlâ normal süt vermiyorum..1 yaş kontrolünde doktora sormayıda unuttum..
bizim doktor ver dedi sulandiriyimmi dedim gerek yok dedi gunde 1bardak icebilirmis

@oslew likit sinek kovuculardan bende kullaniyom ne gibi zarari var ben ilk kez duydum
kimyasal ya ondan diyolar dogal yontem diyolar ama bir ise yaramiyo bu maya seker karistirilip siseye konuyo sinek kovucuymus esim yapti gecen sene hic bi ise yaramadi

Fırçamız yok bizim henüz. Doktorumuz bişey de demedi. Göz muaynesi falan hiç bişey demedi. Kan değerlerine ben demesem bakmayacaktı. Eşime söyledim doktor değiştirmeye karar verdik. ÖZele para verip gidiyoruz yoğunluktan mı yoksa artık hastanenin tek çocuk doktoru o oldu ondan mı bilmem çok ilgisizdi. Bundan sonra devlete götürücem gökçeyi.
Doktorun demesini beklemedimki dişleri çıktığından beri aklımdaydı şuanda biz ne yersek onu yediğine göre fırçalanmalı diye düşünüp aldım :))

Göz muayenesini de ben dayanamıyıp 6 aylıkken mi ne götürdüm dünyagözde bi profesöre çok ilgiliydi çok şükür bi problemimiz yok bi daha yaşında gelmenize gerek yok dedi hatta ekstra bi sorun gözlemlemediğiniz sürece 3 yaşından önce getirmeseniz olur dedi

E bebektekiler çok güzel cnm çıkarmasıda imkansız. Bizim evdekilerin çoğu aşşağıda ben hepsine taktım.

arende hayır deyince değilde sakın dedigim zaman asla dokunmuyor. Ama sakını öyle bi söylüyorum ki çok etkili oluyor :)

Ay o sinekler beni yesin razıyım ama yeterki o sesi çıkarmasınlar.
Bana gelmiyor sinekler pek ama oglanlari rahatsiz ediyor ikisi de sisiyor hemen hele buyuk oglan uyuyamiyor hic
sivrisinek kovucu kullanan varmi zararli diyolar ama ben kullaniyorum likitlerden basa cikilmaz yoksa
Ben her sene aliyordum bu sene almadik henuz ama liktler kokmuyor fazla tabletler kokuyor tablet hic kullanmiyorum o yuzden ama alcam likitlerden yine kapiyi acik birakin yaziyordu uzerinde zaten
Ay kötü olmuş ya. Pencereye yapıştırılan basit sineklikler var gördün mü hiç bilmiyorum. Ben onlardan taktım tüm odalara
canim bizim butun cam ve kapilarda var sineklik ama ona ragmen gitiyor iceri masil giriyor anlamiyorum gecen sene bu kadar sinek yoktu bu sene cok var balkonda otururken bile etrafimizda donusuyorlar:(

Bana gelmiyor sinekler pek ama oglanlari rahatsiz ediyor ikisi de sisiyor hemen hele buyuk oglan uyuyamiyor hic

Ben her sene aliyordum bu sene almadik henuz ama liktler kokmuyor fazla tabletler kokuyor tablet hic kullanmiyorum o yuzden ama alcam likitlerden yine kapiyi acik birakin yaziyordu uzerinde zaten
canim bizim butun cam ve kapilarda var sineklik ama ona ragmen gitiyor iceri masil giriyor anlamiyorum gecen sene bu kadar sinek yoktu bu sene cok var balkonda otururken bile etrafimizda donusuyorlar:KK43:
Ay kötü ya. Facebookta görmüştüm. Limonun portakalın üzerine 30-40 tane falan karanfil saplayı odaya koyarsan gelmiyomuş sinekler. Onu dene istersen bide. Bende pek huylanırım. Uyuyamazdım heralde hiç

