• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nasilsiniz teyzeler :KK19:
Bu aralar hep yatiyorum bacilarim Ali Yasin in yorgunluguda eklenince gelde uyuma :KK48:
Hazir babamizda evde iken tum gun dinlendim...
Bu arada bebegimin kesesini gorduk cok sukur :nazar:
Hafta ici kalp atislari icin gidecegiz ins.
Hoooop tekrar benzer heyecanlari bastan yasiyorum yasayacagimda ne guzel :anneadayı::KK200:
ay ne güze ya. Fasülye kadarken şimdi koca dana oldular. Tekrar o heyecanı yaşamak ne güzeldir. :)
Bulantıların falanda yok galiba. Maşallah inşallah çok rahat geçer hamilelikte

Ise gitmek ne kötü:KK43:,evde olan hanimlar kiymetini bilin valla,bulunmaz bir nimete sahipsiniz:KK43:

bence her ikisi de güzel veya kötü,her ikisinin de kendine göre artıları eksileri var..belki şimdi evde olanlardan çalışmayı tercih edecekler vardır..hee ama bana sorarsanda şu an evde olmak,çalışmaktan bi tık daha önde tabi :KK49:

Gökçe kalktı kahvaltısını yaptırdım. Banyosunu yaptırdım. Yarım saate uyur ve inşallah arada yaptığı gibi bana süpriz yaparda bi 2-3 saat uyur:KK53:
Dün salonu süpürdüm sildim. Akşam misafir takımımı temizlemiştim bir ay kadar önce ama yğne bi sildim koydum masa örtüsünü bile serdim:KK53:
Fasülyeleri kırdım soğanların kabuklarını soydum domatesleti salata malzemelerini yıkadım geceden. Eti doğradım. Eşimede tatlıyı yaptırdım:KK53:
Arkadaşım 1 gibi gelecek en azından o gelene kadar süpürüp silip toplar tuvaleti temizlersem ne ala.
Teyzelik neymiş görür o da gökçeye bakar:rolleyes:
Bana şans dileyin kızlar rezil olmayayım:KK70:

Gökçe kalktı kahvaltısını yaptırdım. Banyosunu yaptırdım. Yarım saate uyur ve inşallah arada yaptığı gibi bana süpriz yaparda bi 2-3 saat uyur:KK53:
Dün salonu süpürdüm sildim. Akşam misafir takımımı temizlemiştim bir ay kadar önce ama yğne bi sildim koydum masa örtüsünü bile serdim:KK53:
Fasülyeleri kırdım soğanların kabuklarını soydum domatesleti salata malzemelerini yıkadım geceden. Eti doğradım. Eşimede tatlıyı yaptırdım:KK53:
Arkadaşım 1 gibi gelecek en azından o gelene kadar süpürüp silip toplar tuvaleti temizlersem ne ala.

Bi solukta okudum hehehehe..Böyle dar zamanlarda genelde Allah yardım ediyor da,bebeler daha bi uslu oluyor ya da daha güzeli uyuyor..İnşallah senin ki de öyle olur..Hadi bakalım kolay gelsin,alnının akıyla atlat inşallah canım..

Kizlar ben kizimin uykusu geldiginden emin olunca yatagina goturuyorum ama 1 saat suruyor uykuya dalmasi. Bugun 10 dan 11: 30 a kadar salladim. Uykusu var ama zor uyuyor neden oluyor bilmiyorum. Aksam uyku vakti gelince ben strese giriyorum zor uyuyacak diye
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki kaç gündür uyutma seanslari başka bir boyuta ulaşıyor. 10 da en geç 10 buçukta beni uyut diye mizirdanan çocuk gitti dün gece 12 ye geliyordu zorla uyudu ve sahurda kalktı bir ton mizirdandi 1 saat sonra filan yine zorla uyuttum niye böyle oldu bilmiyorum:KK43:

Emre de bu gece zor uyudu.aksam 10 a dogru uyudu yarm saat kadar uyandi.gece 12 gbi uyuttm tekrar uyandi biraz once uyudu:KK43:artik gunde 1 defa uyutcm bu sipayi:KK62:aksam uykusu var dayanamaz diye uyutuyorm dayanamiyorum ama gece agzima ediyo bu defa:KK62:
Benim sıpa dün bir defa uyumustu ve ben dedim ki kaç günden sonra bu gece uyur artık ama ters tepti canım mahvetti beni. Inşallah siz de ise yarar.

