• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sitede bi konu vardı. Doktor kadına bebeğinin kilosu az falan demiş göndermiş hiç açıklama yapmamış.
Bu ultrasyon cihazlarıda net bir sonuç vermiyolar. Ayarlarını falan biliyorum az çok tıbbi cihazların. Moralini bozuyosa doktor ben olsam değiltirirdim yazdım. Kadın doğumcu biri varmış sitede. Doktorlar her gün 100 lerce kişi görüyolarmış. İnsanlara tek tek açıklama yapmak zorunda değillermiş. Katlanamıyolarmış aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak sıkıyomuş onları.
Kimseyi zorla doktor yapmıyolar. İnsanlarla uğraşmak zor gelecekti madem bu mesleği seçmeyecektin o zaman.. Bir de sanki hayrına yapıyomuş gibi tavırları var bazılarının. Yaptığın işin hakkını alıyosun nasılsa(az ve ya çok) layıkıyla yapmak lazım..

hakikaten bu gön herkes yalnızmış:)eşim işi nedeniyle satış yaptıkları firmalar, mal aldıkları firmalar toplu iftarlar yapıyolar. Bölümünün şefi olunca mecbur hepsine katılmal zorunda şirket adına. Sanayi kuruluşu oluncada bayanlar yok malesef. Bende haftada 2-3 gün yalnızum böyle. benim gidecek annemde yok :)

özlicez senide azadın maceralarınıda :) gelince toplu halde anlatırsın artık :) selametle gidin gelin inşallah evinize
Sağol canım. Merkeze gelseydim görüşürdük belki ama gideceğim yer pek kontçya değil

Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağım :KK43: valla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer
canım inşallah herşey yolunda olsun bizede keyifli haberlerle gel ama tabi bu seni özlememize engel değil öyle ilaç gibisin ki

canım inşallah herşey yolunda olsun bizede keyifli haberlerle gel ama tabi bu seni özlememize engel değil öyle ilaç gibisin ki
Sağol canım ya orda yaşadıklarımı anında aktaranamak eşimin ailesini anında size öeliştirememek benim için de çok zor :D ben de özleyeceğim sizi ama kaç sayfa olursa olsun dönünce okuyacağım :)))

Şuan sinirden kudurmak üZereyim.
Üst katımdakiler bu saatte çekiç çivi iş yapıyolar yarım saattir. Çocukta uyku bırakmadılar ağlayıp duruyo. Aksi gibi gökhanda evde yok ki çıkıp iki çift laf edeyim. Gün torbaya girdi sanki. Akşamın bu saatinde yatak odasındaki hangi iş acil olabilir acaba

Şuan sinirden kudurmak üZereyim.
Üst katımdakiler bu saatte çekiç çivi iş yapıyolar yarım saattir. Çocukta uyku bırakmadılar ağlayıp duruyo. Aksi gibi gökhanda evde yok ki çıkıp iki çift laf edeyim. Gün torbaya girdi sanki. Akşamın bu saatinde yatak odasındaki hangi iş acil olabilir acaba
Yahu nedir bu Komşuların derdi bu saatte gerçekten olacak iş mi sopa fln vursaydın hoş kendi gürültülerinden duymazlar

Bacilarim doktordan ciktik simdi...
Cok uzgnum kalp atislarini goremedik ...
Cumartesiye kadar bekleyecegiz kesenin hemen yaninda kanama var muhtemelen dusukle sonuclanacak dedi...
Bebegim nasilda buyumus oysaki ...
Dualarinizi bu mubarek gunlerde bekliyorum bacilarim...
6 . Haftaya yeni girdim oysaki....

Bebegim masumca kesenin icerisinde duruyordu birakmam onu birakamam...
Doktor cok moralimi bozdu cokk haftaya baska kendi doktoruma gidecegiz ins. Bakalim o ne diyecek...
Canım inşallah haftaya duyarsınız kalp atışlarını. Umarım doktor yanılmıştır.

