Zor bi karar ya. Kiralarda çok yüksek. Şükretmem mi lazım ist oturmadığıma bilemedim. Ben 170 m2 evde 500 liraya oturuyorum. Birde site de. Tüm bina tek bir kişiye ait kiracılarla hep sorun yaşamış. Biz hiç aorun çıkarmadığımız kirayı aidatı doğal gazı düzenli verdiğimiz için 2 senedir zamda yapmadı hiç hatta.ay kızlar bana bır akıl verın yaa
esımlede bozustuk sımdı . benım malum ust katımdakı ... lardan sıkayetcıyım . babam esım bır ev bulmus pzt goruscekler annemlerede yakın.oturdugum ev 120 mkare,3+1 , aynı yıne annemlere yakın. yenı tutulcak ev ( tabı olursa ) 2+1 90 metrekare. oda yakın annemlere ama hem kucuk hem kırası 200 tl fazla. korkum su oraya tasınırız ya yıne aynı seyler olursa, butun duzenımı bozup gıtcem, hem ev kucuk hem daha fazla kıra vercez, hem tasınma masrafı hem emlakcı komısyonu, hem evde kucuk nasıl sıgısıcazz .
bu tepemdekı manyaklar belkı defolup gıderlerr hanı pıre ıcın yorgan yakmıyım dıyorum, bı yandanda bunlar yuzunden psıkolojım bozuldu resmen lanet olsun tasınıyım gıdıyım gozumu karartıp dıyorum. bu cevrede bıde evler ucmuss, en dusugu en kıytırıgı 1200 tl, kı evde yok pek nadır tek tuk kıracı olanlar var ( mecburen bu cevrede arıyoruz anneme yakın olsun dıe, kuzuya annem bakıyor ) hazır bulmusum bır ev cıkıyım dıyorum. bıde sonra hanı malum bu devırdede parada onemlı, bır yandan ev almak ıstıyruz, ayda 200 tl azımsanacak bır para degıl kı ole maaslarımızda alnı sanlı bır mıktar deıller.
esım sen tasınmak ıstıyorsun o zaman tasınalım napalım parayı dıyor ama ben maddıyat kısımlarınıda tabıkı dusunuyorum ( ısımden dolayı belkıde , zaten evın tum maddı seylerını ben yonetırım , esıme kalsa ay sonu acıkta kalırız) sımdıde bunları ona soyledım oda kızdıı, karar ver artık ne yapmak ıstıyorsun kararsızlıgından bıktım dıyor.
napsak karar veremedım , ısın maddı manevı ıkı boyutuda varr. he bıde şuda varrr, ev sahıplerı bıze kıl yaaa dıyorum ya apartmanda cıkıntı modundayız, adamda yarın obur gun bıde bızı cıkartmasın, hay allahım napsakk yaaa![]()
İnşallah hayırlısı olur seçiniz
gazeteye çıktıkları yere kadar izleyebildim gökçeden. Ama yeni bölüm fragmanında kız üvey babasını falan bıçaklıyo. Kötü oldum baya izlerken. Allah bizi evlatlarımızın yanından ayırmasın gerçektenayhh onu bende ızledım gecen haftaa, cok kotuu yaaa, daha ızlee sonra neler oluyorrragla aglaa aglaa bende tykendımm.
allahım dedım sen kımseyı oaralara dusurmee yurtlaraaahelede kızlarımızııı (tabıkı erkeklerde dusmesınde dızıde sonra kızları goruceksın neler yapıyorlar )

aynen canım bende hep düşünüorum aklıma geliyo gülüyorum:)Sizleri ne kadar benimsediysem evi temizlerken Ecenin gülümsemesi, @apriori11 nin hafta sonu giremeyişini,cilek31 in ev işini vs. Düşündüğümü farkettim.
Yeni çamaşır makinesi almıştık bi kaç ay evel. Sırf yorgan yıkıyım diye 9 kilo aldık ama yorgan zar zor sığıyorbakalım temizlenecek mi?
Eşime gökçenin uyurkenki fotosunu göstermiştim. Bak bizim sıpa gibi uyuyo aynı diye. Adaşımız nasılmış diye soruyo o da arada :)mirayı biliyo azadın yemeklerini ece nin çilek dolu leğeni döküşünü emrenin uykuluyken gülüşünü falan anlatıyorum hep:)))
Canım benim ki 7 kiloluk. Tek kişilik yorganı yıkayayım dedim. Güzel yıkadı ama koyarken yorgan kabarık olduğu için ittirerek koydum zar zor sanırım biyeri lastiğin oraya sıkışmış. Söküldü orası.
Koyduktan sonra iyice bi yokla seninde öyle olmasın