• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hc zabdedemiyorm artk yemek yapiyodm icerde oynuyodu legolarla hc sesi cikmiyo diye bi bakiym dedm sok oldm merdivene cikmis ikinci basamaktaydi

kızlar annemle konuştum biraz evvel parkta bi tane kız çocuğu kaybolmuş annesi ağlıyomuş kızım nerde diye karakola git demişler kadın fenalık geçirmiş çok kötü olmuş annem eve geri dönmüş inşallah başına bişi gelmeden annesine kavuşur çok üzüldüm
en çok korktugum şeydir kaybetmek. Alışveriş merkezinde falan gezerken kızlar arkamizdsn geliyosa sürekli dönüp dönüp kontrol ederim.allah korusun. İnşallah bulunmuştur içim ciz etti okuyunca.

hc zabdedemiyorm artk yemek yapiyodm icerde oynuyodu legolarla hc sesi cikmiyo diye bi bakiym dedm sok oldm merdivene cikmis ikinci basamaktaydi
Bende korkuyorum yukarı tasininca merdivenlerden korumak çok zor olucak gibi sürekli gözümün üstünde olmasi lazim.hatta merdiven çıkışına bi kapı mi yaptirsak dıye de dusunmuyo değilim. İyi güzelde tehlike isde. Eşim terasın demirlerini boyumuzu geçecek kadar yükseltti allah korusun tirmansa demire çok kötü. Okadar abartmiski esimde şimdi demirlerden biz bile bakamiyoruz aşağıya:))

Allaha Şükür boya işleri bitti ustalar evden çıktı bende kızım yigite bakarken balkonları yıkayıp kaba temizliğini bi supurdum. Yarınada yardimci bi kadın bulduk temizliycek yine bende yardım ederim yigitten fırsat buldukça çabuk bitsin annemde gelicek.yigiti uyuttum yanına da yattım uyumuşuz biraz kaç gün sonra bu gündüz uykusu iyi geldi. Akşama da yemeğe davetliyiz. Şimdi yigiti doyurup dışarı gezmeye cikaricam yazık yavrum işin gücün içinde kaldı kaç gündür. Pazar gününe kadar eşya tasinirsa pazar evdeyiz artık bitiyo yorucu ve stresli günler allaha şükür kizlaaar. :KK49::KK9:

Bende sinirleniyorum. Gökçeye kızmamak için kendime kızıyorum. Salak mısın sen bi çocuk uyutmayı beceremiyosun. Bide annesi olacaksın falan diyorum kendi kendime:KK53:
Gökçeyede tatlı tatlı hadi bitanem sen bakma bu beceriksiz anana sen onun eksiklerini kapatabilirsin başarabilirsin bunu diyorum:KK53:
Eşimde hatun iyice kafayı yedi diye dalga geçiyo

Ben sakin olamiyorum iste hizli hizli salliyorum esim de kiziyo ona da bagiriyorum:(

Ene bu gün eşimin doğum günüymüi unutmuşum:KK11:
Akşamda görümcem gelmiş kvlerdeyim. Pasta yapıp süsleyecektim bize göre onuda yapamıcam. Allahtan hediye almışım önceden. İyice gitt kafa:KK11:

Araniz duzeldi mi kv ile?

@kmltm yalniz degilsin o konu da onceki gece delirmek uzereydim fazla da bagiramiyom ki o da uyku icin agliyo gazdan uyuyamadi ama cok nadir kizmalarim oluyoda takmiyo ki ben kizip bagrirken oda maymunluk yapiyo sallamiyo bile

Bugun de oyle canim her seye agliyo zir zir.valla cinnet gecirecem artik ya.

Kızlar son günlerde oğlumu özellikle uyuturken kızıyorum:KK43:
sonra kendimi çok kötü hissediyorum, o daha ne yaptığının farkında değil diye :110:

Ben de uyudktan sonra pisman oluyorum cok ama o an tutamiyorm kendimi:(burda cikacak hicbir yer park bile yok.24 saat evin icindeym.temzlik yap yemek yap iftari hazirla topla emreye bak.yedir yatir oynat.annem ablam ve kv disinda baska kimseye gitme.markete bile gitmedm tasindgmdan beri:(esim yorgun geliyo oruclu zaten erken kalkyo dye gece de ben bakiyorm ve gercekten cok bunaldim.ustune gece bi de o kizinca ikisini de birakip gitmek istiyorum.

Bende korkuyorum yukarı tasininca merdivenlerden korumak çok zor olucak gibi sürekli gözümün üstünde olmasi lazim.hatta merdiven çıkışına bi kapı mi yaptirsak dıye de dusunmuyo değilim. İyi güzelde tehlike isde. Eşim terasın demirlerini boyumuzu geçecek kadar yükseltti allah korusun tirmansa demire çok kötü. Okadar abartmiski esimde şimdi demirlerden biz bile bakamiyoruz aşağıya:))

Ablam da yaptirdi o kapilardan canm ama yegenim acmayi basarmis:KK53:

Ben sakin olamiyorum iste hizli hizli salliyorum esim de kiziyo ona da bagiriyorum:KK43:

Araniz duzeldi mi kv ile?