Yahu nedir bu Komşuların derdi bu saatte gerçekten olacak iş mi sopa fln vursaydın hoş kendi gürültülerinden duymazlar
10 dkkadır ses yok. Kucağımda salonun köşesine gidip oturdum mecburen. Her çekiç sesiyle sıçradı çocuk ya. kendilerininde daha kırkı çıkmamış bebekleri var. Eminim uyanıkken yapmışlardır. İnsan biraz etrafıda düşünür.
Gündüz yapsalar kimse bişey demez. Valla sinir oldum. ben salağım heralde bişim olduğunda kusura bakmayın diyorum mutlaka gündüz bile olsa

10 dkkadır ses yok. Kucağımda salonun köşesine gidip oturdum mecburen. Her çekiç sesiyle sıçradı çocuk ya. kendilerininde daha kırkı çıkmamış bebekleri var. Eminim uyanıkken yapmışlardır. İnsan biraz etrafıda düşünür.
Gündüz yapsalar kimse bişey demez. Valla sinir oldum. ben salağım heralde bişim olduğunda kusura bakmayın diyorum mutlaka gündüz bile olsa
Biz de asagidakilerden kurtulduk o gunden sonra ama az once Ece yi salonda uyuttum biraktim yatak odasina gittim gece lambasini yakip Eceyi gotureyim diye yatak odasinda bir ses kulagimi duvara dayadim yan taraftakilerin cocuk duvara top atiyor güm güm ses geliyor bu saatte yatak odasinda esim baska odaya yatiralim dedi ben ne munasebet onlarin cocugu bu saatte yatak odasinda top oynayacak diye ben cocugumu baska yerdemi yatircam dedim zillerine basip soylerim dedim ki kadinla küsüm yani ses kesildi sonra ama devam etseydi soyleyecektim yok ya bu insanlar ne kadar dusuncesiz ben de cok hassas davranirim senin gibi herkese karsi ama yok herkes kendini dusunuyor insallah uyur Gokce tekrar gicik insanlar ya

bak burada taşınan bi kaç arkadaşımız daha oldu biraz stresli tabi ama eve yerleşince hepsi rahat etti bi şekilde düzene girdi seninde öyle olucak sığdığı kadar eşyayı yerleştircen artık diğerlerini ya ver ya da saklayabileceğiniz annenin evinde fln ne bilim bi yer varsa oraya yerleştirsen Allah yardımcın olsun sadece yine de bi kez daa düşün emlakçıyla konuşup paranın bir kısmını da olsa geri alma şansınız varsa ve yapamam diyosan yerinde kal ama bu kez de tekrar taşınma şansın olmayabilir onuda gözden geçir
ay evet canımm, bunlar yıne tepınmeye devam edersee bu sefer pışman olursammm, hazır anneme yakın, dıger pısaya gore dusuk bulmusken tasınsaydım keske dıye pısman olmıyım sonraa dıye dusunuyorumm. cok gozumde buyuyor vallaa su tasınmaaa, hadı buyuk olsaa evv belkı yıne bu kadar dusunmezdım aama, kucuk oluncaa :KK43::KK43:
emlakçı vermez parayıı sanmıyorum yaaa, hanı verse verse 1 aylık depozıytoyu verırı, kendı komısyonuyla 1aylık kırayı vermez benceee ama bılmıyorum:KK43:
esımede soyleyemıyorum, kızıyorrr :KK43::KK43:

cilek31 cilek31 canim belki kucuk eve gideceksin ama kafan rahat olacak huzurlu olacaksin en onemlisi de bu bence esyalari bir sekilde yerlestirirsin ya da kullanmayacaklarini bir yerlere kaldirirsin kullanacagin kadarini yerlestirirsin emin ol ki oradaki huzursuzlugun hep devam edecek bu evi tutmasaydinda bir gun yine pisman olacaktin ve ev bulmak ta zor olacakti ama cok icine sinmediyese bencede emlakciyla gorusun esyamiz sigmayacak zor olucak falan deyin belki paranizi geri alabilirsiniz
aslında ev cok guzelde orantısız buyuk, salon buyuk bayag gırıs cok buyuk bır buyuk oda gıbı, ama dıger ıkı oda kucuk.
mısal yatak odası sadece yatakla gardolap gırer, baska tuvalet masasıı, sıfonıyerler falan gırmez. ay ne bılıyım bu cınslere kızıp pıre ıcın yorgan mı yaktım dıyorum. yarın obur gun tasınıp gıderler belkı rahat ederdım dıyorum :KK43::KK43:
Emre yine onları yiyor aren asla. Geçen yatağın üzerinde südyenim vardı askı kısımları varya ona dokundu resmen kusacaktı elinden hemen aldm. Ve saça hiç dayanamıyor hemen ögürüyor. Eşim kız arkadaşı olunca napıcak acaba diyor.

