Sadece somon verdım ben cnm dr tavsiyesıKizlar.bisi soru cam bebislere ton baligi verebiliyomuyuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece somon verdım ben cnm dr tavsiyesıKizlar.bisi soru cam bebislere ton baligi verebiliyomuyuz
Az da olsa bişeyler yemeye başlamış kuzucuk çok sevındım bol iştahlı gunler dilerimbu arada tekrar sorim bamyaya kıyma dışında bişi kattınız mı başka şeylerle karışır mı nasıl olur
Canım sen o duvar önü resimlerini nasıl çekiyosun ya:)ay o kadar tatlı oluyor ki kızsanda hemen yatışıyo dimi :) bizimki de geçen abimlerde iftardaydık pasta yapmış eşi üstüne fındıktan bir yapmış neyse mirayı pastanın önüne koyduk o pasta patlatma da hiçbişi yapmayan kız bi daldı allahım bütün masa örtüsü battı neyseki örtü Allahtan ellemiyo diye koltukta fln foto çekmemişim :))
videonun tamamını koyamadım minicik bi parça koparıp onuda öyle güzel atıyo ki bide eline alıp onada söyleniyo ah çarşı ah yaktın bizi
geçmiş olsun canım neyseki alerji falan çıkmamış senide özledik tabi
Gecmiş olsun cnm AllAh şifa versın daha iyi mi şimdi?Bugün içinde izin aldım. O hastayken işe gidince Aklım onda kalıyor iste yapamıyorum.
Agzina alip yalayip atmasi bile bisey canim nehir de meyve yemez ayni bu sekil yapar olsun derim oda bisey zamanla yer alisir sever diye tadini bilsin yeter diyom yani benim kiz kilosu boyu sukir iyi ama pek bisey yemiyo inan anne.sutune bagliyom abimin kizi 8 mayis dogumlu inana herseyi yer eder hicbisekil de yemek falan ayirt etmez o da zayif 9500 kg 70 cm de boyu yani bu yemek isinin kiloyla alaksi yok hem zamanla da qlacaklar miranin boyu iyi ama 77 cmay o kadar tatlı oluyor ki kızsanda hemen yatışıyo dimi :) bizimki de geçen abimlerde iftardaydık pasta yapmış eşi üstüne fındıktan bir yapmış neyse mirayı pastanın önüne koyduk o pasta patlatma da hiçbişi yapmayan kız bi daldı allahım bütün masa örtüsü battı neyseki örtü Allahtan ellemiyo diye koltukta fln foto çekmemişim :))
videonun tamamını koyamadım minicik bi parça koparıp onuda öyle güzel atıyo ki bide eline alıp onada söyleniyo ah çarşı ah yaktın bizi
geçmiş olsun canım neyseki alerji falan çıkmamış senide özledik tabi
evet canım çok şükür dün baya zaman sonra yarım kase bişi yedi belki ıspanak değişik geldi diye bamya da yemediği bişi onuda denicem bide çorba saatini biraz geçe aldım onunda etkisi olabilirAz da olsa bişeyler yemeye başlamış kuzucuk çok sevındım bol iştahlı gunler dilerim
canım ben duvarın oraya koyup karşısında kıvıyorum tek elime sevidği bişi alıyorum bazen abuk subuk sesler çıkarıyorum o arada tek el sürekli çekimde 487589435784375438 tane pozdan bir iki tane çıkıyo çok sıkılınca mira da oturuyor hemen bi daa deniyim dersem ağlıyo bazende babasında destek alıyorum o da çocuğun karşısında iki manyak o da taam çekin artık kurtulayım moduna geçiyo :))Canım sen o duvar önü resimlerini nasıl çekiyosun ya:)
Özendim gökçeyi giydirip süsleyip foto çekeyim dedim. Kafasını duvara vurup durdu sonrada oturdu ağladı![]()
yani eskisi kadar inatçı değil en azından ağzına götürüyo bende artık yemeden diye düşünmüyorum belki bünyesel o kadar süte şuan 15 kilo olsa yeriydi aslında ama yok buna da şükür tabi artık zaten çokda kilo alsın istemiyorum vermesin yeter bebekken ii olurdu tombik şimdi hayalim çıtı pıtı yürümeleri yaz kıyafetlerini de sevdim bu yüzdenAgzina alip yalayip atmasi bile bisey canim nehir de meyve yemez ayni bu sekil yapar olsun derim oda bisey zamanla yer alisir sever diye tadini bilsin yeter diyom yani benim kiz kilosu boyu sukir iyi ama pek bisey yemiyo inan anne.sutune bagliyom abimin kizi 8 mayis dogumlu inana herseyi yer eder hicbisekil de yemek falan ayirt etmez o da zayif 9500 kg 70 cm de boyu yani bu yemek isinin kiloyla alaksi yok hem zamanla da qlacaklar miranin boyu iyi ama 77 cm