Kizlar artik Ece ellerini birakip yuruyor surekli guven geldi onceden bir iki adim atip oturup emekliyordu simdi surekli yuruyerek gidiyor:)))
ay ne guzel canım tebrıklerrrr, darısı bızım basımızaaa:) bızımkısıde eserse elınden tuttumu yuruyor bır kac adım esmesse hemen comelıyor oturuyor :):
Amin canim Allah sabir versin sana da insallah onlar tasinir gider de rahatlarsin Allah iyilerle karsilastirsin
ayh keşke tasınsalar ama hıc sanmıyorum, hem ucuza oturuyor pıyasaya gore hemde ev sahıbını kafalamıs, adamın ısı gucu olmadıgından butun gun ev sahıbının dukkanında kulıs yapıyor.
]

bu arada normal sut veren annıslerrr, devam sutu devıyormusunuz aynı zamanda. ben hala normal sut hıc vermedım . devam sutu verıyoruz. sızler nasıl yapıyorsunuz ???

canim bizim butun cam ve kapilarda var sineklik ama ona ragmen gitiyor iceri masil giriyor anlamiyorum gecen sene bu kadar sinek yoktu bu sene cok var balkonda otururken bile etrafimizda donusuyorlar:KK43:
Biz küçükken hep kanı tatlı olanlara gelir derlerdi. Ya onun kaşınmasıda çok kötü olur şimdi. Kolanya falan sürsün mikrobunu alır en azından.
bu arada normal sut veren annıslerrr, devam sutu devıyormusunuz aynı zamanda. ben hala normal sut hıc vermedım . devam sutu verıyoruz. sızler nasıl yapıyorsunuz ???
ben artık pek devam sütü vermiyorum. Zaten uzun zamandır gece beslenmemiz yok. Dr yoğurtla beraber günde 2 su bardağı içsin dedi. Su katmana gerek yok dedi. Aren biberon almadığı için irmik tatlısına yulaflısına falan koyuyorum.

Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyor :( nasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara :( bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?

ay ne guzel canım tebrıklerrrr, darısı bızım basımızaaa:) bızımkısıde eserse elınden tuttumu yuruyor bır kac adım esmesse hemen comelıyor oturuyor :):

ayh keşke tasınsalar ama hıc sanmıyorum, hem ucuza oturuyor pıyasaya gore hemde ev sahıbını kafalamıs, adamın ısı gucu olmadıgından butun gun ev sahıbının dukkanında kulıs yapıyor.
]
Sagol canim bizimkide 9 aylikken emeklemeye basladi sonra siralamaya basladi derken ellerini birakmaya basladi asama asama ilerliyorlar

Biz küçükken hep kanı tatlı olanlara gelir derlerdi. Ya onun kaşınmasıda çok kötü olur şimdi. Kolanya falan sürsün mikrobunu alır en azından.

ben artık pek devam sütü vermiyorum. Zaten uzun zamandır gece beslenmemiz yok. Dr yoğurtla beraber günde 2 su bardağı içsin dedi. Su katmana gerek yok dedi. Aren biberon almadığı için irmik tatlısına yulaflısına falan koyuyorum.
Suruyorum canim bir de bir surup var kasinti icin cok kasinirsa onu veriyorum iyi geliyor

gecelerı uyyanında emzırıyorum ole ek mama falan bende cogunlukla vermedım hıc. sutude hıc denemedım valaa. yenı devam sutu almıstık 500 gr , o bıtsın o zaman ole deneyeyım bende bakıyım normal sut.

Sagol canim bizimkide 9 aylikken emeklemeye basladi sonra siralamaya basladi derken ellerini birakmaya basladi asama asama ilerliyorlar
hımm anladım canım. bızımkısı bıraz tembel, belkı hatırlarsın, oturmasıda gec olmustu, cocuk norologu arıyorduk, bıde her yerde yokmus cocuk norologu, oturması bıle 10. ayda olmustu. zaten gec dogmustu, ne sancı ne acılmaa. bızım kız tembel canım yatmak ıstıyor hep :):) 18. aya kadar yurumeyen cocuk oluyormus, bır arkadas alıntılamıs ya bır yerden ole yazıyordu

gecelerı uyyanında emzırıyorum ole ek mama falan bende cogunlukla vermedım hıc. sutude hıc denemedım valaa. yenı devam sutu almıstık 500 gr , o bıtsın o zaman ole deneyeyım bende bakıyım normal sut.