Bizde atopik dermatitiz ama çok şükür alerjimiz hiç olmadı. Diz kısımlarında dirsek gibi yerlerde çıkarmış alerjik durum. Eklem yerlerinde yani.

Hadi ya bayağı düşükmüş ama toparlar kendini merak etme. Evt daha hazır değil diyorum bakalım artık. Bu arada konuştugumuzda bi kaç aylıgına annenlerin orda ev tutacağını söylemiştin. Onu sürekli yapsan eşin arada gidip gelse olmaz mı? Eşimin iş seyahati yüzünden bende her ay annemlere geliyorum inan çok iyi anlıyorum seni.

öyle düşünme belkide iyi ki de taşınmışım diyeceksin. Bende kv çok yakın taşındım taşınırken yüz kere pişman olurmuyum acaba dedim ama şimdi iyi ki taşınmışım diyorum. İnş. sende öyle olursn.
ayhh işalllah ole dermıyım acaba ???? cok kararsızım, esımde cok kızıyorrr bana :KK43::KK43:

Eki Görüntüle 1576813 Eki Görüntüle 1576814 Eki Görüntüle 1576815 kizlar kol atindaki aksam daha kizarikti biraz daha hafiflemis hali bu ama diz kapaginda ve bacaklarinin ic tarafinda cikti ben iki gundur degisik olarak yogurduna ruseym katiyordum vermeyecegim bakalim gececek mi onun disinda muhallebisini sutle yspiyorum ama sut urunlerine karsi bir alerjisi yok bunun disinda degisik birsey yemedi birde kasinma yok cok sukur
bana sankı alaerjı gıbı geldı canım bılmıyorum amaaa.. degısık verdıgın o ruseym mıdır nedır ( ben hıc vermedım ) bı verme ıstersen bıde ole bı bakk ızlee.
Kizlar bir arkadasimin tavsiyesi uzerine kizima kucuk plastik sandalye aldim banyoya koydum Ece guzelce oturdu banyo yaptirdim cok rahat oldu hic kipirdamadi o da kizini oyle yikamis hep kucagima alip yikiyordum zor oluyordu soyunuyordum geri giyin ugrasiyordum iyi oldu
bundan bende almıstım ama hıc denemedım bu denemelıı :) kuzunun kıcını basını nasıl yıkıyorsun :) gercı senınkı durutor ayakkataai, bızımkıler duramıyor ben nasıl yıkıyım ??

Bacilarim doktordan ciktik simdi...
Cok uzgnum kalp atislarini goremedik ...
Cumartesiye kadar bekleyecegiz kesenin hemen yaninda kanama var muhtemelen dusukle sonuclanacak dedi...
Bebegim nasilda buyumus oysaki ...
Dualarinizi bu mubarek gunlerde bekliyorum bacilarim...
6 . Haftaya yeni girdim oysaki....

Bebegim masumca kesenin icerisinde duruyordu birakmam onu birakamam...
Doktor cok moralimi bozdu cokk haftaya baska kendi doktoruma gidecegiz ins. Bakalim o ne diyecek...
İşallahhh Allahın ıznıylee bır sey olmaz canım ,orasını Allah bılırrr, dua et bol boll, haftaya işallahh bır sey olmaz sorunsuz gecer muayenenız .

