• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Of kizlar of Ece yattigindan beri hep huzursuz hep huzursuz kasiniyor ve vucudunda da kizarikliklar oldu yarin iyi bir alerji uzmani arastircam ona goturcem devlet hastanesi ne kac defa gotirdum bir kortizonlu krem verip gonderiyorlar duzeliyor bir sure sonra yine gunah cocuguma kasiniyor uykudan kalkiyor bugun uyku sorunuyla ilgili bir yazi okudum neler yapilabilir uyumasi icin bunlari yazmis ama oncelikle cocugunizda uykusunu etkileyecek bir rahatsizlik var mi diye emin olmalisiniz yaziyordu uyku apnesi, alerji birkac tane daha vardi aklima gelmefi simdi belki de benim kizimin aylardir gece uyanmalari alerjiden bugun aklima geldi ben arastitayim bakalim

Of kizlar of Ece yattigindan beri hep huzursuz hep huzursuz kasiniyor ve vucudunda da kizarikliklar oldu yarin iyi bir alerji uzmani arastircam ona goturcem devlet hastanesi ne kac defa gotirdum bir kortizonlu krem verip gonderiyorlar duzeliyor bir sure sonra yine gunah cocuguma kasiniyor uykudan kalkiyor bugun uyku sorunuyla ilgili bir yazi okudum neler yapilabilir uyumasi icin bunlari yazmis ama oncelikle cocugunizda uykusunu etkileyecek bir rahatsizlik var mi diye emin olmalisiniz yaziyordu uyku apnesi, alerji birkac tane daha vardi aklima gelmefi simdi belki de benim kizimin aylardir gece uyanmalari alerjiden bugun aklima geldi ben arastitayim bakalim
Ayy canim ins.gece uyanmalari alerjiden değildir ecenin. Ben bir yıldır çekiyorum bu alerjiyi çok zor oluyor geceleri.doktor konusunda devlet özel diye ayırma canım ben hep araştırma hastanesine yada ozele götürdüm ama memnun değilim çünkü alerji bence baya bir uzmanlık deneyim gerektiriyor iyi doktor bulmak lazım.

canım kaşınıyosa bişi dokunmuş olabilir gerçekten bi doktora gitmekte fayda var mira da çok uyanıyo ama genelde kaşınmaz sağa sola dönüyo mızırdanıyor şu sıra vücudunda pek bi döküntü de yok neden uyuyamadığını çözemiyorum bu yüzden eer alerjik bişise de sıkma canını bak mesela rüşeymi kestin belki odur bi süre şampuan ve nemlendiricisini atopik ciltlere uygun olandan kullansan ben döküntülerin azalmasını ona bağlıyorum bizde

ya dün gece nasıl sıcaktı öyle ya şapır şapır terledim resmen sabah zar zor duş alabildim miranında ateşi çıktı üstünü soydum çorap fln herşeyi çıkardım zaten saçları bile ıslanmıştı camı da açtım sonra düştü ateşi bi süre sonra kapadım camı tabi terli terli inşallah çarpmamıştır bide hasta edersem çok üzülürüm

