Cok guzel canim ben bundan baktim yoktu gule gule oynasin UmutcumEki Görüntüle 1572932 @yaz yagmuru eceyi kiskandik hemen aldik:)ama henuz yuruyemiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel canim ben bundan baktim yoktu gule gule oynasin UmutcumEki Görüntüle 1572932 @yaz yagmuru eceyi kiskandik hemen aldik:)ama henuz yuruyemiyoruz
Şu ipli aktiviteyi yapayım dedim. Bir sürü uğraştım. Sepetimin delikleri küçükmüş tek tek ipleri geçircem diye canım çıktı. Ve küçük hanım elinin tersiyle ittirdi sepeti
Bizim hemoglobin 12.4 çıkınca Demir'i önemsemedi doktor ki 10 çıktı. Sorduğumda depoları gayet iyi tek parametre ile değerlendirmiyoruz ilaç kullanmana gerek yok dedi.
Bizimde doktorumuz devam dedi. Doktoru değiştirdik iki farklı doktorda hemoglobin iyi ilaca gerek yok dedi. Yarın eski doktorumuza gidicez sorucam gene. Buarada hemoglobin geçen hafta özelde 13,2 çıkmıştı dün devlette 12,3 çıktı.Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyor
elindeki ekmeği bile paylaşır hakkını yiyemem.o yüzden vicdan yaptım zatenS sailormoon123 kv vicdanlıymış valla ben de vermek istiyorum yok o yeni yok o pahalı yok o kaliteli diye diye yollatmıyorkimse de yok zatrn sadece onun karşısındaki kadına verebiliyorum onun aracılığıyla o yüzden de müdahale ediyor çok. En son burdan kargo yaptım onu da aldı :/ yakınında biri olsa hepsini vericem hastane çıkışı, born 2014 yazan çorabı ve havlusu hariç herşeyi. Benim annemler bile saklamış 30 yıldır kendi battaniyemi havlumu kullandım oğluma bi de onları saklıycam bi 30 yıl da ben :)))
Ay bu ne ya. Birde kendileride değil başkaları farkediyo. Allahım korumuş. Ya kimse farketmeseydiKızlar şimdi haberlerde izledim. Bi aile Güneşlenirken 10 aylık kızlarını simite koyup denize bırakmış ve unutmuşlar :/ bunlar nasıl anne baba anlamıyorum. Sahilden 1 km uzaklaşmış çocuk farkedenler sahil güvenliği aramışda öyle Kurtulmuş. Allahtan denize falan düşmemiş. O aileden çocuğu alacaksın aslında bu nasıl bi sorumsuzluk anlamadım ki.
Benim hevesimi kırıyo sıpa ama ya. Bu eşleştirmeyi bende denedim oralı bile olmadı. Bizimki şu ara bulduğu tüm fermuarları açıp kapamaya bayılıyo. Bende çanta cüzdan makyaj çantası gözlük kabı ne varsa döküyorum önüne.açıp açıp kapatıyo oyalanıyo bayaaynen oğlumla bugün sözde eşini bul oynayacaktım. bir çift ayakkabı bir çift çorap bir çift mendil aldım. bire tanesini onun önüne koydum birer tanesini kendim aldım. benim gösterdiğimin eşini bulacaktı sözde. ama benim oğlum ayakksbının ipini çözüp kemirmekle meşgul.
yarın başka nesnelerle tekrar deniycem
Gökçe de fermuar açıp kapamaya bayılıyor :)Benim hevesimi kırıyo sıpa ama ya. Bu eşleştirmeyi bende denedim oralı bile olmadı. Bizimki şu ara bulduğu tüm fermuarları açıp kapamaya bayılıyo. Bende çanta cüzdan makyaj çantası gözlük kabı ne varsa döküyorum önüne.açıp açıp kapatıyo oyalanıyo baya
Biz ogullarimi bile takip ediyoruz surekli esimle odumuz kopuyor yuzmeyi bildikleri halde bir anliknsey Allah korusun benim gorumcemin oglu genc cocuk olumden dondu sudan ciktiginda baygindi cok korkunc birsey hele bir bebegi nasil unutabilirler ya anlamiyorum bu nasil annelikKızlar şimdi haberlerde izledim. Bi aile Güneşlenirken 10 aylık kızlarını simite koyup denize bırakmış ve unutmuşlar :/ bunlar nasıl anne baba anlamıyorum. Sahilden 1 km uzaklaşmış çocuk farkedenler sahil güvenliği aramışda öyle Kurtulmuş. Allahtan denize falan düşmemiş. O aileden çocuğu alacaksın aslında bu nasıl bi sorumsuzluk anlamadım ki.
Tvlerde sürekli duyuyoruz koca koca insanlara bile neler oluyo. 10 aylık bebek ya gökçeden bile küçük. Denizde bi başına kabusum olur heralde buBiz ogullarimi bile takip ediyoruz surekli esimle odumuz kopuyor yuzmeyi bildikleri halde bir anliknsey Allah korusun benim gorumcemin oglu genc cocuk olumden dondu sudan ciktiginda baygindi cok korkunc birsey hele bir bebegi nasil unutabilirler ya anlamiyorum bu nasil annelik
Gayet uygun bence canim ben de cok telas yaparim yemege misafir gelecegi zaman kis iftarinda davet ediyorduk cok zor oluyordu buyuk oglum kucuktu gunler cok kisaydi yetistremiycem diye korkuyordum hep bir kere komsumu cagarmistim yardima yetistiremiyecektim az kalsin sagolsun geldi iki yerden yaptik yetistiKızlar ilk defa arkadaşlarımı ağırlıcam evimde. Benim hamilelik çocuk derken hiç davet edememiştim. 5 kişi gelicek. Arkadaşım gündüzden gelip gökçeyi oyalıcakmış sağolsun.