hımm anladım canım. bızımkısı bıraz tembel, belkı hatırlarsın, oturmasıda gec olmustu, cocuk norologu arıyorduk, bıde her yerde yokmus cocuk norologu, oturması bıle 10. ayda olmustu. zaten gec dogmustu, ne sancı ne acılmaa. bızım kız tembel canım yatmak ıstıyor hep :):) 18. aya kadar yurumeyen cocuk oluyormus, bır arkadas alıntılamıs ya bır yerden ole yazıyordu
Biliyorum canim oturmasi gecikmisti ama cok sukur bir problem yoktu evet 18 aya kadar yurumeyen bebekler var her cocuk farkli ellerinden tuyunca yuruyotmus zamanla cesaretlenip ellerini birakir Ece de korkuyordu ellerini birakinca dusecek saniyordu simdi cesaretlendi

Bu sabah Ece 8 de kalkti uyutmaya calistim uyumadi evde herkes uyuyordu aldim Eceyi salona gectik kahvaltisini yedirdim tv yi actim selvi boylum al yazmalim oturdum onu izledim sabah sabah esim geldi sonra hayirdir dedi ne yapayim uyandi vakit geciriyoruz dedim ayy hic bana gore mi pazar pazar 8 de kalk selvi boylumu izle:)))

Biliyorum canim oturmasi gecikmisti ama cok sukur bir problem yoktu evet 18 aya kadar yurumeyen bebekler var her cocuk farkli ellerinden tuyunca yuruyotmus zamanla cesaretlenip ellerini birakir Ece de korkuyordu ellerini birakinca dusecek saniyordu simdi cesaretlendi
maşallahh eceyee. bı yandan yurumelerı ıyı bır yandan kotu sanırım :) artık hıc yanından ayrılamıyor ınsan deıl mı :)
çok sukur bır sorun cıkmamıstı evet canım, doktora gıttıkten 2 gun sonra oturmaya baslamıstı, kontrole goturmustuk yıınede nolur nolmaz dıye dr un karsısında oturuyor hanım guzel guzel , adamda demıstı " onun canı benı gormek ıstemıs" dıe :) benımkı her seyı gec yaptıgı canım ben sanırım 18 . aya kadar beklerım . bı hayret dısı erken ( dahası normal ) cıktı 6,5 aylıkken, sımdıde arkada azı dısı cıktı (en arkanın bır onundekı dısı ) bı dıste erkencıyız :)

Ablamin oglu 20 aylik yurumuyo halen tay duruyo 15 20 saniye kadar o kadar dr a goturdu kalsiyum eksikligi var demis kan falan almislar tahlillerin de kalsiyum ignesi vermis gunde bi tane vurdurdu simdi yeni bi iki adim yeni yeni atti dedi bikac gun oluyo

Ablamin oglu 20 aylik yurumuyo halen tay duruyo 15 20 saniye kadar o kadar dr a goturdu kalsiyum eksikligi var demis kan falan almislar tahlillerin de kalsiyum ignesi vermis gunde bi tane vurdurdu simdi yeni bi iki adim yeni yeni atti dedi bikac gun oluyo
alahlahla onemlı bır sey olmasında hanı kalsıyım eksıklıgı olsun sadece.
bende cok bakmadımda burdkı bır yazıda ole yazıyordu 18. aya kadar yurumemesı normal olabılır dıye , ordan duydum . hanı 20 aylık yurur herhalde ama dedıklerı gıbı ısaşaşllah takvıyeyle yurur, bır sey olmasında yarabbım yavrulaaraa

Drvam sütü vermiyorum artık normal süt o da sadece sabah akşam içerse pek severek içmiyo

Kızlar benim bebişim 11.5 aylık oldu ama hala pürtüklü gıda yerken kusması oluyor katıyı sadece bir iki minik ısırış sonrası öğürüp kusuyor :KK43: nasıl alıştırdınız bu pürtüklü artı katı gıdalara :KK43: bu arada süt allerjimiz olduğu için yeni süt ve süt ürünlerine geçtik ama peyniri ağzına almıyor. farklı fikirleri olan yada kahvaltı için önerileri olan var mı? şu an yumurta sarısı ve muzu karıştırıp veriyorum ama peyniri nasıl dahil edebilirim?

Eline vermeyi dene önüne koy kendi alsın peynit olarakta burgu peynir varya onunla başla ver elinE bakalım napacak sonrada kaşar peynir verirsin ben öyle yaptım betüle

Back
X