2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1568238
Oda ayrı dertmiş:))
Şuna baksana ne kadar tatlı :KK43:
Kemer delikleri gibi delikleri var üst kısmıntombişse ayağının belki ayarlanır bununla. Maviside vardı. Beğenirsen bi bak derim.
Bayıldım yani büyüğü olsa ben bile alabilirim:KK53:
Çok tatlı gerçekten canım :) e bebekte varsa eğer ben de bakayım haftasonu filan. Internetten almaya cesaret edemem, kerem alp in ayağına olma olasılığı baya bir düşük :))

Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi
...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....

Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241
Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım:)

Kizlar bisey sorucam benim kizin 7.5 aylikken 2 disi cikti ikide kaldi hala baska dis yok bizim gibi olan var mi yoksa bizimki anormal bir durum mu ya kafama takildi artik

Kızlar Kerem Alp bu ara kuru üzüm yiyor bol bol :) Biraz önce de dolabın yanında rafta duran kuru üzüm poşetini almış ağzını nasıl açtı bilmiyorum ama açıp yere dökmüş, başına oturmuş kuru üzüm yiyordu :KK70:Galiba artık aç kalmaz benim sıpa :KK70:
oh maşallah akıllı bıdık

Kizlar bisey sorucam benim kizin 7.5 aylikken 2 disi cikti ikide kaldi hala baska dis yok bizim gibi olan var mi yoksa bizimki anormal bir durum mu ya kafama takildi artik
canım bizim ilk iki diş aynı anda sekiz aylıkken çıkmıştı sonraki iki diş 20 gün önce çıktı daha da başka bi diş yok görünürde

ya kizlar orucluyum ya ben cok az kahverengi akinti olmus bisey olurmu napayim simdi

Kızlar Kerem Alp bu ara kuru üzüm yiyor bol bol :) Biraz önce de dolabın yanında rafta duran kuru üzüm poşetini almış ağzını nasıl açtı bilmiyorum ama açıp yere dökmüş, başına oturmuş kuru üzüm yiyordu :KK70:Galiba artık aç kalmaz benim sıpa :KK70:
aa ne güzel. Gözlerim :KK57: böyle açıldı okuyunca. Yaban mersini kurusuda yer bence çok faydalı onuda koy bakalım patlatacak mı bücür:)
Vücudun enerji şeysini düzenliyomuş. Doğal antidepresan. Kansere kalp hastalıklarına karşı koruyo falan çok faydası var. Ay ben ne zaman görcem o günleri

Ediy: maşallah demeyi unutmuşum:KK53:
Maşallah:KK53:

Yine sular kesik evi topladim toz aldim baska da birsey yapamiyorum kaldim oylece mutfak bulasik doldu yemek yapcam su yok hic ne yapcam of bir an once gelse bari:(

aa ne güzel. Gözlerim :KK57: böyle açıldı okuyunca. Yaban mersini kurusuda yer bence çok faydalı onuda koy bakalım patlatacak mı bücür:)
Vücudun enerji şeysini düzenliyomuş. Doğal antidepresan. Kansere kalp hastalıklarına karşı koruyo falan çok faydası var. Ay ben ne zaman görcem o günleri

Ediy: maşallah demeyi unutmuşum:KK53:
Maşallah:KK53:
Inşallah siz de kısa zamanda görürsünüz bu günleri canım :) teşekkür ederiz. Yaban mersininin ekşi gibi oluyordu dimi tadı aklıma gelmemişti bi deneyeyim bakalım. Ekşi şeyleri seviyor genelde ;)