Maşallah canım sen herseyi organize etmissin Allah in izniyle alninin akıyla atlatacaksin. Kolay gelsin:KK66:

Günaydın kızlar, haftasonu bitti, oğlum evde babasıyla ben de adliyedeyim. Son dk eşim ayarladı Allah'tan yoksa duruşmaya Azadla girmeyi planlıyordum :/
Bu arada maşallah ne kaynatmıldıxınız hafta sonu. Hele cilek31 cilek31 giremediği günlerin acısını çıkarmış destan destan ileti yazmış :D atlaya atlaya okudum. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim düşündüğün için sağol :) @ayferzey hayırlı olsun. @yaz yagmuru Allah seni o manyak komşularından kurtarsın :) @Akaibu kolay gelsin. Ve tabiiii azerikizi91 azerikizi91 maşallah diyeyim de başlayayım, önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin Allah. Yalnız sen burda yaza yaza bizim de canımızı çektireceksin topikçe ikincilere başlayacaz :)))
Yine tüm gece uykusuz geçti :KK43: benim oğlan ayakta sallanmıyor acayip korkuyor, sarılarak ya da yanında oturup sırtına karnına masaj yaptırarak uyuyabiliyor.

Kizlar bu kiz cok fazla meme bagimlisi oldu gunduz bile surekli emmek istiyor emiyor emiyor birakmak istemiyor ben biraktiriyorum agliyor surekli yapisiyor emziren anneler sizinkilerde boyle mi yemeklerini de yiyiyor anlayamiyorum bu denli cok emmeyi goguslerimde sut birikmiyor hic:KK43:
canım bizde de durum bu üstelik emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum ama yok bana mısın demiyo feryat figan artık göğüslerim acıyo uçları sızlıyor

@minnakkartal fotoğrafınıza bayıldım maşallah Mira'ya
teşekkür ederiz teyzesi

alahlahl nasıl oluyor kıı oleeee ?? benım bı bıldgım gobekte oluyorrrr gorduklerım falann, bende cok korkmustum ama Allaga sukur bende bır sey olmadı 35 kılo almama ragmen:KK49:
oo kilo alma rekoru sende mi acaba neyseki vermişsin ben 18 kiloyu zor verdim

Bu akşam 2 kere korku yaşadık, işten geldim eşim benden 1 saat sonra geliyor. Ardayı park yatağına koydum eline de top verdim mutfağa gittim tüm bunlar 30 saniye sürdü. Topu dişiyle parçalamış küçük bir parçasını yuttu. Yutarken zorlanmadı, ama içim içimi yedi. Sonrasında çorbasını içirdim, çorba bitince eline hipp'in mısır patlağından verdim. Yerken boğazında kaldı, nefes alamadı bir an hemen aldım baş aşağı çevirdim vurdum vurdum sırtına çocuktan ses çıkmıyor yüzüne bakamıyorum çocuğa birşey oldu nefes alamıyor diye. Sonra çevirdim baktım gülüyor. Yaşlandım, ömrümden ömür gitti.
geçmiş olsun bizde de annem bir kere koparamaz diye bisküvi vermişti boğazında kaldı allahım hiç öyle korktuğu hatırlamıyorum bi süre bişi veremedim korkuma

Merve kazanmaliydi ya:KK43:
bencede :(

Şu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum
mirada hala uyumuyor sanırım emzirmekle ilgili bi durum bu gece beslenmesini kesebilsek belki düzelirler

