Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım koruyucu madde içeriyolar vermemek daha iyiKizlar.bisi soru cam bebislere ton baligi verebiliyomuyuz
Bu sekilde aratinca buldum. Sagol canimBen tam olarak ikea alışveriş sayfasındaki halini koymuştum aslında mula boncuklu helezon yazıyor. Mula nın tüm oyuncakları ahşap
Biz tokmaklıdan korktuk kafasına vurur diye :)) hatta evde bul tak oyuncağı da ahşap ve ağır tutup fırlatıyor diye kaldırdım bir süreliğine
Seninki kız çocuğu canım sen daha neler görücen neler, rakip doğurdun kendine, daha büyücek babayı seninle paylaşmak istemeyecek :)))
Çok geçmiş olsun canım ya biz de tahlil zamanı çiş kaka nöbetindeydik, yapar yapmaz saat kaç olursa olsun eşim uçuruyordu hemen hastaneye çünkü yarım saat içerisinde verilmeliymiş laboratuara.
Bende ogle arasinda bime gittim. Oyun hamuru vardi almadim.D delimavi35 bimden soyledigin supurgeyi aldim cekmesi guzel gorunuyor ama sesli biraz benim supurge sessizdi Ece korkmuyordu bunda dondu kaldi alisir insallah zamanla bir de egitici anahtar gordum 12+ yaziyordu ustunde Ece ye onu aldim 5,50 lira orada elinden birakmadi hosuna gitcegini dusundum ama eve gelince yuzune bakmadi
sıpalara belli olmuyo ki:)D delimavi35 bimden soyledigin supurgeyi aldim cekmesi guzel gorunuyor ama sesli biraz benim supurge sessizdi Ece korkmuyordu bunda dondu kaldi alisir insallah zamanla bir de egitici anahtar gordum 12+ yaziyordu ustunde Ece ye onu aldim 5,50 lira orada elinden birakmadi hosuna gitcegini dusundum ama eve gelince yuzune bakmadi
Aynen canim elinden birakmayinca hosuna gityi herhalde dedim benim haberim yoktu anahtardan tesadufen gordum ama bugun geldi sanirim cok fazla vardisıpalara belli olmuyo ki:)
Bende geldiği zaman alacaktım o anahtarı ama kalmamıştı yine mi geldi ki. Gidip bakayım
Aynen canim elinden birakmayinca hosuna gityi herhalde dedim benim haberim yoktu anahtardan tesadufen gordum ama bugun geldi sanirim cok fazla vardi
4 tane torba Gitti ama gököe Hanım'ın minnacık bi çişini alabildik sadece. Acaba ben mi hata yapıyorum. Birine sıçtıisimdeyimgucumdeyim beyzada tam 5 saat cis yapmamisti inatcilikta rekor kirar benim kizim bu sayede çiş tutmayi ogrenmisti sonrada dayanamayip bi yapti corabina kadar islatti :))
O anahtarlığı alalı çok oldu. gökçede pek sevmedi :)D delimavi35 bimden soyledigin supurgeyi aldim cekmesi guzel gorunuyor ama sesli biraz benim supurge sessizdi Ece korkmuyordu bunda dondu kaldi alisir insallah zamanla bir de egitici anahtar gordum 12+ yaziyordu ustunde Ece ye onu aldim 5,50 lira orada elinden birakmadi hosuna gitcegini dusundum ama eve gelince yuzune bakmadi
Hahahaa çok güldüm ya:) gökçeyi o halde gözümün önüne getirdim de. Komik sıpalar.Bende aldim hevesle onceden geldiginde ama hala yuzune bile bakmiyor anca cekmeceleri dokse tencerelerle oynasa kavanozlari bosaltsa ona yeter hatta gecen gün nasil actigini bilmiyorum ama seker kavanozunu devirip acmis yere dokulen sekerleri avuc avuc agzina atiyordu sanki sen bana seker vermesende ben yerim der gibi :))
Azerim gece beslenmesini kesmistin degil mi Ali yasinin. Nasil oldu tepkisi sabaha kadar dayanabiliyor mu bir de nasil alistirdin.
Aynen cqnim az oncr verdim anahtari eline oturttum o anahtari atmis konsolun icinden porselen demligi bulmus onun kapigiyla oynuyor:))Bende aldim hevesle onceden geldiginde ama hala yuzune bile bakmiyor anca cekmeceleri dokse tencerelerle oynasa kavanozlari bosaltsa ona yeter hatta gecen gün nasil actigini bilmiyorum ama seker kavanozunu devirip acmis yere dokulen sekerleri avuc avuc agzina atiyordu sanki sen bana seker vermesende ben yerim der gibi :))
Hepimiz için hayal sanırım:)Derli toplu ev hayal oldu :)