Yine sular kesik evi topladim toz aldim baska da birsey yapamiyorum kaldim oylece mutfak bulasik doldu yemek yapcam su yok hic ne yapcam of bir an once gelse bari:KK43:
dünden beri hala kesik mi ya. Çabuk gelse bari tüm iş aksıyo böyle.
Inşallah siz de kısa zamanda görürsünüz bu günleri canım :) teşekkür ederiz. Yaban mersininin ekşi gibi oluyordu dimi tadı aklıma gelmemişti bi deneyeyim bakalım. Ekşi şeyleri seviyor genelde :KK66:
Evet canım hafif mayhoş bi tadı var. Benim bi tanıdık nereye gitse küçük bi saklama kabıyla yanında yaban mersini kuru üzüm meyve kurusu falan taşır. Çocuğa atıştırmalık olarak. Ordan görmüştüm bende

Bi kamu spotu var ya kuru üzülme ilgili. Rafadan tayfa diye çocuklae kuru üzüm yiyip güçleniyolar. Basket falan atıyolar.
Keremi gözümün önüne getirdim bi an :KK53:
Manyaklaştım iyice

dünden beri hala kesik mi ya. Çabuk gelse bari tüm iş aksıyo böyle.

Evet canım hafif mayhoş bi tadı var. Benim bi tanıdık nereye gitse küçük bi saklama kabıyla yanında yaban mersini kuru üzüm meyve kurusu falan taşır. Çocuğa atıştırmalık olarak. Ordan görmüştüm bende

Bi kamu spotu var ya kuru üzülme ilgili. Rafadan tayfa diye çocuklae kuru üzüm yiyip güçleniyolar. Basket falan atıyolar.
Keremi gözümün önüne getirdim bi an :KK53:
Manyaklaştım iyice
Yok canim dun geldi bugun tekrar kesildi

IMG_20150629_165614.webp nasil teyzeler hem kova hem sapka Ece gulme krizine girdi:)))

Gunaydin kizlar az once asm den geldik 12.ay asisini olduk kizim cok agladi icli icli zor vurdurttu bu ayki asilar biraz agir dedi ebe 3 gun ates yapabilir dedi boy ve kilo kontrolumuze de bakti 11.600 kilo 77 cm boyu kizimin :nazar:
Maşşallah canım boyuda kilosuda çok güzel. Gökçeye ne Huysuzluk ne ateş yaptı aşı en rahat geçirdiğimiz aşı 1 yaş aşısı oldu.

Bacilarim hayirli ramazanlar nasilsiniz...
Ellerim ayaklarim titriyor kizlar sakinlestirin beni ne olur...
Test yaptim hemen ikinci cizgi belirdi
...
Buyuk bi surpriz oldu ne yapacagim ben ellerim her yerim titriyor ...
Saskinim....

Test yapar yaaz bu hale geldi...
Eki Görüntüle 1568241
Hadiii canım. Valla ben heyecan Yaptım birden ve çok mutlu oldum :) sen sprial taktırmaya korkuyordun demi ;)) tebrik ederim topiğin 2. Hamilesini. Ve çok öpüyorum.

Kızlar kan testinde HGB değerimiz 13,2 çıktı ama Demir 30 :( doktor kan ilacına devam Demiş eşime ama dişlerden ötürü kullanmak istemiyorum tabi kullanmamda Lazım. Demir içeren ne verebilirim gökçeye ?

Kızlar kan testinde HGB değerimiz 13,2 çıktı ama Demir 30 :KK43: doktor kan ilacına devam Demiş eşime ama dişlerden ötürü kullanmak istemiyorum tabi kullanmamda Lazım. Demir içeren ne verebilirim gökçeye ?
Canım apriori hiç kan ilacı vermiyodu. Haftanın 5 günü tek öğünde sadece et veriyorum demişti demiri normal çıkmıştı. O daha ayrıntılı yazar. Ama en çok ette balıkta yulafta mercimek nohut fasülye gibi tahıllarda. Kajuda bezelyede pekmezde var int. Ayrıntılı listelerde vardır.
Ama bunları yerken gerekli olan c vitamininide alması lazım. c vitamini demirin emilimini arttırır.
Süt ürünleriyle yersede emilim azalırü

Back
X