Bugun de oyle canim her seye agliyo zir zir.valla cinnet gecirecem artik ya.

Ben de uyudktan sonra pisman oluyorum cok ama o an tutamiyorm kendimi:KK43:burda cikacak hicbir yer park bile yok.24 saat evin icindeym.temzlik yap yemek yap iftari hazirla topla emreye bak.yedir yatir oynat.annem ablam ve kv disinda baska kimseye gitme.markete bile gitmedm tasindgmdan beri:KK43:esim yorgun geliyo oruclu zaten erken kalkyo dye gece de ben bakiyorm ve gercekten cok bunaldim.ustune gece bi de o kizinca ikisini de birakip gitmek istiyorum.

Ablam da yaptirdi o kapilardan canm ama yegenim acmayi basarmis:KK53:
bizimde takatimiz kalmıyo canım. Yoruluyoruz haliyle:(
Ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. Onlarda öyleler biraz daha dikkatliler ama çok fazla müdahale etmemeye çalışıyolar.
Eşim konuştu heralde sormadım ama. Yoksa biz haklıyız die suratıma bilr bakmazlardı eminim.
Ha bi de torunları var. Biz gitmezsek ya da onlar gelmezse çocuğu göremezler. Tek başına bu yaşta hayatta göndermem. Elaleme rezilde olurlar mazallah. O yüzden uzatmadılar.
Onlar bana gözdağı vermeye çalışıyolar. Sanıyolar ki bağırıp çağırınca korkup tırscam. Aman yuvamı yıkmayın dicem.
Öle ki kp oğluma söylerim seni ananın evine koyar gelir dedi. Biz kp kv isek bizim dediklerimizi dinlemek zorundasın dedi.Bende babasının lafıyla karısını boşamaya kalkan adam daha kapıdan çıkmadan ben dilekçemi verir çeker giderim. Beni buraya siz getirmediniz gönderende siz olmazsınız demiştim. Kalkakalmıştı bi. Adama hayır diyen olmamış hiç..

kızlar annemle konuştum biraz evvel parkta bi tane kız çocuğu kaybolmuş annesi ağlıyomuş kızım nerde diye karakola git demişler kadın fenalık geçirmiş çok kötü olmuş annem eve geri dönmüş inşallah başına bişi gelmeden annesine kavuşur çok üzüldüm
Ay inşallah hemen bulur ya. En korktuğum şey

bizimde takatimiz kalmıyo canım. Yoruluyoruz haliyle:KK43:
Ben hiç bişey olmamış gibi davranıyorum. Onlarda öyleler biraz daha dikkatliler ama çok fazla müdahale etmemeye çalışıyolar.
Eşim konuştu heralde sormadım ama. Yoksa biz haklıyız die suratıma bilr bakmazlardı eminim.
Ha bi de torunları var. Biz gitmezsek ya da onlar gelmezse çocuğu göremezler. Tek başına bu yaşta hayatta göndermem. Elaleme rezilde olurlar mazallah. O yüzden uzatmadılar.
Onlar bana gözdağı vermeye çalışıyolar. Sanıyolar ki bağırıp çağırınca korkup tırscam. Aman yuvamı yıkmayın dicem.
Öle ki kp oğluma söylerim seni ananın evine koyar gelir dedi. Biz kp kv isek bizim dediklerimizi dinlemek zorundasın dedi.Bende babasının lafıyla karısını boşamaya kalkan adam daha kapıdan çıkmadan ben dilekçemi verir çeker giderim. Beni buraya siz getirmediniz gönderende siz olmazsınız demiştim. Kalkakalmıştı bi. Adama hayır diyen olmamış hiç..
Allah'ım nasıl insanlar var, başkaları adına karar verebiliyorlar, yazık ya:KK67:
oğul onun ama gönlü onun değil ki, hayatı ona ait değil ki..

Allah'ım nasıl insanlar var, başkaları adına karar verebiliyorlar, yazık ya:KK67:
oğul onun ama gönlü onun değil ki, hayatı ona ait değil ki..
Öyle ama işte bu insanlar çocuklarına sizi bana bakın diye doğurdum büyüttüm diyen insanlar. Kızlarının çovuğunu torundan saymayan insanlar.
Hiç uzaktan göründükleri gibi değillermiş. Başta hoş görmeye çalışıyodum ama mesele kızıma dayanınca durun dedim iş büyüdü.
Onlar istiyolar ki gideyim sabah onlara kaynanamın işini yapayım yemeğini yapayım. O çocuğu sevsin. O ne yedir derse onu yediriyim. Ne içir derse onu içiriyim. Onu giydiriyim.
3 tane çocukları var eşimdr dahil tüm çocukları yalan sökeyip duruyolar onlara farkında değiller. Hepsi bıkmış yönetmeye çalışmalarından.
kadın bana diyo ki sen cahilsin bilmezsin ben senin iyiliğin için konuşuyorum. Gerizekalıyım ya ben hep benim için çocuğum için kötü şeyler yapıyorum:KK53:
İyi sabırlıymışım valla