Oturtup kafasini sirtini kol altini yikadim en son kaldirdim ayakta duruyor ama tabi duser diye korktum ayaktayken de poposunu falan yikadim zor olmadi alerji olabilir diye dusundum bendr canim ruseymi vermiyorum bakalim ne olacak
aslinda hepsi yasak canim cirpmak birsey atmak ama bazi insanlar isine geldigi gibi davraniyor bir kere soylemissin ama devam ediyor yani ikinciye gitsen belki tartisacaksiniz ne gerek var ben gecen gun burada demistim cocuklarima haksizlik yapmisim diye alt katimda oturanlar icin oglum top oynamak yok arabalari laminantta surmeyin kosmayin tv nin sesini cok acmayin surekli uyariyordum ama ayni saygiyi goremedim anca sabah onlar kadar gurultu yapinca anladilar nasil oluyormus ben yillardir apartmanda oturuyorum hic kimse sikayete gelmedi kapima alttakiler disinda bir daha ev alacagimda en ust kat almayi dusunuyorum boyle seylere maruz kalmak istemiyorum insallah buluruz
Bizimkisi daha ole ayakta duramiyor canim.tutuna tuyuna duruyor.o yuzden ben birazdaha bekliyim sandalyede yikamak icin.valla biz seninle ayni dertteyiz canim bi onceki ustumdeki mal sahibinin ogluydu,kadin surekli ust katimdan bir seyler sirkeler kilimler falan.bide her camdan.hani hangi odayi siliyorsa misal o camdan sirayla silkeluyor,sonra soledik falan neyse bellj bir odadan yapti.ama allah icin kadin 4 cocugumh ne vardi bir kere gurultu duymadik ki kucuk cocuklar,ama seref.zsuriyeli kadin hicc,tepemde surekli meshur terligiyle dort dönüyor,sabah demdz gece demez. Cocuklar sureklu cuglik çığlığa kosurturma,ev sahibi bi kac kere soyledi biraz duruluyorlar sonra yine eskusi gibi.benim sansima bu kac gundur hic ses yok:(
Bugun 2 tane semizotu aldim sirf omega 3 icin yarin kizimla yogurtlu yiyecegiz
Benim kizim yedi gecen hafta ilk defa ,işallah seninkide yerr canim
Aynen canim buraya yazarken utaniyorum artik yani arkadaslar yazinca ya da tepem atinca dayanamayip yaziyorum ben eski oturdugum yerlerde kimseyle sorun yasamadim ne ses ne cirpma oradan herkesle cok iyi ayrildim herkes cok uzuldu tasiniyorum diye ve bazilariyla hala gorusuyorum ama gercekten buradaki komsular tuhaf hepsi burada toplanmis iyi insanlarda var birkac tane ama calisiyorlar bir de gecen gun canim sıkıldi ust komsumun kendi evi baska bir yerden de ev almis tasinacakmis burayi kiraya verecekti duydum ki yan dairedekiler tutmus ust kati kadin surekli hali cirpiyor alt kattaki uyardi kac defa tamam yapmam demis yine devam ediyor benim ustume gecince ne yapcaz bakalim kadinin halilari balkondan iceri girmiyor bendeki sans iste
esimde en ust alalim yada kiralalim diyor ama baksana canim senjn sorunun alt katta.nssil olcak bu is?en iyisi tek katli bi gecekondu valla:)

ya dün gece nasıl sıcaktı öyle ya şapır şapır terledim resmen sabah zar zor duş alabildim miranında ateşi çıktı üstünü soydum çorap fln herşeyi çıkardım zaten saçları bile ıslanmıştı camı da açtım sonra düştü ateşi bi süre sonra kapadım camı tabi terli terli inşallah çarpmamıştır bide hasta edersem çok üzülürüm
Isallah bi sey olmaz canim.korkma hep terliyorlar zaten gun icindede.bizde hep uyandik cok sicakti.biz camida acamiyoruz korkudan ya bocek vs girer die.kacinci kattayiz ama agaclar falan var geliyor cunku.atletle yatiyor kuzum

Isallah bi sey olmaz canim.korkma hep terliyorlar zaten gun icindede.bizde hep uyandik cok sicakti.biz camida acamiyoruz korkudan ya bocek vs girer die.kacinci kattayiz ama agaclar falan var geliyor cunku.atletle yatiyor kuzum
arıcam birazdan bakalım tekrar ateş fln oldu mu ben çk sıcaktan diye düşündüm bizim camda sineklik var bi kez içeri arka taraftan kedi girdi o gece nasıl sabah ettim bilmiyorum ertesi gün hemen yapıldı

