• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar iki gundur Ece de hirilti var gibiydi bu aksam hafif hafif arada oksurmeye basladi burnunu actim iki defa insallah hasta olmaz kuzum cok dikkat ediyorum ama hava sicak oldugu icin cok terliyor bu aksam yemegini yemedi yine muhallebi yapip yedirdim uyudu yarin biraz ihlamur falan yapayim:(

Biz de banyoda hic sorun yasamazdik ama son bikac haftadir kafasina su geldmi ciglik cigliga agliyo:(hatta gecen gun kuveti gorur gormez agladi

Cnm ya anladığım kadarıyla çok marifetlisin masallah sana gem temiz hem yetenekli burcunu merak ettım ben 40 yaşındayım daha hala yemek pişiremem allah dağına göre kar verırmiş restauranımız var yemekler ordan geliyo annemde aynı bınadayız bazende ordan geliyo daha da beceremem bu yastan sonra sadece oğluma özel yemek yapıyorum oda küçük diye artık onada yapmam oda babasında yiyeceği günleri bekliyorum
beceriklimiyim bilmiyorum ama yapmayı yedirmeyi severim. yemek çok seçerim ünide kendim yaptım mecburen öyle öyle alıştım işte.
Dediğin gibi gerçekten allah dağına göre veriyo

Geçen gün bende eşime kızdım. Bi arkadaş aradı. Iftara çağırdı tamam dedik. Saat 5 gibi eşim aradı gitmiyoruz diye. Neymiş eşiyle tartışmış. Bana me dedim. Kadın o kadar hazırlık yaptı sizin tartışmanız Yüzünden gitmemezlik yapılmaz ayıp dedim. Eşim paşa paşa geldi. Bana birisi gelincem dese o kadar hazırlıktan sonra gelmese sinir olur görüşmem onunla dedim. Yanlış mı ama. Ayıp denen bişey var.
çok haklısın bence. Bende olsam giderdim. Yazık değil mi kadına ya sabahtan beri canım çıktı benim resmen.
Bu gelmeyenler 7 senelik arkadaşlarımız. Üni de aynı sınıftaydık hepimiz. Böyle vurdumduymaz tavırları zaten vardır. Nereye kadar sabretcez bakalım

canım bence ikinci çook güzel. Bayıldım hatta.
Ama şeye dikkat et yaldız sarıysa yanında gümüş renki çatal kaşık sırıtıyo onunda sarımsı olması daha güzel oluyo.
1. Gümüş renkli ama 2. Sarı gibi diye hatırlıyorum emin olmamakla beraber.
Ben alırken sırf o yüzden başka takım almıştım

Biz de banyoda hic sorun yasamazdik ama son bikac haftadir kafasina su geldmi ciglik cigliga agliyo:KK43:hatta gecen gun kuveti gorur gormez agladi
Canım bizde böyleydik @minnakkartal suyun ısısını düşürdüm ağlamıyo artık demişti. Bende denedim artık ağlamıyo gökçe. Kafasına sıcak geliyodu sanırım. Dene istersen

image.webp

Gökçeyle zar zor hazırladığım sofram.
Korktuğum gibi olmadı şükür. Gökçe durmayıp üzerime kola döktü sürekli ağladı o ayrı tabi. İftar saati tam uyku saatine denk gelince biraz rezillik çekiyoruz.
Bardak takımı almak istiyorum bende. Çeyizimi alırken fuzili gelmişti biraz pahalı diye. Şimdide bir türlü sıra ona gelmiyo

Bide.banyo da dene canim belki banyo da hosuna gider

Denedim daha cok agladi canim:(

Canim ikisine de defalarca baktim birincisinin deseni cok hos ama ikincisinin sekline bayildim deseni daha sade ben olsam ikinciyi tercih ederdim herhalde

Birincisi daha guzelmis tabi senin zevkine de bagli canim sonucta sen kullanacan icinden gelerek al

Ben birnciyi cok begenmstm hatta magazada onu gordm zaten ama ikinci de cok zarif:))

beceriklimiyim bilmiyorum ama yapmayı yedirmeyi severim. yemek çok seçerim ünide kendim yaptım mecburen öyle öyle alıştım işte.
Dediğin gibi gerçekten allah dağına göre veriyo

çok haklısın bence. Bende olsam giderdim. Yazık değil mi kadına ya sabahtan beri canım çıktı benim resmen.
Bu gelmeyenler 7 senelik arkadaşlarımız. Üni de aynı sınıftaydık hepimiz. Böyle vurdumduymaz tavırları zaten vardır. Nereye kadar sabretcez bakalım

canım bence ikinci çook güzel. Bayıldım hatta.
Ama şeye dikkat et yaldız sarıysa yanında gümüş renki çatal kaşık sırıtıyo onunda sarımsı olması daha güzel oluyo.
1. Gümüş renkli ama 2. Sarı gibi diye hatırlıyorum emin olmamakla beraber.
Ben alırken sırf o yüzden başka takım almıştım

Evet canim ilki platin magazada baktm cok hos.ikinci sari renkli o daha zarif zaten.ona ayri catal bicak takimi almam gerekecek.kararsizim:)

Canım bizde böyleydik @minnakkartal suyun ısısını düşürdüm ağlamıyo artık demişti. Bende denedim artık ağlamıyo gökçe. Kafasına sıcak geliyodu sanırım. Dene istersen

Yarin yikycam bi denym onu canm tesekkurler

:KK66::KK66::KK66::KK66:
ikinci sade ve şık bence

Bana da oyle geliyo:)

Eki Görüntüle 1575772
Korktuğum gibi olmadı şükür. Gökçe durmayıp üzerime kola döktü sürekli ağladı o ayrı tabi. İftar saati tam uyku saatine denk gelince biraz rezillik çekiyoruz.
Bardak takımı almak istiyorum bende. Çeyizimi alırken fuzili gelmişti biraz pahalı diye. Şimdide bir türlü sıra ona gelmiyo

Ellrine saglik gayet guzel gorunuyo.bi ara sormustm size bu takimdan alcktm bardak takimina uymadgi icin vazgecmstim:)

Eki Görüntüle 1575772
Cok guzel gorunuyor ben masa duzenini pek beceremem valla nasil ogrenecem bilmiyorum

Denedim daha cok agladi canim:KK43:

Ben birnciyi cok begenmstm hatta magazada onu gordm zaten ama ikinci de cok zarif:))

Evet canim ilki platin magazada baktm cok hos.ikinci sari renkli o daha zarif zaten.ona ayri catal bicak takimi almam gerekecek.kararsizim:)

Yarin yikycam bi denym onu canm tesekkurler

Bana da oyle geliyo:)
Canim sen hangisini begendiysen onu al aklinda kalmasin birincisinin deseni cok hos o da cok guzel

Back
X