• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen cok sicak zaten gece yatak odasinda ki balkon kapisini aciyom tam uykunun guzl yerinde davulcu nehir uyaniyo emzirsem de dalamiyo hop bi daha salla zaten davulcu da gitmek bilmiyo dan dan dan kaputi kapatiyom firin oluyo icerisi bu sefer ne yapacami sastim yil olmus 2015 davulla kalkmak ne yaa millet de saat var alarm var tel var var oglu var bide gitmiyo da hemen

Çok sıvak hakikaten. Birde nemli sizin bulunduğunuz yerler hep.
Bizde klima olmasada güneşlikleri kapatıp camı açtığımızda az da olsa serinliyoruz

Once cerraha gorunduk sunnetleri gayet iyiymis alptugun yumurtlgni indirmisti yerinde duruyo haka cok sukur 3ayda bir kontrol etcekmis

Sonra cocuk doktorumza girdik muane etti iyiler dedi kan aldilsr 1yas tetkiklerinicin idrar vercez ama daha takmadim uyuyunca takcam sonuclsr pazartesiye kaldi zaten kilo almislar xok mutlu oldum alptug 9400olmus alptugra 9kilo uzuldugum nokta ilk defa aralari acilmis kiloda hep aynilardi dogum kilolarina gore iyi dedi malum zayif dogduk bizden bole he bide dis geliyomus ondan huzursuzlar

Sonra cocuk doktorumza girdik muane etti iyiler dedi kan aldilsr 1yas tetkiklerinicin idrar vercez ama daha takmadim uyuyunca takcam sonuclsr pazartesiye kaldi zaten kilo almislar xok mutlu oldum alptug 9400olmus alptugra 9kilo uzuldugum nokta ilk defa aralari acilmis kiloda hep aynilardi dogum kilolarina gore iyi dedi malum zayif dogduk bizden bole he bide dis geliyomus ondan huzursuzlar
Maşallah canım güzel kilo almışar. Diğer sonuçlarda güzel çıkar inşallah

maşallah canım çok sevimdim güzel haberlerle gelmişsin

annemle konuştum şimdi mira çok huysuzlanmış parka götürmüş şu bozuk para atılan oyuncaklara bindirmiş normal salıncaklar güneşte kalıyor bizim hanım pek sevmiş :) kaybolan kızdan bi haber yokmuş annesi gelmemiş parka bu arada annem baya arkadaş olmuş orda yok doruk şöyle yok defne böyle şuna annesi buna halası bakıyo falan anlatıp duruyo ben nasıl sizi ve bebişleri anlatıyosam :)) ama bide üzüldüğüm bişi oldu ki yan oyuncakta oturan çocuk anne anne diye bağırınmaya başlamış sonra annesi gelmiş mira da anne mamma meme diye söylenmeye başlanmış tabi ben yokum ağlamış :( büyüdükçe daha çok belirginleşcek bu herkesin annesi olcak mira ananesiyle artık haftasonu daa çok parka gitmeye çalışcam olmadı havalar sıcak ramazan bitsin akşam iş çıkışı da götürcem

kızlar kehribar kolue hakkında ne düşünüyorsunuz? uykuya da yardımcı yazmış kullananlar.bu instagram kafaı karıştrıyo takip ettiğim tüm anneşerin bebeklerinde var. gerçekten işe yarıyor mu acaba. benim tosba çekiştirip boğazını sıkar mı ki?

20150710_162601.webp
Bugün umuta us çıkışı bu topu aldim bayildi hav hav diyo şaşkın:)

kızlar kehribar kolue hakkında ne düşünüyorsunuz? uykuya da yardımcı yazmış kullananlar.bu instagram kafaı karıştrıyo takip ettiğim tüm anneşerin bebeklerinde var. gerçekten işe yarıyor mu acaba. benim tosba çekiştirip boğazını sıkar mı ki?
burada @hiraysen kullanıyodu memnundu bende bi ara almayı çok düşündüm ama eşim normalde çok karışmasa da kesinlikle karşı çıktı taktırmam dedi bende diretmedim neyse sonra ig de kehirbar kolyeyle uyuyan bir çocuğun boynuna sıkışmış böyle mor mor izler olmuş onu görünce vazgeçtim çünkü benim derdim rahat uyumasını sağlıcak bişidi tabi benim takip ettiğim annelerdende uzun süredir kullanıp hiç sorun yaşamayan var bende belki diretirdim ama miraya da güvenemedim sürekli çekiştirir gibi geldi

Back
X