Biz de asagidakilerden kurtulduk o gunden sonra ama az once Ece yi salonda uyuttum biraktim yatak odasina gittim gece lambasini yakip Eceyi gotureyim diye yatak odasinda bir ses kulagimi duvara dayadim yan taraftakilerin cocuk duvara top atiyor güm güm ses geliyor bu saatte yatak odasinda esim baska odaya yatiralim dedi ben ne munasebet onlarin cocugu bu saatte yatak odasinda top oynayacak diye ben cocugumu baska yerdemi yatircam dedim zillerine basip soylerim dedim ki kadinla küsüm yani ses kesildi sonra ama devam etseydi soyleyecektim yok ya bu insanlar ne kadar dusuncesiz ben de cok hassas davranirim senin gibi herkese karsi ama yok herkes kendini dusunuyor insallah uyur Gokce tekrar gicik insanlar ya
Ay bide bu insanlar sürekli balkondan sofra bezi çırpıyolar ve bi çocuğu daha var yediği şekerin çikolatanın kabını balkondan aşağı atıyo hep. Yasak bi de bina kurallarınca. Bir kere rica ettim. Sonra yine devam etti bunlar.Tekrar gidip söylemeye utandığımdan söylemedimde. Demek lazım demekki baksana insan yerine koymuyolar.
Geceyi bırak gündüzde topla oynanmamalı zaten evde. Çovuğum gönlünce oynasın kısıtlamayım derken cılkını çıkarıyolar.
Benim özgürlüğüm başkalarına zarar verdiği an biter.

ay evet canımm, bunlar yıne tepınmeye devam edersee bu sefer pışman olursammm, hazır anneme yakın, dıger pısaya gore dusuk bulmusken tasınsaydım keske dıye pısman olmıyım sonraa dıye dusunuyorumm. cok gozumde buyuyor vallaa su tasınmaaa, hadı buyuk olsaa evv belkı yıne bu kadar dusunmezdım aama, kucuk oluncaa :KK43::KK43:
emlakçı vermez parayıı sanmıyorum yaaa, hanı verse verse 1 aylık depozıytoyu verırı, kendı komısyonuyla 1aylık kırayı vermez benceee ama bılmıyorum:KK43:
esımede soyleyemıyorum, kızıyorrr :KK43::KK43:

aslında ev cok guzelde orantısız buyuk, salon buyuk bayag gırıs cok buyuk bır buyuk oda gıbı, ama dıger ıkı oda kucuk.
mısal yatak odası sadece yatakla gardolap gırer, baska tuvalet masasıı, sıfonıyerler falan gırmez. ay ne bılıyım bu cınslere kızıp pıre ıcın yorgan mı yaktım dıyorum. yarın obur gun tasınıp gıderler belkı rahat ederdım dıyorum :KK43::KK43:
ayhh işalllah ole dermıyım acaba ???? cok kararsızım, esımde cok kızıyorrr bana :KK43::KK43:
Canım boşver senin huzurun olsun o yeter. Bak ben koca evde neredeyse bedavaya oturuyoruum size göre. Ev sahibimizde çok iyi çok şükür.
Kv lere çok yakındı ama evimiz. Kadın akşamları başkondan bakıp ışığımızı görmezse( oturma odası ve mutfağı görebiliyodu) nereye gittiniz diye arıyodu oğlunu. Bir de yeni evliyiz. 2-3 hafta anca olmuştu. Belki yatak odasındayız belki evde değiliz yani insan düşünürde utanır.
Her gün gelin gidin demeler. Geç oldu ışığınız yanıyo hala niye oturuyosunuz diye aramalar.
Sırf bunlardan kurtulmak için eşimin iş yerinin uzaklığını bahane edip taşınmaya karar verdik. Sonra kp in bi iş aldı eline çok yüklü bir miktar nakit para geçti de kendilerine ev. Aldılar gittiler bizde kurtulduk.
Her türlü üstesinden gelirsiniz taşınmanın. En fazla bir hafta sürer hadi düzen oturana kadar bir ay sürsün. Sonrasında rahatça oturursunuz en azından

Back
X