• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sımdı denızde suruklenen bebegın vıdeosunu ızledım de, manyak bunlarr yaaa,
Tamam Allahım buyuk konusmak ıstemıyorum ama o cocuk o kadar suruklenene kadar nerdeydıı bu anası babasııı :KK43::KK43:
cocukta 10 aylık dıyor ama maşallahh 1,5 yasında var gıbı yavrummm. nasıl korkmusturrr garıbım yaaa:KK43:
Allah korumus vallaaa..

kendıme sımdı salatalık suyu sıktım, ıcınede bıraz lımon , ıcıyım. haftalık enerjımı saglıyım, gercı bana hıc bır sey fayda etmez amaa bakalım belkı faydalı olurr. yarın iş malesef :KK43::KK43:
Bende sinir oldum o aileye. Bu ne sorumsuzluk.

Hayy maşallah :) Gökçe ye ne güzel Omlet Yaptım yemedi. Patates kızartmıştım onu yedi şapur şupur. Bi kaç lokmada zeytin yedi. Başkada kahvaltılık Bişi yemedi. Bende yoğurt yedirdim banyo yaptırdım uyuttum.
ben de yumurttayı kırdım ama ıcıne hıc bır sey koymadım ole yedı. bıdahkıne ole dene canım bıde. bu ara zeytın cok zor yıyor hemen tukuuyor benımkı . bı aydır yememıstır nerdeyse. kızartma verıyormusun canımm ?? ben hıc vermedım daha.

maşalalhh kacta kalkıyor gokce dee bu kadar seyı sıgdırmısınn. kuzum 8 30 da kalktı devam sutu verdı babası bende kestırdım 9 30 u yaptık sonra kahvaltıı, sımdı de yatagında oynuyor, hıc uyuycak gıbı durmuyor. yıkanmaya anneme goturcem o yıkıyor cunku :) gunde kac kere uyuyorr ??
Bende sinir oldum o aileye. Bu ne sorumsuzluk.
sormaaa ben kuzuya uzuldum nasıl korkmustur yavrucakkk :(

ben de yumurttayı kırdım ama ıcıne hıc bır sey koymadım ole yedı. bıdahkıne ole dene canım bıde. bu ara zeytın cok zor yıyor hemen tukuuyor benımkı . bı aydır yememıstır nerdeyse. kızartma verıyormusun canımm ?? ben hıc vermedım daha.

maşalalhh kacta kalkıyor gokce dee bu kadar seyı sıgdırmısınn. kuzum 8 30 da kalktı devam sutu verdı babası bende kestırdım 9 30 u yaptık sonra kahvaltıı, sımdı de yatagında oynuyor, hıc uyuycak gıbı durmuyor. yıkanmaya anneme goturcem o yıkıyor cunku :) gunde kac kere uyuyorr ??

sormaaa ben kuzuya uzuldum nasıl korkmustur yavrucakkk :KK43:
Aslında kızarma vermiyordum ama ikidir veriyorum. Yumurtayı sade hiç yemiyor denedim.
8 gibi uyandı 4 ölçek mama içti. Saat 10 da biz kahvaltı yaparken oda bizimle oturdu ama bu hafta ateşlendi ya iştahı gitti biraz ondan sanırım sadece patates kızartması yedi. Ama kızartmayı nasıl yiyo Görmen Lazım :) çok seviyor.
Uykuda günde bir yada iki kez uyuyor. Süreside belli olmuyo bazen yarım saat bazen iki saat.

Aslında kızarma vermiyordum ama ikidir veriyorum. Yumurtayı sade hiç yemiyor denedim.
8 gibi uyandı 4 ölçek mama içti. Saat 10 da biz kahvaltı yaparken oda bizimle oturdu ama bu hafta ateşlendi ya iştahı gitti biraz ondan sanırım sadece patates kızartması yedi. Ama kızartmayı nasıl yiyo Görmen Lazım :) çok seviyor.
Uykuda günde bir yada iki kez uyuyor. Süreside belli olmuyo bazen yarım saat bazen iki saat.
dogru canım bu hafta rahatsızdıı, ondandırrr yavrum ıstahı gıtmıstır tabıı . olsun yesınde barıı kızartma olsun .
ayh tahmın edebılıyorum gozumde canlıyor vallaa:):)
bızım kuzudaa pc yı bole kanepede acık bırakıyorz bazen yada yenı acıyoruzzz bole nasıl kosuyorr ( emeklıyor ama koşuyor sankı emeklemenın koşma level ı :) ) sankı dunyalar onun oluyorr, ole gorunce bende bırakıyorum onunde vuruyor devrıyor, kapagını kapatıyorr , mutlu oluyorum oda mutlu oluyor dıe :)
bızımkısıde bır kere uyuyorr maleseff 2 saatlık, artık ıkı kere uyudugu yok hıccc :( çok nadır ayda 1 kere falan uyuyırsa uyuyur . sabahlarıda son zamanlarda hep 8 de kalkıyor, hafta ıcı ben 7 30 da kalkıyorum ondanmıdır nedır, gercı sessız oluyorum cok gıtmeden emzırıyorum ondan alıskanlıkmı oldu nedır kuzumda anlamadım, 8 de kalkmasına ragmen 1 kere uyuyor yıne

kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaa :(:( bı sey yapsak yaa

bunlarıı 12 aylık cocuk muu yapcak canımmm ???:KK1::KK57::KK57:
hanı 24 aylık olan bı nebze yapardaaaa, 12 aylık bence ck zorrr,
Bende anlamıyorum canım, yabancı bir kadının yazdığı oyun kitabı var bende ay ay oyunlar. Bakıyorum aylarına göre yapması zor oyunlar, iş yerinde arkadas var kızı 22 aylık ona soruyorum bunları kızın yapabiliyor mu diye hayır diyor. Düşündüm abartı dedim bunlar herhalde sonra birkaç video izledim yurtdışındaki bebeklerin yaptığı şeylerle ilgili şok oldum gerçekten yapanlar var. Onların çocukları mı daha zeki anlamadım :)

kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaa :KK43::KK43: bı sey yapsak yaa
Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.

kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaa :KK43::KK43: bı sey yapsak yaa
Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.

Bende anlamıyorum canım, yabancı bir kadının yazdığı oyun kitabı var bende ay ay oyunlar. Bakıyorum aylarına göre yapması zor oyunlar, iş yerinde arkadas var kızı 22 aylık ona soruyorum bunları kızın yapabiliyor mu diye hayır diyor. Düşündüm abartı dedim bunlar herhalde sonra birkaç video izledim yurtdışındaki bebeklerin yaptığı şeylerle ilgili şok oldum gerçekten yapanlar var. Onların çocukları mı daha zeki anlamadım :)
valla banada abartı geldııı. yabancılar zekı deılde canım, onlar cok kucukken serbest bırakıyorlrr, çocuk herseyı yapmayı ogrenıyorr, bızımkı gıbı kucaklarda vs hıc alıstırmıyolar . (bence oleee.) bırısı vardı bı tanıdık amerıkalı kadınla evlenmıstı, cocuk bır yasında, kadın koymus sandalyayee, bıldıgımız sandalye, mama koltugu deıl, onune koymus makarna gıbı bır sey cocuk yıyorduu .kadın hıc ılgılenmıyo bıle. bızzsee dort donuyoruzz cocuk yesın dıee agzına koyuyoruzz. mısal cocuk bole alısırsa tabı her seyı yaparr.
canım hep anadolu yakasında oldu zaten ( bıldıgım kadarıyla ) bende and yakasındayım. kdy de olur abı bence

valla banada abartı geldııı. yabancılar zekı deılde canım, onlar cok kucukken serbest bırakıyorlrr, çocuk herseyı yapmayı ogrenıyorr, bızımkı gıbı kucaklarda vs hıc alıstırmıyolar . (bence oleee.) bırısı vardı bı tanıdık amerıkalı kadınla evlenmıstı, cocuk bır yasında, kadın koymus sandalyayee, bıldıgımız sandalye, mama koltugu deıl, onune koymus makarna gıbı bır sey cocuk yıyorduu .kadın hıc ılgılenmıyo bıle. bızzsee dort donuyoruzz cocuk yesın dıee agzına koyuyoruzz. mısal cocuk bole alısırsa tabı her seyı yaparr.

canım hep anadolu yakasında oldu zaten ( bıldıgım kadarıyla ) bende and yakasındayım. kdy de olur abı bence
Ahmet şerif izgörenin konferansına katılmıştım. Adam diyo ki yabancılar 3 yaşında çocuğun önüne koyar yemeği bi gözleri ondadır ama hiç müdahale etmezler.
Bizdede 10 yaşınfaki çocuk otele gittiğinde tepsisini babası getirir, yemeğini annesi yedirir halasıda ağzını siler:)
Zeka topluma göre değilmez kişiye göre değişir ama dediğin gibi biz fazla üstlerine düşüyoruz