Menü olarak
Et suyuna yoğurt çorbası
Yeşil fasülye yemeği
Et kavurma yada haşlanmış tavuk ( pilavın üstü için)
Pilav
Klasik güllaç yapcam
Salata
Bunlar yakışır di mi birbirine? En iyi yaptığım yemekleri seçtim. Miktarı arttırınca ayarı kaçırıyorum. Riske atmak istemedim. Yanına meze gibi bişeyler daha yapmak istiyorum ama ne yapcam bilemedim.
Pazartesi gelicekler ama Şimdiden hazırlıklarımı yapmak istiyorum. Çok telaşlıyımdır. Geçen sene kv şer geldiğinde yoğurt çorbasına pirinç koymayı unutmuştum telaştandüşünün artık halimi. Her şeyi planlamam lazım
umutta oyle evde oldugum zaman surekli memede gece cekmesrm irda sabahlicakKizlar bu kiz cok fazla meme bagimlisi oldu gunduz bile surekli emmek istiyor emiyor emiyor birakmak istemiyor ben biraktiriyorum agliyor surekli yapisiyor emziren anneler sizinkilerde boyle mi yemeklerini de yiyiyor anlayamiyorum bu denli cok emmeyi goguslerimde sut birikmiyor hic![]()
Tahlil sonuçlarını whatsapptan gönderdim sonra da telefonda konuştuk. Daha önce yazdığım gibi bir açıklama yaptı. Önümüzdeki ay gittiğimizde daha ayrıntılı sorarım.Bizim hemoglıbin 13 demir 43 dr benden evhamlı ben kullanmak istemiyorum bunun doğrusu nedır?sizin dr neden gerek yok diyor
Anneme kızardım hep sürekli koştururdu. Meğer bende öyleymişim. İnşallah elime yüzüme bulaştırmamGayet uygun bence canim ben de cok telas yaparim yemege misafir gelecegi zaman kis iftarinda davet ediyorduk cok zor oluyordu buyuk oglum kucuktu gunler cok kisaydi yetistremiycem diye korkuyordum hep bir kere komsumu cagarmistim yardima yetistiremiyecektim az kalsin sagolsun geldi iki yerden yaptik yetisti
Yok canim yaparsin sen ki mukemmel bir pasta yaptin yemeklerin kolaylikla ustesinden gelirsinAnneme kızardım hep sürekli koştururdu. Meğer bende öyleymişim. İnşallah elime yüzüme bulaştırmam
benımde doktor demıstı yababılırsın dıe ama ne bıleyım hamıleyken zaten hıc boyatmadım , sımdıde mecburıyetten acayıp beyazlar cıktı bıde hep bole öndee, mecburıyetten yanı boyattım.Amin
Canim doktorum yapabilirsin demisti bana o yuzden yaptim kuafore gitmeye zamanim yok olsa da Eceyi de goturmem gerek o kadar zamanda durmaz orada mecburen boyadim komsu konusuda ikimiz de cekiyoruz vallahi biktim artik kizimi uyituyorum her gece arkasindan basliyorlar esim uyuyordu sese sicrayip uyandi ne oluyor diye dusun yani tasinacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum ayni sesi biz yapinca hemen kapiya geliyorlar
Ben de cocuklarin ilk adim ayakkabilatini sakladim havlularini ilk zibinlarini gerisini verdim Eceninkileri bizim burada benden sonra dogum yapacak bir komsu vardi maddi durumu kotuydu ona verdim cok az giydi Ece zibinlarini hava isinininca iki uc kez yikamistim cok sevindi ve begendi alan komsum simdi kuculenleti de abimin bebegine veriyorum koyacak yerimde yok cok esyayi zaten malum ev kalabalik
bunun sapsızı var bızdee, kaplumbagnun evı acılıyorr ustunde delıklı sekıller var ıcıne atıyor delıklerden ucgen kare, daıre seklınde delıkler var. bole saplısı nerdee var kıı ???Eki Görüntüle 1572932 @yaz yagmuru eceyi kiskandik hemen aldik:)ama henuz yuruyemiyoruz
ben bugun pazardan aldim bunu canimbenımde doktor demıstı yababılırsın dıe ama ne bıleyım hamıleyken zaten hıc boyatmadım , sımdıde mecburıyetten acayıp beyazlar cıktı bıde hep bole öndee, mecburıyetten yanı boyattım.
valla su surıyelılerı getırenleree ana avrat sayıyorum her gun... gercı senınkıler surıyelı deıl amaa. eg onlar kıracımı ev sahıbı mıı ??? bu ne rahatlık yaa. vaalla ben ev sahıbı olsaydım ıs degısırdı amaa kıracı oluncaa bıde aadamda onların tarafını tutunca ısınıze gelmıyorsa cıkın modundalarr, o yuzden hıc bır sey yapamıyoruz çıkıp gıtmekten baska
bunun sapsızı var bızdee, kaplumbagnun evı acılıyorr ustunde delıklı sekıller var ıcıne atıyor delıklerden ucgen kare, daıre seklınde delıkler var. bole saplısı nerdee var kıı ???