Ah ah canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızı gece beslenmesini keseli bir ay olacak gece emzirmiyorum ama yine uyumuyor sabaha kadar beş kere ayakta sallanıyor zaten uyumasi oniikiyi buluyor benim tahminim alerji. Çünkü alerjik bebekler gece sık uyanır huzursuz olurlar hele birde atopik dermatit varsa tamam sicakta kaşınma geliyor ve ağlayarak uyanıyor belki ecede kasiniyordur canım. :))
bizde alerjiğiz ama gece bi yerlerini kaşımıyor sadece sürekli yer değiştiriyor acaba o da mı kaşıntıdan şurup vermiyorum gerçi ben sadece bişi çıkarsa krem kullanıyorum

ay kızlar bana bır akıl verın yaa:KK47::KK47:
esımlede bozustuk sımdı . benım malum ust katımdakı ... lardan sıkayetcıyım . babam esım bır ev bulmus pzt goruscekler annemlerede yakın.oturdugum ev 120 mkare,3+1 , aynı yıne annemlere yakın. yenı tutulcak ev ( tabı olursa ) 2+1 90 metrekare. oda yakın annemlere ama hem kucuk hem kırası 200 tl fazla. korkum su oraya tasınırız ya yıne aynı seyler olursa, butun duzenımı bozup gıtcem, hem ev kucuk hem daha fazla kıra vercez, hem tasınma masrafı hem emlakcı komısyonu, hem evde kucuk nasıl sıgısıcazz .

bu tepemdekı manyaklar belkı defolup gıderlerr hanı pıre ıcın yorgan yakmıyım dıyorum, bı yandanda bunlar yuzunden psıkolojım bozuldu resmen lanet olsun tasınıyım gıdıyım gozumu karartıp dıyorum. bu cevrede bıde evler ucmuss, en dusugu en kıytırıgı 1200 tl, kı evde yok pek nadır tek tuk kıracı olanlar var ( mecburen bu cevrede arıyoruz anneme yakın olsun dıe, kuzuya annem bakıyor ) hazır bulmusum bır ev cıkıyım dıyorum. bıde sonra hanı malum bu devırdede parada onemlı, bır yandan ev almak ıstıyruz, ayda 200 tl azımsanacak bır para degıl kı ole maaslarımızda alnı sanlı bır mıktar deıller.

esım sen tasınmak ıstıyorsun o zaman tasınalım napalım parayı dıyor ama ben maddıyat kısımlarınıda tabıkı dusunuyorum ( ısımden dolayı belkıde , zaten evın tum maddı seylerını ben yonetırım , esıme kalsa ay sonu acıkta kalırız) sımdıde bunları ona soyledım oda kızdıı, karar ver artık ne yapmak ıstıyorsun kararsızlıgından bıktım dıyor.

napsak karar veremedım , ısın maddı manevı ıkı boyutuda varr. he bıde şuda varrr, ev sahıplerı bıze kıl yaaa dıyorum ya apartmanda cıkıntı modundayız, adamda yarın obur gun bıde bızı cıkartmasın, hay allahım napsakk yaaa :KK17::KK17:
canım ya çok zor bi durum ama evinde rahatsan ve taşınınca aklın kalırsa yeni eve de adapte olamazsın gibi diğer tarafa gitsende belki saha huzurlu olursun ay ne zor ben bile karar veremedim burda
Bi kaç gündür yazamıyorum çok uzak kaldım özlemişim burayı. Ara ara okumaya çalışıyorum ama. Taşınma işi azaldı şükür.evin boyasida bitmek üzere hafta ici eşya çıkar heralde.ama çoook yoruldum gerçi degiyo evim çok güzel oluyo kızlar.rabbim isteyen herkese daha iyisini nasip etsin inşallah. Benden en güzel haber yiğit artık tam olarak yuruyooo teyzeleriii:KK73::KK36::KK49:
maşallah yiğit beye seninde işler kolaylıyor heralde hadi bakalım