dogru canım bu hafta rahatsızdıı, ondandırrr yavrum ıstahı gıtmıstır tabıı . olsun yesınde barıı kızartma olsun .
ayh tahmın edebılıyorum gozumde canlıyor vallaa:):)
bızım kuzudaa pc yı bole kanepede acık bırakıyorz bazen yada yenı acıyoruzzz bole nasıl kosuyorr ( emeklıyor ama koşuyor sankı emeklemenın koşma level ı :) ) sankı dunyalar onun oluyorr, ole gorunce bende bırakıyorum onunde vuruyor devrıyor, kapagını kapatıyorr , mutlu oluyorum oda mutlu oluyor dıe :)
bızımkısıde bır kere uyuyorr maleseff 2 saatlık, artık ıkı kere uyudugu yok hıccc :KK43: çok nadır ayda 1 kere falan uyuyırsa uyuyur . sabahlarıda son zamanlarda hep 8 de kalkıyor, hafta ıcı ben 7 30 da kalkıyorum ondanmıdır nedır, gercı sessız oluyorum cok gıtmeden emzırıyorum ondan alıskanlıkmı oldu nedır kuzumda anlamadım, 8 de kalkmasına ragmen 1 kere uyuyor yıne
Gökçede bilgisayara öyle koşuyor :) yani hızlıca hevesli hevesli emekliyor :) Gökçe hafta içi en geç 6:45 de Kalkıyor ondan sanırım iki kez uyuyor.

@yaz yagmuru sac cekme olayi bizde de var malesef iki tel saçım var onuda ceke ceke umut bitirecek bazen gece yaniniza aliyoruz gözünü açar açmaz sacinizi cekip öpüyor guya ama opuvuk de isirnayla karışık bir şey:)optukten sonra da ohh diyor beni taklit ediyor sipa:KK48:
Donemsel birsey demek ki canim bir an once unutsalar bari
Benimde bi ark. var bana sürekli hangi tarihde nereye gidecegimizi soruyordu. Severim kızı ama çoook konuşuyor karşısındakinin konuşmasına hiç fırsat vermiyor. Neyse bugün aradı tatil için rezv. yaptırdık dedi neyseki biz dönüyoruz onlar gidiyorlarmış. Resmen derin bi nefes aldm. Yani seni çok iyi anlıyorum. Bende yerinde olsam farklı bi otel ismi verirdim. Hatta pek bebek dostu bi otel değilmiş daha çok balayı oteliymiş ama kardeşlerimle gidecegimiz için çok önemsemedim siz muhtemelen yalnız gidersiniz bebeginiz çok küçük bebek dostu olan bi otel seçin mutlaka derdim :)
İyi bari canim ayni tarihte gitmemissiniz benim komsumda oyle cok konusuyor otur saatlerce dinle ve anlattiklarinin yuzde doksani cocuklarini ovme kendini ovme abartili konusmalar cok hoslanmiyorum onunla sohbet etmekten samimi gelmiyor burada bile uzak dirmaya calisiyorum
ay ne sinir insanlara yapışmaktan ne zevk alıyolar anlamıyorum. Git işte eşinle çocuğunla baş başa.
Bendede var bi tane bunlardan . Büyük görümcem ve eşimin ailesi otururken karar vermişler hep birlikte gidecekmişiz tatile.
Ben kp kv 2 görümce 1 enişteyle ne tatili yapabilirim allah aşkına? Bana soran yok zaten de eşime de sormamışlar birlikte gitcez demişler direk. Benim ailesini kırmamak için deveye hendek atlatmaya bile razı olan kocamda gelmiş bana birlikte gidecez diyo. Neymiş çocuğu denize girerken kumla oynarken görmek istiyolarmış. Onlara doğurdum ya çocuğu ben.
Çok meraklıyasan sen ailenle tatile gidersin. Ben ikimiz dışında herhangi birinin geldiği bir tatile asla gitmem dedim. Sen söylemezsen ben söylerim istemediğimi de dedim. Artık fazla oldular çünkü. Eşim yakam biraz açık olsun için görünecek falan diye kırk tane laf eder. Enişteyle kp in yanında denize neyle girmemi belkiyodu acaba. Hoş o bişey demesede ben rahat edemem.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum:KK11:
Eşim artık bizim ne zaman gideceğimiz belli olmaz iş yeri izinlerimiz belli değil. Belki gitmeyiz dedi. Daha geçen gün yine arayıp soruyo mayo almışsınız çocuğa ( dolapta küçük görümcem görmüş ablasına söylemiş hemen) tatile nereye gitceksiniz beraber gidelim diye. Havuz için aldık dedik artık.
Yakın olsak belki anlayacağım da ayda bir bile değil tlfnla kandiller bayramlar hastalık dışında konuşmayız bile. Olabildiğine mesafeliyim.
Sinirlerim zıpladı yine aklıma gelince:KK11:
Bence farklı otel ismi ver canım. Gitsibler kalakalsınlar orda:KK11:
Tatil ya bu nasil insani yonlendiriyotlar anlamiyorum ben mesela o komsuma bunu teklif etmem lazim o ise kabul eder ya da etmez olay budur ama kadin zorla ayni tarihte ayni yerde olmak istiyor senin esinin ailesi de teklif eder sen kabul etmezsin buna saygi duymalari lazim yok mayoyu gorup arayip sormalar cok sacma yok yani bazi insanlara yumusak davranmayacaksin bundan anlamiyorlar cunku esimde baska bir oteli soyle ne olursa olsun diyor o da istemiyor hatta az once konusu gecti yine kizdi bana neden soyluyorsun diye sordu soyledim ben ne bileyim boyle birsey yapacagini bir de su var biz samimi degiliz hic bir zaman ortak program yapmadik bir yere gitmedik o teklif etti ben gitmedim nasil beraber boyle dusunebiliyor anlamiyorum
valla yaaa, hanı derler ya paranla rezıl oluyorsun onun gıbı bır seyy, hanı parası neyse vercen ama bulamıyorsun araya adam koymaya calırıyorsun.
işallah Allah benı mehcup etmesın işallahh, eger tasınırsamda kalırsamda Allah yardımcım olsun.