Bugun 2 tane semizotu aldim sirf omega 3 icin yarin kizimla yogurtlu yiyecegiz
bende kabız diye habire alıyodum. Omega 3 olduğunu bilmiyodum. Bilmeden iyi bişey yapmışım:)
Afiyet olsun size

Ben kizim olmasa rahatsiz olmazdim olmuyordumda zaten yatar uyirum beni etkilemez cocuklarda buyuduler onlarda cok etkilenmiyor cok gurultu olursa baska odaya gidip yatiyorlar ama Ece uyku konusunda cok problemli dogdugundan beri seslere karsi cok hasssas uyanacak diye korkuyorum yoksa tabi ki gun icinde ses olur apartman sonucta ama dedigin gibi gece yarisi ses olmamali ki bizim alt kattakiler gece sabaha kadar ayaktalar gunduzde ogleye kadar yatiyorlar ramazan simdi ama hep boyleler dusun kadin 11 den sonra supurge yapiyordu insanlarin yattigi saatte onlar gune basliyor
aynen çocuk olmayınca insan dert etmiyo. Ama 11 de süpürge çalıştırmak nedir ya.
Alt katımda gündüz kimse olmuyo süpürge konusunda rahatım ama yan tarafımdakilerle yatak odası bitişik. Onlara ses gitmesin diye o tarafı öğleden önce çalıştırmıyorum bile.

bana islak mendil kargo sirketi yuzunden gelemedi yanlos yer gondermisler sonra aradim tekrar adami ben teslim ettim obur arkadasa dedi ama gelmedi bende dusmedim pesine zaen butun kargo sirketleri problemli burda sube yok hepsinin ya da calisanlardan dolayi sinir oluyyorum zaten dokusundan falan belli olur nasil oldugu
bi kere huggies kullandık. Kuzenime giderken bi tane bez almıştım. Bizim sıpanında üst üste kaka yapacağı tuttu. 4 saat ya geçti ya geçmedi bi açtım pişik olmuştu. Olmadı üye olayım burda ihtiyacımolan biri var ona gönderirim

Canım ya inşallah iyi bi doktor bulursunuz. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım. Burada öyle felaketti.bizim ev güney cephe biz pişiyoruz resmen. Gece gökçenin yatağı ıslanıyo resmen. direk gelmediyse çarpmamıştır bence. İnşallah düşmüştür ateşi

Kizlar.Eceyle saklambac oynadim simdi cok eglendi gulme krizine girdi basta anlamadi cok sonra koltugun arkasina gecti Ece nerdeymis nerdeymis dedim kahkahayla guldu sonra ben kapinin arkasina beni gorecegi sekilde saklandim geldi buldu beni yine kahkahalara boguldu :KK70:
Kerem Alp le biz de çok oynuyoruz çok eğlenceli :)) Onlar kahkaha arttıkça insana terapi gibi geliyor:))

Gökçeye bir türlü zeytin yedirmeyi beceremedim. Bayada iyi bi zeytin almıştım. Oturdum tüm kavanozun çekirdeğini çıkardım. Ezip mama kavanozlarına koydum. Kahvaltısına karıştırcam. Sinir etti sıpa

Bu güzelmiş ya bende deniyim:)
Canım bu bebeler artık seciyorlar yerken. Kerem Alp zeytini çok sevdi ama birçok şeyi ben de yediremiyorum. Ezmekle iyi yapmışsın inşallah bu şekilde yer.

Ben gece lambasini cok az kullanmisimdir sevmiyo kizim hem o zaman rahat dalamiyo odaya girdigim de lambayi kapattigim an oda biliyo uynacagini ee ee yapiyo hem cabuk daliyo hem de bi sikinti yasamadim gece emzirip koyuyom uyandiginda da
Kerem Alp de karanlık oda da daha kesintisiz uyuyor kolay dalıyor canım. Ben o yüzden kullanmıyorum gece lambası. Zaten genelde bizim odadaki besikte yatıyor o daha uyanacak gibi olunca gözümü açmış oluyorum.