Ece sac cekmeyi ogrenmis ozellikle kucuk abisinin sacini cekiyor aksam abisiyerde yatiyordu biz de tv izliyorduk oglum bagirip aglamaya basladi bir baktik tutmus saclarini sıki sıki hemen biraktirdim agladi oglum ve sinirlendi vuracakti neredeyse oglum seninle oyun oynamak istiyor kardesin seni seviyor caninin yandigini henuz bilmiyor dedim sakinlesti biraz catismalar basladi sanirim Ece ye unutturmam lazim bunu
ay oda çocuk bide gerçekten can acıtıyor yaptıkları neyseki abiler çok akıllı maşallah

Kizlar ya bugun aklimi kurcalayan birsey var kafamda benim hani bir tane karsi komsum var ya kizi var oglumun arkadasi ve bebegi oldu gecen gun asagida karsilastik bana tatile gitmek istiyorum bu sene siz gidecekmisiniz diye sordu ben bayan saftirik olarak evet dedim rezevasyon yaptirdik kardesimlerle beraber gitcez dedim Marmaris e ki biz yillardir Marmaris e gidiyoruz biliyor zaten ben de datcaya gitmek istiyorum hangi tarihe rezervasyon yaptirdiniz dedi ben de 28 agustos dedim biz de o tarihte gideriz anca dedi neyse bigun asgiya indirdim Ece yi beni gorince o da indi bugun aradim turla konustum datca daki otelden fiyat aldim dedi fiyati soyledi siz ne kadar fiyata kalacaksiniz dedi ben de kesin bir fiyat vermedim esimin ilgilendigini soyledim o da bana esim dedi ki onlarin gitcegi oteli sor belki biz de oraya gideriz demis sinir oldum soylwmedim laf kaynattim Ece durmuyor deyip ciktim ya bu kadin benimle beraber tatile gitmek mi istiyor sizce delircem ben biktim bu kadindan yapisik birsey muhattap olmiyorum zorla geliyor yanima onceden biraz samimiydik kahve icerdik arada ben coktandir uzak duruyorum tavirlarini gorunce uzaklastim gecen gun Ece ue yemek yedircem cat kapi geldi esim geldi gitmedi bebegini yikamaya cagiriyor surekli iki defa gidip yikadim ece uyurken bugun aramis aramadim ben kurtulamiyorum bu kadindan yillardir ne yapsam aynisini gidip yapiyor ama bu kadar olamaz yani esime oteli sordu dedim sadece baska birsey demedim esimde baska bir otelin ismini ver dedi ne yapayim sizce kizlar sinir icindeyim butun gun burnumun dibinde zaten ayy bir de kaldigim oteli ayni tarihe soruyor
ya bende olsam eşinin dediği gibi yaparım deli mi ne millet tatilde kızınıda sana satar o oh mis
Akşam iftarı dışarıda yapalım dedik gittik, sonra alışveriş yaptık gece 12:30 gibi eve dönerken gözümün önünde 7-8 yaşlarında kıza araba çarptı. Çığlıklarla bağırdım, hala şokun etkisindeyim.

Bizim sandığımız hiç birşey aslında bizim değil. Allah'ım korusun.
ay inşallah bişi olmamıştır kız ben okurken kötü oldum görmek çok daa zordur

Kızlar bebeklerinizin üzerinde dua taşıyor musunuz? Ben nazar duası yazdırmıştım kuzenime, babaannemde içine çörek otu koyup muska şeklinde dikti ama iğne kullanamadığımız için üzerine asamıyorum. Bugün alışveriş merkezinde kucağına alan gitti çocuğu geldiğimden beri okuyorum.
ben taşıyorum sık sık da okuyorum ve ne zaman takmasam bişi oluyo çocuğa tabi tesadüfte olabilir ama yıldızı da düşük sanırım

