• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu çocuklar hakikaten garip.
Ekmeğin üzerine labne sürüp veriyorum zeytin sürüyorum yemiyo. Omletin üzerine ikisini birden koyup verdim hiç itiraz etmiyo
sanırım iice alıştılar karışık tatlar yemeğe neyseki bi şekilde de olsun yemiş canım afiyet olsun fıstığa

bugun ne kaa sicak yaaa

ben deliricem yaa sıcaktan..Allah'ım tam Efe'yi yıkıyoruz,yarım saat sonra aynı son..şıpır şıpır terliyor..hele dün gece uykusuna 22:30'da yattı sahurda bi baktım,yatağının abartmıyorum yarısı sırılsıklam olmuş..üstü başı hepsi ıslak..aaay üst baş değiştirdik..bazen 2 kez bile değiştiriyoruz..durum fenaaaaa ağustosta ne olur bilmem

ben deliricem yaa sıcaktan..Allah'ım tam Efe'yi yıkıyoruz,yarım saat sonra aynı son..şıpır şıpır terliyor..hele dün gece uykusuna 22:30'da yattı sahurda bi baktım,yatağının abartmıyorum yarısı sırılsıklam olmuş..üstü başı hepsi ıslak..aaay üst baş değiştirdik..bazen 2 kez bile değiştiriyoruz..durum fenaaaaa ağustosta ne olur bilmem
bizim bura oralara gore serin ama dun gece sicaktan uyuyamadik

Kızlar bugün aklıma geldi, doğumdan beri yazdıklarımı kopyaladım, oğlumu öğrendiğim zamandan bu zamana kadar yaşadıklarım bir günlük gibi oldu:)

Bu çocuklar hakikaten garip.
Ekmeğin üzerine labne sürüp veriyorum zeytin sürüyorum yemiyo. Omletin üzerine ikisini birden koyup verdim hiç itiraz etmiyo
ben tek tek veriyorum artk canim.omlet peynir ve yanina 1 kaseye domates rendeliyorum rendenin iri tarafiyla ekmek ufaliyorum icine bir ondan bir ondan yediriyorum.gecen domatesi dograyip verdim kustu:)pek isine gelmiyo ama yiyo yine de:)arkadasim soylemisti uzun sure karisim verme diye.o da oyle yapmis smdi ogluna ayri ayri yediremiyo

Kızlar bugün aklıma geldi, doğumdan beri yazdıklarımı kopyaladım, oğlumu öğrendiğim zamandan bu zamana kadar yaşadıklarım bir günlük gibi oldu:)

Nasil yaptin onu canim?buraya yazdiklarini mi?

ben tek tek veriyorum artk canim.omlet peynir ve yanina 1 kaseye domates rendeliyorum rendenin iri tarafiyla ekmek ufaliyorum icine bir ondan bir ondan yediriyorum.gecen domatesi dograyip verdim kustu:)pek isine gelmiyo ama yiyo yine de:)arkadasim soylemisti uzun sure karisim verme diye.o da oyle yapmis smdi ogluna ayri ayri yediremiyo

Nasil yaptin onu canim?buraya yazdiklarini mi?
Sürekli deniyprum canım ya. Ama peynir yemiyo zaten hiç.
Yumurtayı zaten yemiyo. Napıcamı şaşırdım. Omlet olarak yiyo bi tek.
Ay şu pütürlü katı şeyleri bi halledeyim sonra ona bakarım inşallah:KK53:

ayy sicak fena valla yaniyo cocuklar camlar acik ama banamisin demiyo gece ayri sicak cam aciyosun gurultuden durulmuyo kapatiyosun sicak ustune bi de sarhos kavgalari gece 4te yataktan firladik noluyo diye :)

ayy sicak fena valla yaniyo cocuklar camlar acik ama banamisin demiyo gece ayri sicak cam aciyosun gurultuden durulmuyo kapatiyosun sicak ustune bi de sarhos kavgalari gece 4te yataktan firladik noluyo diye :)

Kızlar Gökçe mağduru biri olarak yazıyorum buraya. Kızım Yüzünden çok kan kaybettim :KK53: sözde anne anne diye beni severken burnumu bir yoldu. Nasıl kanadı anlatamam. gökçenin üStü benim üstüm ve halı kan içinde kaldı. Ve ben kandan çok korkarım :KK43: halıyı falan hep eşim sildi. Sen görme iyice kötü olursun diye.
Canım kötü olmuş gerçekten , geçmiş olsun.

Onceden inmeye calisiyordu canim yuzustu donup ayaklarini salliyordu asgiya simdi sadece cikma derdinde hep koltuga oturuyor hanimefendi ben de inerken ogretmeye calisiyorum yoksa her an dusecek her firsatta cikip oturuyor:KK43:
Canım kerem alp inmeyi bayadir biliyor ama ne yapacakları belli olmuyor ki. Tam kıyıda ayağa kalkmaya çalışıyorlar, tam kenara oturuyorlar filan. Allah korusun hep gözümüz üstünde olmalı.

Ben bugun temizlige vurdum kendimi.supurup sildm toz aldm mutfagi topla emrenin kahvaltisni yaptir balkon yika banyo tuvalet temzle emrenin dolabini toparla derken saat iki olmus:KK53:emreyi uyutuyorum smdi devam etcm uyuyunca malum supurgeden korkuyo sipa:KK70:

Bizimde gunduz cok gurultu oluyor insaatt var aman Allahim o kadar ses var ki mahallece isyanlardayiz kapattim camlari gercekten beynim uyustu sesten artik

Canım kötü olmuş gerçekten , geçmiş olsun.

Canım kerem alp inmeyi bayadir biliyor ama ne yapacakları belli olmuyor ki. Tam kıyıda ayağa kalkmaya çalışıyorlar, tam kenara oturuyorlar filan. Allah korusun hep gözümüz üstünde olmalı.
Aynen canim cikiyor koltugun kenarina oturuyor dun kac defa yakaladik dusecekken

Ben bugun temizlige vurdum kendimi.supurup sildm toz aldm mutfagi topla emrenin kahvaltisni yaptir balkon yika banyo tuvalet temzle emrenin dolabini toparla derken saat iki olmus:KK53:emreyi uyutuyorum smdi devam etcm uyuyunca malum supurgeden korkuyo sipa:KK70:
Ben de Ece uyanikken makinaya camasir koydum yanimdaydi onun eline verdim gosterdim buraya koy diye koydu birkac tane hosuna gitti simdi uyudu islerimi yapcam hergun yqpiyorum topluyorum hic yapmamis gibi oluyor:(

annem bugün mirayı kendi yatağına yatırmış salon sıcak oluyor diye uzun zaman sonra ilk kez bir saati biraz daha geçmiş uykusu acaba sevdi mi yatağını gece de biraz daa azalsa uyanma faslı odayı ayırmasamda yatağına yatırayım istiyorum yavaştan

Back
X