- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Ben de kullanıyorum hala minik tane gece lambası. Odası ayrı azadın ama uyandığında karanlık olunca çok ağlıyor yanına gidene kadar patlıyor yavrum. Bi iki kez denedim kapatmYı sonra vazgeçtim gece lambası açık hep
Canım ben de gece lambası kullanıyordum, artık kullanmıyorum, odası hafif loş oluyor, dışarıdan ışık vuruyor, şimdi koridorun ışığını bile açık tutsam ışıktan etkilenip uykuya geçemiyor, sadece gece kalktığımda koridorun ışığını açıp, altını değiştirip emziriyorum...
hımm anladım kızlar bende bi deneyeyim istedim ama oda çok karanlık oldu hiç biyerden ışık vurmuyor korkarmı bilmiyorumda eşim korktu :)) acaba loş ışık mı etkiliyor derin uykuya geçmesini diye de düşünmüyor değilim
biz alerjilerimiz böyle küçük küçük değil daha egzama gibi büyük ve belirgin oluyo ama ruşeym ağır gelmişte olabilir tabi bakalım ara verince fark edecek miEki Görüntüle 1576813 Eki Görüntüle 1576814 Eki Görüntüle 1576815 kizlar kol atindaki aksam daha kizarikti biraz daha hafiflemis hali bu ama diz kapaginda ve bacaklarinin ic tarafinda cikti ben iki gundur degisik olarak yogurduna ruseym katiyordum vermeyecegim bakalim gececek mi onun disinda muhallebisini sutle yspiyorum ama sut urunlerine karsi bir alerjisi yok bunun disinda degisik birsey yemedi birde kasinma yok cok sukur