Canım her yemeğine az az kimyon koymayı denedin mi?
ay maşallah:KK57: bunları ben yesem bende doyarım.
Ben olsam daha yedirirdim heralde
cilek31 cilek31 bende olsam verirdim sanırım

kızlarrr ( gercı herkez pazar gezmelerınde sanırım ama gelınce gorurlerr ) yaz geldı bayram gecsedee bır bulusma ayarlasakk olmaz mııı ??? gercı bayram sorası benım ev ısı olursa tasıncam gıbı amaa :KK43::KK43: bı sey yapsak yaa
bence çok güzel olur ama geçenki gibi sona bırakmayalım tarihi belirleyip önceden yer önerisinde falan bulunalım

Çok ters yerlerde buluşuyorsunuz ya, en azından merkez noktalarda buluşma olsa. Anadolu yakasında olacaksa kadıköy gibi.
geçende böyle konuşuldu ama merkezde öneride olmadı çocukla hele de bi sürü aynı yaşta çocukla her yer olmaz gittiğimiz yerde inanılmaz rahat ettik tabi daha merkezi olsun daha kalabalık olsun süper olur acaba öyle bi cafe bulma şansımız var mı instagramda zuzu cafe di ye bi yer görmüştüm ama içeriğine ve yerine bakmadım

Eki Görüntüle 1574324 tatile gidemedik ama tatili bahceye getirdik:KK48:
ayy çok tatlı ya ben bile istedim şimdi :)

Nasilsiniz teyzeler :KK19:
Bu aralar hep yatiyorum bacilarim Ali Yasin in yorgunluguda eklenince gelde uyuma :KK48:
Hazir babamizda evde iken tum gun dinlendim...
Bu arada bebegimin kesesini gorduk cok sukur :nazar:
Hafta ici kalp atislari icin gidecegiz ins.
Hoooop tekrar benzer heyecanlari bastan yasiyorum yasayacagimda ne guzel :anneadayı::KK200:
canım çok şükür aynı heyecanlar ne güzel benim içimden erkek geçti ama inşallah diğer kızlar haklıdır

Ise gitmek ne kötü:KK43:,evde olan hanimlar kiymetini bilin valla,bulunmaz bir nimete sahipsiniz:KK43:
bencede :(

bence her ikisi de güzel veya kötü,her ikisinin de kendine göre artıları eksileri var..belki şimdi evde olanlardan çalışmayı tercih edecekler vardır..hee ama bana sorarsanda şu an evde olmak,çalışmaktan bi tık daha önde tabi :KK49:
elbette ikisinin de olumlu olumsuz yanları vardır ama kuzudan ayrı geçirilen anlar hiçbişiyle kıyaslanamaz hele de uyanıkken o ağlarken bırakıp çıkmak :( keşke imkanım olsa çalışmasam belki söylenirim arada iş hayatını özlerim ama sonra oh kızımla parklarda kendime gelirdim tabi o zaman ev işlerinden kaçmak zor olurdu :P

kolay gelsin canım sen halledersin :KK200:

Günaydın kızlar, haftasonu bitti, oğlum evde babasıyla ben de adliyedeyim. Son dk eşim ayarladı Allah'tan yoksa duruşmaya Azadla girmeyi planlıyordum :/
Bu arada maşallah ne kaynatmıldıxınız hafta sonu. Hele cilek31 cilek31 giremediği günlerin acısını çıkarmış destan destan ileti yazmış :KK70: atlaya atlaya okudum. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim düşündüğün için sağol :) @ayferzey hayırlı olsun. @yaz yagmuru Allah seni o manyak komşularından kurtarsın :) @Akaibu kolay gelsin. Ve tabiiii azerikizi91 azerikizi91 maşallah diyeyim de başlayayım, önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin Allah. Yalnız sen burda yaza yaza bizim de canımızı çektireceksin topikçe ikincilere başlayacaz :)))
Yine tüm gece uykusuz geçti :KK43: benim oğlan ayakta sallanmıyor acayip korkuyor, sarılarak ya da yanında oturup sırtına karnına masaj yaptırarak uyuyabiliyor.
bu haftasonu bende pek giremedim ve oku oku bitmedi yahu gerçekten ii kaynatmışlar birde dün arkadaşlarla iftardaydık bi arkadaşımız 50 günlük bebeği vardı Allahlım kucağımdan bırakmak istedim hele o koku dedim yok yok mira büyümüş bebek kokusu daa başka yolda eşim ikide bir ikinci diye böyle bıyık altı gülüyo tabi bütün gece uykusuzluk iş başı tatlı rüyadan uyandım ben almıyim