Canım isilik gibi durmuyor o daha minik noktalar okuyor Dr a bi göster istersen.
Saklanbaç bi süredir bizim de en favori oyununuz. Azad bişeye takılıp kaldığında onu zorla odadan çıkarınca ağlıyordu ve evde sinir harbi başlıyordu. Şimdi kendimi azıcık gösterip kaçıyorum duvar diplerinde kolon kenarlarında saklanıyorum götürmek istediğim yere kadar beni büküyor tekrar kaçıyorum bulunca ben duvara vuruyorum sone sone diye azad da yere vuruyor ede ede diye :))))
Çok tatlı ya:)) Şu ede ne demekse benim sıpa da konuşmalarının arasına serpistiriyor :)) hatta dedesine çoğu zaman dede yerine ede diyor:))

Evet canim kuvette zor oluyor esimle yikiyoruz bazen o illa ki kuvetinde yikayalim diyor banyoda korkuyor duser diye ama sandalye iyi oldu ayaklari yukarida kaliyor yere degmiyor kalkamiyor zaten dedigin gibi arkasini da yasliyor sandalyeye
canim simdi biraz daha azaldi belirgin degil gozlemleyeyim bakalim ona gore gotureyim doktora saklambac iyi bir yontem olmus canim Azad icin
Canım sandalyede yıkanması ne güzel maşallah diyelim eceye. Kerem Alp ayağı yere degmese bile kendini atıyor oyun yapıyor. Ayrıca bizim banyo seanslarimiz hep vukuatlı :(

Bacilarim doktordan ciktik simdi...
Cok uzgnum kalp atislarini goremedik ...
Cumartesiye kadar bekleyecegiz kesenin hemen yaninda kanama var muhtemelen dusukle sonuclanacak dedi...
Bebegim nasilda buyumus oysaki ...
Dualarinizi bu mubarek gunlerde bekliyorum bacilarim...
6 . Haftaya yeni girdim oysaki....

Bebegim masumca kesenin icerisinde duruyordu birakmam onu birakamam...
Doktor cok moralimi bozdu cokk haftaya baska kendi doktoruma gidecegiz ins. Bakalim o ne diyecek...
kalp atışı için daha erken inşallah duyarsınız. Allah sana yazdiysa bebeğini hiç birşey olmaz ve hayırlısiyla kavusursun
canım.
Konya'ya daha doğrusu köye gidiyoruz. Yayla evleri var oraya gidicez, eşimin kardeşinin düğünü vs Bayram derken iki hafta kalıcaz orda. Bu hafta elbiseler hazırlıklar derken zaten pek uğrayamadım buralara şimdi de iki hafta olmayacağım :KK43: valla azadın oradaki maceraları da ayrıca gözümü korkutuyor inşallah sorunsuz geçer
Iyi tatiller canım. Inşallah sorunsuzca mutlu mesut bir tatil geçirmiş olursunuz:)

@yaz yagmuru Canım geçmiş olsun eceye. Iyi bir doktor bulursunuz inşallah. Bebek alerji uzmanı ayrı mi oluyor acaba. Yoksa benim bi arkadaşım buradan izmire gitti iyi bir alerji uzmanı varmış. Tokatta kaç defa gitti anlamadi kimse birsey orada çare buldu şükür.

Canım ya inşallah iyi bi doktor bulursunuz. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun canım. Burada öyle felaketti.bizim ev güney cephe biz pişiyoruz resmen. Gece gökçenin yatağı ıslanıyo resmen. direk gelmediyse çarpmamıştır bence. İnşallah düşmüştür ateşi

@minnakkartal Canım geçmiş olsun. Belki çok sıcak olduğu için vücut ısısı etkilemiştir. Birşeyi yoktur inşallah.

sağolun kızlar heralde sıcaktan oldu ateş yokmuş şuan sadece sık hapşırıyomuş hasta değildir diye düşünüyorum

O tabak bitecek mi kitabindan bir bolum.