[QUOT "mutube, post: 41683527, member: 651328"]@minnakkartal anladim canim D deterjan alerjik olmasiyla alakasi ne anlayamadik canim[/QUOTE]
Benim kız alerjik süt ve çoklu gıda alerjisi var biliyorsunuz cildide atopik dermatit.deri ve kan testinde sadece yumurta ve fındık çıkıyor ama ben belirtileri soyledigimde doktorumuz senin gozlemlerin doğrudur testlerde cikmayabilir diyor. Elif ada gün içinde de cildini kasir en ufak sicakta.gece dönmelerini ve sık uyanmasini doktor alerjik bunyeli bebeklerde daha sık rastlandigini söyledi.bu belki kaşıntı dan belkide bağırsak kramplarindandir dedi.bende alerjik bunyeliyim kronik yumurta alerjim var sadece kışın tuketebiliyorum havalar isinmaya başladığında tukettiysem gece sürekli kasintidan donerim. ha sizinkilerde bundanmidir bilemem sadece tahmin yuruttum bunu da yaz yagmuru nun kızı atopik ve mirada alerjik bunyeli olduğu için soyledim.doktor şurup verdi allerset fakat kullanmıyorum çünkü uyku yapıyor rahat uyuyor ama ben minicik bebeğe vermek istemiyorum. Umarım yazdıklarım açıklayıcı olmuştur canım.

[QUOT "mutube, post: 41683527, member: 651328"]
Benim kız alerjik süt ve çoklu gıda alerjisi var biliyorsunuz cildide atopik dermatit.deri ve kan testinde sadece yumurta ve fındık çıkıyor ama ben belirtileri soyledigimde doktorumuz senin gozlemlerin doğrudur testlerde cikmayabilir diyor. Elif ada gün içinde de cildini kasir en ufak sicakta.gece dönmelerini ve sık uyanmasini doktor alerjik bunyeli bebeklerde daha sık rastlandigini söyledi.bu belki kaşıntı dan belkide bağırsak kramplarindandir dedi.bende alerjik bunyeliyim kronik yumurta alerjim var sadece kışın tuketebiliyorum havalar isinmaya başladığında tukettiysem gece sürekli kasintidan donerim. ha sizinkilerde bundanmidir bilemem sadece tahmin yuruttum bunu da yaz yagmuru nun kızı atopik ve mirada alerjik bunyeli olduğu için soyledim.doktor şurup verdi allerset fakat kullanmıyorum çünkü uyku yapıyor rahat uyuyor ama ben minicik bebeğe vermek istemiyorum. Umarım yazdıklarım açıklayıcı olmuştur canım.
Evet belki alerjidendir bazen diş bazen gaz uyumamaya programlanmışta olabilir bunlar bende uyusun diye ilaç vermezdim sanırım inşallah biran önce düzelir alerjileri bizim doktor bir yaştan sonra azalır üç yaşta tamamen kaybolur kalırsa daa belirgin bi alerji olur zaten demişti

bizimde takatimiz kalmıyo canım. Yoruluyoruz haliyle:KK43:

Ne bicim konusmus ya.emin ol cogu kisi ozunde boyle dusunuyor.bizmkiler de sozde cok modern gorunurler ama orumcek beyinli hepsi.gecen kv bana diyo ki aslinda sabahtan cikip gelsen bize beraber iftar yaparz hem emre de alisir bize:KK53:oldu canim dedim:))ben de pek takmadgm icin mesafeliyiz.hele ki cocuk olduktan sonra hic tahammulum yok:KK62:o da her halta karisir yedirmenden uyutmana kadar karisir.cocugu bana vermek istemez benden kacirir:KK62:haftada bir gidiyorum ben de o da esim icin yoksa onu bile yapmam:63:

Kizlar aksam ustu apartmandan bir komsu aidat vermeye geldi konisurken Ece de arkamdan yuruyerek geldi aa yuruyormu dedi evet dedim uzun uzun Ece ye bakti cok sasirdim benim kizim 18 aylik yurudu dedi bir masallah bile demedi kapiyi kapatip mutfaga girdim kizim yuz ustu bir dustu disleri dudagini kesti kanadi cok agladi icim parcalandi zor susturdum nazar deydi cociguma

Aferin miraya bi kase yediği günleri de görelim :KK66:

Masallah canim Mira ya :nazar:

Teşekkür ederim kızlar inşallah bir kase Yediği Günlerde olur Bunada şükür tabi iki üç kaşıktan fazla yemesi bile güzel sanırım zorlamaktan vazgeçmek yavaş yavaş işe yarıcak

Kizlar aksam ustu apartmandan bir komsu aidat vermeye geldi konisurken Ece de arkamdan yuruyerek geldi aa yuruyormu dedi evet dedim uzun uzun Ece ye bakti cok sasirdim benim kizim 18 aylik yurudu dedi bir masallah bile demedi kapiyi kapatip mutfaga girdim kizim yuz ustu bir dustu disleri dudagini kesti kanadi cok agladi icim parcalandi zor susturdum nazar deydi cociguma
Bende okurken Mesajı hemen okusaydın dicektim ki kaza olmuş geçmiş olsun kuzuma ne haset insanlar var

Back
X