bu arada bugünden itibaren iş yerinde süt sağımımı bire düşürmeyi düşünüyorum sadece öğlen sağıcam artık bu kadar zaman herkes güzel idare etti beni ama artık utanıyorum muhtemelen sütüm azalacak ama stok da sütüm var şükür zaten biraz da azalt dedi doktor ki yemek yesin diye umarım geceleri büyük sorunlar olmaz

bu arada bugünden itibaren iş yerinde süt sağımımı bire düşürmeyi düşünüyorum sadece öğlen sağıcam artık bu kadar zaman herkes güzel idare etti beni ama artık utanıyorum muhtemelen sütüm azalacak ama stok da sütüm var şükür zaten biraz da azalt dedi doktor ki yemek yesin diye umarım geceleri büyük sorunlar olmaz
Neden utanıyorsun ki, bir anda kesme sağmayı sağma süresini azalt benim fikrime göre çünkü ihtiyaca göre vücut süt üretiyor, artık ihtiyaç yok diye düşünmesin...

Neden utanıyorsun ki, bir anda kesme sağmayı sağma süresini azalt benim fikrime göre çünkü ihtiyaca göre vücut süt üretiyor, artık ihtiyaç yok diye düşünmesin...
yani sonuçta artık yaşını geçti inek sütüde alabilir halde çok şükür stoğumda var ama ufakta takılmalar başladı bana bundan sonrası için sorun olsun istemem ben zaten 10 dakka sağıyodum 8 aydır şimdi beş dakka için git gel aynı şey sabah evden çıkarken sağdım şimdi öğlen sağarım eve gidince direk emzirirm dediğim gibi mira biraz da kolaycılık yapıyo çok süt oh mis yemesem de olur belki süt azalınca oda biraz yemek yer yine de ne kadar etkileyecek bilmiyorum biraz deneyip görmem lazım

yani sonuçta artık yaşını geçti inek sütüde alabilir halde çok şükür stoğumda var ama ufakta takılmalar başladı bana bundan sonrası için sorun olsun istemem ben zaten 10 dakka sağıyodum 8 aydır şimdi beş dakka için git gel aynı şey sabah evden çıkarken sağdım şimdi öğlen sağarım eve gidince direk emzirirm dediğim gibi mira biraz da kolaycılık yapıyo çok süt oh mis yemesem de olur belki süt azalınca oda biraz yemek yer yine de ne kadar etkileyecek bilmiyorum biraz deneyip görmem lazım
İnsanların takılmalarına bakma, ne kadar güzel bir şey ki sütün var ve hala kuzunu besleyebiliyorsun, şimdi pek önemli değil ama onun anne sütünü alması sadece bağışıklığı değil, onun bedensel ve zihinsel gelişimi için de son derece faydalı, sen yine stoğa at ona az vermeye çalış, ama sütünü terbiye etme:S

