• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aa gerçekten mi?
Sağlığın açısından bi problem olmuyodur inşallah

Hayır canım bir problem yok şükür ki..ilk keşfedildiğinden itibaren her sene düzenli kontroller yapıldı,sık rastlanır bişey olmadığından..galiba 10-11 yaşına kadar..sonra onada gerek duyulmadı artık..

Hayır canım bir problem yok şükür ki..ilk keşfedildiğinden itibaren her sene düzenli kontroller yapıldı,sık rastlanır bişey olmadığından..galiba 10-11 yaşına kadar..sonra onada gerek duyulmadı artık..
İyi bari ya.
Çok ilginç ama hakkaten. Allah göstermesinde acil müdahale falan edilmesi gerektiğinde sıkıntı olabilir sanırım bi tek

öykü kendi yemeğe kalktı bigün saçı üstü mama sandalyesi heryer omlet oldu bi daha düşünmüyorum vermeyi kabus gibiydi :)
Ben omlette yapsam sahanda yumurta kirsam haslasam bile kendi yiyo onune koyuyom altina sofra koyuyom mama sandalyesinin yogurt ve corbalri kendim veriyom birinde yogurt denedim kaseyi komple agzina goturdu yaridan cogu hep koynuna yere doktu corbayi dusunemiyom sacindan asagi boca eder :46:

Ben omlette yapsam sahanda yumurta kirsam haslasam bile kendi yiyo onune koyuyom altina sofra koyuyom mama sandalyesinin yogurt ve corbalri kendim veriyom birinde yogurt denedim kaseyi komple agzina goturdu yaridan cogu hep koynuna yere doktu corbayi dusunemiyom sacindan asagi boca eder :KK9:
corba yogurt önemli değil de yumurta kokusu tiksindiriyo hele sıcakta bi çok şeyi veriyorum ama yumurta olmaz :D

İyi bari ya.
Çok ilginç ama hakkaten. Allah göstermesinde acil müdahale falan edilmesi gerektiğinde sıkıntı olabilir sanırım bi tek

Bilinçsiz biri yaparsa evet sıkıntı olabilir..ama bunu doktora söylediğimizde "müdehalelerde kalp masajı zaten sağa yada sola değil ortaya yapılır" demişti..ama babam ısrarla bunu belgeleyen bir yazı taşımam gerektiği konusunda baskı yapıyor..
Heee üstelik bitek kalp değil..tek olan tüm organlarım normal bilinene göre ters yönde benim

Sen en büyük ekolümüzsün. Ama her zaman rahatsız edemiyoruz malesef seni:KK53:
Önceden çorba yaparken yok şunu ekleyim yok bunu ekleyeyim diye uğraşıyodum. Şimdi kafama estiğinde senin gibi evde ne varsa bulgur mercimek nohut fasülye hepsini tencereye atıyorum ve sıpa yiyo:KK53:

Aynen ben de oyle yapiyorum:))

Bizimki iki gündür kahvaltıda çatal kaşık kullanıyor. 40 saatte batırıyor kaşara ve yiyor ama olsun. Kahvaltıyı da artık normal serpme kahvaltı veriyorum :) kaşar zeytin domates bal tahin-pekmez yumurta.

Ufak ufak dogruyomusun hepsini nasl yiyo?ben omlet yanjnda cicibebe ekmegi recel ceviz veriyorm karistrp.kasikla yediriyorum.biraz once seftali dilimleyip koydum onune elini bile surmedi:(erikle de top gibi oynadi:(ezip kasikla yedirince yedi ama.nasil alistrcm ben bu cocugu ya:(

keşke bizde de böyle olsa her türlü gıdaya karşıyız biz sanırım sadece su ve sütle yaşayabildiğime göre fazlasına gerek yok diyo mirakız
Mira detoks yapıyor canım formunu ona borçlu ;) burda annemin komşusunun kızı var 20 aylık 9 kg ama sağlıklı ve cin gibi bi çocuk. Tek problem pütürlü yiyemiyor hala. O yüzden bence mira bi lokma da yese miktarına değil pütürlü yemesine bak bence. Kg belli ki yapısal, kaç yaşında anası 50 kg kızı ne yapsın :D