Ben gece mama vermedim sadece su verdım ağladı suyu içti ama yıne mama için uyandı tam 4 saatte bir acıkıyo uyanıyo normal günlerde nasıl vermesem ki istıyo çocuk keske uyanmadan deliksiz uyusa o gunlerde gelecek inşaallahHangisi dogru acaba gece (uyandikca) beslemek mi yoksa beslememek mi
Eksik kalsa sasardimhe duvar önü pozu deyince eltim geldi aklıma o da başladı kızını giydirip duvar önünde pozlar çekip koymaya :)) en sağlam takipçim![]()
merak ettim bu duvat onu pozlarimi malum instegramim yokhe duvar önü pozu deyince eltim geldi aklıma o da başladı kızını giydirip duvar önünde pozlar çekip koymaya :)) en sağlam takipçim![]()
nasilBu saatte sacimi boyadim kafayi yedi galiba diyeceksiniz haklisiniz iyi de drgilim zaten guzel olursa biraz iyi olabilirim 10 dk sonra yikayacagim![]()
ahh ahh en iyi ben anlarim seni.benim bide tepemdeKizlar her gece asgida oturanlarin cocuklari bagiriyor kosuyor kendilribir yandan cocuklar biryandandun gece saat 1 ve cicuklar bagira bagira saklambac oynuyor Eceyi uyutuyorum uyaniyor surekli esimdr cok kizdi yarin sabah sizde aynisini yapacaksiniz dedi cocuklar kosnaya basladi biraz sonra kapi caldi kocasi geldi bu ne ses ev yikiliyor cocuklar oynuyor dedim uykudan kalktik dedi aynisini gece 1 de sizin cocuklar yapiyordu benim kizim defalarca uyandi dedim ama tuhaflik surada ki adam biraz saf gibi tamammi deyip durdu bende size tamammi bize tamam olsun defim tamam ben soylerim dedi kadin gelse ona soylesem iyiydi ya saat 9 da kapima sikayete geliyor ben hetgun gece yarisina kadar gurultu dinliyorum sikayete gitmiyorum bencillige bakarmisiniz
Bi daha ki sefere aklımda olsun. Çok Sağol canım. Idrar kültürü verdik ama tahlil kaldı.Canim @Lilium3 demisti sanirim poposunu iyice temizle sonra buzdolabi posetini kes bez gibi altina bagla cikanida siringayla cekip kaba doldur ben oyle yapmistim
Evet canım iyi çok şükür. En azından sabah 5 den beri ateş düşürücü vermedimGecmiş olsun cnm AllAh şifa versın daha iyi mi şimdi?
bende tabi bekliyodum :))Eksik kalsa sasardim![]()
![]()
Canım aslında pozda bişi yok sadece desteksiz dikilemediği için duvarın önüne koyuyorum ayakta fotoğraf çekmiş oluyorum böylece bunada senin için Ekliyimmerak ettim bu duvat onu pozlarimi malum instegramim yok![]()
Şaklaban oluyoruz sıpalar yüzünden ya :)evet canım çok şükür dün baya zaman sonra yarım kase bişi yedi belki ıspanak değişik geldi diye bamya da yemediği bişi onuda denicem bide çorba saatini biraz geçe aldım onunda etkisi olabilir
canım ben duvarın oraya koyup karşısında kıvıyorum tek elime sevidği bişi alıyorum bazen abuk subuk sesler çıkarıyorum o arada tek el sürekli çekimde 487589435784375438 tane pozdan bir iki tane çıkıyo çok sıkılınca mira da oturuyor hemen bi daa deniyim dersem ağlıyo bazende babasında destek alıyorum o da çocuğun karşısında iki manyak o da taam çekin artık kurtulayım moduna geçiyo :))
yani eskisi kadar inatçı değil en azından ağzına götürüyo bende artık yemeden diye düşünmüyorum belki bünyesel o kadar süte şuan 15 kilo olsa yeriydi aslında ama yok buna da şükür tabi artık zaten çokda kilo alsın istemiyorum vermesin yeter bebekken ii olurdu tombik şimdi hayalim çıtı pıtı yürümeleri yaz kıyafetlerini de sevdim bu yüzden
canım facede bi grup vardı baya büyük. Giymediğin düzgün kıyafetleri gönderiyosun. İhtiyaç sahiplerine dağıtıyolar. Adını hatırlayamadım ama istersen bulayım grubu@floven kv vicdanlıymış valla ben de vermek istiyorum yok o yeni yok o pahalı yok o kaliteli diye diye yollatmıyorkimse de yok zatrn sadece onun karşısındaki kadına verebiliyorum onun aracılığıyla o yüzden de müdahale ediyor çok. En son burdan kargo yaptım onu da aldı :/ yakınında biri olsa hepsini vericem hastane çıkışı, born 2014 yazan çorabı ve havlusu hariç herşeyi. Benim annemler bile saklamış 30 yıldır kendi battaniyemi havlumu kullandım oğluma bi de onları saklıycam bi 30 yıl da ben :)))