Bu arada maşallah ne kaynatmıldıxınız hafta sonu. Hele cilek31 cilek31 giremediği günlerin acısını çıkarmış destan destan ileti yazmış :KK70: atlaya atlaya okudum. isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim düşündüğün için sağol :) @ayferzey hayırlı olsun. @yaz yagmuru Allah seni o manyak komşularından kurtarsın :) @Akaibu kolay gelsin. Ve tabiiii azerikizi91 azerikizi91 maşallah diyeyim de başlayayım, önce sağlıklı sonra gönlüne göre versin Allah. Yalnız sen burda yaza yaza bizim de canımızı çektireceksin topikçe ikincilere başlayacaz :)))
amin canim dun esime yine tasinalim buradan hemen psikolojim bozuluyor burada dedim israr ettim biraz tartistik o da cok istiyor gitmeyi ama maalesef zaman olarak istemiyor kredi borcumuzdan dolayi ayrica seni ozledik canim burada yoklugun cok belli oluyor

canım bizde de durum bu üstelik emzirmeyi azaltmaya çalışıyorum ama yok bana mısın demiyo feryat figan artık göğüslerim acıyo uçları sızlıyor

teşekkür ederiz teyzesi

oo kilo alma rekoru sende mi acaba neyseki vermişsin ben 18 kiloyu zor verdim

geçmiş olsun bizde de annem bir kere koparamaz diye bisküvi vermişti boğazında kaldı allahım hiç öyle korktuğu hatırlamıyorum bi süre bişi veremedim korkuma

bencede :KK43:

mirada hala uyumuyor sanırım emzirmekle ilgili bi durum bu gece beslenmesini kesebilsek belki düzelirler

bizde alerjiğiz ama gece bi yerlerini kaşımıyor sadece sürekli yer değiştiriyor acaba o da mı kaşıntıdan şurup vermiyorum gerçi ben sadece bişi çıkarsa krem kullanıyorum

canım ya çok zor bi durum ama evinde rahatsan ve taşınınca aklın kalırsa yeni eve de adapte olamazsın gibi diğer tarafa gitsende belki saha huzurlu olursun ay ne zor ben bile karar veremedim burda
maşallah yiğit beye seninde işler kolaylıyor heralde hadi bakalım

ay oda çocuk bide gerçekten can acıtıyor yaptıkları neyseki abiler çok akıllı maşallah

ya bende olsam eşinin dediği gibi yaparım deli mi ne millet tatilde kızınıda sana satar o oh mis
ay inşallah bişi olmamıştır kız ben okurken kötü oldum görmek çok daa zordur

ben taşıyorum sık sık da okuyorum ve ne zaman takmasam bişi oluyo çocuğa tabi tesadüfte olabilir ama yıldızı da düşük sanırım

cilek31 cilek31 bende olsam verirdim sanırım

bence çok güzel olur ama geçenki gibi sona bırakmayalım tarihi belirleyip önceden yer önerisinde falan bulunalım

geçende böyle konuşuldu ama merkezde öneride olmadı çocukla hele de bi sürü aynı yaşta çocukla her yer olmaz gittiğimiz yerde inanılmaz rahat ettik tabi daha merkezi olsun daha kalabalık olsun süper olur acaba öyle bi cafe bulma şansımız var mı instagramda zuzu cafe di ye bi yer görmüştüm ama içeriğine ve yerine bakmadım

ayy çok tatlı ya ben bile istedim şimdi :)

canım çok şükür aynı heyecanlar ne güzel benim içimden erkek geçti ama inşallah diğer kızlar haklıdır

bencede :KK43:

elbette ikisinin de olumlu olumsuz yanları vardır ama kuzudan ayrı geçirilen anlar hiçbişiyle kıyaslanamaz hele de uyanıkken o ağlarken bırakıp çıkmak :KK43: keşke imkanım olsa çalışmasam belki söylenirim arada iş hayatını özlerim ama sonra oh kızımla parklarda kendime gelirdim tabi o zaman ev işlerinden kaçmak zor olurdu :p

kolay gelsin canım sen halledersin :KK200:
benim komsu mutlaka planlamasini yapmistir canim boyle bir sey disundugune gore