Bilinçsiz biri yaparsa evet sıkıntı olabilir..ama bunu doktora söylediğimizde "müdehalelerde kalp masajı zaten sağa yada sola değil ortaya yapılır" demişti..ama babam ısrarla bunu belgeleyen bir yazı taşımam gerektiği konusunda baskı yapıyor..
Heee üstelik bitek kalp değil..tek olan tüm organlarım normal bilinene göre ters yönde benim

Esimin arkadasinin kzinda vardi ayni durum.8-9 yaslarinda su an.bi skntisi yok masallah

Çok ilginç, kalbi sağda olan duymuştum ama böylesini duymamıştım:nazar:

Aynen ben de oyle yapiyorum:))

Ufak ufak dogruyomusun hepsini nasl yiyo?ben omlet yanjnda cicibebe ekmegi recel ceviz veriyorm karistrp.kasikla yediriyorum.biraz once seftali dilimleyip koydum onune elini bile surmedi:KK43:erikle de top gibi oynadi:KK43:ezip kasikla yedirince yedi ama.nasil alistrcm ben bu cocugu ya:KK43:
Ben zaten aylardır elimle lokma koparıp veriyordum Dr artık çatal kaşık kullansın dedi. Ben de küp küp doğruyorum hepsini bazen ben batırıyorum bazen kendisi ama bitiyor bu şekilde. Ben hiç bulamaç veremedim ama kusuyordu bulamaçta baştan beri herşeyi ayrı ayrı yiyor azad. Bulamaçta alışkınsa Emre önce ayrı tattırmaya başla onu da minik minik elle koparıp ver, sonra sevdiklerini de kendisi yesin. Çatal kaşığımız da şu instagrama yüklediğim Beşiktaşlı takımınkiler

Ben omlette yapsam sahanda yumurta kirsam haslasam bile kendi yiyo onune koyuyom altina sofra koyuyom mama sandalyesinin yogurt ve corbalri kendim veriyom birinde yogurt denedim kaseyi komple agzina goturdu yaridan cogu hep koynuna yere doktu corbayi dusunemiyom sacindan asagi boca eder :KK9:
Ay maşallah. Benim sıpa yerde böcek görse alır yer ama bunları yemiyo. Kendi başına yediği tek şey muz ( oda somurarak) hippin meyveli pirinç patlağı( yine ağzında ıslatarak yiyo) birde geçen eline kaşın verdim üzerine su koydum bi kaç damla ağxına götürüp götürüp içmeye çalıştı ama beceremedi. Ben yardım ettim. Çok hoşuna gitti. Başka da bişey yok.
Maşallah diyorum tekrar çok özendim
yuh o kadar.
Bunu hiç duymamıştım. Ben olsam babanıxın dediğini yapardım sanırım

aslında bende baban gibi düşündüm bian Allah korusun ama acil bi durumda nerde olacağı belli olmaz işinin ehli biri de denk gelmeyebilir ne bilim felaket tellalı gibi konuşmak istemem tabi de bununla ilgili aklıma Ceyhun yılmaz geldi penisilin alerjisi ile ilgili dövme yaptırmış serum takılacak olan bölgelere b*k yoluna gitmk istemem diye de röportaj vermişti

Mira detoks yapıyor canım formunu ona borçlu :KK66: burda annemin komşusunun kızı var 20 aylık 9 kg ama sağlıklı ve cin gibi bi çocuk. Tek problem pütürlü yiyemiyor hala. O yüzden bence mira bi lokma da yese miktarına değil pütürlü yemesine bak bence. Kg belli ki yapısal, kaç yaşında anası 50 kg kızı ne yapsın :KK70:
bizimde artık kilo alacağına inancımız kalmadı pütürlüye yoğunlaştık henüz bi yol katetmişliğimiz olmasa da her gün farklı şeylerle deniyoruz ama daha çok meyve ekmek falan yediği iki üç kaşık çorbayı blendırsız yapamıyorum maalesef kilosuyla ilgili annemde tipini bana benzetiyo küçüklüğümle aynışmış hoş sonra sen yedi aylıktın küçük doğmuştun zaten faln diyo ama :)) bugünler bana sıkıntılı olduysa da ilerde inşallah zayıf olurda bu kez kendine kilo verme sıkıntısı olmaz