Eklentiler

• 2015-07-09 10.57.09.webp
    2015-07-09 10.57.09.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba hanımlar, arada burayı da okuyorum bende bu senenin haziran annelerindenim. Ne güzel sizinkiler yürüyor,konuşuyor. O günleri hayırlısıyla bizde görseydik :)
1 aylık olduk, kolik sancılarımız var bizimde. Uykusunda bile ıkınıyor. kabız desem neredeyse su gibi kakası, ama yaparken zorlanıyor. Gazla beraber çıkıyor genelde.
Sizde yaşadınız mı böyle bir şey? Neler yaptınız hafifletmek için ve ne zaman son buldu bu sancılar?
Bir de uygun olarak hangi bebek arabasını önerirsiniz? Travel sistem düşünüyorum.
Tecrübeli hanımlar cevaplarınızı bekliyorum :)

Merhaba hanımlar, arada burayı da okuyorum bende bu senenin haziran annelerindenim. Ne güzel sizinkiler yürüyor,konuşuyor. O günleri hayırlısıyla bizde görseydik :)
1 aylık olduk, kolik sancılarımız var bizimde. Uykusunda bile ıkınıyor. kabız desem neredeyse su gibi kakası, ama yaparken zorlanıyor. Gazla beraber çıkıyor genelde.
Sizde yaşadınız mı böyle bir şey? Neler yaptınız hafifletmek için ve ne zaman son buldu bu sancılar?
Bir de uygun olarak hangi bebek arabasını önerirsiniz? Travel sistem düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun:) inşallah sizde görürsünüz hayırlısıyla bu günleri:)
Benim kızımda gazıyla beraber püskürterek çıkarırdı kakasını. Hatta bezini açtığımda üzerime püskürttüğü bile oldu:KK53:
Belki demişlerdir sizede ama ben yaptıklarımı anlatayım.
Humananın kimyonlu rezene çayından akşamları hem kızıma içirdim hem kendim içtim.
Dizlerinden büküp karna doğru bacakları çekme hareketini sık sık yaptım. Her gün banyo yaptırdım. İnternetten masajların nasıl yapıldığını izleyip onları yaptım düzenli olarak.
Yatağına eğim verdim eğimli yatırdım.
Gaz sancısı gelip ağlamaya başladığındada bebeğimi alıp yüzüstü göğsüme yaslayıp sarılıyodum. Bir yandan da sırtını okşuyodum. Hem daha çabuk sakinleşiyodu hemde daha rahat gazını çıkarıyodu vücut sıcaklığımdan. Sonradan keşfettim bunuda saatlerce ağladığı olurdu. Böyle yapınca yarım saatte hallediyoduk.
Bir ara zirveye ulaştı gaz sancıları bio gaia dı sanırım. O ilacı kullandık düzenli bi şekilde. Bitkisel bir ilaçmış. Etkili oldu baya. Nurse en bilineni ama bizde bi işe yaramadı mesela. Her ilaç herkeste etki etmiyo.
Birde elma yağıyla karnına masaj yapıyodum. O da rahatlatıyodu.
İnşlallah çabuk atlatırsınız :)

merhaba hayırlı olsun bebeğiniz zaman o kadar hızlı geçiyo ki ne ara gaz sancısından ek gıdaya başlandı ne ara emeklemedi daa dan yürüdü yürümedilere geçtik anlayamıyor insan @Akaibu arkadaşım çok güzel tavsiyeler vermiş bende en çok internetten izlediğim gaz masajlarını yaptım resmen baya rahatlatıyordu ve biogaia bize de çok ii gelmişti bebek arabası önermek isterdim ama ben toplasan üç kere kullanmışımdır benim kızım hiç sevmedi arabayı

Back
X