İnsanların takılmalarına bakma, ne kadar güzel bir şey ki sütün var ve hala kuzunu besleyebiliyorsun, şimdi pek önemli değil ama onun anne sütünü alması sadece bağışıklığı değil, onun bedensel ve zihinsel gelişimi için de son derece faydalı, sen yine stoğa at ona az vermeye çalış, ama sütünü terbiye etme:S
bir iki gün böyle denicem bakalım ne kadar etkilenecek sütüm sonuçta akşam gece boyu ve haftasonları emzirmeye devam edicem bir miktar azalma bekliyorum bunuda sağdığım sütle takip edebilirim heralde ama normalde de yani evde de olsam yavaş yavaş azaltma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum malum eskiden 2 saatte bir olan emzirmeler yavaş yavaş 3-4 saate çıktığı gibi bilmiyorum belki şuan kendime mantıklı açıklamalar arıyorum kafam zaten karışık :S

amin canim dun esime yine tasinalim buradan hemen psikolojim bozuluyor burada dedim israr ettim biraz tartistik o da cok istiyor gitmeyi ama maalesef zaman olarak istemiyor kredi borcumuzdan dolayi ayrica seni ozledik canim burada yoklugun cok belli oluyor

benim komsu mutlaka planlamasini yapmistir canim boyle bir sey disundugune gore
yapmıştır canım inşallah bulaşmaz sizin otele ne diyim tatilde bari rahat edebil yahu

bir iki gün böyle denicem bakalım ne kadar etkilenecek sütüm sonuçta akşam gece boyu ve haftasonları emzirmeye devam edicem bir miktar azalma bekliyorum bunuda sağdığım sütle takip edebilirim heralde ama normalde de yani evde de olsam yavaş yavaş azaltma zamanı gelmiştir diye düşünüyorum malum eskiden 2 saatte bir olan emzirmeler yavaş yavaş 3-4 saate çıktığı gibi bilmiyorum belki şuan kendime mantıklı açıklamalar arıyorum kafam zaten karışık :S
Normalde 4-5 saat aralıklarla sağmıyor musun? Daha sık mı sağıyordun?

seni temmuz topiğinden hatırlıyorum canım umarım oğulların iyidir. hatta geçen gün aklıma geldin iki bebekle nasıl baş ediyo ben bi taneye yetemiyorum diye
Ewt canim temmuz topigindeydm kapandi orasi Iki bebisle pel bakamadm burayada dun evde yoktum iyiler yaramazlil devam emekliyolar daha yurume yok :KK46:

Kontrole gittik boğazı için antibiyotiksiz Geçmek üzere :KK66: ateş düşürücü dün sabah ve akşam iki kez verdim sadece bugün hiç vermedim daha :) kan ilacını da sordum. Eşime kullanmaya devam demişsiniz diye. Tekrar baktı elimizdekini bitirin başka kullanmayın dedi. Elimde yok ki dedim o zaman alma Değerler güzel dedi.
Gecmis olsum canim benmkiler sik sik bogaz enfeksiyonu oluyo en sonkini antibiyotiksiz atlatamadik biz ates 39bucuklara cikti dusmedi fln cok kotuydj

[QUOE="Akaibu, post: 41648248, member: 671571"]Eki Görüntüle 1573513
Gökçenin öğle yemeği:KK53:
Köfteleri ızgara yaparken dedim niye sebzede yapmıyorum. Kabakla havuç koydum. Birde yeşil fasülye. Meğer yeşil fasülye ızgara yapılmıyomuş çöpe gitti:KK53:
Havuçlar itinayla kemirilip kemirilip atıldı. Tadı hoşuna gitti heralde.Kabaklara parmaklar geçirildi. Hepsinin ortası delindi. Ağızda bir güzel çevrilip yine dışarı atıldı:KK53:
Köfteyide bir saate yakın zamandır hala yemekle meşgulüz:KK11:[/QUOTE]
Ayy Inanmiyrm masallah bayildim kizina bu arafa benimkiler kabagi cok sviyolar afiyet olsun gokceyede

Back
X