Mira detoks yapıyor canım formunu ona borçlu :KK66: burda annemin komşusunun kızı var 20 aylık 9 kg ama sağlıklı ve cin gibi bi çocuk. Tek problem pütürlü yiyemiyor hala. O yüzden bence mira bi lokma da yese miktarına değil pütürlü yemesine bak bence. Kg belli ki yapısal, kaç yaşında anası 50 kg kızı ne yapsın :KK70:

Aynen valla:KK5:

Ben zaten aylardır elimle lokma koparıp veriyordum Dr artık çatal kaşık kullansın dedi. Ben de küp küp doğruyorum hepsini bazen ben batırıyorum bazen kendisi ama bitiyor bu şekilde. Ben hiç bulamaç veremedim ama kusuyordu bulamaçta baştan beri herşeyi ayrı ayrı yiyor azad. Bulamaçta alışkınsa Emre önce ayrı tattırmaya başla onu da minik minik elle koparıp ver, sonra sevdiklerini de kendisi yesin. Çatal kaşığımız da şu instagrama yüklediğim Beşiktaşlı takımınkiler

Ayri ayri da verdim yiyo ama illa ben yedircem:)yarin sabah denym bakalim yiyecek mi:(biz yemek yerken catala kasiga saldiriyo ama agzina koymak icin sadece.oyun oynuyo.ramazan ayi bitsin de bizmle yemek yedrym ona da alisir belki oylece.smdi iftar vaktinde uyuytuyorum emreyi yoksa rahat vermiyo.cubuk kraler versem yer mi acaba?ilk olarak onlarla baslym dyorum sonrasinda digerlerine de el atar belki.

Ay maşallah. Benim sıpa yerde böcek görse alır yer ama bunları yemiyo. Kendi başına yediği tek şey muz ( oda somurarak) hippin meyveli pirinç patlağı( yine ağzında ıslatarak yiyo) birde geçen eline kaşın verdim üzerine su koydum bi kaç damla ağxına götürüp götürüp içmeye çalıştı ama beceremedi. Ben yardım ettim. Çok hoşuna gitti. Başka da bişey yok.
Maşallah diyorum tekrar çok özendim
yuh o kadar.
Bunu hiç duymamıştım. Ben olsam babanıxın dediğini yapardım sanırım

Aynen emre de kirinti ya da karinca gorsun hoop agza goturur:(smdiye kadar sadece ekmek ve kurabiye yemeye calisti o kadar

Kizlar denediginiz bebek keki tarifiniz var mi?
Ben kek yaptım gökçe minik minik koparıyo.
Ama kafadan yaptım. Normal sade kek ölçülerine göre istediğim malzemeyi koydum. 2 yumurta 1 bardak yoğurt yarımdan biraz fazla zeytin yağı koydum. Yarım bardak şeker ekledim mecburen. Sonra kafama göre mavi haş haş az biraz tahin un haline getirilmiş ceviz fındık koydum. Kek kıvamı alana kadarda tam buğday unu koydum. Çay kaşığı kadarda karbonat ekledim
Normal pişirdim kek kalıbında. Dilimleyip buzluğa attım. Dilim dilim streçledim. Bi yere giderken yanıma alıyorum. Ya da evde arada yediriyorum.
Elimdeki kitapta pekmezli bebek keki tarifide var ama bize okulda pekmezin yüksek sıcaklıklarda kanserojen etki yaptığını söylemişti hocamız o yüzden onu hiç denemedim.
Birde un yerine keçiboynuzu tozu koyanda var

Back
X