esım galıba ızın alamıycakmıss bakalım tarıhımız degısebılır falan gıbılerınden konus canım. duruma gore bakcaz falan dee

ne bılıyım dedım ben mı pısım cok, evım cok ev o kesındeee :):)

yenı serıf adayları cıkmıss @nisaelifim sanırım . serıflerı ben secıyorum once bır cv doldurup getırın lutfen deılmı ama seriff @kmltm ?? belkı yardımcın olurr :)
bizim kendi isimiz canim ama sanirim baska otel ismi vercem

IMG-20150705-WA0011.webp
tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik:KK48:

Kızlar bebeklerinizin üzerinde dua taşıyor musunuz? Ben nazar duası yazdırmıştım kuzenime, babaannemde içine çörek otu koyup muska şeklinde dikti ama iğne kullanamadığımız için üzerine asamıyorum. Bugün alışveriş merkezinde kucağına alan gitti çocuğu geldiğimden beri okuyorum.

Canm ben bebek cantasinda tasiyorm esma ul husna dua kitabi falan var minik onlardan.onun disnda okuyorm sık sık

valla yaaa, hanı derler ya paranla rezıl oluyorsun onun gıbı bır seyy, hanı parası neyse vercen ama bulamıyorsun araya adam koymaya calırıyorsun.
işallah Allah benı mehcup etmesın işallahh, eger tasınırsamda kalırsamda Allah yardımcım olsun.

esım galıba ızın alamıycakmıss bakalım tarıhımız degısebılır falan gıbılerınden konus canım. duruma gore bakcaz falan dee

ne bılıyım dedım ben mı pısım cok, evım cok ev o kesındeee :):)

yenı serıf adayları cıkmıss @nisaelifim sanırım . serıflerı ben secıyorum once bır cv doldurup getırın lutfen deılmı ama seriff @kmltm ?? belkı yardımcın olurr :)

Aynen:KK5:

kızlar kahvaltımızı yaptırıyorum kuzumaaa maşallahh agzı acık beklıyorrr:nazar::nazar: anlamadım cocuk kıtlıktan cıkmıs gıbı vermesem mı acabaaa ?? bır yumurta yedı, 2-3 cıcıbebe meyve suyuylaa ıslatıp ıcıne cevız koymustum onu yedı. sut recelı yapmıstım kucuk ekmeklerle onu verdım 5-6 lokma. bıde elma suyu sıkmıstım 75 cc onuda ıctı. hala beklıuyorr :KK43: alhalahla vermıyım ben en ıyısı bır sey oldu cocugaaa:eek:

yoksa hep az yıyordudaa sımdı mı normale dönduu :KK43:

Masallah guzel yemis:kk77:ben olsam ustelemezdm kusar diye:(

Bulusma demeyin:KK61:

Gökçede bilgisayara öyle koşuyor :) yani hızlıca hevesli hevesli emekliyor :) Gökçe hafta içi en geç 6:45 de Kalkıyor ondan sanırım iki kez uyuyor.
Neeee? Cok erken canimm.eg aksam kacta yatiyorki o kadar erken kalkiyor?
Canm ben bebek cantasinda tasiyorm esma ul husna dua kitabi fa
Masallah guzel yemis:kk77:ben olsam ustelemezdm kusar diye:KK43:

Bulusma demeyin:KK61:
bende yedirmedim canim biraktim.bulusalim sende atla gel:)

Back
X